Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Van egy problémám az Airborne telepítése közben.A telepítés nem fut végig , a vége felé hibaüzenettel megszakad (rolling back action) , majd letörli az összes addig feltett játék file -t. Nem tudjátok mitöl van ez?
feltettem a gammát és a telepítés magyar nyelven futott a játék már viszont angolon megy.
Ez mitöl lehet?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Tiszteletteljes üdvözlettel
Megint Senki
Maradok tisztelettel
Senki
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
éppen gépet telepít
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mert most volt itt egyik ismerösöm és mondta dierkt azért vett 2600XT-t mert jókat olvasott róla.Erre ez meg minimumon is akadt neki 😞
Gépe: 3,4GHZ P4,1GB Ram,2600XT.
Nemtom mikori a hozzáadott catalyst de neki gyári van fennt!
Next PC upgrade: 2022
Mély tiszteletem 😊
0.001: Version 1.1
0.001: Initializing...
0.075: Connecting to EA servers...
2.031: Connected.
2.032: Logging in...
2.250: ERROR: Login failed: A kívánt tranzakciós paraméterek hiányoznak vagy helytelenek.
NEM TUDJÁTOK EZ MITÕL LEHET? A jelszó jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm
És bocsánat, h warezzal kapcsolatos kérdést tettem fel.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
LG 19-es TFT-m van 8800GTS-sel. Nem tudom, miért lehet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megnézem, csak most demo dömping van...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NNNNa, csak nevében "no run" (nem illik futni) különben nincs letíltva. D
Gondolom modemed van. Ha valamiért kirúgtak, egy ip csere rögtön segít. Úgy néz ki, hogy simán a kimenõ ip-t ellenörzik. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem egyszer bevált
Azt is mondták, hogy újjat kell generálni, de azt már nem próbáltam...
Borzasztóan idegesített a futás közbeni ide-oda lengés. Azt csináltam, hogy megnöveltem a játéksebességet 1.5-re, és egy másik helyen pedig a létrára mászást, mert az is zavart, hogy túl gyors. A sprintet ugyanakkor ki akartam iktatni. Ezzel indítani egy szervert. Sajna nem megy, mert a hozzám csatlakozni kívánókat ugyanúgy kirúgja a Pb, mint ahogy engem sem hagy csatlakozni.
Miért van az, hogy ha beteszem Daemonba a játékot, és rámegyek a Setupra, akkor újraindul az XP???
Van erre megoldás?
Elõe is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kipróbáltam a multit. Fura a COD után. Kemp megy ezerrel.
De ettõl függetlenül nem rossz.
Megj:: Magyarítást is vissza kell állítani. :-(
Nekem fel is ment.
Nekem a régi crack-el nem indul el a game, tehát ez az új crack KELL!
Ezt írja ki:General Protection Fault!
...
adikis.8 kukac gmail.com
Én is ugye irtam 2-3 lappal ezelött, hogy szenvedtem, hogy akadt a menûben a játék...élvezhetetlenül.
Aztán egyszer csak, ahogy irtam a framework 3.0 uninstall-install után megjavult.
Játszottam, tök jól ment.
Ujrakellett huznom hülye codec-ek miatt a winxp-t, és megint olyan a játék! hiába un-meg installálok mindent...
AKAD MINT AZ ÁLLAT!
Ha valaki más is igy járt, de RÁJÖTT mi a rohadást kell még ennek a játékna telepiteni, irja le, mert tényleg megörülök már!
- gépem uj, tök jó hozzá (már ment ugye rajta)
- nvidia legujabb driver fenn van
- net framework 3.0
- directX legutolsó install, meg a játék is tett föl dolgokat hozzá.
HELP!<#duma>#duma>