6840
  • Narxis
    Lemezről telepíted?Eredeti?
  • Zotya16
    Hamár itt járunk tom h ez egy Airborne os forum de a Pacific Assault amikor akarom felrakni akkor mikor bejön a telepítő és mennék a "next"re ezt a hiba üzit irja ki : A windows nem találja a "Medal of Honor Pacific Assaluttm_Code.exe" fájlt. ez mitöl lehet ?? ha vki tudja irojon már, elöre is thx.
  • levi19711023
    Hello all! Ha valaki tolja a játékot online (1.2-es patchel) és szeretne klánt akkor vegyen fel msn-en:[email protected]
  • Narxis
    Nem rég írtam, lehet neked nem tom.Lényeg, hogy megoldódott a problémád. :)
  • Zotya16
    Hát ok.nem olvstam vissza annyira részletesen,lehet ha visszaolvastam volna hamarabb tudtam volna gamelni.de mostmá mind1
  • Narxis
    Senkit ne zavarjon, hogy ezt írtam korábban. :)
  • Zotya16
    Hy all! Megoldottam a problémát leirom akkor hogy kell hátha valakinek segitek vele ...szval miután ujra indult a gép rámésza setup.exe re és amikor kezdi rakni PhysX et, és felrakta utána nekem abba hagyta a telepítést nem kezdte telepiteni a jatekot.nah amit felrakot PhysX et letörlöd!! a Programok telepitése törlésében . és a játék dvd-én van egy ujabb változata (nekem PhysX_7.07.09)és azt kell felrakni..miután felraktad ujbol rámész a setup.exe re és mivel már fent van az ujabb PhysX nem kezdi rakni a régebbit.és utána már a játékot kezdi el telepiteni .nah jo gamet mindenkinek
  • Narxis
    Töröld ki!
  • sasa7201
    (wxmsw262u.dll) ???????????????????????????????????
  • sasa7201
    sziasztok
    valaki tudna segíteni hogy mi ez (wxmsw262u.dll) ezt irja hibaként az airborne
  • adam944
    Illetve nekem a telepítés előtt indul újra.
  • adam944
    Nekem is ez a gondom
  • Zotya16
    Sziasztok! van egy oan problémám hogy fel akarom rakni az Airbon t és ujraindul a gép miután ujraindult utána rámek a setupra kiválasztom a nyelevet és fel rak egy progit :PhysX utána meg semmi, abba haggya a telepitést nem kezdi a játékot telepiteni.valaki ha tud segitsen. Gép:Intel Core2 Duo 2,2GHZ,Nvidia PX 8600GT 512 mb ,2GB ram .előre is köszönöm
  • Roger6
    Azért még tudtam volna egy-két napig írtani a nácikat otthon egyedül...
  • bakvarnyu
    Rövid aha, de elég ebből ennyi.Ha sokáig akarsz játszani valamivel akkor multizni kell.
  • Roger6
    Nekem kicsit csalódás volt a játék. Rettentő rövid lett, 2 nap alatt kivégeztem munka, és barátnő mellett... Mostanában az összes új játék ilyen. Pedig láttom, hogy 6-7 Gb a mérete, mondom király, biztos hónapokig eljátszok majd vele. Hát nem... Gears of War is két napos volt. A játékfejlesztők meg csodálkoznak, hogy sok a warez. Ilyen rövid játékokért én sem adnék ki tízezreket.
    Bocsánat, hogy belekontárkodtam a fórumba, csak ezt le akartam írni.
  • balint011
    sziasztok! megint azzal a kérdéssel(kéréssel) fordulok hozzátok, hogy mi lehet a gond ha a traning megy, de a husky nevű küldetést már nem akarja elindítani (ha ott van hogy betöltés akkor az forog és egyszercsak megáll és elkezd villogni a kép. Egyszer elkezdte betölteni és megakadt és bejött a kék halál) előre is köszönöm a válaszokat
  • hello
    Van a játékban coop mód?
  • svédcsepp
    Előző gépemre felment a játék minden gond nélkül.Most egy új vas van és telepítéskor ezt produkálja.Láttam,hogy már másnak is volt hasonló problémája,de nem írtak rá megoldást...

• JohnnySmith
    Pontosan. (fórumozni is tanulj megmajd ha picit nagyobb leszel)
  • balint011
    mire h nem veszek többet gamet?????
  • JohnnySmith
    Értem.... (azért erre ne legyél büszke)
  • balint011
    máshol ment én egyszer vettem gamet először és utoljára:S cod4-et
  • JohnnySmith
    Lehet megkéne venni a játékot és nem warezolni?
  • balint011
    mitől villoghat a kép a traning megy mint a kis angyal:'( lehet hogy crack probléma?:D
  • balint011
    ?
  • balint011
    tudtok segíteni nem eredti a játékom:S
  • davidka003
    Írhattad volna egybe is a két hsz-t.
  • balint011
    ha elindítom a amet akkor a traning megy de aküldiknél elkezd villogni a kép:S a betöltésnél minden megfelel hozzá pedig:'(
  • davidka003

Így honnan tudjuk mi a problémád? :)
  • balint011
    ha elindítom a amet akkor a traning megy de aküldiknél elkezd villogni a kép:S a betöltésnél minden megfelel hozzá pedig:S
  • balint011
    cső lenne egy kis problémám airbornéban pls help
  • davidka003
    Normális vagy? Ezt minek ide írtad?
  • kissnezzs
    Sziasztok! Ha tud valaki segítsen.Nekem a HAUNTING GROUND végigjátszása kellene. köszi.
  • barmi
    Ne haradudj de te ESZEDNÉL VAGY??? Egyébként is mi a fas*nak ehez a gamához eredeti kulcs? LoL vagy vazze...
  • Narxis
    Szerintem adj egy bankszámlát is ahova tudok neked utalni egy kis pénzt.Vagy a szoc.polt.
  • huhui
    légyszi nincs meg valakinek az airborne eredeti cd kulcsa
    légyszi küldjétek el [email protected]
  • JaSoN HuNTeR #6202
    Mindent kikell probálni.
  • Narxis
    Akkor szedd le és úgy próbáld felrakni a játékot.
  • Cyberdevil
    de van fennt