Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végig láttad már az Airborne-t? Max grafon?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sajnos
A 4798-as különösen tetszett😊)
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha elindul vele, akkor is szerintem minimálon.
Ne vedd sértésnek, de ennyiért 7xxx-es szériában egy erõsebbet is vehettél volna...szerintem cseréld le...
Bár a "hibát észlelt" üzenet szerintem egy friss XP felrakásával megoldódna!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
dual 2,4
2 GB ram
Geforce 8500 gt
Vista 32 bites
640 gb hdd
1 hete uzemel a rendszer
Vindows újrarakása, és egy alapos hárdver átvizsgálás után van jogod reklamálni...
Milyen a configod?
Alaplap, videókártya, proci, ram???
És milyen oprendszered van?
És mikor tetted fel legutóbb?
Call of Duty 5 - Az indiai vendégmunkás projekt Forrás: www.hardwired.hu
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Biztos full graffon viszed és lehet a vga-d nem csípi...
Megvettem ezt az izet 30 fontert, nagyon orultem, van hozza magyarositas meg minden (bocs az ekezetek miatt) Na szoval megvettem, feltelepitettem, futott kb a masodik palyaig aztan lefagyott. Ha elinditom, lemegy az intro aztan jon egy gyonyoru uzenet: a Windows hibat eszlelt stb... Ha valakinek van otlete, a dobjam vele agyon a macskat - kivul, akkor szivesen meghallgatnam. Koszi
eredeti?...legalább nem kell moutolgatnod,...tuti fix :p
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
durva, hogy egyes embereken a visszaolvasás sem segít
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A 4. pályán egy tank köröz egy lerombolt ház kürül. Ezt kell megsemmisíteni. Egy másik csillag egy nem annyira lerombolt házba mutat, pont egy ládára. De a ládában csak robbanószer van (semmi rakétavetõ) és nem tudom hogy kell kinyírni a tabkot. Segítsetek pls!
http://bf2s.com/player/swy/
Értem én,hogy feleslegesen megy de akkor is csak 3mega mellesleg akkor lõdd ki a feladatkezelõben.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a probléma a következõ: dt-be betéve a játék iso-ját a gép újraindul, miután kerregett kicsit az autorun miatt, illetve a restart után a setup.exe-t elindítva szintén újraindul magától a gép. Másik gépen probléma nélkül felkúszott az install és gyönyörûen mûködik. Mi a túró lehet a baj?
elõre is köszi a segítséget.<#wilting>#wilting>
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Tudom igaziban meg h google de ott sem találtam semmit:S
http://bf2s.com/player/swy/
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
lll l ll lllll l lll ll
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Volna egy ártatlan kérdésem😊))
Mé' forog folyamatosan balra?))))
Nyomkodtam már mindent, kihúztam a kormányt is hátha, de nem.
És cak forog, forog, forog!
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Na ha ott meghalok akkor földhözvágtam volna valamit...
A mi erõsítésünk az érthetõ mivel ugye ejtõernyõvel jönnek ezt szépen megoldották, de ez a semmibõl a hátadmögé respawnoló katonák, hát ennél nem jobban nem nagyon idegesít semmi egy ilyen játékban.
Ettõl eltekintve tetszik a játék.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
jah és még uninstallálni is kurva sokáig tartott...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként Én az uccsó pályán vagyok már napok óta, Nekem is egy picit a végére eléggé abnormális lett a játék menet. Nem sok kapcsolatot tudok találni az ÜberSoldier Nazi Storm Elite és a WW2 között. <#levele>#levele>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
TDU: dzsiii