6840
-
#6239 Lemezről telepíted?Eredeti? -
Zotya16 #6238 Hamár itt járunk tom h ez egy Airborne os forum de a Pacific Assault amikor akarom felrakni akkor mikor bejön a telepítő és mennék a "next"re ezt a hiba üzit irja ki : A windows nem találja a "Medal of Honor Pacific Assaluttm_Code.exe" fájlt. ez mitöl lehet ?? ha vki tudja irojon már, elöre is thx. -
levi19711023 #6237 Hello all! Ha valaki tolja a játékot online (1.2-es patchel) és szeretne klánt akkor vegyen fel msn-en:[email protected] -
#6236 Nem rég írtam, lehet neked nem tom.Lényeg, hogy megoldódott a problémád. :) -
Zotya16 #6235 Hát ok.nem olvstam vissza annyira részletesen,lehet ha visszaolvastam volna hamarabb tudtam volna gamelni.de mostmá mind1 -
#6234 Senkit ne zavarjon, hogy ezt írtam korábban. :) -
Zotya16 #6233 Hy all! Megoldottam a problémát leirom akkor hogy kell hátha valakinek segitek vele ...szval miután ujra indult a gép rámésza setup.exe re és amikor kezdi rakni PhysX et, és felrakta utána nekem abba hagyta a telepítést nem kezdte telepiteni a jatekot.nah amit felrakot PhysX et letörlöd!! a Programok telepitése törlésében . és a játék dvd-én van egy ujabb változata (nekem PhysX_7.07.09)és azt kell felrakni..miután felraktad ujbol rámész a setup.exe re és mivel már fent van az ujabb PhysX nem kezdi rakni a régebbit.és utána már a játékot kezdi el telepiteni .nah jo gamet mindenkinek -
#6232 Töröld ki! -
sasa7201 #6231 (wxmsw262u.dll) ??????????????????????????????????? -
sasa7201 #6230 sziasztok
valaki tudna segíteni hogy mi ez (wxmsw262u.dll) ezt irja hibaként az airborne -
adam944 #6229 Illetve nekem a telepítés előtt indul újra. -
adam944 #6228 Nekem is ez a gondom -
Zotya16 #6227 Sziasztok! van egy oan problémám hogy fel akarom rakni az Airbon t és ujraindul a gép miután ujraindult utána rámek a setupra kiválasztom a nyelevet és fel rak egy progit :PhysX utána meg semmi, abba haggya a telepitést nem kezdi a játékot telepiteni.valaki ha tud segitsen. Gép:Intel Core2 Duo 2,2GHZ,Nvidia PX 8600GT 512 mb ,2GB ram .előre is köszönöm -
#6226 Azért még tudtam volna egy-két napig írtani a nácikat otthon egyedül... -
#6225 Rövid aha, de elég ebből ennyi.Ha sokáig akarsz játszani valamivel akkor multizni kell. -
#6224 Nekem kicsit csalódás volt a játék. Rettentő rövid lett, 2 nap alatt kivégeztem munka, és barátnő mellett... Mostanában az összes új játék ilyen. Pedig láttom, hogy 6-7 Gb a mérete, mondom király, biztos hónapokig eljátszok majd vele. Hát nem... Gears of War is két napos volt. A játékfejlesztők meg csodálkoznak, hogy sok a warez. Ilyen rövid játékokért én sem adnék ki tízezreket.
Bocsánat, hogy belekontárkodtam a fórumba, csak ezt le akartam írni. -
balint011 #6223 sziasztok! megint azzal a kérdéssel(kéréssel) fordulok hozzátok, hogy mi lehet a gond ha a traning megy, de a husky nevű küldetést már nem akarja elindítani (ha ott van hogy betöltés akkor az forog és egyszercsak megáll és elkezd villogni a kép. Egyszer elkezdte betölteni és megakadt és bejött a kék halál) előre is köszönöm a válaszokat -
hello #6222 Van a játékban coop mód? -
#6221 Előző gépemre felment a játék minden gond nélkül.Most egy új vas van és telepítéskor ezt produkálja.Láttam,hogy már másnak is volt hasonló problémája,de nem írtak rá megoldást...
-
#6220 Pontosan. (fórumozni is tanulj megmajd ha picit nagyobb leszel) -
balint011 #6219 mire h nem veszek többet gamet????? -
#6218 Értem.... (azért erre ne legyél büszke) -
balint011 #6217 máshol ment én egyszer vettem gamet először és utoljára:S cod4-et -
#6216 Lehet megkéne venni a játékot és nem warezolni? -
balint011 #6215 mitől villoghat a kép a traning megy mint a kis angyal:'( lehet hogy crack probléma?:D -
balint011 #6214 ? -
balint011 #6213 tudtok segíteni nem eredti a játékom:S -
#6212 Írhattad volna egybe is a két hsz-t. -
balint011 #6211 ha elindítom a amet akkor a traning megy de aküldiknél elkezd villogni a kép:S a betöltésnél minden megfelel hozzá pedig:'( -
Így honnan tudjuk mi a problémád? :) -
balint011 #6209 ha elindítom a amet akkor a traning megy de aküldiknél elkezd villogni a kép:S a betöltésnél minden megfelel hozzá pedig:S -
balint011 #6208 cső lenne egy kis problémám airbornéban pls help -
#6207 Normális vagy? Ezt minek ide írtad?
-
kissnezzs #6206 Sziasztok! Ha tud valaki segítsen.Nekem a HAUNTING GROUND végigjátszása kellene. köszi. -
barmi #6205 Ne haradudj de te ESZEDNÉL VAGY??? Egyébként is mi a fas*nak ehez a gamához eredeti kulcs? LoL vagy vazze... -
#6204 Szerintem adj egy bankszámlát is ahova tudok neked utalni egy kis pénzt.Vagy a szoc.polt. -
huhui #6203 légyszi nincs meg valakinek az airborne eredeti cd kulcsa
légyszi küldjétek el [email protected] -
#6202 Mindent kikell probálni. -
#6201 Akkor szedd le és úgy próbáld felrakni a játékot. -
Cyberdevil #6200 de van fennt