6840
-
lee56 #5959 Hátja, magadnak keresed a bajt :) -
#5958 Nagyszerű mostmár itt is utálni fog mindenki, fenének süllyedek le ilyenek szintjére és kezdek el foglalkozni mindig -
#5957 Uhh de tud oltogatni itt valaki, úristen. Neked ez a szakmád, nagyon profinak látszol benne
Nah akkor:
"Seggfej az édes anyád te kis szarházi!!"
"stilusodon meg te vátoztass bunkokám"
Hogy jön ide édesanyám, és mi alapján mondod, hogy szarházi, bunkó vagyok? Ilyeneket 8 éves tanulatlan kisgyerekek szólogatnak be, akiknek fogalmuk sincsen ezek jelentéséről. Neked sincs, ahogy elnéztem.
"Van valami fingod a 2kiló jelentéséről???
Vagy csak jártatod a szád a nagy semmire.."
Ez személyeskedés szerintem. Semmiképp nem ellen érvelés.
"Ugyhogy sürgősen tedd takarékra magad és előtte jelentkezz egy kézzel,aztán talán válaszolhatsz is"
Ezt mire írtad?
"ha már nem vagy tisztában a Magyar "szlengel" próbálj a kis logikádra támaszkodni,ha van egy kicsi is..."
Én pont, hogy arra támaszkodok. Nekem mindig így tanították. Lehet nem vagyok tisztába vele, de lehet kulturáltan elmondani, vagy kultúráltan vitázni is. Nekünk ezt etikán meg magyarból is tanították. Ha tényleg 40-45 éves vagy, akkor szánalmas h erre nem vagy képes...
Azthiszem a seggfej enyhe kifejezés volt tényleg... mind1 oltogatásba úgyis te nyersz, ezekben én nem vagyok otthon... nekem ilyeneket nem tanítanak -
Gabor_(HSF) #5956 Seggfej az édes anyád te kis szarházi!!
Semmi személyeskadés nem volt,a stilusodon meg te vátoztass bunkokám,ha már nem vagy tisztában a Magyar "szlengel" próbálj a kis logikádra támaszkodni,ha van egy kicsi is...
Mivel akinek a válasz ment a "2 kilós konfigjáról beszélt és mielőtt az iskolapadban váltogatnád literre vagy kg-ra,próbáld kikövetkeztettni milyen gépet rakhatott össze szted 2 rongy-ból azaz 2 ezresből,mivel azt pedig úgy hivják...
Ugyhogy sürgősen tedd takarékra magad és előtte jelentkezz egy kézzel,aztán talán válaszolhatsz is -
#5955 Annyit romlott h már 200 Ft helyett 200ezrt jelent?^^ -
#5954 Van fogalmam róla képzeld el. A kilo tudtommal ezerszerest jelent, számításteknikában 1024 szerest. Fizikában és számitás technikában biztos (bár én úgyhallottam szó szerint is ezerszerest jelent)
/pl.: 1 Kg = 1000g (1x ezergramm), 1KW=1000W, stb.../
A stílusodon változtass, én sem hülyéztelek le. Ha szerinted hülyeséget mondok akkor lehet megcáfolni és bizonyítani. Személyeskedést meg próbáld elfelejteni seggfejkém.
Igazad van, 200K Ft-ból tényleg kilehet hozni jó gépet. Végülis mindenkinek csak úgy zsebből van ennyije, és senkinek nem kell másra. Főleg csak ilyen játék miatt van ^^ -
#5953 7-zip -
#5952 help pls.
lehet volt már de nem találtam róla semmit.
telepítés közben megáll 31%-nál és 7-zib error -t ír.
van fönn 7-zip de mégsem telpül föl
-
Gabor_(HSF) #5951 Az én időmben is,de ennyit romlott a ft azóta -
csuripi #5950 Az én időmben 2 kiló,az 200 ft-ot jelentett. -
Gabor_(HSF) #5949 Van valami fingod a 2kiló jelentéséről???
Vagy csak jártatod a szád a nagy semmire..
Amúgy meg nyugtasd meg magad,mert 200ezerből,egy erős középkategoriás amd-t,8600 gt-vel és 2 giga rammal össze lehet rakni -
#5948 2000Ft-ból nem igen raksz össze számítógépet
Azt h miért szánalmas azt már ezerszer kibeszéltük. A shadermodel 3 követelés egy nagy **** üzleti dolog, pedig még a motor is képes támogatni (lást Unreal 3, és majd Gears of War). -
#5947 Az sajna, de ez miatt nem éri meg fejleszteni. -
Gabor_(HSF) #5946 Pedig 2 kilóból már egy pc-t is össze lehet rakni -
Gabor_(HSF) #5945 Micsoda??? az ezer éves karid????? -
Gabor_(HSF) #5944 Ja és természetesen 5 csillagra minden küldi...
normálba végigrohanni a pályán az valóban nem kihivás,kb 5 óra az egész,de gondoltak a gyerekekre meg a -ra is -
CzKaresz22 #5943 Szánalmas ... -
Gabor_(HSF) #5942 Akkor csináld meg "ELITE"-ben az összes beugrással,halál nélkül és persze minden fegyver 3-mas szinntre...
