Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 512-es kártyám van, MSI. A gondom hasonló volt, csak nálam nem kék halál, hanem reboot, mindíg ugyanott.
Nálam az volt a megoldás, hogy leszedtem a legújabb Catalyst-ot és felraktam a gyári driver helyett.
Segitsetek légyszi!!!!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Igaz csak a 1.1-es pecs után fogadta el,de azóta is multizunk minden este a saját szerverünkön...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Minden nap egy alma és a doktor alma!
el kell inditani a játékot és ráklikk a multira,de ha ez is gondot okozna,írjál nyugodtan<#fejvakaras>#fejvakaras>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Köszi!
PSN ID: Lord_Mortanius
.felrakom a magyar medal of honort..és mikor megcrackelem angol elsz... amikor elsõnek telepitettem ezt nem csinálta, mitõl van ez plz help!!
Hozzáteszem a Crack a cd-n levõ crack...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
valaki tudja hogy tudom kinyírni a tigrist nijmagenben? gammon granadeval kell kinyírni, azt meg is találom, de nemjutok vele sokra, ha dobálom rá távolról, 30 at rádobtam de semmi..
szóvla, ha valaki leírná mit kell tennem megköszönném!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
egy jolelku ember dobjon egyet pls
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Olyan problémám volna az airborne-al ,hogy már a játék introja is diavetitö modban jön be(max 2 fps-el ahogy szemre látom)
Minden uj drivert feltettem a patchet is és nem javult meg.
A konfig x2 6000+ 2x1024 8800 gts640mb xp sp2 magyar.
Kérem ha valaki tud segitsen elöre is köszi.