Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Becélzod az ellefelet és amikor tuti elfogod találni bejön kis piros + célkereszt vagy nemtudom mi a neve.Ha az nem jön be akkor hiába látod azt hogy célba vetted ellenfeled nem fogod eltalálni.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Igen azok a körte gránátok!
Ilyen fura kinézetük van, mint az UNICUM-nak...<#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Piros baszások...
Én nem láttam piros baszásokat....
Nem vágom, mert én a Moh-ban is csak akkor látom az ellent, ha már elkezd lõni, vagy megnézem, hogy a társaim hová lövöldöznek....
Vagy esetleg ha a térképre céloztál ezzel, akkor az meg olyan dolog, hogy én nem naon használok térképet, mert a társaimat kell csak követnem és ennyi....
Mindig úgyis a csillagok felé mennek...
Vagyis lehet hogy vannak jelek a térképen, de én nem szoktam nézni...mert úgy valóban gáz lenne...de majd megnézem, hogy hol vannak piros jelek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fireball
de má a köv pályán voltam, ott ne mvolt rakétavetõ,vmi szar gránátokkal sikerült felrobbantani végre😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
megoldottam😄

grebber
BS-ban nem csak akkor találod el az ellenfelet ha megjelenik egy kis piros baszás hanem ha célbaveszed már löheted is agyon nem kell holmi szarokra várni. De ha az neked jobb a te dolgod!

DarkSector
Semmit...
ez nem azért van, hogy ráderõltessem, vagy valaki másra, csak felraktam, hogy az is lássa esetleg, akinek nem megy mondjuk max-on, és nem érti, hogy miért vagyunk oda néhányan ezért a játékért....és hibái ellenére az irányítás sokkal jobb mint a Bs-nál!

DarkSector
😄

grebber
Már végitoltam mit nézzek rajta semmi extra!

Nevem senki
Na ezért írtam, hogy engem csak a multi érdekel -baszás pont az nincs.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
Nekem minden szart felpakolni eltartana egy teljes napig D, de pl. a MOHAA-ért újraraknám simán.

DarkSector
Csak a darabokban vannak egy fehér lepedõszerüségen, és mikor odamész közel, akkor E-betüt nyomj, és a 4. vagy 5. darab után összeállít egy rLauncher-t!!!!!!
Ház körül van mindegyik darab!
Tetõn....Pálya szélén a keritésnél.....Kút mellett.....és még nemtuom hol....

Balumann
hát akkor; spyware írtás, vírusírtás, regisztry tisztítás, minden gyanús programot kilõsz a folyamatokba. Vírusírtókat, tûzfalat is kilövöd. Akár az explorer.exe -t is kilõheted amikor elindul a telepítõ 😄 Esetleg ha már tettél fel ageia-s játékot, akkor töröld le a géprõl.

Ezek után ha nem települ fel, jobb ha win reinstallig el is felejted, hogy felfog települni <#nemtudom>

Hali!
A PCGURU magyar feliratos verziót igér. Tud errõl valaki valamit?
MaxPayne
De nehogy már újra rakjam ez a prog miatt az xp-t 😄 poénos vagy

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Balumann
a gránát gombját (G) nyomogatva váltogat közöttük

Balumann
Milyen szerencse meg véletlen, hogy az ellenség elhelyezett direkt csak nekünk rakétavetõ darabokat, és be is jelölték a térképen, nem? 😄

fireball
grátáttal fel lehet robbantrani? hogy lehet váltani a gránátok közt?😄

Solid Snake
Nahát ez meg milyen landolás volt katona? Megbukott, kivégzõ osztag elé idézem <#gun><#violent><#nezze><#mf2>
fireball
az az elõzõ pálya volt,de ez a következõ.. és voltam a csillagoknál amiket irt,de ott nem volt rakétavetõ...itt most ien romos házak közt vagyunk,és ez a buzi tank megy körbe körbe és nemtok micsinálni vele

romeozor
a tankot gránáttal kell kinyírni váltogass a granyók közt és ilyen zacskó kinézete van. abból ráküldessz párat és kipurcan

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

DarkSector
Nézd meg a környéken a legközelebbi kb 4 csillagot és mindegyik helyén egy alkatrész lesz!!!
Ebbõl összerakhatsz egy rLauncher-t...

