Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van az a küldetés, hogy valami toronyra landolunk, aztán irány a belseje. Körbe felrobbantunk légvédelmi ágyúkat, és a torony belsejében megyünk szépen lefelé. Az utolsó csillag a map-on akkor is lefele mutat, amikor az utca szinten vagyok. Nem tudok lejjebb menni. Emléxik valaki mi a megoldás?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Másik, én nem vagyok egy hent müvész, ha az átlagnak 10 órát tart egy játék, én azt 30 alatt viszem végig, mert jobban csípem a lopakodást, lassan, megfontoltan haladok. Nos itt ezt sem lehet, mert elöbb-utóbb materializálódik a közelben, (mogottem) egy ellen, és leszed. Egyszerüen vagy a HUD-ot nézem, hogy ne tudjon meglepni az ai, vagy játszok, itt mindkettõt kellene egyszerre, az én stílusommal. Sajnos, egy nagyon szimpla, full hent játékot csináltak. Kár. Pedig a graf szép, a pályák jók, a küldetések felépitése sem rossz, (ha lenne benne normális mentés, nem kéne minden ugrás után ujra, és ujra megtisztítani ugyan azt a terepet) Alaposan elcseszték az egészet, számomra legalábbis. Elhiszem, hogy a részvényeseket ki kell elégíteni, de ez a játék abszolúte nem méltó a MoH névhez. Még a PA is sokkal jobb volt, mint ez. És akkor van képük sírni a warez miatt! Nem akarok senkit megbántani, de aki ezért pénzt ad ki, az megérdemli, hogy ne is játsszon jobb játékkal! Fel kellene ébredni a játékos társadalomnak, és távol maradni az ilyen játékoktól, amiknek csak egy ujabb rókabõr lehúzás a célja. Csak sajnos a rengeteg konzolos hülyegyerek, (nem minden konzolost hülyéztem le, csak a hülyék nagyobb része vesz konzolt, mint pc-t, mert oda csak beteszi, oszt megy...) megveszi, meg kisírja anyucitól. Ezért tartunk ott, hogy egyre inkább konzolra fejlesztenek, nem pc-re, és kapjuk az egyre silányabb cuccokat. De ez már egy másik történet. Bocsi az off-ért!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Azt ugye mindenki tudja, hogy célozva is lehet haladni? Célzásgomb + shift gombot kell nyomva tartani, és akkor lehet úgy menni (olyankor futni nem lehet)
Hiszen itt ez van:
Medal of Honor Airborne(tm)
Update Version 1.1 ReadMe File - August, 2007
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Dedicated Server
Allows all clients to join dedicated servers.
Note: To run a dedicated server, the Medal of Honor Airborne Dedicated Server Application must be downloaded and installed.
Note: For information on the dedicated server, please read the Dedicated Server Readme.
Bug Fixes
Fixed a bug where Match Awards wouldn't work with a dedicated server.
Fixed a bug where player would become stuck in the sign-in menu after trying to create an account with a username already in use, then logging in using an existing account.
Fixed a bug where Punkbuster messages would display during SP games.
Fixed a bug where players are shown debug text when any player switches teams from Allies to Axis.
Fixed a bug where if the Springfield's ammo is expended in the current clip in scope mode, the player does not leave scope mode to reload.
Fixed a bug where the user could crash when selecting a game on the server list.
Fixed a bug where the background of the "Terms and Conditions" screen is out of alignment.
Fixed a bug where hovering the mouse over the sliders in the "Audio and Video" menus do not highlight them.
Fixed a bug where exiting out of the "Controller Scheme" does not take the player to the options menu. The player is taken back to the game.
Fixed a bug where 'Loading' text overlaps level portrait in loading screen for multiplayer matches at 800x600 resolution.
Fixed a bug where the arrows in the "Custom Match" menu are not centered with the rest of the text when running in high resolutions.
Fixed a bug where a sound doesn't play when scrolling the "Aim Sensitivity" slider bar in the in-game pause menu.
Fixed a bug where a sound doesn't play in the multiplayer pause menu, indicating how loud the sound FX volume is after change.
Fixed a bug where the player is prompted to save changes in the "Audio/Video" settings when there were no changes made.
Fixed a bug where a specific tip text overlaps soldier art on single player enemy soldier load screens.
Fixed a bug where non-localized text appears in training mission pause menu.
Fixed a bug where the back button art in the "Extras Menu" is inconsistent with the rest of the shell.
Fixed a bug where the back button art in the "Stats and Medals" screen is inconsistent with the rest of the shell.
Fixed a bug where using the arrow keys to select an unlocked video removes the "Unlock Criteria" text from all video descriptions.
Fixed a bug where the cancel button is misaligned with its background when the user attempts to quit the game through the shell on the following resolutions: 1280x1024, 1360x1024, and 1600x1200.
Fixed a bug where there is no "Remove from Favorites" button in the "Favorite Servers" submenu of the "Trusted Server list".
Fixed a bug where the "Options / Controller" menu has a missing field across from the "Move / Lean" toggle option.
Fixed a bug where if the player tries to join a multiplayer game with a host that has edited an INI file then the player cannot enter multiplayer without restarting the game.
Balance Changes
The M18 Recoilless Rifle and the Panzerschrek damage and damage Radius were both lowered in multiplayer.
Other Changes
The "r" in PunkBuster was added in the credits
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"Baker, a II. vh-s játékfordítók céhének nagymestere.\"
élet a legjobb méreg
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Legalábbis a karakterek kidolgozása jobban bejön...
Amúgy kissé nevetséges egy 2.vhb-s környezet grafikáját egy kitalált vízalatti világ grafikájához hasonlítgatni nem?😊)))
Szerintem mindkettõ nagyonszép full grafon de mivel azonbelül hogy mindkettõ fps két teljesen különbözõ játék ezért nagyon nincs értelme egyiket se letrágyázni,leszarozni,ízlések és pofonok én mindkettõt tolom.
Xido: vista alatt tolom a game-t nemhinném...Mindenesetre aki vistát használ nvidia kártya alatt ajánlom figyelmébe a beta drivereken kívül a hotfixeket (nállam igen sok problémát orvosolt,fagyásokat,játéksebességnövelés,stb...)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Baker, a II. vh-s játékfordítók céhének nagymestere.\"
Kihúztam mindent(gamepad, kormány). Újrakezdtem a játékot New Game, és továbbra is balra forog😞(((
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN