6840
    Nem buta, csak bátor :)
  • Soldiers
    az
  • tommyg
    buta voltál h megvetted :)
  • tomvader60
    Van itt olyan aki megvette mert én igen és multizok vele
  • Shep
    Ti milyen nehézségi fokozaton nyomtátok végig?
  • Szili08
    Faxa a játék csak sz.tem elég nehéz!
  • Eagle16
    Nagyon minimumba igen :)
  • Gunner
    Nézd meg
  • ricsa008
    2.8 proci
    768 Ram
    GF 6200 VGA
    ezzel el menne minimumba?
  • Gunner
    Ilyen zsákszerű gránátokkal kell felrobbantani, ha nincs nálad, akkor keress nagy zöld ládát, explosive ammot fogsz belőle kapni, és akkor lesz 8 zsákgránátod ^^
  • csabika6630
    van itt valaki akinek 2800 mgh es northwood magos PIV e van?
    Hogy fut a játék ezzel a procival?
  • bulba
    Elvileg gránáttal is lehet, aknavetőt a hulláknál találsz akiket még a híd elején öltél meg (1-2 még ilyen állványokon is van)
  • Soldiers
    használj kódot ha nem találod
  • Ironmask
    nem találtam a tetőn semmit! mivel kell kinyírni a tankot a Market Garden hadműveletnél?és hol találok aknavetőt? plííz segísetek!!!!
  • Grove4
    THX!
  • Gascan #5264
    nekem mondjuk a Call of Dutis változat felelt meg a legjobban, de néha még ott is eltünnek, de én speckó nagyon szerettem látni még visszanézve is, hogy a Rambó kutya faxa hozzám :)
  • csabika6630
    hát ez szomorú :S :(
  • Gascan #5262
    kevés a procid a játéknak valszeg, nekem is P4es 3ghz procim volt anno x1950pro-val és nagyon szaggatot a játék, két napja van meg az új gépem és a graf kari megmaradt, most 40-80 FPS full grafikán
  • Prince of Máté
    TUdom, nekem is olyanom van :P
    Csak 1280x1024-hez már sajna kevés maxon. :(
  • Eagle16
    Mielőtt leérnél, nyomod hosszan a space-t, és akkor flared landing lesz, és nem hasalsz el :)
  • Grove4
    Lehet hogy idióta kérdés,de hogy tudok normálisan landolni?
  • Mor3llo
    Nekem is x1650-esem van, dualcore ,2,8ghz-es intel proci, 1 gb ram, és nekem is, ahogy mondod, röccenésmentesen megy.
  • DarkSector
    Bakker
    27000-res ati X1650XT-vel full max megy a játék folyamatossan!!!!!!!!
    Havernak 2800+-os amd és 1gb ram....
    Ez durva kártya!
  • csabika6630
    gt-t
  • csabika6630
    sziasztok ma vettem egy ati x1950 et és az lenne a problémám hogy nagyon szagat a játék 2 giga ramom van és PIV 2800mhz.
    Mit csiláljak új driver van fenn, még az 3d markt 2001 is szaggat néha :S:S
  • Gunner
    Az újraéledést vegyétek realizmusnak, utánpótlás ^^
    A hullák meg a procik felszabadításáért tűnnek el, ha még a hullákért is dolgozna proci akkor itt nagy züllések lennének :)
  • Skyline
    Az aztán kurvamód ujraértelmezés hogy újratermelődiki az ellen...
    Nekem a játékban a legnagyopbb negatívum az ujratermelődés ami egy tucathent painkiller vagy egyéb játékban elmegy de ebben idegesítő és vicc.....
  • Shep
    Na jó de mivel újra termelődnek mind a társak, mind pedig a németek, akkora végén meg se tudnál mozdulni a sok hullától, akkor meg az lenne a baj. Persze köztes megoldás lehetne, mint anno a HL1-ben, hogy x darab hulla megmarad a többi eltűnik.
  • Gascan #5251
    Egyfolytában azzal foglalkoztak, hogy az Airborne újraértelmezi a realizmus fogalmát. Hát, hol van abban a realizmus, hogy az elesett katonák holtestei egyszerűen eltűnnek.

Nem értem minek kell őket eltünteni, szerintem ezerszer jobb beleélhetést biztositana, ha ott maradnának az elesett katonák ahol a találat érte őket.
  • Shep
    Hát valamelyik csak bejön, kösz.
  • Eagle16
    Vagy shift? Ehh már nemtudom, régen játszottam már vele :D
  • Eagle16
    Space.
  • Shep
    Mikor sineperezek, hogy tudom a levegőt visszatartani?
  • Balumann
    ha lenne már rég erről szólna a topic valószínűleg, meg bannerbe is kinnlenne hamachi szoba, stb...
  • koschwarz
    pont ezért nem érdekel a gamma, mivel szerintem minden olyan játék, ami NEM kifejezetten multira készült, annak nem is lehet jó a multija.

mellesleg kipróbáltam tegnap a demót, 1024x768, minden közepesen, tök simán és szépen futott a 7600gt-men az athlon 3000+ procim meg a 2 giga memória mellett. sokkal rosszabbra számítottam. viszont kb. 7-8 perc volt az első pálya onnan, hogy leérkeztem
  • Nevem senki
    SZIASZTOK!

Régen jártam itt. Mi a helyzet a multival, olvasgattam vissza de nem találtam semmit. Lehet már HAMACHIN nyomni? Mik a kilátások ki tudja? Jó lenne egy kicsit komolyabb betekintés. THX.
  • tommyg
    vedd meg a boltba
  • eN00 Begger
    VAn itt olyan akinek eredeti a gém de valami oknál fogva nem érdekli a multi? VAgy megvette de nem tetszik neki a játék? ha van akkor pls keressen meg mert én adnék érte pénzt: [email protected] az msn-em
  • tommyg
    a tetőn
  • Ironmask
    Garden nem Graden bocs elírtam lécci segítsetek