Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
FAKE!! 😊
BlackShadow
eleinte tetszett a játék, de egyre jobban megy el tõle a kedvem.. expert-en nyomom, de attól függetlenül nem úgy kéne nehéznek lennie egy játéknak, h az ellenség mindenhol kiszúr, valamint 10 szövetséges közül csak engem lõnek 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nem tudja valaki hogy a második pálya utánni bejátszás, amikor 2 repülõ lebombáz valamit, miért fagy le? Mindenhol máshol jó csak ott kifagy
Punker
szerinted az arany csillag mit jelöl? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én is végig nyomtam,de csak Casual fokozatban.Azért érdekelt volna hogy Expert fokozatba is 6 pálya van e.Te expertbe nyomtad végig?
Punker
elhiszed már hogy végig nyomtam és csak 6 pálya van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Grafikailag nem volt rossz leszámítva a mérhetetlenül sok bug-ot!!Csak ezért a 6 pályáért vártunk 1évet szinte....tiszta röhej!!!Most meg még a COD4-ig lesz idõ bõven koplalni!
Mesélj már pls milyen majd a multi.. kiváncsi vagyok!

6 pálya 6 gigás játékban elég fura mégha jó nagy batár pályák is vannak benne akkor is kevés így szerintem!
Punker
6 van.

Mert én is találkoztam már olyan játékkal amúgy hogy csak az expert fokozaton adta be a további pályákat!Itt van olyan egyén aki expertbe nyomta végig a medalt???És hogy expertbe hány pálya van?
robotnyk
csak haverodat kéne megverni, mert egy hazug disznó. vagy véletlenül a CoD2õt telepítette fel. <#gonosz1>
Punker
kamu

gabi89
Haverod h*je szerintem 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Egyik haverom azt mondta hogy õ a legnehezebb fokozatban tolta és a 6. pálya után adta tovább a pályákat.Most valami afrikai hadszíntéren van.Ezek szerint csak a casual meg a normal módba van 6 pálya???????
hé illetékes,aki megvetted...akkor lágy oly' jó és zárd le a kérdést...csak feliratos-é vagy azt a pár mondatot magyarul is rányögték?😊
Balumann
Itt várja mindenki, hogy valaki hátha megvette eredetibe és felrakja a magyarosítást, aztán valaki végre megvette, és mindenki "hibázza" 😄D

tommyg
nagy hiba volt megvenni xDDD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

romeozor
mikor már közel vagy a földhöz a space-el felhúzod a lábad és nem taknyolsz el, f-el meg rugdalózhatsz is ha épp egy német nyakába akarsz ugrani. csak fontos hogy a földhöz közel mert egy idõ után visszaengedi a lábait azt megin jön a taknyolós féle

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

shaba23
nem mindenki csóró...vannak emberek, akiknek 12k nem pénz szaré sem...
shaba23
az nem gránát, hanem unikum^^

a végén vicces, mikor özönlenek az ejtõernyõsök, és a repülõk különbözõ magasságokban repkedve dobálják le õket...én szeretnék úgy ugrani, hogy közben alattam 2 bazi csavarral hajtott repcsik repülnek...
Soldiers
remélem majd felteszik a magyarosítást de kíváncsi lennék ezek után kivenné meg

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
hogy nézz ki az a gránát <#circling>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SEGITSEN már valami hozzáértõ ember TomBond nak
mert jo lenne magyarul nyomni és HA Õ már olyan rendes hogy igy segitene a többieknek<#banplz><#banplz><#banplz>
picipoC
hi all!

valaki mondja meg hogy lehet a legjobb landolást összehozni??

mi a bill. kombináció? plspls nagyon megköszönném aki segiteni<#szomoru1><#confused><#rolleyes>

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

Én megvettem magyarul, de nem tudom mit kéne feltöltenem!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Prince23
Aki megveszi magyarul a gémt, lenne olyan szives, h feltöltené a magyar nyelvi fájlokat?!
(de hát ki fogja megvenni... senki XD)

Ott lehet nem lessz fenn. 😞
Majd fenn lesz máshol. 😊

Balumann
Hát, ha valaki kiszedi és felrakja, akkor igen. Bár én nem nagyon találkoztam ilyennel, hogy vki megcsinálta volna (azok közül természetesen, amikkel én szoktam játszani 😊. Mindenesetre a magyarosítások portálon ami magyarul jön ki, ott nem hiszem, h fennlesz.

