Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Qwerty4
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Ebbe meg ledobnak, aztán menny amerre látsz, és robbantsd fel ezeket a légvédelmi dolgokat, meg rohangálj összevissza h összetudd rakni a rakétát h feltudj robbantani a tankot. Egy nagy játék fordulat mikor jön egy vonat és kiszál belõle a terminátor, akit évig kell lõni.
nevetséges
Nem tom itt a scrpteltség nekem nem jött át. Az ellenségek futkosnak összevissza és megállnak lõni, fedezékbe próbálnak vonulni, és társak is idõnként arra mennek amerre mi.
De scriptelés nélkül lehetséges egyáltalán megoldani valamit?
Egyébként a scriptelés szerintem se baj, egyáltalán. Evvel a MoH A-val teljesen más probléma, ami miatt számomra játszhatatlan. Egyébként játszottam vele, utolsó pályát nem volt kedvem már megcsinálni.
De a MoHA-nak semmi sem adatott meg, egyedül talán a harcrendszer és a grafika volt élvezet...
A többi úgy ahogy van:<#levele>#levele>.
Szóval sikerült elbaszniuk egy jó sorozatot ezzel a bénasággal.
Qwerty4
Annyi igaz, hogy nem full lineáris, hanem te döntesz éppen melyik al-mission-t csinálod, de amint beérsz az adott területre, onnan ugyanannyira scriptelt, mint bármely más tucat-fps...
Call of Duty 4 nekem ezerszer jobban tetszett.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Keresek de nem találok semmit.😞
Qwerty4
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Most kezdtem a játékot, és izé😊 van benne térkép csak, mert akárhogy néztem nem igazán találtam😄 a választ köszönöm elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
tudja valaki, hogy írjam ki ezt a hosszú fájlt /6,86 gb/ ??!!
köszi alex
Elõre is köszönöm.
© tooom75
Hova menti el a játék a mentéseket??
THX!
Elõre is köszönöm.
Qwerty4
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Qwerty4
Nekem gyári játékom van de szaggat valamiért,nemtudom kell-e letölteni hozzá valamit?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha valaki már végigtolta a gamet és már nem kell neki a játék többször és netalántán el akarja adni még frissiben,akkor írjatok ,mert nagyon szeretném megszerezni,de a bolti ára 10 körül van.Ajánlatot az írjon aki nem kér ennyit!:-) Köszi!!