6840
-
egyetlen #6159 Valaki nem tudja hogy az első küldetés után miér indul ujra a gép?
Köszi előre is -
#6158 jóféle -
#6157 Kössz. Már megvan, csak utána az intronál fagy le mindig...:( -
#6156 Arra kell menni. -
#6155 A legesleglegvégén mikor egy óriási toronyt kell elfoglalni, akkor a torony alsó részében egy csomó bombát lereknak a társim majd jönnek a németek. Akkor arra kell menni amerről jön 80 elit katona, meg mindenki? Még nem nagyon próbálkoztam... -
harvy101 #6154 nah sikerult vegigvinni bar kicsit megizzasztotta a kis x1600 ast a laptopon :)
a cod4 utan hosszabra szamitottam de a cover system az mindent ut( nameg a fizika ) -
csuripi #6153 Előbb rakd fel a patch-eket,majd a gamecopyworld.com-ról leszeded a cracket. -
#6152 Hello!
Olyan oldalt tud valaki ahol felvannak tüntetve a pályákon elhelyezett drop skill pontok? -
volfika #6151 Hali!
Letöltöttem a netröl MEDAL OF HONOR-t/airbornét/ nem irtam hanem kicsomagoltam és fel is telepitettem És a magyarositást is szeretném feltelepiteni!A feltörését hogyan tudnám ezt orvosolni. Szoval egy kis segitséget kérnék meg nem vagyok valami nagy zseni ebben a dologban a segitséget elöre is köszönöm!!!! -
mulder1972 #6150 itt én is sokáig kerestem a páncélöklöt de a megoldás kulcsa a kezedben van. van nálad egy olyan gránát ami nagyon erős, ebből 3-at rádobsz a tankra és akkor szabad az út. -
#6149 Sziasztok!
Nekem a problémám a 7. küldetésel van!
Mindenkit kinyirtam, de a tank ellen nem találom a megoldást!
Az összes zugot átnéztem, de sehol semmi ellenszer!
Hibás lehet a program, vagy nem vettem észre valamit!
Üdv ( Boldog Karit, és új évet! ) -
#6148 Hello mindekinek!!!
Most karácsonyra megkaptam, és most telepitem... (multiban mi a nevetek?)
KELLEMES ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
-
waible #6147 Hali all! Az a gondom hogy elindúl az airborn és mikor az első pályát kellene betőltenie az eligazítás után, kifagy a gép. előtte pedig szuperül mennek a próba ugrások meg minden. Előrre is köszönöm. Boldog Karácsonyt és Új éveket kívánok minden SG. felhasználónak és adminoknak egyaránt!!! -
#6146 Itt a magyarítás:
HUN -
#6145 Hello! A mohába a regeditbe nem lehet vhogy átírni a nyelvet magyarra mint a Pro Street-nél? Vagy létezik vmi magyarítás?
Köszi a segítséget előlre is. -
#6144 A már kiadott patchek(1.1, 1.2) nyelvfüggetlen?Felmegy a magyar verziós játékra is? -
wid22 #6143 Nekem is mindig restartolt. Nekem a SP2 felrakása oldotta meg a problémát. -
PENGEinno3d #6142 Sziasztok megtudná valaki mondani, hogy miért restartol a gép, ha elindítom setup.exe-t? -
levi19711023 #6141 na sikerült felrakni már csak egy crack kéne!
-
levi19711023 #6140 Ok köszi a segítséget! Telepítgethetem újra a játékot -
#6139 A PCDome-ról letöltött patch felmegy, csak ne legyen az exe épp crackelt, meg ne legyenek felülírva a nyelvi fileok angolról magyarra. -
levi19711023 #6138 Valaki küldene egy linket, ahonnan letöltötte az 1.2-es patchet és felrakta+működik is? Én letöltöttem a pcdome-ról de nem bírja felrakni.Valaki légyszi nyomjon má 1-et!
-
#6137 Olyan gondom van, hogy felraktam a játékot és az összes ember fekete színű.
Régen mikor játszottam, akkor teljesen jó volt minden.
Azóta volt egy win reinstall.
Ezeket raktam fel:
ati driver
directx9
visual c++
ageia physx
Valamit kihagytam?
-
#6136 A lényeget kihagytad :
==================================================================
Egyéb változtatások
==================================================================
• Pontot tettünk egy mondat végére a legutóbbi readme fájlban.
:-) -
levi19711023 #6135 Itt van magyarul:
Airborne 1.2es Patch leírás.
* A játékosok tudnak majd választani egy “emlékezz rám” opciót, amivel el lehet tárolni a jelszót és a bejelentkező nevet.
* A játékosok most már tudják használni a klánprefixet is.
* A játékosok tudnak “alias” nevet választani, aminek nem kell ugyanannak lennie, mint a bejelentkező névnek.
* A Market Garden és a Factory is futni fog minden játéktípus alatt.
* Több spawnpontot raktak be a pályákra, plusz másodlagos pontok is el lettek helyezve, megakadáyozva így a spawn campet.
* A játékosok pingje most már látható lesz az eredményjelzőn is.
* A szerver neve is látható lesz az eredményjelzőtáblán.
