6840
-
Piko888 #5199 19 giga szabad hely van. -
tritonkirály #5198 sziasztok nekem olyan problémám van hogy felraktam a játékot bemountoltam és el akartam inditani de nem engedte, aztán cloakkoltam a meghajtokat a mellékelt Y:A:S:U: programmal de ugy sem tudtam elinditani, mondjátok meg hogy tudnám ez valahogy kikerülni?Mit hova hogyon másoljak hogy végre elinduljon.kösz előre is -
#5197 kapcsold be a windows tűzfalat -
#5196 Nincs elég hely? -
#5195 köszönöm a segítséger felraktam a drivert és mükszik betölti az első küldetést remélem a többinél sem fog szarakodni!Mégeygszer köszönöm -
Piko888 #5194 hi! Nekem az a gondom hogy telepítés után a vinyóról eltünik a telepitett könyvtár? Járt már így más is? -
#5193 Videókártya driver ritkán okoz ilyen problémát, de ha mégis rossz lenne vmi a drivertől, akkor ott a Windows csökkentett módja, ott simán letudtad volna törölni és felrakni más drivert...) -
#5192 systemrequirementslab.com -
#5191 Nincs köze a multihoz a játék verziónak (tehát mind1 hogy tört verzió, vagy eredeti lemez akár). Eredeti cd kulcsal tudsz regisztrálni (ha megveszed kapsz egyet), és avval fogsz tudni netezni, csak ezt ellenőrzik online. -
Sumi70 #5190 Hali!
A második német pályán vagyok, ahol egy magas, többszintes légvédelmi tornyot kell kitakarítani. Az utolsó(?) feladat a földszinten lenne, de utamat állja a fal. Kivűlről nem tudom megközelíteni akadályok miatt. Tud valaki segíteni? Köszi.
Üdv. -
#5189 Ha tetszik vedd meg Eredetiben -
barmi #5188 Sziasztok!
HATREDes airbornal tudok valahogy multizni? Lehetséges valamilyen módon mondjuk miniisoval vagy mittoomén?
Köszi a figyelmet! -
Cefre #5187 Igen arra -
#5186 Ez jó lesz. -
#5185 Keresd meg itt az SG -n a topicját, abban pedíg kattints a banner FAQ/GyIK részére. -
#5184 sziasztok.
megtudnátok mondani, hogy melyik az az oldal, ahol meg tudom nézni, hogy egy bizonyoí játék fut-e a gépemen?
köszi -
� Nvidia Forceware 2007-09-18 14:57:32
VGA Verzió: 163.67 beta
Leírás: Nvidia GeForce 6/7/8/Quadro FX version 163.67 beta verziójú driver Windows 2000/XP alá. Erre a driverre gondoltok?68.9mb -
#5182 www.google.co.hu xD -
#5181 dobjatok már 1 linket lécci -
JamesRyan #5180 háj.az új vidkari nem jelenti azt,h a driver is ú.új forceware kell neki.
nem fogja elb...ni. -
Cefre #5179 Nekem is új kártyám van ugyan az mint neked ,de a driver 2006 os volt. És rá kellett tenni az újat utánna gond nélkül indult -
#5178 nem teszek új videókarim van egyszer már megszítam Nvidia driverrel kék halál és új xp!vagy te milyenfajta driverre gondolsz Cefire? -
Cefre #5177 Tegyél fel új drivert a grafikára ,nekem is az volt a gond -
lammaer #5176 RIP? Sztem tölts le rendes ISOt... -
#5175 Üdvözlök mindenkit a fórumon!Az volna a problémám,hogy letöltöttem az Airborne RIP verzióját el is indul gyönyörűen csak amikor lemegy az eligazítás videó és aztán jön a fegyverválasztás és aztán elekezd tölteni tölt egy darabig aztán megáll!!Mi lehet a baj??Gépem:AMD Athlon 3000+ 1.8GHz,1GB RAM,GFORCE 8600GT plz segítsetek!!!! -
#5174 Dehát mit is kell ezen annyira agyoncifrázni ?! -
#5173 Nálam is előfordult egy-kétszer, hogy fentakadt a szögesdróton a lelőt ellen, és szépen megnyúlt kézzel lógott rajta.
-
#5172 Bement egy boltba és megvette. :) -
#5171 neked honnan van meg magyarúl? -
kokos #5170 Multival mi a helyzet ?
-
kokos #5169 Szerintem nagyon állat ez a game most nyomom 4x-re!Mindig más szituba keveredek kurta jó! -
#5168 joy-t húzd ki? -
Mester01 #5167 Sziasztok!
Föltettem a játékot és mikor menni akkarok egenesen magátol körbe forog a kurzór balra pedig hozzá sem nyulok!
Újra telepitettem,Optionsban proáltam állitani semmi értelme!
kérlek segitsetek köszi! -
#5166 bejön... -
#5165 megvetted eredetibe??? -
bazsi1 #5164 -
#5163 extrák között van. -
#5162 mármint természetesen agémlista!!?? -
#5161 Nektek ez bejön?
??? -
#5160 hol nézzem meg?