6840
-
#4919 Semmit a 9600-as nem tudja az SM 3.0 -t azért nem fog elindulni mert az kell a játékhoz. -
#4918 Agyam eldobom... állandóan lefagy ez a fos. Van vmi ötletetek? Memória időzítés rendben, van 14 Giga szabad terület a c-n... Tegnap még ment. -
Hunzerkampf #4917 Látom egyforma a gondunk! :)
Valaki HELP PLZ! -
Hunzerkampf #4916 Üdv all!
Egy problémámat segítsen valaki megoldani plz.
Felinstaláltam a játékot, be craceltem. De amikor indítanám a játékot nem indul el. És azt a hiba üzenetet írja ki nekem hogy a Videókártyám nem támogatott.
Abszolut tegyek le róla hogy egyáltalán elindul ez nekem vagy van rá mód hogy elindítsam?
" Videókari cserén kívűl" :)
Ati 9600 az okosabbik verzióból. -
pepe79 #4915 hy! télleg nem működik Ati kártyákkal? vagy vki tud vmilyen megoldást? egy játék miatt nem akarok másik kártyát venni -
#4914 Akinek meg van magyarul, légy szi' tegye fel a nyelvi fájlokat! Persze ha nem nagy kérés. -
geforceatti #4913 Kösz , hogy mondtad , mert tényleg nincs fent a sp2. -
#4912 Stem nem... jah és tedd föl a XP sp2-őt is, lehet azért nem indul... vagy elindul egyáltalán? -
geforceatti #4911 XP Home Editionom van , nem lehet hogy ez a baj. -
#4910 Tedd fel a microsoft visul c+++ 2005-öt, ageiat is.... krekkeld fel újra...
és próbáld alacsony beállításokra állítani az opcióját... -
SkylineGTR #4909 értem
kár
-
geforceatti #4908 A(z) Medal of Honor Airborne™ hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. -
#4907 Nem lehet profilt csinálni
Milyen hibát ír ki geforceattti? -
SkylineGTR #4906 most akkor csak egy mentés van egyszerre. ?? vagyis csak egy ember játszhat mert ha vki újat akar akkor felűlírja a másikét?? nem lehet profilokat csinálni mint a cod2ben???
-
geforceatti #4905 Válaszoljon valki aki tud az előbb feltett kérdésemre, mert szeretnék énis játszani a játékkal.
-
#4904 Jah... úgyhogy ne engedd, h játszódjon... -
#4903 Hát... nagyon egyetértek veled, de azzal nem, h szted jó a küldetésrendszere, na azzal végképp nem tok egyetérteni!
pfff. a 2-ik pályát pl. 10 perc alatt végig lehet vinni...:SSS pfff...pffff... nem tok szóhoz jutni:PP -
SkylineGTR #4902 hy all. egyszerre több ember is játszhat a játékkal. úgyértem én elkezdtem ha bátyám is elkezdi akkor felülírja az én mentésemet nem????ű -
geforceatti #4901 Hellosztok feltettem a játékot és hiba jelentést ír ki, tud valaki segíteni? -
#4900 mindig hasraesek na jó nem mindig de 95%- ban probáltam már többféleképenn is :( -
#4899 Hát kövezzetek meg, de nekem ez hatalmas csalódás volt az AA után -
#4898 ööö asszem tudok olvasni, mert a kedves segítőkész írásod is megértettem, bár egyszerübb kicsit, mert magyar van!
Semmi nem írja hogy a 3.-on lenne amit el kell intézni.
Mind1, továbbjutottam, szal tárgytalan! -
#4897 Vagy az ugrás gombot vagy csak egyszerűen nyomod az előre gombot! -
#4896 Találtam egy kis liftet, ami eddig zárva volt, most viszont nyitva, ott lementem és így tovább ment a játék!
Félek közeleg a vége, mert sok az Elite Nazi! :-( -
#4895 olvasni nem tudsz? kiírja mikor mit kell csinálni, vissza a lifthez és a 3.-on megkeresni a robbantókat, persze csak akkor ha a 3 féllánctalpast elintézted lent. -
#4894 Megesküdnék hogy minden szintre visszamentem már utca felől. De ha az utcán is azt jelzi hogy LEJEBB, akkor nem értem miért a 3.-ra kellene menni? :-(
-
#4893 bezony ennyi! a fejlesztők gondolták adnak egy pici, nagyon pici ízelítőt abból, hogy ők hogyan képzelik el a második világháborút :) -
#4892 Ennyi a játék??????????????. Bazze nagyban várom a következő mapot erre vége pfff. -
heringer #4891 Ha a patchet felrakom attól megy a játék. -
#4890 vissza a 3. ra az utcáról. -
#4889 Igen, le kellett törölni a friss ageia drivert és hagyni hogy a játék telepítője feltolja a sajátját. -
#4888 Leérkezés elött kicsivel nyomva tartod az "ugrás" gombot! -
#4887 Nem szoktam segítséget kérni, de elvesztettem a fonalat!
