Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok egy medal of honor airborne telepitökodot nem tud valaki?köszi
Ha abból amit irtál nem jössz rá, akkor azzal se tudnál sokat kezdeni amit tanácsolnék 😊

Qwerty4
Rombadöntik a hangulatot?Eleve nincs semmi hangulata...Mit dönthet romba? xD
És leszarom a multit, ebbõl a játékból ennyi elég volt.Kritikán aluli az elõzõ részekhez képest.<#levele>

Qwerty4

Nevem senki
ezek az általad "szuperkatonáknak" titulált marhaságok teljesen rombadöntik az egész hangulatot. A hármas hátraszaltóról, meg a találatjelzõrõl már nem is beszélek. Szerintem a 14 alattiaknak készült a játék. Szóval, a hangulat (FESZÜLTSÉG!!) semmi. Vad hent, hát ez is egy fajta játék. Játszd a multit. Ott másra figyelsz.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Qwerty4
De minek is ide magyar felirat?<#fejvakaras>
Itt csak tényleg lõni kell.Ennyi.

Qwerty4

Magyarban csak felirat van,szinkron nincs a gyáriban sem,feliratot le lehet külön szedni,de hogy honnan azt nem tudom perpill.Olvass vissza talán be van linkelve valahol...úgy emlékszek,de lehet rosszul. 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Qwerty4
Airborne kritikám! (2007.10.28.)

Negatívumok:
-tulajdonképen egy sémára épül fel minden küldetés:eligazítás, kiugrás, megadott feladatok végrehajtása, azután jön valamilyen váratlan esemény így még lesz pár új végrehajtandó feladat (ez egy idõ után nagyon szúrta a szememet, nagyon átlátszó dolog)
-bugos és nemcsak a kinyúlt kezekre, nyakakra gondolok (sok minden nincs rendben ezenkívül)
-felháborítóan rövid, pedig egy teljes játékról van szó (3 év után csak ennyivel tudták kiszúrni a szemünket, remek teljesítmény)
-korábbi részekbõl ellopott zenék (bár tetszenek, de azzal se törõdtek, hogy újakat komponáljanak)
-csak hent, semmi más (én már nem így csinálnék egy 2.vh-s játékot, valami történet is kellene)
-szavatossága a zéróval egyenlõ (eszembe se lenne ezen még egyszer játszani)
-küldetés közben egyszerûen megváltozik (fejlõdik) valami isteni beavatkozással a fegyverünk (LOL)
-túl jó gépet kér, de semmi nagyot/újat nem tudtak alkotni (ez nem korrekt dolog, ha már a gépemet ilyen játékokért lecseréltem akkor nyújtsanak is az új játékok vmi pluszt)
-elveszett hangulat (2. világháborúba voltunk egyáltalán?, amúgyis benyomhattak volna vmi régi videokat, mint korábbi részeknél hangulatfokozás érdekében)
-nem tetszett még a credits se, fekete háttér és annyi

Pozitívumok:
-remek csaták
-feltûnnek a régi kedvenc fegyóim, pl. az MP 40, Panzerfaust (xD)
-szép grafika úgy nagyrészben (bár néhol néhol túl csillogott egy-egy dolog)
-ejtõernyõzés

Amit sehova nem sorolnák:
-azok a szuperkatonák sztem nem voltak rosszak, csak egy kicsivel erõsebb fejvédõvel és golyóálló mellénnyel voltak felszerelve, ezért kellett nekik egy egész tár
-az MI-t se nevezném rossznak, mediumon játszodtam, azért volt amikor megizzasztottak

Egyértelmûen nagyon gyenge cucc a korábbi részekhez képest.Az AA volt anno az elsõ FPS-em (alap), a PA meg a kedvenc ww2 játékom.Többet vártam el.

Értékelés:72%

Qwerty4

hello. azt szeretném kérdezni hogy miért csinálja azt elkezdem feltenni jó beírom a kódot és kitesz egy ilyen izét hogy AGEIA PhysX v7.07.09 ott vannak különbözõ nyelvek kiválasztom az angolt és utánnak kiírja ezt Érvénytelen parancssor-paraméterek.