* Megnövelt chatidő- így tovább lesz látható a kiírt szöveg.
* A chat rész át lett téve az iránytű felé
* Az általános chat fehér színű lett, a csapat chat pedig sárga.
* Eltávolították az automatikus gúnyolódást ami akkor szólalt meg, amikor meghalt valaki.
Bug javítások
* Kijavítottuk azt a hibát, ami egy fehér képernyőt adott be a játékosnak.
* Kijavítottuk a különféle geometriai problémákat a Destroyed Village-n.
* Kijavítottuk azokat a bugokat a Remagenen ahol át lehetett sétálni a falakon.
* Kijavítottuk a pályaváltáskor fellépett “tompított hang” hibát.
* Kijavítottuk a szerverlista görgető hibáját.
* Kijavítottuk azt a hibát, amikor valaki frissítette a szerverlistát és az automatikusan a lista tetejére dobta vissza.
* Kijavítottuk a szerverlefagyást a begépelt admin parancsok után.
* Kijavítottuk a távirányított szerverek kapcsolódási hibáját.
Játékegyensúly
* Csökkentettük a B.A.R. visszarúgását.
* Csökkentettük a B.A.R sebzését.
* Növeltük az MP40es sebzését.
* Csökkentettük a G43as visszarúgását.
* Növeltük a G43as sebzését.
* A K98as gránát gyújtási ideje le lett véve 4ről 3ra, és most már ugyanannyi gránát lesz hozzá, mint az M1es Garandhoz.
* A Springfield sebzése le lett csökkentve. -
#6134 semmi baj -
#6133 Én sem értem...
Ez az egész MoHA egy átvágás amúgy, a játékipar szégyene és most jönnek ezzel az 1 gigás patchel.Ahelyett, hogy elsőre csináltak volna egy normális játékmenetű, izgalmas gémet.
Ráadásul még ekkora méretű patchről életembe nem hallottam. -
#6132 kurtára nem értem mi ebben a giga szerintem direkt átvágás az egész, mi a fenét akarnak????????????????????? -
#6131 Gratula nekik hogy csak ennyit javitanak benne és mégis több mint 1 giga.Ebben egy több oldalas bugfixnek meg egyéb dolognak is bele kellett volna férnie. -
#6130 Ja, bocs, nemirtam be!
"Medal of Honor Airborne Update v1.2
New Features
- Players can select "Remember Me" which will remember the user's password and username.
- Players can now set a clan tag that will prefix every instance of the player's name.
- Players can set an alias that will be display instead of the player's Username.
- Games can be created by a dedicated server without a player cap.
- All in-game screens will show 24 players correctly.
- Market Garden map is playable in all modes.
- Factory map is playable in all modes.
- Added more spawn points and second tier spawn points to prevent spawn camping.
- Player ping times now show up on the scoreboard.
- Server name now shows up on the scoreboard.
- Increased chat text time on screen.
- Moved the chat text up above the compass.
- "Say" text is now white and "TeamSay" text is now yellow.
- Removed auto taunts when a player dies.
Bug Fixes
- Fixed a crash that would send the player to a white screen.
- Fixed various clipping issues with geometry in Destroyed Village.
- Fixed a bug where players could walk through objects in Remagen.
- Fixed a bug where audio would become muffled after a map change.
- Fixed a bug where the server list wheel scroll didn't work.
- Fixed a bug where the server list would refresh while scrolling and send the user back to the top of the list.
- Fixed an issue where the dedicated server crashed after entering an admin command.
- Fixed a bug that allows remote server to remember the last connection.
Balance Changes
- The recoil on the B.A.R. was reduced in multiplayer.
- The damage on the B.A.R. was reduced in multiplayer.
- The damage on the MP40 was increased in multiplayer.
- The recoil on the G43 was reduced in multiplayer.
- The damage on the G43 was increased in multiplayer.
- The K98 grenade count was lowered from 4 to 3 and now has the same amount of grenades as the M1 Garand in Multiplayer.
- The damage on the Springfield was reduced in Multiplayer." -
#6129 LOL, több mint 1 giga...
És mivel jobb, mint az alap? -
#6128 Van 1.2-es patch (1.3Gb)pl. itt! -
Render #6127 az más :D -
#6126 nem is figyeltem -
Render #6125 Neked nem teszi fel, amikor telepíted magát a játékot? -
#6124 AGEIA PhysX ez mi:? -
Render #6123 A játék eredetileg a 7.07-t akarja feltenni, én leszedtem a 7.11-t azt gond nélkül fel is pakolta, de amikor megint telepíteném a játékot, akkor az ismét tenné a 7.07-t és nem tudom átugrani annak a telepítését.
Most valami ötlet? -
#6122 "...or re-download" -
Render #6121 Hello!
Előre is bocsánatot kérek, ha valakinek már volt ilyen problémája, és én megint megkérdezem, de visszaolvastam vagy 2000 hsz-t és nem találtam ilyet.
Problémám:
Amikor elkezdi telepíteni a AGEIA PhysX-et, a végén kiírja:
"Corrupt installation detected, check source media or re-download."
Aki tud erre valami megoldást, nagyon megköszönném, ha segíteni. -
Biriboy #6120 senki?