6840
  • Piko888
    19 giga szabad hely van.
  • tritonkirály
    sziasztok nekem olyan problémám van hogy felraktam a játékot bemountoltam és el akartam inditani de nem engedte, aztán cloakkoltam a meghajtokat a mellékelt Y:A:S:U: programmal de ugy sem tudtam elinditani, mondjátok meg hogy tudnám ez valahogy kikerülni?Mit hova hogyon másoljak hogy végre elinduljon.kösz előre is
  • romeozor
    kapcsold be a windows tűzfalat
  • Gunner
    Nincs elég hely?
  • Ironmask
    köszönöm a segítséger felraktam a drivert és mükszik betölti az első küldetést remélem a többinél sem fog szarakodni!Mégeygszer köszönöm
  • Piko888
    hi! Nekem az a gondom hogy telepítés után a vinyóról eltünik a telepitett könyvtár? Járt már így más is?
  • Balumann
    Videókártya driver ritkán okoz ilyen problémát, de ha mégis rossz lenne vmi a drivertől, akkor ott a Windows csökkentett módja, ott simán letudtad volna törölni és felrakni más drivert...)
  • Balumann
    systemrequirementslab.com
  • Balumann
    Nincs köze a multihoz a játék verziónak (tehát mind1 hogy tört verzió, vagy eredeti lemez akár). Eredeti cd kulcsal tudsz regisztrálni (ha megveszed kapsz egyet), és avval fogsz tudni netezni, csak ezt ellenőrzik online.
  • Sumi70
    Hali!

A második német pályán vagyok, ahol egy magas, többszintes légvédelmi tornyot kell kitakarítani. Az utolsó(?) feladat a földszinten lenne, de utamat állja a fal. Kivűlről nem tudom megközelíteni akadályok miatt. Tud valaki segíteni? Köszi.

Üdv.
  • Gunner
    Ha tetszik vedd meg Eredetiben
  • barmi
    Sziasztok!

HATREDes airbornal tudok valahogy multizni? Lehetséges valamilyen módon mondjuk miniisoval vagy mittoomén?
    Köszi a figyelmet!
  • Cefre
    Igen arra
  • Nemcso
    Ez jó lesz.
  • Nemcso
    Keresd meg itt az SG -n a topicját, abban pedíg kattints a banner FAQ/GyIK részére.
    sziasztok.
    megtudnátok mondani, hogy melyik az az oldal, ahol meg tudom nézni, hogy egy bizonyoí játék fut-e a gépemen?
    köszi
  • Ironmask

� Nvidia Forceware 2007-09-18 14:57:32
    VGA Verzió: 163.67 beta
    Leírás: Nvidia GeForce 6/7/8/Quadro FX version 163.67 beta verziójú driver Windows 2000/XP alá. Erre a driverre gondoltok?68.9mb
  • Gubberx
    www.google.co.hu xD
  • Ironmask
    dobjatok már 1 linket lécci
  • JamesRyan
    háj.az új vidkari nem jelenti azt,h a driver is ú.új forceware kell neki.
    nem fogja elb...ni.
  • Cefre
    Nekem is új kártyám van ugyan az mint neked ,de a driver 2006 os volt. És rá kellett tenni az újat utánna gond nélkül indult
  • Ironmask
    nem teszek új videókarim van egyszer már megszítam Nvidia driverrel kék halál és új xp!vagy te milyenfajta driverre gondolsz Cefire?
  • Cefre
    Tegyél fel új drivert a grafikára ,nekem is az volt a gond
  • lammaer
    RIP? Sztem tölts le rendes ISOt...
  • Ironmask
    Üdvözlök mindenkit a fórumon!Az volna a problémám,hogy letöltöttem az Airborne RIP verzióját el is indul gyönyörűen csak amikor lemegy az eligazítás videó és aztán jön a fegyverválasztás és aztán elekezd tölteni tölt egy darabig aztán megáll!!Mi lehet a baj??Gépem:AMD Athlon 3000+ 1.8GHz,1GB RAM,GFORCE 8600GT plz segítsetek!!!!
  • Nemcso
    Dehát mit is kell ezen annyira agyoncifrázni ?!
  • Nemcso
    Nálam is előfordult egy-kétszer, hogy fentakadt a szögesdróton a lelőt ellen, és szépen megnyúlt kézzel lógott rajta.

• Nemcso
    Bement egy boltba és megvette. :)
  • Soldiers
    neked honnan van meg magyarúl?
  • kokos
    Multival mi a helyzet ?
  • kokos
    Szerintem nagyon állat ez a game most nyomom 4x-re!Mindig más szituba keveredek kurta jó!
  • Punker
    joy-t húzd ki?
  • Mester01
    Sziasztok!
    Föltettem a játékot és mikor menni akkarok egenesen magátol körbe forog a kurzór balra pedig hozzá sem nyulok!
    Újra telepitettem,Optionsban proáltam állitani semmi értelme!
    kérlek segitsetek köszi!
  • Balumann
    bejön...
  • Soldiers
    megvetted eredetibe???
  • bazsi1
  • Punker
    extrák között van.
  • Prince23
    mármint természetesen agémlista!!??
  • Prince23
    Nektek ez bejön?