Windows Installer. Verziószám: 2.00.2600.0
Copyright 2000 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
A szoftver egyes részei az Independent JPEG Group munkáin alapulnak.
ezután pedig kilép. nem tudjátok mi lehet a gond?

Letöltötem a gamet és most olvastam, hogy létezik magyar nyelvü verzio is. Le lehet valahonnan szedni csak a magyar nyelvû fájlt. Tehát, hogy magyarul beszéljenek benne.

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Qwerty4
Medal of Honor toplistám:

MoHPA > MoHAA > MoHAAS > MoHAAB > MoHA

Qwerty4

Balumann
<#szomoru1>

pápá <#hehe>

jaj, ma vettem fel "kedvencek" közé a topikot, de tõrlöm is, nem kell nekem ezt olvasnom 😊
bye!

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Balumann
A fenéket akartam okoskodni, nézd már meg mit írtam elõször és hogyan! Elismerem, rosszul tudtam (városi gyerek vagyok, és én a kilot csak 1000-ként ismertem, na...), azt egyébként is inkább csak poénból írtam (azthittem rosszul írtad). Az iskolát meg nem azért írtam.
Jó mind1..., felejtsd el, h hozzád szóltam valaha is...

Nem arról van szó kisbarátom,esetleg mennyire vagyok "erõs vagy kemény legény"de még arról sem,hogy 45 éves vagyok,vagy hogy már egyetemre járnak a srácaim..Hanam arról,hogy írtál egy nagy marhaságot ráadásul logokátlant és nem az volt a baj,hogy nem voltál tisztában a 2 kiló valós jelentésével,hanem az ,hogy a "fingod,fogalmad elképzelésed" sincs jelzõket személyeskedédnek vetted,pedig az nem az..Ellentétben az már igen,hogy erre te le seggfejeztél tudatlanul egy felnõtt embert és még te vagy felháborodva...
Erre még rá is teszel egy lapáttal,hogy te mennyire okos tanult ki s csáko vagy..
Attól hogy egy szaros szenei szks-ba jársz az még messze nem azt jelenti,hogy okos vagy értelmes is vagy..
Cóval az egyszerü tanácsom,elõszõr tanuld meg kezelni a helyzeteket és ha okoskodni akarsz,elõttr még vegyél órákat...
Én tudom is nem csak hiszem,hogy szép az élet még 20évesen,de nem minden habostorta...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én azzal csináltam ami a patch mellett volt. ...jobb esetben van! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bakvarnyu
Ne törõdj már ezzel, ez mindig ilyen volt=)
Gusztustalan dolog gyerekek közé bejönni és ilyen szöveget nyomni.
Vannak itt normálisak, azoknak válaszoljál.

Prince of Máté
Ha megpatchelem a játékot, akkor kell utána hatreddel crackelni?

csak 2 tipp igy hirtelen

1. próbáld winrar-al <#bee1>
2. töltsd le ujra, vagy másik verzióval próbálkozz <#alien2>

Balu.: Ha virtuális meghajtóból akkor is lehet sérült (letöltéskor vagy utána (fájlrendszerhiba))

ZaJanga
ez a dvd5 verzió.
simán kicsomiztam azzal nem volt gon. legújabb DT pro, tûzfal kikapcs, új 7-zip, és mégis 31%-nál 7-zip error telepítés közben!!
kár volt leszednem a dvd5 ver.-t

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Balumann
Lemezrõl telepíted? Ha igen, akkor a lemez lehet sérült.
Ha géprõl virtuális meghajtóból, akkor nem tom.

ZaJanga
?
?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Balumann
Leírtuk már párszor, azthiszem a .NET Framework 2-t kell felrakni, vagy a tûzfalat kell ki vagy bekapcsolni. Olvass vissza.