Utánna majd beszélgetünk -
#5941 pedig igaz -
CzKaresz22 #5940 Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Ez a game komolyan nem megy 9800Proval. Mert azt írja nem támogatott kártya de nem nagyon akarom elhinni...
Segítsetek...
Köszi... -
chooselee #5939 Na megtaláltam a megoldást arra,hogy kilép a phisyc felrakása után és nem csin semmit!
Fel kell tenni a legújabb windows installert!!Ennyi.. :D
Bár előtte én lekaptam az előzőleg felrakott phisyc-et is na meg .net framework 2.0 is volt a gépen,de ez nem tudom segített e...lehet.
Volt rajta 3.0 is de azt leszedtem végül,de mit változtatott nem tudom.
Remélem tudtam segíteni valakin..
Ja és Thx annak,aki rajtam segített!! :)
Üdv.. -
gstup #5938 Igen,már lassan 2 hete multizok,van magyar szerver is de olvass vissza... -
#5937 Elég hamar kipörgettem ezt a sz@rt. Kihívás = 0 -
sungsam #5936 Na kivégeztem ,de szerintem rövid és kicsit könnyű volt.
MULTIZNI sikerült már valakinek??
-
#5935 igaz igaz:),hihhi -
#5934 A chipset-ig már nem olvastam -elnézést- de én inkább megtartom a régi gépemet, amig egy tutit nem tudok venni. Különben jönnek a csalódások és balta keresgélések -
#5933 it's a fuckin' integrated chipset:),sajna gyűjtögető életmód lesz belőle:),szal kess-t kell szerezni.Hihi
Meg aztán Kill Gates:D -
#5932 tipp2: soha ne vegyél olyasmit, amiben "family" szó szerepel
tipp3: ha új az egész cucc, vedd ki a kártyát, menj be vele egy bótba és cseréltesd ki egy kis ráfizetéssel-így jársz a legjobban -
#5931 gondoltam,h a telibevert Bill bá' megint szart alkotott:D:D...hihi,sztem ki fogom próbálni.beteges,h egyes emberek mit megnem tesznek azért,h játszhassanak:D... -
#5930 tipp: nyugi
-
#5929 xp-t rakjal fel -
#5928 jahh,méh a szutyok vista is tréé lehet neki?Vehhe
kajak szétvág az ideg... -
#5927 Elegem van...vettem egy 2 kilós konfigot...meg a gammát...és ki meri nekem írni,h nem támogatott videókártya...Intel cucc...elhiszem,h egy lerakat fos...DX10 Dual Core Intel Pentium D930,3000 Mhz (15x200),1014 Mb memória,vidkari: Intel(R)82945G Express Chipset Family 256Mb(ez a gond),de hát akkor is rohadjon meg,nekem nincs még 50 rongyom egy kikúrt vid karira...ha vkinek van vmi tippje akkor kérem közölje velem...Előre is köszönet!!!
U.I.:Az EAgame kapja be... -
Bazsby #5926 Sziasztok! segítene valaki? GeForce 8500 GT videokartyám van, a gép többi paramétere is megfelelő. A probléma akkor jön mikor meghalok a játékban, utána egyszerűen nem tölt be hogy folytathassam hanem csak vibrál a képernyő, hol bejön az asztal majd visszavált sötét képernyőre, vibrál stb. De hang az van alatta, tehát elvileg a program nem hibás. Ha valakinek lenne ötlete hogy mi lehet a gond azt megköszönném. -
#5925 BAR-ral írtottam őket. Tényleg elég nekik egy tár... -
chooselee #5924 ááá sz*rik ez a 2.0-ra!! :P
Majd még holnap próbálkozok...azért köszi!
Üdv mindenkinek... -
chooselee #5923 Hát igen a 3as nem segített...megnézem a 2-est! -
#5922 A 3-as nem tudom mire jó, nekem sincs fenn. Régen felraktam, de nem tom... sok haszna nincs -
#5921 Jah a 3 a legújabb, de szerintem a .NET Framework 2-es kell a játéknak. Alapban a windowsokba az 1-es van fent (legalábbis a régebbikbe biztos) -
chooselee #5920 Nem tudod véletlenül melyik a legújabb???A 3.0?
Mert nekem is ez a problémám.
Előre is köszi!!
Üdv...