DarkSector
Eszméletlen egyszerû!!!!!!
Másik tûzfalat tölts le, mert a Windows saját tûzfala, az nem mondható igazán jónak...örülj neki, hogy nem kapcsol be!!!

fireball
4.pálya elején mit kel csinálni,nemtom mivel lelõni a tankot,meg mutat vmi lõszeres ládához,azt kinyitom,de nincs benne semmi rakéta vetõ amivel letudnám lõni.. van vhl rakéta vetõ?

DarkSector
Kicsit elbeszéltetek egymás mellett...😄

Balumann
Nemhiszem, hogy túllehetne lépni. Egyetlen 1 megoldást látok, mégpedig windows reinstall. Az tuti megoldja a problémát.

scorpeeon
Nemtom, de azzal jobban jársz ha azt be sem kapcsolod. Egy tûzfaltesztben az xp sp2 tûzfala messze az utolsó helyen szerepelt. 0 (azaz nulla) ponttal, vagyis minden lehetséges teszten a lehetõ legcsúfosabb módon megbukott.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DarkSector
Szebb a RSVegas!!!!!!!!!!!!??????????
ÉN NEM HINNÉM...
Nézd csak meg:
Airborne uccsó pálya!

romeozor
admin fiókban vagy? nézd meg a services.msc-ben hogy ott engedélyezve van-e a microsoft tûzfal

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

MaxPayne
De nem lehet feltenni a játékot ez a prog nélkül?

MaxPayne
megpróbáltam azt is 😞

Balumann
Ezerszer leírtuk, eleve ahhoz account kell, hogy betudj lépni a multiplayer menübe, és még lan sincs a játékba.
Valaki írta, hogy az elsõ patchben lesz LAN mód a játékhoz, ha az bennelesz, akkor majd lehet Hamachi-val multiban játszani.

Balumann
próbáld meg csökkentett módba feltelepíteni az ageia-t, mert lehet bezavar a telepítõbe egy program.

Sziasztok! Tud valaki egy mûködõképes megoldást az Airborne MULTIPLAYERES részére??(hatred verzió)Fontos lenne!
Elõre is köszi!
Nevem senki
Sejtitek már mikor lesz multis patch, merthogy nemigeddenemdenagyonnem találok semmi infót

MaxPayne
Valaki pls help #4388

norbi56
miért nem engedi hogy bekapcsoljam???

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ja hogy a Bioshock??? Bocsi, azthittem a Moha. Akkor szar a verziód, a LOLCATS-nak 6 cab fájlla van. 😄

Akkor sehogy.
Hmm.
A rohadt életbe. Az EA rájött a trükkre és így baszik ki velünk. XDDDD

köszi
grebber

hi
Ati Radeon kártyához honnan tudok letölteni drivert?
Danecay
A BIOSHOCK-nál, hogy osztottad szét a cab fileokat mert nálam 2db. van, az egyik 1.0MB a másik pedig 6.103GB?

scorpeeon
Az egy fokkal jobb azért, sztem azon már elfut, de túl sokat ne várj tõle.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

danke 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Sylvester
azonis kirja azt a hülyeséget?

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Sylvester
De van egy másik laptopom ASUS, abba meg, 7300 as nVidia van, az is cicakaka?😄

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

scorpeeon
"Ja igen vista van fent."
Ez lehet a gond 😊

Prince of Máté
Milyen érdekes...
Talán az a baj, hogy laptopod van nem? -.-
6150 meg nem valami csúcs.
6600-al is gyengén megy, akkor mi az a 6150?

MaxPayne
Az a gond ennél az Ageia Physx-nél hogy mikor telepítem
és rámegyek hogy I accep the license agreement akkor nem tudok next-et nyomni mert nem csinál semmi, engedi hogy rányomjak de nem megy tovább a telepítés, nem lehet kikerülni hogy ne telepítse ezt a progit?