Balumann
Jó hát elhiszem, bár tényleg nem logikus számomra,hogy miért jelent mindenhol mást. De már nem az a téma egy kis ideje, azon vagyok kiakadva h ezt õ nem volt képes leírni, mint például te, vagy mint egy átlagos értelmes ember... Én még csak nem is okoskodó hangnemben írtam, be sem szóltam neki... számomra érthetetlen, fõleg h egy 40 éves feletti vki. Hova fajul a világ <#zavart2>

Balumann
De azthiszem értem a problémát a stílusodból következtetve. Lenézed a nálad kissebbeket, azthiszed hogy okosabb vagy mindenkinél... meg erõsebb. Mind1, értelmetlen ez a vita.

Balumann
Hehe! Megint csak azt sem tudod, hogy milyen vagyok valójában, bár ez nem is baj. Nem szóltam be neked se, csak válaszoltam, hozzád képest kultúráltabb módon, és másnak se szoktam.
Ja és igazad van, valóságba ha látom hogy valaki idióta, akkor nem szólok be, sõt hozzá se szólok. Szerencsére én mûvészeti iskolába járok, ahol nem az a szokás h szájbavernek ha hozzászólok valakihez, ide értelmes emberek járnak naggyából.
Ellenõrzõmbe beírni? Be se engednének az iskolánkba, ide csak kultúrált emberek jönnek be <#wow3>
De ha neked az az értelmes reakció, hogy idejössz megkeresel és szájbaversz, mert ilyeneket írok neked, akkor gyere... verjél agyon, okos kulturált ember módjára ^^

lehet hogy sérült az image fájl?

Hi!Nekem egy olyan problémám lenne
hogy mikor telepíteneni akarnám az Airbone-t,betöltöm a daemon tools-ba és rögtön újra indul a gépem,de csak ennél a game-nál!Valaki nem tudja mi lehet az oka?
Érdekes ez a magyar nyelv... a 2 kiló az nálam is 200 forintot jelent, viszont a szövegkörnyezet alapján egyértelmû hogy itt 200 ezerre gondolt a hozzászóló 😊
Mellesleg megkérdeztem egy havert itt mellettem, õ kapásból rávágta hogy 2 kiló az 200 ezer. Amikor rákérdeztem hogy nem csak 200, akkor mondta hogy de, az is.
Tehát üljetek le, egyes 😊 Ülök mellétek.

Túl fiatal vagy együgyü és hülye is ahoz,hogy elmagyarázzam neked mi a személyeskedés..
Ez itt csak egy forum,ahól még megteheted büntettlenül,hogy igy beszólj valakinek,de kint a való életben, már ezért rég szájba vernek....
Ha meg nem szeretnéd,hogy beírjak az ellenõrzõdbe,kapjál a fejedhez...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hátja, magadnak keresed a bajt 😊

Balumann
Nagyszerû mostmár itt is utálni fog mindenki, fenének süllyedek le ilyenek szintjére és kezdek el foglalkozni mindig <#rinya>

Balumann
Uhh de tud oltogatni itt valaki, úristen. Neked ez a szakmád, nagyon profinak látszol benne <#taps>

Nah akkor:
"Seggfej az édes anyád te kis szarházi!!"
"stilusodon meg te vátoztass bunkokám"
Hogy jön ide édesanyám, és mi alapján mondod, hogy szarházi, bunkó vagyok? Ilyeneket 8 éves tanulatlan kisgyerekek szólogatnak be, akiknek fogalmuk sincsen ezek jelentésérõl. Neked sincs, ahogy elnéztem.

"Van valami fingod a 2kiló jelentésérõl???
Vagy csak jártatod a szád a nagy semmire.."

Ez személyeskedés szerintem. Semmiképp nem ellen érvelés.

"Ugyhogy sürgõsen tedd takarékra magad és elõtte jelentkezz egy kézzel,aztán talán válaszolhatsz is"
Ezt mire írtad?

