Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
asszem 6 és fél giga

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Humesz
Háj,

Az IMMXPC magyar verzió mekkora pontosan, valaki tudja? Köszi
Qwerty4
Ez a system requirements lab egy fos, inkább keressétek meg google-n, hogy milyen gépet igényel az adott játék és ha van egy kis sütnivalója az embernek akkor tud következtetni arra, hogy el fog-e indulni vagy kb. hogyan fog menni.

Qwerty4

Soldiers
rányomsz a ge o meterre

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
ez is olyan mint asystemrequirementslab

Soldiers
Geforce 6600GT felett, ill. Radeon X1000 felett

akkor nemtudom minek irtak marhasagokat itt http://www.systemrequirementslab.com
Soldiers
jóhogy megy

megy a jatek 7300 GT-vel?mert azt olvastam,h nem tamogatja...
Balumann
Hát összefoglalva igen, én csak részletesebben kielemeztem annak aki gondolkodik h kipróbálja (#6072)

Nevem senki
Ne haragudj, de teljesen felesleges keresgélni a põroblémákat. Egyetlen baj van vele. a HANGULATA 0

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Balumann
Én a MoH Allied assaultot nagyon szerettem, de csak kóddal vittem végig (elsõ játékom volt a gépen), órákig szórakoztam a játékkal, volt egy rész ahol állandóan jöttek arra emléksezm (ez még nagyon régen volt). Aztán nemrégen próbáltam ki a Pacific Assaultot. Annak is jó hangulata volt, volt egy ilyen folyamata a játéknak, fegyverekkel kicsit nehezebb volt lõni. Végigvittem volna, de az élet (gyógyítás) rendszer miatt elegem lett...
Ebbe meg ledobnak, aztán menny amerre látsz, és robbantsd fel ezeket a légvédelmi dolgokat, meg rohangálj összevissza h összetudd rakni a rakétát h feltudj robbantani a tankot. Egy nagy játék fordulat mikor jön egy vonat és kiszál belõle a terminátor, akit évig kell lõni.
nevetséges

Balumann
Nem tom én úgy értem, h nem annyira scriptelt mint a cod 4, h minden megvan rendezve, hanem azért valami változik is. Bár ha belegondolok, CoD 4-be is elmennek a gránátok elõl, meg ha futás közbe beléjük lövök akkor nem futnak tovább, meg stb...
Nem tom itt a scrpteltség nekem nem jött át. Az ellenségek futkosnak összevissza és megállnak lõni, fedezékbe próbálnak vonulni, és társak is idõnként arra mennek amerre mi.
De scriptelés nélkül lehetséges egyáltalán megoldani valamit?

Egyébként a scriptelés szerintem se baj, egyáltalán. Evvel a MoH A-val teljesen más probléma, ami miatt számomra játszhatatlan. Egyébként játszottam vele, utolsó pályát nem volt kedvem már megcsinálni.

Qwerty4
Nem is baj a scripteltség, ha jó sztorija, hangulata van egy játéknak.
De a MoHA-nak semmi sem adatott meg, egyedül talán a harcrendszer és a grafika volt élvezet...
A többi úgy ahogy van:<#levele>.
Szóval sikerült elbaszniuk egy jó sorozatot ezzel a bénasággal.

Qwerty4

Nem scriptelt?, játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal? 😊
Annyi igaz, hogy nem full lineáris, hanem te döntesz éppen melyik al-mission-t csinálod, de amint beérsz az adott területre, onnan ugyanannyira scriptelt, mint bármely más tucat-fps...

Balumann
Nincs olyan jó mint a régi MoH A -k. Grfaikában nextgen, a játékmenetben is újat akartak (nem scriptelt, lienáris játékmenetet, hanem h te dönts merre menny). Szerintem nagyon szarul sikerült, és hangulatban közel sincs egy régebbi MoH -hoz, vagy akár a Call of Duty bármelyik részéhez.
Call of Duty 4 nekem ezerszer jobban tetszett.