Balumann
Én tök simán kinyitottam õket (annak ellenére hogy levan lakatolva...)

Dehogy nem lehet. Csak meg kell várni míg valaki kioperálja a magyar verzióból az illetékes fájlokat és felrakja a netre. Ezt csinálták a Heroes5-nél is.
Egyébként meg kell tanulni angolul. 😄

Punker
aszem ha megkaptad a feladatot nyílik ki.

logfree
Nektek is nehezen nyílik ez a láda:

van amikor 10-15 próbálkozásra nyílik ki...

Balumann
Valószínûleg, ha magyarul jelent meg, nem lehet letölteni külön a magyarosítást.
Még 1x megvenni? <#ravasz1> Vagyis nem akarod megvenni is? 😄

Énnekem megvan angolul a játék, és láttam hogy megjelent magyarul is. Mivel nem szeretném megvenni még 1x a játékot ezért honnét lehetne leszedni hozzá magyarositás?
Törölt felhasználó
Töröld.
tommyg
semmit

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hali!

A Crack -et letöltöttem hozzá és érdekelne ,hogy mit csináljak az SFV fájlal?.

THX

Hy all.Olyan gondom van hogy jáccok és ezt az üzit dobja ki,#4446 itt van egy kép rõla.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Punker
felére? ez max 1-2 ezret ér meg így szerintem, CoD-ból Deluxe Pack-ot vettem, de ez így nem ér annyit amit kérnek érte.

w77d
amilyen pofátlanok arra várhatsz egy darabig 😊

tommyg
rosszul vagytok dehogy lesz magyar szinkron mégjobban elbaszná a játékot mondjuk ezen nem sok mindent lehet már elbaszni 😄
csak a felirat lesz magyar mint pl az nfs-be vagy a sims-be

címe miatt azért felkerül a többi mellé..majd..amikor kb a felére esik az ára..😊
máris,azonnal,az ismertebb helyeken😊
w77d
gyerekek komolyan mondom ennek a játéknak a vége volt a legszarabb!!
komolyan mondom, azok a második világháborús terminátorok bizonyítják legjobban, hogy mennyire nem hozzáértõk a készítõk! És akkor még nem is szóltam azon, hogy a tartályokon hogy nyúlnak át, meg a falon hogy lõnek át a katonák! Ez a Medal Of Honor sorozat nyílt meggyalázása! nehogy megvegye valaki is, a végén még felültök a kiadó etetésének, hogy milyen jó ez, aztán jó pénzért megveszed a szart!!!!

Soldiers
mikor lehet megvenni magyarúl?

romeozor
a pcdome oldalán az áll hogy teljesen magyar verzió, és szintén ez áll a honosítot fifa és harry potter játékoknál, szal sanszos hogy kapunk szinkront is (bár én csak találgatok)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

arról még senki nem nyilatkozott,hogy hang vagy felirat honosítás...pedig már a polcokon van itthon
shaba23
egy szinkronnak azért lett volna vmi híre...meg aztán FPS-t szinkronizálni...
csn tamás
sziasztok! tegnap lett meg a játék s hát nemigen viszi az én gépem sem pedig azért nem állok rosszul. pl ha felvettem mindent közepesre akkor ilyen sötét és pirosas volt minden a játékban. de ha levettem a grafikát akkor jo lett. namármost nem tudom, hogy segítene e rajta egy driver frissítés?! geeforce 6600GT-m van. üdv! jo játékot!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein