6840
-
#6199 Nincs fent előző verzió ageia progiból? -
Cyberdevil #6198 Lenne 1 kis problémám a játék telepítésével.Miután beírom a CD-kulcsot kiadja az ageia telepítőjét hogy kiválasszam a nyelvet, miután megvolt el kezd telepíteni villan egyet és kész, nem jön utána semmi. Nem tudjátok hogy miért? -
bandesz00 #6197 Szia a frissítést a vidi kártyárá gondoltál vagy maga az alaplap,diretx,vagy valami másra? köszi ÜDV. -
bandesz00 #6196 Szia köszi az infót.Üdv:) -
volfika #6195 Hali!
Kaptam ezt a játékot/ Medal.of.Honor.Airborne.Hungarian-iMMXpC/
A segitségeteket kérném!!de kodot nem kaptam hozzá! hol tudnám letölteni?????
KODOT KERESEK HOZZÁ!!!!!!!
A segitséget elöre is köszönöm!!!!
További jo játékot!!
-
#6194 driver frissités. -
#6193 Kösz! -
bandesz00 #6192 Sziasztok egy kérdés akad a játék darabos a hangis, nem tom mekkora a gépigénye mert az én gépem (P4 3,4GH PCIE7600GT 256Mb, 2GRamm 800MhZ SATA VINYÓ) és nem megy simán valakinek valami jó tippppp előre is köszönöm ÜDV: -
#6191 Nem lehet páncéltörő fegyvert választani, én nem tudtam.
Szerintem akkor ad maximális csillagot, ha nem nagyon halsz meg és kevés lövéssel ölsz meg mindenkit. -
#6190 Kösz! Már megvan. A küldetések elején, hogy lehet kiválasztani a páncéltörő fegyvereket? Már csak ezt a kettőt kéne fel updatelnem. A pályák végén mi alapján osztja a játék a csillagokat? Kösz! -
#6189 Az a pálya, amikor a lőszerraktárt kell megsemmíteni meg a tankokat felrobbantani?
Ha jól emlékszek akkor a gyár épületén belül a parancsnoki helységben van a széf. -
#6188 Hello!
A Versity pályán hol van az a széf amiben a Mauser van? -
MORO67 #6187 oké köszi -
bence19940611 #6186 A singlébe nincs benne csak a multiba a 2 új pálya -
volfika #6185 Ja bocsi nem figyeltem nálam még reggel van!
1000 bocsi! -
#6184 Szerinted mit jelent a címben a Hungarian?
Egyébként innen lehet letölteni a magyarítást, ha kellene:
Link -
arena #6183 alapba magyar a játék -
volfika #6182 Hali!
Letöltöttem a játékot/ Medal.of.Honor.Airborne.Hungarian-iMMXpC/
Magyarositást hol találok hozzá?
A segitségeteket kérném!!
Köszi!! -
MORO67 #6181 Sziasztok tudnátok segiteni abban hogy hol találom azt a két uj pályát amit irtak hogyha feltelepitem az 1.2-es patch-et.
Mert direkt ujbol végignyomtam és én nemtalálkoztam semmijen uj dolgokkal????? -
simonl #6180 Sziasztok,
Letölteném mai nap folyamán a DEMO -t, kérdésem az, hogy a demohoz is feltehetem a már megjelent javításokat?
Elég egyből az 1.2 -es, vagy szép sorban: 1.1 és 1.2 ???
Köszi a válaszokat..... -
kyle reese #6179 kösz mindenkinek
-
#6178 ha kitudod ütnia shader 3.0-t akkor igen:)
bár én ezt erősen kétlem, hogy megoldható lenne:(
szóval marad az új vga ami támogat shader 3.0-t vagy nem tolsz ezzel a játékkal -
#6177 nincs... -
kyle reese #6176 Helo .Ilyen kérdésem volna : van valami mód rá hogy egy Ati Radeon 9550/128Mb-os kártyával működésre Bírni mert aztírja ki hogíy videokártyád nem támogatott .aki tud az írjon .Előre is kösz a választ -
csabika6630 #6175 Mégis megtaláltam, le kell szedni a gépen levő AGEIA programot, (mert lehet hogy, régebbi mint a demo)...
-
#6174 Nincs rá megoldás. -
csabika6630 #6173 HA nincs rá megoldás akkor is írjátok már meg. PLS! -
csabika6630 #6172 Nah valaki? -
csabika6630 #6171 Nekem is ez a problémám 32bit es Vistával. :S:S:S:S PLS help valaki! -
#6170 csodás :S -
#6169 Lehet a 64bit a probléma. -
#6168 valaki tudna esetleg segíteni? ki szeretném próbálni a demo-t, le is szedtem, elkezdem telepíteni, megadom a nyelvet. átvált az aegia driver telepítésére, utána pedig semmi! nem jön vissza, nem települ a játék... Vista Home Premium x64-em van, gépem látható alant... -
bence19940611 #6167 Nekem be van X-elve PB -
#6166 Pedig tényleg eredeti a játék...
Azért köszönöm a választ, a lemez meg megy vissza öcsémnek. -
#6165 Másolt játék szokta ezt csinálni.
Sok embernél volt már ez a hiba. -
#6164 Érdekes problémám támadt a játék kapcsán.
Beraktam az eredeti lemezt a meghajtóba, jönne az autórun, kék halál. Újraindításkor a lemezt benne hagytam, aztán próbáltam elindítani a setup.exe-t, de újra kékhalál.
Megpróbáltam másik optikai meghajtóban is, és ott is kékhalál. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet csinálni?
Elvileg futnai kellene, mert 3500+-os a proci, 2giga ram, és gef 7600-os videókártya van. Öcsémnek gyengébb konfiguráción is futott. -
#6163 Ha jól tudom neked is be kéne x-elni a punkbustert. De lehet, hogy az nem ez a játék. Azért nézd meg, én is megnézem. -
bence19940611 #6162 Helló!Mér dob ki a punkbuster játék közbe? azt írja
ki hogy Punkbuster client:WARNING! Segítséget előre is köszi. -
egyetlen #6161 P4 2.8Celeron,1GB RAM, ATIX1300XT 256RAM
-
#6160 Milyen géped van?