Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emlékszek akkor a gyár épületén belül a parancsnoki helységben van a széf.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Versity pályán hol van az a széf amiben a Mauser van?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
1000 bocsi!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Egyébként innen lehet letölteni a magyarítást, ha kellene:
Link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Letöltöttem a játékot/ Medal.of.Honor.Airborne.Hungarian-iMMXpC/
Magyarositást hol találok hozzá?
A segitségeteket kérném!!
Köszi!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Mert direkt ujbol végignyomtam és én nemtalálkoztam semmijen uj dolgokkal?????
Letölteném mai nap folyamán a DEMO -t, kérdésem az, hogy a demohoz is feltehetem a már megjelent javításokat?
Elég egybõl az 1.2 -es, vagy szép sorban: 1.1 és 1.2 ???
Köszi a válaszokat.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
bár én ezt erõsen kétlem, hogy megoldható lenne😞
szóval marad az új vga ami támogat shader 3.0-t vagy nem tolsz ezzel a játékkal
PS3 ID: hdcsaba
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Azért köszönöm a választ, a lemez meg megy vissza öcsémnek.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Sok embernél volt már ez a hiba.
Beraktam az eredeti lemezt a meghajtóba, jönne az autórun, kék halál. Újraindításkor a lemezt benne hagytam, aztán próbáltam elindítani a setup.exe-t, de újra kékhalál.
Megpróbáltam másik optikai meghajtóban is, és ott is kékhalál. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet csinálni?
Elvileg futnai kellene, mert 3500+-os a proci, 2giga ram, és gef 7600-os videókártya van. Öcsémnek gyengébb konfiguráción is futott.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ki hogy Punkbuster client:WARNING! Segítséget elõre is köszi.
Köszi elõre is
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a cod4 utan hosszabra szamitottam de a cover system az mindent ut( nameg a fizika )
Olyan oldalt tud valaki ahol felvannak tüntetve a pályákon elhelyezett drop skill pontok?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Letöltöttem a netröl MEDAL OF HONOR-t/airbornét/ nem irtam hanem kicsomagoltam és fel is telepitettem És a magyarositást is szeretném feltelepiteni!A feltörését hogyan tudnám ezt orvosolni. Szoval egy kis segitséget kérnék meg nem vagyok valami nagy zseni ebben a dologban a segitséget elöre is köszönöm!!!!
Nekem a problémám a 7. küldetésel van!
Mindenkit kinyirtam, de a tank ellen nem találom a megoldást!
Az összes zugot átnéztem, de sehol semmi ellenszer!
Hibás lehet a program, vagy nem vettem észre valamit!
Üdv ( Boldog Karit, és új évet! )
Most karácsonyra megkaptam, és most telepitem... (multiban mi a nevetek?)
KELLEMES ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
Köszi a segítséget elõlre is.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure