6840
-
#4879 Akkor nyomd meg még egyszer a G betűt és láss csodát!!!! Meglehet, hogy van nálad még 2-3 féle gránát is???!!! -
akist #4878 Köszi Wid22, de fent van! -
litlebubu #4877 Hát én felveszem a spéci gránátot,de a "G"-vel csak a hagyományos gránátokat tudom dobálni,ami amúgy is van nálam. A tankhoz az kevés,hiába dobálom vele. -
#4876 Ha gugolva vagy, és nyomod a célzást, akkor a hátrafele gombbal még lejjebb tudsz hajolni (szinte a földre).
Azt ugye mindenki tudja, hogy célozva is lehet haladni? Célzásgomb + shift gombot kell nyomva tartani, és akkor lehet úgy menni (olyankor futni nem lehet) -
#4875 Te találtál valamilyen konkrét dátumot?
Hiszen itt ez van:
Medal of Honor Airborne(tm)
Update Version 1.1 ReadMe File - August, 2007 -
#4874 miért nem engedi a winfos hogy bekapcsoljam a tűzfalat????a service szarban is negedélyeztem -
#4873 Jah, csak guggolni lehet... -
SkylineGTR #4872 oké, most úgy tűnik megy. amúgy nem le lehet feküdni csak guggolni.? -
wid22 #4871 akist 4853 s -
#4870 De. -
akist #4869 Nekem olyan problémám van,hogy amikor elindítom a játékot akkor újraindul a gép!Ha tudna valaki segíteni megköszönném! Előre is köszi! -
#4868 35-40fps felett, 50 felett nagyon jónak számít -
SkylineGTR #4867 a szervízcsomag 2 az az sp2 nem? -
SkylineGTR #4866 valószínű sp2 eddig mindig az volt fennt a régi gépén vszeg az új gépen is az van. amúgy csak nekem csinálja azt hogy bekapcsolom a gépet belép a windowsba és egyből kirakja az autorunt, azt a kis albakot ahol a szövegek vannk(play, uninstall stb) -
mikiking #4865 amugy mennyi fps-el kéne menni a gamenak,hogy elmondhassuk ,hogy jol megyen 1024-ben ? az enyémen kb mennyi kéne , -
#4864 Windows XP sp2 fentvan? -
#4863 Azt kell többször nyomkodni, amivel a sima kézigránátokat is előveszed. Alapbeállítás szerint G, de keresd meg akkor mire van állítva neked. -
SkylineGTR #4862 hy. van nekem egy olyan próblémám hogy fut a játék az első küldetés mikor eligazítás van annak vége kiválasztom a fegyvert és a töltésnél megáll nem megy tovább és ki se tudok lépni resetelni kell. mi lehet a baja? az aláírásomban a gépem ezen futnia kell. ja fut is de akkor mi a gáz? -
Gascan #4861 El lehet valahogy tüntetni legalább a célkeresztet a játékból? -
Gascan #4860 Szia, nemtom hogy van neked, de ha jól emlékszem default keyconfigom a hatossal vagy ötössel lehet elővennni a gárnátot, és válogatni aztán van ilyen fekete zsákszerűség, azzal kell dobálni a tankot :) -
litlebubu #4859 Sziasztok! A Tigris-t hogyan lehet hazavágni ,mert én felveszem a speckó gránátot a ládából,de a "G"-vel kurvára nem kerül a kezembe. -
Skyline #4858 És ha a vegast teszed fel hasonló felbontásba?:))) -
xido #4857 magyarul jelent meg a játék,tehát van...azt nem tudom csak felirat..vagy szinkron is... -
#4856 -
#4855 Medal of Honor Airborne Update Version 1.1
Dedicated Server
Allows all clients to join dedicated servers.
Note: To run a dedicated server, the Medal of Honor Airborne Dedicated Server Application must be downloaded and installed.
Note: For information on the dedicated server, please read the Dedicated Server Readme.
Bug Fixes
Fixed a bug where Match Awards wouldn't work with a dedicated server.
Fixed a bug where player would become stuck in the sign-in menu after trying to create an account with a username already in use, then logging in using an existing account.
Fixed a bug where Punkbuster messages would display during SP games.
Fixed a bug where players are shown debug text when any player switches teams from Allies to Axis.
Fixed a bug where if the Springfield's ammo is expended in the current clip in scope mode, the player does not leave scope mode to reload.
Fixed a bug where the user could crash when selecting a game on the server list.
Fixed a bug where the background of the "Terms and Conditions" screen is out of alignment.
Fixed a bug where hovering the mouse over the sliders in the "Audio and Video" menus do not highlight them.
Fixed a bug where exiting out of the "Controller Scheme" does not take the player to the options menu. The player is taken back to the game.
Fixed a bug where 'Loading' text overlaps level portrait in loading screen for multiplayer matches at 800x600 resolution.
Fixed a bug where the arrows in the "Custom Match" menu are not centered with the rest of the text when running in high resolutions.
Fixed a bug where a sound doesn't play when scrolling the "Aim Sensitivity" slider bar in the in-game pause menu.
Fixed a bug where a sound doesn't play in the multiplayer pause menu, indicating how loud the sound FX volume is after change.
Fixed a bug where the player is prompted to save changes in the "Audio/Video" settings when there were no changes made.
Fixed a bug where a specific tip text overlaps soldier art on single player enemy soldier load screens.
Fixed a bug where non-localized text appears in training mission pause menu.
Fixed a bug where the back button art in the "Extras Menu" is inconsistent with the rest of the shell.
Fixed a bug where the back button art in the "Stats and Medals" screen is inconsistent with the rest of the shell.
Fixed a bug where using the arrow keys to select an unlocked video removes the "Unlock Criteria" text from all video descriptions.
Fixed a bug where the cancel button is misaligned with its background when the user attempts to quit the game through the shell on the following resolutions: 1280x1024, 1360x1024, and 1600x1200.
Fixed a bug where there is no "Remove from Favorites" button in the "Favorite Servers" submenu of the "Trusted Server list".
Fixed a bug where the "Options / Controller" menu has a missing field across from the "Move / Lean" toggle option.
Fixed a bug where if the player tries to join a multiplayer game with a host that has edited an INI file then the player cannot enter multiplayer without restarting the game.
Balance Changes
The M18 Recoilless Rifle and the Panzerschrek damage and damage Radius were both lowered in multiplayer.
Other Changes
The "r" in PunkBuster was added in the credits
-
mikiking #4854 amugy mennyi fps-el kéne meni a gamenak,hogy elmondhassuk,hogy jol fut 1024-en ? az én gépemen mennyin kéne nyomulni ? -
wid22 #4853 Igen SP2 kell annélkül furcsa dolgokat csinál pl resetel minden okélkül. Hafönt van a SP2 akkorsimán föltelepül. Ilyen játékkal még nem találkoztam mia Microsoft "dicsö" terméke nélkül else indul.
-
#4852 Egyelőre még csak a demóhoz, de már készül a teljes verzióhoz! -
#4851 üdv! én még 1hete akartam felrakni a játékot, de vmi olyasmit írt ki h nem teccik neki a gépem. xp-m van de a sp2 nincs felrakava. Ez lehet gond?? -
#4850 A fullhoz van magyarítás, vagy csak a demóhoz van? -
#4848 én akkor 1 kicsit rácáfolok,a MOHA 1680x1050 es felbontáson full grafon szebb,kidolgozotabb mint a vegas... -
saiyanjin #4847 Sziasztok, érdeklődnék tolja-e vki multiban magyar servereken ??? -
Skyline #4846 Ma (vagyis mostmár tegnap:) ) vettem bátorságot hogy kipróbáljam az r6 vegas-t. Fullos grafra tolva sajnos 1024*768ban csak (a monitorom 1280*1024-et is elbírna de az nincs a játékban...) hibátlanul fut és mivel itt megy a veszekedés hogy bs vagy moha a szebb,nos a 3 játékkal tolás után szerintem a vegas mindkettőnél szebb...:)
Legalábbis a karakterek kidolgozása jobban bejön...
Amúgy kissé nevetséges egy 2.vhb-s környezet grafikáját egy kitalált vízalatti világ grafikájához hasonlítgatni nem?:))))
Szerintem mindkettő nagyonszép full grafon de mivel azonbelül hogy mindkettő fps két teljesen különböző játék ezért nagyon nincs értelme egyiket se letrágyázni,leszarozni,ízlések és pofonok én mindkettőt tolom.
Xido: vista alatt tolom a game-t nemhinném...Mindenesetre aki vistát használ nvidia kártya alatt ajánlom figyelmébe a beta drivereken kívül a hotfixeket (nállam igen sok problémát orvosolt,fagyásokat,játéksebességnövelés,stb...) -
LoVePrOgReSSiVe #4845 csá!nekem az volt a problémám, h a pálya betöltésénél lefagyott(a bioshock ugyanígy),(a windows hibát észlelt hibaüzenettel) aztán haverom adott egy tippet, h szedjem le az nvidia beta drivert.google-->az első előjövőt leszedtem, és már ment is...most minden maxon nagy felbontásban mindenféle játék gyönyörűen fut. :) tehát ezt tudom ajánlani mindenkinek,akinél lefagy(nak) a játék(ok). -
#4844 Sziasztok! A magyarítással még várni kell kicsit, meg kell várnunk míg a nagy vásárlási láz elcsitul, csak hogy ne okozzunk kalamajkát az EA-nak... Ha valami infót kerestek a magyarításról, látogassátok meg aBaker Online oldalt! -
#4843 Üdv!
Kihúztam mindent(gamepad, kormány). Újrakezdtem a játékot New Game, és továbbra is balra forog:(((( -
#4842 Ja, láttam már és ez sztem is szebb... én azért ennek ellenére nem nevezném trágyának a BS-ot, mert az is szép maxon, sőt... sokkal jobban van optimalizálva... igaz kicsi a tér, de akkor is az optimalizált játékok számítanak -
#4841 mit nem értessz azon hogy go go go??? -
#4840 nem találkozot vki még magyarosítással? -
#4839 Nincs jobban optimalizálva valószínűleg. Kisebb a terület abban a játékban, illetve amit egyszerre megkell jeleníteni. Nem belső játékban sokkal több mindent kell kidolgozni, megjelenítenie a kártyának.