"ha már nem vagy tisztában a Magyar "szlengel" próbálj a kis logikádra támaszkodni,ha van egy kicsi is..."
Én pont, hogy arra támaszkodok. Nekem mindig így tanították. Lehet nem vagyok tisztába vele, de lehet kulturáltan elmondani, vagy kultúráltan vitázni is. Nekünk ezt etikán meg magyarból is tanították. Ha tényleg 40-45 éves vagy, akkor szánalmas h erre nem vagy képes...

Azthiszem a seggfej enyhe kifejezés volt tényleg... mind1 oltogatásba úgyis te nyersz, ezekben én nem vagyok otthon... nekem ilyeneket nem tanítanak <#szomoru1>

Seggfej az édes anyád te kis szarházi!!
Semmi személyeskadés nem volt,a stilusodon meg te vátoztass bunkokám,ha már nem vagy tisztában a Magyar "szlengel" próbálj a kis logikádra támaszkodni,ha van egy kicsi is...
Mivel akinek a válasz ment a "2 kilós konfigjáról beszélt és mielõtt az iskolapadban váltogatnád literre vagy kg-ra,próbáld kikövetkeztettni milyen gépet rakhatott össze szted 2 rongy-ból azaz 2 ezresbõl,mivel azt pedig úgy hivják...
Ugyhogy sürgõsen tedd takarékra magad és elõtte jelentkezz egy kézzel,aztán talán válaszolhatsz is<#idiota><#lama>

Balumann
Annyit romlott h már 200 Ft helyett 200ezrt jelent?^^

Balumann
Van fogalmam róla képzeld el. A kilo tudtommal ezerszerest jelent, számításteknikában 1024 szerest. Fizikában és számitás technikában biztos (bár én úgyhallottam szó szerint is ezerszerest jelent)
/pl.: 1 Kg = 1000g (1x ezergramm), 1KW=1000W, stb.../

A stílusodon változtass, én sem hülyéztelek le. Ha szerinted hülyeséget mondok akkor lehet megcáfolni és bizonyítani. Személyeskedést meg próbáld elfelejteni seggfejkém.

Igazad van, 200K Ft-ból tényleg kilehet hozni jó gépet. Végülis mindenkinek csak úgy zsebbõl van ennyije, és senkinek nem kell másra. Fõleg csak ilyen játék miatt van ^^

ZaJanga
7-zip

ZaJanga
help pls.
lehet volt már de nem találtam róla semmit.
telepítés közben megáll 31%-nál és 7-zib error -t ír.
van fönn 7-zip de mégsem telpül föl

<#worship>

Az én idõmben is,de ennyit romlott a ft azóta

Az én idõmben 2 kiló,az 200 ft-ot jelentett.

Van valami fingod a 2kiló jelentésérõl???
Vagy csak jártatod a szád a nagy semmire..
Amúgy meg nyugtasd meg magad,mert 200ezerbõl,egy erõs középkategoriás amd-t,8600 gt-vel és 2 giga rammal össze lehet rakni<#banplz>

Balumann
2000Ft-ból nem igen raksz össze számítógépet <#idiota>
Azt h miért szánalmas azt már ezerszer kibeszéltük. A shadermodel 3 követelés egy nagy **** üzleti dolog, pedig még a motor is képes támogatni (lást Unreal 3, és majd Gears of War).

Balumann
Az sajna, de ez miatt nem éri meg fejleszteni.

Pedig 2 kilóból már egy pc-t is össze lehet rakni<#taps>

Micsoda??? az ezer éves karid?????

Ja és természetesen 5 csillagra minden küldi...
normálba végigrohanni a pályán az valóban nem kihivás,kb 5 óra az egész,de gondoltak a gyerekekre meg a <#lama>-ra is

Szánalmas ...

Akkor csináld meg "ELITE"-ben az összes beugrással,halál nélkül és persze minden fegyver 3-mas szinntre...
Utánna majd beszélgetünk<#idiota>

Soldiers
pedig igaz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Sziasztok!

Egy gyors kérdés.
Ez a game komolyan nem megy 9800Proval. Mert azt írja nem támogatott kártya de nem nagyon akarom elhinni...

Segítsetek...

Köszi...