Van az a küldetés, hogy valami toronyra landolunk, aztán irány a belseje. Körbe felrobbantunk légvédelmi ágyúkat, és a torony belsejében megyünk szépen lefelé. Az utolsó csillag a map-on akkor is lefele mutat, amikor az utca szinten vagyok. Nem tudok lejjebb menni. Emléxik valaki mi a megoldás? -
#4886 Hogyan kell normálisan landolni ? legtöbször csak hasraeek :( -
#4885 Azt azért hozzátenném, hogy a demo alapján, akár jó is lehetett volna...
Dante. -
#4884 Hmm. Lehúztam és sfv-ből le is ellenőriztem az EMUDVD-s verziót (tehát nem a crack miatt szar, mert érintetlen dvd-klón...), telepíteném a játékot, beírom a CD-kulcsot, mondom hogy English, elkezdi telepíteni az Agiea Psihyx-et és eltűnik minden nyoma a telepítőnek. 64-bites Vista alatt próbálkozom (full admin acc, UAC off) és a Ghost Recon is felrakott egy Ageia drivert régebben amit azóta frissítettem is. Lehet hogy le kéne törölni a legújabb hivatalos Ageia drivert és akkor fel tudná tolni a játék azt amit ő akar? (bár úgy tűnik hogy az Ageia terv szerint végez csak a következő telepítő nem indul el) -
#4883 Minél többet nyomom a játékot, annál inkább kiábrándulok belőle. Nálam a II.WH örök kedvenc téma, nem tudom megunni. De ezt most kriminálisan elbaltázták. Épp ujratöltök, materializálodik arccal felém egy náci, tőlem 3 méterre, mondanom sem kell, esélyem egy csepp sem. Egy kockán az életerőm, 30 deszantos körülöttem, egy(!) náci a pályán, két doboz közt kukucskálok, guggolva, na kit talál el? Engem...
Másik, én nem vagyok egy hent müvész, ha az átlagnak 10 órát tart egy játék, én azt 30 alatt viszem végig, mert jobban csípem a lopakodást, lassan, megfontoltan haladok. Nos itt ezt sem lehet, mert elöbb-utóbb materializálódik a közelben, (mogottem) egy ellen, és leszed. Egyszerüen vagy a HUD-ot nézem, hogy ne tudjon meglepni az ai, vagy játszok, itt mindkettőt kellene egyszerre, az én stílusommal. Sajnos, egy nagyon szimpla, full hent játékot csináltak. Kár. Pedig a graf szép, a pályák jók, a küldetések felépitése sem rossz, (ha lenne benne normális mentés, nem kéne minden ugrás után ujra, és ujra megtisztítani ugyan azt a terepet) Alaposan elcseszték az egészet, számomra legalábbis. Elhiszem, hogy a részvényeseket ki kell elégíteni, de ez a játék abszolúte nem méltó a MoH névhez. Még a PA is sokkal jobb volt, mint ez. És akkor van képük sírni a warez miatt! Nem akarok senkit megbántani, de aki ezért pénzt ad ki, az megérdemli, hogy ne is játsszon jobb játékkal! Fel kellene ébredni a játékos társadalomnak, és távol maradni az ilyen játékoktól, amiknek csak egy ujabb rókabőr lehúzás a célja. Csak sajnos a rengeteg konzolos hülyegyerek, (nem minden konzolost hülyéztem le, csak a hülyék nagyobb része vesz konzolt, mint pc-t, mert oda csak beteszi, oszt megy...) megveszi, meg kisírja anyucitól. Ezért tartunk ott, hogy egyre inkább konzolra fejlesztenek, nem pc-re, és kapjuk az egyre silányabb cuccokat. De ez már egy másik történet. Bocsi az off-ért!
Dante. -
#4882 Szal leginkább a netes kapcsolattal törödtek... köszönjük. -
Leky #4881 Ezt nekem is csinálja "rendszeresen". Nem tudom mitől van ez, elő fog jönni még egypárszor neked is. Játék közben viszont semmi gondja nincs neki. -
#4880 Nyomd meg még1x a G-t.A lényeg pedig az,hogy a tankra dobd lehet mellé elé meg mindenhova is de úgy nem annyira hatásos.Ha jól emléxem az első tankot 2gránáttal felrobbantottam.Amúgy ez milyen idióta 5let már,hogy ilyen gránáttal kell felrobbantani egy Tigrist :( Panzerfaust nem lenne értelmesebb és egyszerűbb is :D