Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
A PCDome-ról letöltött patch felmegy, csak ne legyen az exe épp crackelt, meg ne legyenek felülírva a nyelvi fileok angolról magyarra.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valaki küldene egy linket, ahonnan letöltötte az 1.2-es patchet és felrakta+mûködik is? Én letöltöttem a pcdome-ról de nem bírja felrakni.Valaki légyszi nyomjon má 1-et!
davidka003
Olyan gondom van, hogy felraktam a játékot és az összes ember fekete színû.
Régen mikor játszottam, akkor teljesen jó volt minden.
Azóta volt egy win reinstall.
Ezeket raktam fel:
ati driver
directx9
visual c++
ageia physx

Valamit kihagytam?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

rage
A lényeget kihagytad :

==================================================================
Egyéb változtatások
==================================================================

• Pontot tettünk egy mondat végére a legutóbbi readme fájlban.

:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Itt van magyarul:

Airborne 1.2es Patch leírás.

* A játékosok tudnak majd választani egy “emlékezz rám” opciót, amivel el lehet tárolni a jelszót és a bejelentkezõ nevet.
* A játékosok most már tudják használni a klánprefixet is.
* A játékosok tudnak “alias” nevet választani, aminek nem kell ugyanannak lennie, mint a bejelentkezõ névnek.
* A Market Garden és a Factory is futni fog minden játéktípus alatt.
* Több spawnpontot raktak be a pályákra, plusz másodlagos pontok is el lettek helyezve, megakadáyozva így a spawn campet.
* A játékosok pingje most már látható lesz az eredményjelzõn is.
* A szerver neve is látható lesz az eredményjelzõtáblán.
* Megnövelt chatidõ- így tovább lesz látható a kiírt szöveg.
* A chat rész át lett téve az iránytû felé
* Az általános chat fehér színû lett, a csapat chat pedig sárga.
* Eltávolították az automatikus gúnyolódást ami akkor szólalt meg, amikor meghalt valaki.

Bug javítások

* Kijavítottuk azt a hibát, ami egy fehér képernyõt adott be a játékosnak.
* Kijavítottuk a különféle geometriai problémákat a Destroyed Village-n.
* Kijavítottuk azokat a bugokat a Remagenen ahol át lehetett sétálni a falakon.
* Kijavítottuk a pályaváltáskor fellépett “tompított hang” hibát.
* Kijavítottuk a szerverlista görgetõ hibáját.
* Kijavítottuk azt a hibát, amikor valaki frissítette a szerverlistát és az automatikusan a lista tetejére dobta vissza.
* Kijavítottuk a szerverlefagyást a begépelt admin parancsok után.
* Kijavítottuk a távirányított szerverek kapcsolódási hibáját.

Játékegyensúly

* Csökkentettük a B.A.R. visszarúgását.
* Csökkentettük a B.A.R sebzését.
* Növeltük az MP40es sebzését.
* Csökkentettük a G43as visszarúgását.
* Növeltük a G43as sebzését.
* A K98as gránát gyújtási ideje le lett véve 4rõl 3ra, és most már ugyanannyi gránát lesz hozzá, mint az M1es Garandhoz.
* A Springfield sebzése le lett csökkentve.
Qwerty4
semmi baj<#wink>

Qwerty4

Qwerty4
Én sem értem...
Ez az egész MoHA egy átvágás amúgy, a játékipar szégyene és most jönnek ezzel az 1 gigás patchel.<#szomoru1>Ahelyett, hogy elsõre csináltak volna egy normális játékmenetû, izgalmas gémet.
Ráadásul még ekkora méretû patchrõl életembe nem hallottam.<#vigyor5>

Qwerty4

Nevem senki
kurtára nem értem mi ebben a giga szerintem direkt átvágás az egész, mi a fenét akarnak?????????????????????

Minden nap egy alma és a doktor alma!

repvez
Gratula nekik hogy csak ennyit javitanak benne és mégis több mint 1 giga.Ebben egy több oldalas bugfixnek meg egyéb dolognak is bele kellett volna férnie.
ajem kisa
Ja, bocs, nemirtam be!
"Medal of Honor Airborne Update v1.2

New Features

- Players can select "Remember Me" which will remember the user's password and username.
- Players can now set a clan tag that will prefix every instance of the player's name.
- Players can set an alias that will be display instead of the player's Username.
- Games can be created by a dedicated server without a player cap.
- All in-game screens will show 24 players correctly.
- Market Garden map is playable in all modes.
- Factory map is playable in all modes.
- Added more spawn points and second tier spawn points to prevent spawn camping.
- Player ping times now show up on the scoreboard.
- Server name now shows up on the scoreboard.
- Increased chat text time on screen.
- Moved the chat text up above the compass.
- "Say" text is now white and "TeamSay" text is now yellow.
- Removed auto taunts when a player dies.

