6840
-
strebacom #2072 Na mostakkor mikor van a pontos megjelenés, holnap? szept4? mert már láttam többféle verziót is??? -
#2071 Legújjab volt fennt...:( 163.44
és most 162.18-sem megy, ami direct a 7-es szériához van... -
A tumi #2070 Melyik drivert ajálnjátok 7600 vga-hoz xp alá? -
#2069 Szintén ez a problémám. Azt olvastam, hogy érdemes winrarral kicsomagolni az Exe tartalmát, de nekem az sem volt megoldás. -
#2068 nekem az lenne a problémám hogy mikor kibontja a játékot a gépem ujraindul PLS HELP -
Newfronter #2067 Egy páran írták ezt hogy hiába állítanak a grafikán akkor is akad.
Legfrisebb driver mindenből! Talán akkor nem fog. -
#2066 Mié van az, hogy hiába rakom minimumra vagy maximumra a grafikát, akkor is akadozik a játék!!??
És ugyanannyi fps-t megy! -
#2065 Hátha Vista alatt nem lesz ilyen probléma. -
#2064 A lóvéhúzás az emberekről...:D -
#2063 Az az érdekes ezzel az Unreal Tournament 3-al, hogy a minimum neki egy x800 -as kártya lesz, magyarul elindul shadermodel 2-n is. És DX10-es is lesz, akkor ezekszerint antianalising is csak akkor lesz.
Úgyhogy nem értem miért szúrnak ki a gyorsabb sm2-es felhasználókkal, mikor a motor alapjában véve támogatja... -
#2062 Hát jah, majd cserélek kártyát úgy másfél, 2 év mulva. ^^ -
#2061 Magyarul csak DX10-ben van AA az U3-as motor esetében ugye? -
#2060 Q. Does Unreal Tournament 3 support HDR rendering with Anti-aliasing?
A. Yes, on Windows Vista. On all PC platforms, we support running with 16-bit-per-component frame buffer (64 bits total). MSAA anti-aliasing support is only enabled on DirectX 10, because the deferred rendering techniques used by the engine require some capabilities not included in DirectX 9. -
#2059 Jah ettől féltem én is.....
De most mond meg...!
Ekkora kakkancs embereket!Hogy biztos levágták ők is, hogy DX9 és DX10 között annyira kis különbség van, hogy nem érdemes rá egyenlőre még pénzt áldozni!
Erre rafináltan rá akarják szedni az embereket, hogy azé vegyed meg a Vista-t, meg a DX10 drága kártyákat, hogy az AMÚGYIS már DX9-ben alapvető funkciónak számító AA-t tudjad használni...
Nem mondom eléggé kitalálták ezt a lehúzás project-et!!!
Gratula a sok fejlesztőnek! -
#2058 Akkó kártyacsere lesz? -
#2057 A kicsomagolásnál újraindulás problémára tud valaki megoldást? -
#2056 Most már tényleg kiváncsi vagyok van e AA dx10-es verzioju unreálhoz. -
#2055 attól mert vista van nincs AA -
#2054 Szerintem ebbe a játékba még dx10-es kártyával meg Vista-val se lehet bele varázsolni az AA-t, mivel nem dx10-es támogatású, readme alapján a 64 bites vista-t nem is támogatja ^^ (tom, hogy vkinek megy).
Azért holnap lehet megpróbálom Vista-n is, csak vista nekem nem igazán van beállítva, csak épp hogy feltelepítve, meg biztos nem a legújabb vga driver ^^ ha nem kell ott is feltelepíteni ennek a demoját akkor kipróbálom majd, hátha működik ott az AA.
Egyébként amihez dx10 kell, annak biztos hogy dx10-es kártya is kell :) -
#2053 Na csak azér, mert ugye most élsimításról beszélünk, és nem DX10-es effectekről!!! -
#2052 dx10 kell. hogy annak feltétele-e a dx10es kártya, nemtom, nincs vistám. -
#2051 elég a vista -
#2050 jajj istenem -
#2049 Vistam van.
Az elég vagy dx10-es kártya is kell hozzá? -
#2048 dx9ben nincs. -
#2047 Nem megy sajna. -
#2046 Vidkártya driverbe ha bekapcsolod? Működnie kellene. -
#2045 Ja gondolod ezért, hát lehet benne valami nagyon nem megy a vista én nem is tervezem egyenlöre. -
#2044 van, dx10 alatt. különben miért váltana az ember vistara, ugye -.- -
#2043 És gondolj bele hány játék fog ezzel a motoral megjeleni, valszeg a nagyobb meg extrém felbontásokra gondoltak mert ott nem kell AA. -
#2042 jah azt én is hiányolom egy kicsit -
#2041 Mi a fenéért nincs AA az uj unreal enginben nem értem. -
#2040 Ok. Mondjuk nem a legjobb helyszín van a képen ha a szép grafikát akarjuk bemutatni, hidd el h sokkal szebb ennél a játék, főleg mozgásban (blur effekt rulez :)) -
#2039 jóóóóóóóóóóóvan mondom hogy nem játszottam még vele -
#2038 Mi bajod van ezzel? Ennek így kell kinéznie, nem csúnya ez :) Nélam is ilyen, csak AA nélkül :) -
#2037 ja jóóóvan csak nekem volt furcsa még nem játszottam vele majd a fullal -
Newfronter #2036 Fullon van minden 1024-ben, ilyen a játék. Szép ez. :) -
#2035 mért ne vehette le volna? :D -
#2034 mért vetted le a grafikát lehet látni rajta -
#2033 :DDDDD