Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah az aztán valóban futna, mert jól van optimalizálva, de egy trágya ehhez képest!
Végig láttad már az Airborne-t? Max grafon?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ajánlanám a Bioshockra, h becseréld😄DD Hidd le jól jártál, h nem tudsz tovább játszani vele... mert ez nem moh! Ez Airborne a köbön... a medal of honort felejtsd el elõtte, ez az Airborne c. játék😄DDDD
sajnos

gstyle
Köszönöm a válaszokat Uraim😊)))))

A 4798-as különösen tetszett😊)

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

trident
Ha ment a második pályáig, akkor mégis fut. Vistában nem vagyok otthon, de ha jól tudom, kijött egy frissítés. Másrészt érdemes még egy jó darabig az Xp-t használnod, egyrészt még nem mindegyik driver kiforrot, másrészt jóval több erõforrást használ fel. Ez persze magánvélemény, tippet adtam, nyakam nem tudom ezekre tenni, hiszen nem én járok abban a cipõben.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

na ja, vehettem volna de hat ez volt benne, szerintem becsereltetem a jatekot valami masra. koszike
DarkSector
Vista, meg a 8500GT egy agyonbutított kártya.....
Ha elindul vele, akkor is szerintem minimálon.
Ne vedd sértésnek, de ennyiért 7xxx-es szériában egy erõsebbet is vehettél volna...szerintem cseréld le...
Bár a "hibát észlelt" üzenet szerintem egy friss XP felrakásával megoldódna!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

en is gondoltam mar az xp-re de nem nagyon akartam leszednia vistat, mert nem adtak hozza telepitolemezt, szoval ha leszedem akkor ennyi. de megfontolom, koszi a segitseget
hülye ötlet,de megpróbálnám még xp-n...mi van ha..a vista a ludas akármiért is..
na most a masina vadi uj:
dual 2,4
2 GB ram
Geforce 8500 gt
Vista 32 bites
640 gb hdd
1 hete uzemel a rendszer
DarkSector
Tutkóra nem a játékkal van szerintem a gond...
Vindows újrarakása, és egy alapos hárdver átvizsgálás után van jogod reklamálni...
Milyen a configod?
Alaplap, videókártya, proci, ram???
És milyen oprendszered van?
És mikor tetted fel legutóbb?

megprobaltam lowon, ugyanaz. nem hiszem h a gep hibaja lenne. egy hete vettem, eleg jo dolgok vannak benne. asszem visszaviszem a jatekot aztan kenjek a hajukra
trident
Ez ugyan a cod-ról szól, de mondjuk újdonság sincs sok benne, elvégre eddig is tudni lehetett, miért silányabbak és semmitmondóak a kijövõ játékok (na jó, van azért több ok is, nem csak ez persze).
Call of Duty 5 - Az indiai vendégmunkás projekt Forrás: www.hardwired.hu

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Én elsõ körben a frissítéseket próbálnám meg, mint például sp2 (xp esetén) alaplapi, hang illetve videókártya drivereket. (Gondolom friss directx illetve az aegia drivere fenn).

Prince23
Próbáld Lowon vinni a grafót... nálam is ez volt a BioShock-nál... csak hát az bioshock, meg ott mediumra állítottam.
Biztos full graffon viszed és lehet a vga-d nem csípi...

Tud segiteni valaki?
Megvettem ezt az izet 30 fontert, nagyon orultem, van hozza magyarositas meg minden (bocs az ekezetek miatt) Na szoval megvettem, feltelepitettem, futott kb a masodik palyaig aztan lefagyott. Ha elinditom, lemegy az intro aztan jon egy gyonyoru uzenet: a Windows hibat eszlelt stb... Ha valakinek van otlete, a dobjam vele agyon a macskat - kivul, akkor szivesen meghallgatnam. Koszi
Kandurex
"bemountoláskor"

eredeti?...legalább nem kell moutolgatnod,...tuti fix :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Swy
na kékhalál bemountoláskor:S valami ötlet?

http://bf2s.com/player/swy/

már csak 70% - http://www.bakeronline.hu/page.php?4
Prince of Máté
ok, én meg már le is töröltem.

Császtok,hát ma leültem hozzá olyan 11 felé,és 4 re végeztem vele mediumon 😊 jo kis game,kurva jo ...cak rövid 😞 de teccet nekem nagyon....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

magus755
Sziasztok esetleg nem tudjátok hol lehet a célkeresztett másfélére állitani ·"ha lehet ".Köszi a válaszokat

