Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
a végén vicces, mikor özönlenek az ejtõernyõsök, és a repülõk különbözõ magasságokban repkedve dobálják le õket...én szeretnék úgy ugrani, hogy közben alattam 2 bazi csavarral hajtott repcsik repülnek...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
mert jo lenne magyarul nyomni és HA Õ már olyan rendes hogy igy segitene a többieknek<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
valaki mondja meg hogy lehet a legjobb landolást összehozni??
mi a bill. kombináció? plspls nagyon megköszönném aki segiteni<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#rolleyes>#rolleyes>
P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
(de hát ki fogja megvenni... senki XD)
Majd fenn lesz máshol. 😊
Egyébként meg kell tanulni angolul. 😄
Még 1x megvenni? <#ravasz1>#ravasz1> Vagyis nem akarod megvenni is? 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A Crack -et letöltöttem hozzá és érdekelne ,hogy mit csináljak az SFV fájlal?.
THX
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
csak a felirat lesz magyar mint pl az nfs-be vagy a sims-be
komolyan mondom, azok a második világháborús terminátorok bizonyítják legjobban, hogy mennyire nem hozzáértõk a készítõk! És akkor még nem is szóltam azon, hogy a tartályokon hogy nyúlnak át, meg a falon hogy lõnek át a katonák! Ez a Medal Of Honor sorozat nyílt meggyalázása! nehogy megvegye valaki is, a végén még felültök a kiadó etetésének, hogy milyen jó ez, aztán jó pénzért megveszed a szart!!!!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein