6840
  • Qwerty4
    VGA drivert frissítetted?
  • BestImi
    Igen fel van telepitve abbol is több verziot kiprobáltam
  • [HUN]Crassus
    :) aztirja hibas a kulcs:S ami az nfo-ban volt:(
    egy jolelku ember dobjon egyet pls
  • Nevem senki
    lebuktál, nem is oda van ragasztva
  • Gabor_(HSF)
    Inkább jönnél játszani a HSF szerverre,ahelyett itt jopofizól
    Ott van a lemez alatt a tokra ráragasztva :)
  • lee56
    Nyihahaha, bár nem is csodálkoznék nagyon ha kapnál :)
  • [HUN]Crassus
    Őőő elvesztettem a CD kulcsomat kitud vki segítnei?:) köszönöm
  • Qwerty4
    A physics vagy micsoda driver fel van telepítve?
  • BestImi
    Sziasztok!

Olyan problémám volna az airborne-al ,hogy már a játék introja is diavetitö modban jön be(max 2 fps-el ahogy szemre látom)
    Minden uj drivert feltettem a patchet is és nem javult meg.
    A konfig x2 6000+ 2x1024 8800 gts640mb xp sp2 magyar.
    Kérem ha valaki tud segitsen elöre is köszi.
  • karess
    sziasztok egy medal of honor airborne telepitökodot nem tud valaki?köszi
  • lee56
    Ha abból amit irtál nem jössz rá, akkor azzal se tudnál sokat kezdeni amit tanácsolnék :)
  • Qwerty4
    Rombadöntik a hangulatot?Eleve nincs semmi hangulata...Mit dönthet romba? xD
    És leszarom a multit, ebből a játékból ennyi elég volt.Kritikán aluli az előző részekhez képest.
  • Nevem senki
    ezek az általad "szuperkatonáknak" titulált marhaságok teljesen rombadöntik az egész hangulatot. A hármas hátraszaltóról, meg a találatjelzőről már nem is beszélek. Szerintem a 14 alattiaknak készült a játék. Szóval, a hangulat (FESZÜLTSÉG!!) semmi. Vad hent, hát ez is egy fajta játék. Játszd a multit. Ott másra figyelsz.
  • Qwerty4
    De minek is ide magyar felirat?
    Itt csak tényleg lőni kell.Ennyi.
  • chooselee
    Magyarban csak felirat van,szinkron nincs a gyáriban sem,feliratot le lehet külön szedni,de hogy honnan azt nem tudom perpill.Olvass vissza talán be van linkelve valahol...úgy emlékszek,de lehet rosszul. :P
  • Qwerty4
    Airborne kritikám! (2007.10.28.)

Negatívumok:
    -tulajdonképen egy sémára épül fel minden küldetés:eligazítás, kiugrás, megadott feladatok végrehajtása, azután jön valamilyen váratlan esemény így még lesz pár új végrehajtandó feladat (ez egy idő után nagyon szúrta a szememet, nagyon átlátszó dolog)
    -bugos és nemcsak a kinyúlt kezekre, nyakakra gondolok (sok minden nincs rendben ezenkívül)
    -felháborítóan rövid, pedig egy teljes játékról van szó (3 év után csak ennyivel tudták kiszúrni a szemünket, remek teljesítmény)
    -korábbi részekből ellopott zenék (bár tetszenek, de azzal se törődtek, hogy újakat komponáljanak)
    -csak hent, semmi más (én már nem így csinálnék egy 2.vh-s játékot, valami történet is kellene)
    -szavatossága a zéróval egyenlő (eszembe se lenne ezen még egyszer játszani)
    -küldetés közben egyszerűen megváltozik (fejlődik) valami isteni beavatkozással a fegyverünk (LOL)
    -túl jó gépet kér, de semmi nagyot/újat nem tudtak alkotni (ez nem korrekt dolog, ha már a gépemet ilyen játékokért lecseréltem akkor nyújtsanak is az új játékok vmi pluszt)
    -elveszett hangulat (2. világháborúba voltunk egyáltalán?, amúgyis benyomhattak volna vmi régi videokat, mint korábbi részeknél hangulatfokozás érdekében)
    -nem tetszett még a credits se, fekete háttér és annyi

Pozitívumok:
    -remek csaták
    -feltűnnek a régi kedvenc fegyóim, pl. az MP 40, Panzerfaust (xD)
    -szép grafika úgy nagyrészben (bár néhol néhol túl csillogott egy-egy dolog)
    -ejtőernyőzés

Amit sehova nem sorolnák:
    -azok a szuperkatonák sztem nem voltak rosszak, csak egy kicsivel erősebb fejvédővel és golyóálló mellénnyel voltak felszerelve, ezért kellett nekik egy egész tár
    -az MI-t se nevezném rossznak, mediumon játszodtam, azért volt amikor megizzasztottak

Egyértelműen nagyon gyenge cucc a korábbi részekhez képest.Az AA volt anno az első FPS-em (alap), a PA meg a kedvenc ww2 játékom.Többet vártam el.

Értékelés:72%
  • laci1993
    hello. azt szeretném kérdezni hogy miért csinálja azt elkezdem feltenni jó beírom a kódot és kitesz egy ilyen izét hogy AGEIA PhysX v7.07.09 ott vannak különböző nyelvek kiválasztom az angolt és utánnak kiírja ezt Érvénytelen parancssor-paraméterek.

Windows Installer. Verziószám: 2.00.2600.0
    Copyright 2000 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
    A szoftver egyes részei az Independent JPEG Group munkáin alapulnak.
    ezután pedig kilép. nem tudjátok mi lehet a gond?
  • genory
    Letöltötem a gamet és most olvastam, hogy létezik magyar nyelvü verzio is. Le lehet valahonnan szedni csak a magyar nyelvű fájlt. Tehát, hogy magyarul beszéljenek benne.
  • Qwerty4
    Medal of Honor toplistám:

MoHPA > MoHAA > MoHAAS > MoHAAB > MoHA
  • Balumann
  • lee56
    pápá
  • Berv
    jaj, ma vettem fel "kedvencek" közé a topikot, de tőrlöm is, nem kell nekem ezt olvasnom :)
    bye!
  • Balumann
    A fenéket akartam okoskodni, nézd már meg mit írtam először és hogyan! Elismerem, rosszul tudtam (városi gyerek vagyok, és én a kilot csak 1000-ként ismertem, na...), azt egyébként is inkább csak poénból írtam (azthittem rosszul írtad). Az iskolát meg nem azért írtam.
    Jó mind1..., felejtsd el, h hozzád szóltam valaha is...
  • Gabor_(HSF)
    Nem arról van szó kisbarátom,esetleg mennyire vagyok "erős vagy kemény legény"de még arról sem,hogy 45 éves vagyok,vagy hogy már egyetemre járnak a srácaim..Hanam arról,hogy írtál egy nagy marhaságot ráadásul logokátlant és nem az volt a baj,hogy nem voltál tisztában a 2 kiló valós jelentésével,hanem az ,hogy a "fingod,fogalmad elképzelésed" sincs jelzőket személyeskedédnek vetted,pedig az nem az..Ellentétben az már igen,hogy erre te le seggfejeztél tudatlanul egy felnőtt embert és még te vagy felháborodva...
    Erre még rá is teszel egy lapáttal,hogy te mennyire okos tanult ki s csáko vagy..
    Attól hogy egy szaros szenei szks-ba jársz az még messze nem azt jelenti,hogy okos vagy értelmes is vagy..
    Cóval az egyszerü tanácsom,előszőr tanuld meg kezelni a helyzeteket és ha okoskodni akarsz,előttr még vegyél órákat...
    Én tudom is nem csak hiszem,hogy szép az élet még 20évesen,de nem minden habostorta...
  • chooselee
    Én azzal csináltam ami a patch mellett volt. ...jobb esetben van! :)
  • bakvarnyu
    Ne törődj már ezzel, ez mindig ilyen volt=)
    Gusztustalan dolog gyerekek közé bejönni és ilyen szöveget nyomni.
    Vannak itt normálisak, azoknak válaszoljál.
  • Prince of Máté
    Ha megpatchelem a játékot, akkor kell utána hatreddel crackelni?
  • lee56
    csak 2 tipp igy hirtelen

1. próbáld winrar-al
    2. töltsd le ujra, vagy másik verzióval próbálkozz

Balu.: Ha virtuális meghajtóból akkor is lehet sérült (letöltéskor vagy utána (fájlrendszerhiba))
  • ZaJanga
    ez a dvd5 verzió.
    simán kicsomiztam azzal nem volt gon. legújabb DT pro, tűzfal kikapcs, új 7-zip, és mégis 31%-nál 7-zip error telepítés közben!!
    kár volt leszednem a dvd5 ver.-t
  • Balumann
    Lemezről telepíted? Ha igen, akkor a lemez lehet sérült.
    Ha gépről virtuális meghajtóból, akkor nem tom.
  • ZaJanga
    ?
    ?
  • Balumann
    Leírtuk már párszor, azthiszem a .NET Framework 2-t kell felrakni, vagy a tűzfalat kell ki vagy bekapcsolni. Olvass vissza.
  • Balumann
    Jó hát elhiszem, bár tényleg nem logikus számomra,hogy miért jelent mindenhol mást. De már nem az a téma egy kis ideje, azon vagyok kiakadva h ezt ő nem volt képes leírni, mint például te, vagy mint egy átlagos értelmes ember... Én még csak nem is okoskodó hangnemben írtam, be sem szóltam neki... számomra érthetetlen, főleg h egy 40 éves feletti vki. Hova fajul a világ
  • Balumann
    De azthiszem értem a problémát a stílusodból következtetve. Lenézed a nálad kissebbeket, azthiszed hogy okosabb vagy mindenkinél... meg erősebb. Mind1, értelmetlen ez a vita.
  • Balumann
    Hehe! Megint csak azt sem tudod, hogy milyen vagyok valójában, bár ez nem is baj. Nem szóltam be neked se, csak válaszoltam, hozzád képest kultúráltabb módon, és másnak se szoktam.
    Ja és igazad van, valóságba ha látom hogy valaki idióta, akkor nem szólok be, sőt hozzá se szólok. Szerencsére én művészeti iskolába járok, ahol nem az a szokás h szájbavernek ha hozzászólok valakihez, ide értelmes emberek járnak naggyából.
    Ellenőrzőmbe beírni? Be se engednének az iskolánkba, ide csak kultúrált emberek jönnek be
    De ha neked az az értelmes reakció, hogy idejössz megkeresel és szájbaversz, mert ilyeneket írok neked, akkor gyere... verjél agyon, okos kulturált ember módjára ^^
  • lammaer
    lehet hogy sérült az image fájl?
  • eredeti55
    Hi!Nekem egy olyan problémám lenne
    hogy mikor telepíteneni akarnám az Airbone-t,betöltöm a daemon tools-ba és rögtön újra indul a gépem,de csak ennél a game-nál!Valaki nem tudja mi lehet az oka?
  • lammaer
    Érdekes ez a magyar nyelv... a 2 kiló az nálam is 200 forintot jelent, viszont a szövegkörnyezet alapján egyértelmű hogy itt 200 ezerre gondolt a hozzászóló :)
    Mellesleg megkérdeztem egy havert itt mellettem, ő kapásból rávágta hogy 2 kiló az 200 ezer. Amikor rákérdeztem hogy nem csak 200, akkor mondta hogy de, az is.
    Tehát üljetek le, egyes :) Ülök mellétek.
  • Gabor_(HSF)
    Túl fiatal vagy együgyü és hülye is ahoz,hogy elmagyarázzam neked mi a személyeskedés..
    Ez itt csak egy forum,ahól még megteheted büntettlenül,hogy igy beszólj valakinek,de kint a való életben, már ezért rég szájba vernek....
    Ha meg nem szeretnéd,hogy beírjak az ellenőrződbe,kapjál a fejedhez...