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Kösz szépen mindenkinek! 😄
mert azok régebbi hszek és azóta lehet van megoldás ^^

shaba23
nem találsz megoldást és nem jösz rá magadtól, hogy miért nem? <#lama>
durva, hogy egyes embereken a visszaolvasás sem segít
gabi89
Csak eredetivel lehet multiba játszani.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

engem is érdekelne visszaolvastam de nemtaláltam semmi értelmes megoldást :S

romeozor
granyóval kell felrobbantani a tankot, de nem a rengessel, hanem a ládikából felvett spéci granyóval (ilyen zacskó alakja van, G-vel válthatsz granyók közt)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Punker
ládából gránátot felveszed, (6-os gombbal jön elõ) és kb 3-4-et rádobsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Helósztok! Elakadtam 😊
A 4. pályán egy tank köröz egy lerombolt ház kürül. Ezt kell megsemmisíteni. Egy másik csillag egy nem annyira lerombolt házba mutat, pont egy ládára. De a ládában csak robbanószer van (semmi rakétavetõ) és nem tudom hogy kell kinyírni a tabkot. Segítsetek pls!
sziasztok.el tudná mondani valaki,hogy lehet multiplayerezni tört verzióval PC-n?Köszi
hasonlót okozhat bármelyik játéknál bedugott kontroller...
Én már 1x megvettem a játékot, de angolul és most láttam hogy megjelent magyarul is és nem szeretném ismét megvenni hogy magyarul játszhassam
Swy
lehet h ezért volt az elõbb kékhalálom...? Neem hiszem. De meggondolandó!

gabi89
3mega az semmi 😄
Értem én,hogy feleslegesen megy de akkor is csak 3mega mellesleg akkor lõdd ki a feladatkezelõben.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Szevasztok, tudna nekem valaki segíteni?
a probléma a következõ: dt-be betéve a játék iso-ját a gép újraindul, miután kerregett kicsit az autorun miatt, illetve a restart után a setup.exe-t elindítva szintén újraindul magától a gép. Másik gépen probléma nélkül felkúszott az install és gyönyörûen mûködik. Mi a túró lehet a baj?
elõre is köszi a segítséget.<#wilting>

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Swy
csá egy cd-keyt nem tudtok adni?
Tudom igaziban meg h google de ott sem találtam semmit:S

Soldiers
vki még nem látot magyarosítást?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Atika :o)
Sziasztok a jatek elmegy 64 bites vistan is??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Gubberx
Én idegbõl töröltem mindenestõl^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

KRi2
...azmég haggyán hogy Ageia akármit is felrak a telepítõ, dehogy a punkbuster-nek folyamatosan menne kell ,és 3mb-ot lefogni a windowsomból ,az genyóság!

lll l ll lllll l lll ll

shaba23
lehet a bal vállán maradt a rakétavetõ, és most arra akasztotta a géppityut is..elhúzza a súly! vagy a bal lába rövidebb...indíts új karaktert <#idiota>
BaLeeX
Lehet MSZP-s. <#banplz>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

gstyle
Sziasztok!

Volna egy ártatlan kérdésem😊))
Mé' forog folyamatosan balra?))))
Nyomkodtam már mindent, kihúztam a kormányt is hátha, de nem.

És cak forog, forog, forog!

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

BaLeeX
Utolsó pályán tartok és marhára idegesít, hogy a semmibõl respawnolnak az enemyk ráadásul olyan helyen ahol nem jelenhetnének meg. Nem hiszem el, hogy egy 2007-es játékban ezt nem lehet máshogy megoldani. Legyen egy ajtó amin kijönnek ha kevésnek ítéli a gép, vagy oldják meg úgy, hogy annyit tegyenek be, hogy elég legyen de tegnap az 5. pája végén vért izzadtam, amikor a páncélozott vonatnál kellett kommandózni, nagynehezen kipucoltam a terepet, ellõttem minden töltényemet szinte, csak a mesterlövészpuskába maradt pár töltény erre a semmibõl megjelenik mögöttem 2 német aztán lerohannak és majdnem kinyírnak...
Na ha ott meghalok akkor földhözvágtam volna valamit...

A mi erõsítésünk az érthetõ mivel ugye ejtõernyõvel jönnek ezt szépen megoldották, de ez a semmibõl a hátadmögé respawnoló katonák, hát ennél nem jobban nem nagyon idegesít semmi egy ilyen játékban.

Ettõl eltekintve tetszik a játék.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

shaba23
az egy jó pálya...kb úgy játszottam, mint az õrült német gyerek wow-t...

jah és még uninstallálni is kurva sokáig tartott...
Punker
én ott a német stukker-t 0-ról maxra fejlesztettem, szerinted nem örjöngtem közben? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KranaZoli
Lehet, hogy csak azért van 6 pálya, mert túl nagyok a medálok és a csillagok ezen a képen és több nem fért volna el <#idiota>

Egyébként Én az uccsó pályán vagyok már napok óta, Nekem is egy picit a végére eléggé abnormális lett a játék menet. Nem sok kapcsolatot tudok találni az ÜberSoldier Nazi Storm Elite és a WW2 között. <#levele>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

shaba23
multi addig nem mûxik, amíg a fórumban nem kapcsolod be a visszaolvasás opciót
én tegnap kezdtem játszani eddig tetszik... a multival lehet vmit kezdeni?/nem eredeti van😊/

TDU: dzsiii

shaba23
jó konyak?😄