Soldiers
áááááááááááá sokkal szarab

setuh
csa!mit mondtok a jatekrol?cod4 hez kepest milyen?van olyan jo legalabb mint az eddigi mohak?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Nem tudjátok honnan lehet letölteni hozzá crack-et????
Keresek de nem találok semmit.😞
600 megás fájl

Pont onnét töltöttem le.És ezért is írtam ha valaki szintén ott töltötte le akkor küldje már át nekem ezt a fájl-t ami nálam hibás.Föleg ha neki nem volt semmi gondja vele.Köszi.Msn cimem [email protected]
Soldiers

van itt még valaki aki ugy töltötte le valahonnan a játékot?
Qwerty4
Ezt nagyon nehéz megszeretni, egyszer is elég volt, nem mondom hogy bõven, mert a MoHA és a bõség két külön fogalom. 😄

Qwerty4

Nevem senki
Annyira mondjuk nem szar, csak meg kell tanulni szeretni.

fényképezd le mikor kiugrassz 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

mike0013
Hello!
Most kezdtem a játékot, és izé😊 van benne térkép csak, mert akárhogy néztem nem igazán találtam😄 a választ köszönöm elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

dupla rétegû dvdre

hali
tudja valaki, hogy írjam ki ezt a hosszú fájlt /6,86 gb/ ??!!
köszi alex
Szevasztok.Segitséget szeretnék kérni.Letöltöttem a játékot majd probáltam telepiteni.Hát ez nem jött össze mert a "Content1.cab" sérült vagy nem használható.Nem szeretném ismét letölteni mert igy is 3 napig tartott.Remélem tud valaki segiteni mert kiváncsi vagyok a játékra.
Elõre is köszönöm.
© tooom75
ajem kisa
C:\Documents and Settings\felhasználo\Dokumentumok\EA Games\Medal of Honor Airborne(tm)\Saved\

Hali!
Hova menti el a játék a mentéseket??
THX!
Szevasztok.Segitséget szeretnék kérni.Letöltöttem a játékot majd probáltam telepiteni.Hát ez nem jött össze mert a "Content1.cab" sérült vagy nem használható.Nem szeretném ismét letölteni mert igy is 3 napig tartott.Remélem tud valaki segiteni mert kiváncsi vagyok a játékra.
Elõre is köszönöm.
.
Qwerty4
igen, mert ez egy geci játék, nem elég hogy kemény vasat igényel, de igazából semmi emlékzetes pillanat nincs az egész játékban, sík monoton az elejétõl a végéig...

Qwerty4

Már telepítésnél kiírja, hogy Your graphic card is not supported.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Soldiers
nem indulna el

mennyire gépigényes a játék?...hogy vinné az én kicsim?-2,4GHz proci...768 ram..ati 9600pro graf kari... mondjatok valamit...köszik!!!
Köszi megpróbálom letölteni!
Qwerty4
Physics driver kell asszem és legalább októberi VGA driver, akkor tökéletesen kell fusson...

Qwerty4

Sziasztok!
Nekem gyári játékom van de szaggat valamiért,nemtudom kell-e letölteni hozzá valamit?
segitene valaki abban hogy tudom meg patch-elni a játékot mert letöltöttem a 1.1-es patch-et elinditom és az irja hogy nem lehet végrehajtani mert nincs telepitve a játék pedig fenn van.Mondták hogy lehet hogy azért mert a crack nem engedi de visszatettem az eredeti exe file-t és akkor is ugyan azt irja
Tatyla
kéne egy cd kulcs generáljon valaki egyet pls...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!
Ha valaki már végigtolta a gamet és már nem kell neki a játék többször és netalántán el akarja adni még frissiben,akkor írjatok ,mert nagyon szeretném megszerezni,de a bolti ára 10 körül van.Ajánlatot az írjon aki nem kér ennyit!:-) Köszi!!
Balumann
Engem nem engedett regelni CD kulcs miatt. Biztos olyan kulcs kell amit nem használ még. Vagy lehetséges a patch óta történt valami,nem tom. Nekem már nincs a gépemen a játék és többet nem is lesz az biztos.

Sziasztok segitene valaki abban hogy tudom meg patch-elni a játékot mert letöltöttem a 1.1-es patch-et elinditom és az irja hogy nem lehet végrehajtani mert nincs telepitve a játék pedig fenn van.Mondták hogy lehet hogy azért mert a crack nem engedi de visszatettem az eredeti exe file-t és akkor is ugyan azt irja.H a találkoztatok ijennel és van megoldás segitsetek légyszi.
simán,regelsz,játszol

Nevem senki
miért?

Balumann
nem lehet

Tudom warez és bocsi érte! De multizni lehet törtel vhogyan?