Bug Fixes

- Fixed a crash that would send the player to a white screen.
- Fixed various clipping issues with geometry in Destroyed Village.
- Fixed a bug where players could walk through objects in Remagen.
- Fixed a bug where audio would become muffled after a map change.
- Fixed a bug where the server list wheel scroll didn't work.
- Fixed a bug where the server list would refresh while scrolling and send the user back to the top of the list.
- Fixed an issue where the dedicated server crashed after entering an admin command.
- Fixed a bug that allows remote server to remember the last connection.

Balance Changes

- The recoil on the B.A.R. was reduced in multiplayer.
- The damage on the B.A.R. was reduced in multiplayer.
- The damage on the MP40 was increased in multiplayer.
- The recoil on the G43 was reduced in multiplayer.
- The damage on the G43 was increased in multiplayer.
- The K98 grenade count was lowered from 4 to 3 and now has the same amount of grenades as the M1 Garand in Multiplayer.
- The damage on the Springfield was reduced in Multiplayer."

Qwerty4
LOL, több mint 1 giga...<#wow1>
És mivel jobb, mint az alap?

Qwerty4

ajem kisa
Van 1.2-es patch (1.3Gb)pl. itt!

az más 😄
Soldiers
nem is figyeltem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Neked nem teszi fel, amikor telepíted magát a játékot?
Soldiers
AGEIA PhysX ez mi:?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

A játék eredetileg a 7.07-t akarja feltenni, én leszedtem a 7.11-t azt gond nélkül fel is pakolta, de amikor megint telepíteném a játékot, akkor az ismét tenné a 7.07-t és nem tudom átugrani annak a telepítését.
Most valami ötlet?
Humesz
"...or re-download"
Hello!
Elõre is bocsánatot kérek, ha valakinek már volt ilyen problémája, és én megint megkérdezem, de visszaolvastam vagy 2000 hsz-t és nem találtam ilyet.
Problémám:
Amikor elkezdi telepíteni a AGEIA PhysX-et, a végén kiírja:
"Corrupt installation detected, check source media or re-download."
Aki tud erre valami megoldást, nagyon megköszönném, ha segíteni.
senki?<#rinya><#rinya>
thx
Soldiers
hát fogalmam sincs

ki akarom próbálni a multit azért kellene.
Soldiers
én már elfelejtettem erre a válszt bocs hagyd a franca amugy is egy fos játék úgy ahogy van

Senki nem tudja orvosolni a bajomat????
Gondolom soknak volt hiba: Airborne nem telepszik fel hanem leáll a gép a telepítés során. Mi lehet az oka?
Próbáltam telepíteni Daemon toolsról, DVD-rõl, de semmi eredmény. A gép leáll pontosabban csak maga a rendszer áll meg.

HELP!
Soldiers

blackfire001
Ok, kösz! Szerinted mikorra lesz?
Soldiers
de nincs magyarosítás mert még nem csináltak

blackfire001
Igen, csakhogy ezért fizetni is kell, és én nem egy teljesen új játékot szeretnék, hanem egy magyarosítást a meglévõhöz.
Soldiers
www.wanadoo.atw.hu innen letudod tölteni magyarul

Egy kis segítséget kérnék. A játék telepítés végén kiír egy hibaüzenetet:{WixUI_Font_Bigger}Medal of Honor Airnorne Telepítõvarázsló idõelõtt leállt, és minden addig feltelepített fájlt töröl. Van megoldás? A segítséget köszönöm.
blackfire001
aha, és azt hol találom?
Humesz
Külföldön vette angolul! Neki nem az IMMXPC verzió van meg! Akkor nem kéne magyarnak lennie ha minden igaz.

Blackfire: szedd le azt! És akkor magyar lesz.
Soldiers
nincs magyarnak kéne lennie amikor elindítod

blackfire001
Akkor most nincsen semmilyen parch, vagy mod, amitõl magyar lenne a game?
Humesz
Te most miért is raktad be ezt a linket?
evvolt a helyes link..<#wilting>
link<#idiota><#taps>
billy gates
Üdv!
Felraktam a magyar verziót, (telepítésnél a magyar nyelvet választottam) viszont a játék angol feliratokkal fut.Mit lehet tenni? sehol nem találtam nyelv beállításnál lehetõséget.

Humesz
Kösz
Soldiers
faszomát már akkor így írom be
http://www.wanadoo.atw.hu/

Soldiers

Soldiers
még nincs magyarosítás töltsd le innen az egészetITTitt fent van magyarul

Soldiers
7,36 GB

blackfire001
Helló! Magyarosítást honnan lehet letölteni a játékhoz? Én külföldön vettem meg angolul... PLS valaki help.
Humesz
Akkor úgy írom, hogy aki IMMXPC verzióval játszik, az lécci nézze már meg nekem, hogy mekkora a mérete, köszi! Mert a 6.5 az az angol változat az megvan nekem is.
Nevem senki
Több kérdés is felmerült. De egyikre se3m találtam a válasz.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Hello mindenki!Valaki elmondaná, hogy lehene azt megcsinálni hogy ne kelljen berakosgassam a dvd-t?Eredeti a lemez 1.1-es patch felrakva.A cracket már próbáltam de nem megy.Lehet hogy csak én vagyok a hülye.Valaki segítsen pls!