6840
-
Rainbow15 #2032 Ez szép :)
Én eddig csak kocka, 16 színű hullát láttam -
Newfronter #2031 Érdekes ez a fizika. Ezek a csizmák eléggé nyúlósak. :D
-
Rainbow15 #2030 ne darálj! -
#2029 na kiprobaltam a demot szep graf meg minden de engem k....ara idegesit az a sok szep effekt mint pl celzol a geppityuval es az meg okadja a tuzet mint a sarkany xDDD es nem latom hogy mit lovok egyebkent naon jo a jatek -
#2028 és nekem? -
Rainbow15 #2027 De nekem elromolhatott a futás effekt vagy csak megszoktam? Mert csak a képernyő széle mosódik, és eléggé megszoktam a játékot, nemtudom megmondani. -
#2026 Nekem mindegyik bejön, de keverni azért nem jó. II. vh-s játékba ne legyenek modernkori tulajdonságú katonák :D -
#2025 Igazad van!
Ekkor kell a COD4-et elővenni, vagy a BiA:HH-t majd...és akkor igazi "valós" katonai cuccal nyomulhatsz, de nekem ez a HighTech stílus naon begyün.... -
#2024 A crysisbe egyébként tényleg lesz olyan bigyó, amivel feltudjuk gyorsítani magunkat, ott értelmesebb lesz a sprint effekt :) -
#2023 Jah, én is úgy értem, hogy nagyon jó. Csak úgy elmósodik, mintha 300-al száguldanék az emberrel :))) De tényleg jó végülis, a teljesbe is biztos befogom kapcsolni.
Én egyébként azért inkább szeretném egy jó katonaként érezni magam a világháborúba, mint egy tetőkön ugráló "cyberhős"nek :DD -
#2022 nem vágom, hogy miért gáz ez a futás?!
Szerintem egy játék legyen ultra játszható, ulramód élvezhető és gigantikussan cool....
Szerintem ez a futás egy iszonyatjól felröppenti a játékban az élményt....
Tisztára egy szuper cyberhősnek érzem magamat, mikor iszonyat durván bujkálok, meg lopakodva fiutkározok, meg ugrálok a tetőkön, stb...
Ez a futás mistt tetszik a CRYSIS is...és ráadásul naon szép grafika is párosul ezek mellé!
Csak az a bullet-time működne már végre 1x...ISTENEM kérlek segíts!!!!!!! -
#2021 na elírtam, Nvidia 6***, 7*** és 8*** széria támogatja -
#2020 igen, az x800 széria még nem támogatja a shadermodel 3-at, Ati X**** és Nvidia 7*** -es széria támogatja (pl. Ati X1300 és Nvidia 6200). -
#2019 jah ugyan ez a helyzet velem is, az volt az első amit furcsáltam a játékba, néztem milyen érdekes a futáskor a kép, aztán mikor meg felraktam full graffra a játékot (2. indítás), nem láttam semilyen elmosódást
Egyébként sztem is elég baromság, de jól néz ki :))) -
kowajano #2018 elképzelhetö hogy a game nem indul el X800 GTO2 ön? -
Rainbow15 #2017 Amikor először elindítotam a gammát, a sprint effekt tűnt fel, nagyon zavart. Most meg észre sem veszem, vagy talán ki van kapcsolva? Pediga menüben BE van kapcsolva. -
#2016 nem is:)
De ez nem pont az mert attól hogy a teljes képernyős dolgot kikapcsolom attól még a játékon belül bekapcsolhatom a sprint effecetet és működni is fog.Tehát a sprint egy külön effect.A sprint effectet gyakorlatilag olyan hogy elkezdek futni és olyan mintha nídforspídeznék ugy hasítom a levegőt. Nevetséges:P -
#2015 bocsika 8500 gtn elfog futkarozni 1024x768 ban ?? -
#2014 eh rakattantam a demora 1.27GB meg 40 perc es len is van lol -
#2013 korrekt gpu
(csak zárójelben, Red Orchestra trial hét van, ingyenesen tölthető és játszható. Én már átszoktam a közeg, a játék miatt is. Link. ) -
#2012 Meg alp esetben, mikor hirtelen elfordulsz, akkor is ez érvényesül 8Elhomályosodik a képernyő széle) -
#2011 Teljes képernyős hatások pl a sprint, amit te úgysem szeretel... -
#2010 Na látom megy a háború melyik videókártya a faszásabb.
Igen elfogúlt vagyok, mert nekem is x1950prom van:)
-----------------------------
Valaki tudja hogy a mintázat grafikai beállításoknál mit takar?
Milyen mintázat?
És a teljes képernyős hatások meg mik?
-
#2009 320 -
#2008 melyik? 320as, vagy 640es? -
#2007 Hát nekem előtte 7600GT-volt, sokkal jobban fut minden és minimálisat kellett ráfizetnem, egy 8800 aránytalanul drága, még a 8600GTS-is. Amúgy meg szépen fel lehet húzni, meg is lepődtem a húzás hatására +10-20% fps növekedés volt ami nem rossz szerintem. De a fő, hogy Silence FX -
#2006 ma jön a 8800GTS-em, holnap nagy tesztelés lesz :) -
Leky #2005 Néha megakadt, de összeségében jól futott (töredezettség mentesítés segített). Meg persz 2 gb ram jól jönne neki. -
#2004 hát azért sztem nem lehet azt olyan sokáig húzni, másrészt meg az x1950 pro -t is lehet húzni ugyan úgy, gondolom...
Engem a Bioshock nem igazán izgat, de néztem összahasonlító képeket, DX9 és DX10 között, túl sok különbséget nem láttam ennél. Emellett a crysis -t még lehet hogy el viszi majd szépen dx10-ben is (mert állítólag jól optimalizált lesz), de kiváncsi leszek azért az utána jövő játékokra, amikor kijönnek az újabb dx10-es kártyák.
Ha a DX10 annyira fontos, akkor 8800 -as széria, de egyenlőre szerintem nem érdemes beruházni rá. Én 2 hónappal ezelőtt állítottam össze a gépemet, és jobbnak találtam egy erősebb dx9-est venni egyenlőre, szerintem még most is érdemesebb. Aztán ha olcsóbb lesz a 8800-as széria, lesznek jobb driverek, és több játék, akkor lehet megvenni. -
Newfronter #2003 OFF:
Itt egy teszt a Bioshockról
Szépen látszik a kari teljesítménye, ezért lenne érdemes olyan karit venned ami az aláírásomban van. Van AGP-s és PCI-E -s változat is belőle. -
#2002 Nincs semmi gond a 8600-al és 25ért silent-et vettem, megnéztem biósokkban dx10 alatt simán jó volt és ha felhúzod szinte ott van ahol az 1950pro csak olcsóbban. -
#2001 én úgy vettem észre hogy nem túl sok lényeges változás van az alacsony meg a magas beállítások között a látvány nem veszik el ha alacsonyon van minden akkor se -
bgabor #2000 Akkor nézz meg néhány tesztet. Ma az 1950 Pro kenterbe veri az összes közép-felsőkategóriás nvidia kártyát. -
#1999 ha vennél még 1GB Ramot akkor szerintem full graffon menne -
A tumi #1998 Nekem P4 3GhZ 1G ram Galaxy7600GS(nincs húzva),mediumon elfutott,de elég sokszor kifagyott és ilyenkor csak reboot segített.:(.Akkor azt mondod fullon megy ilyen konfiggal? -
A tumi #1997 AGP-ben nemigen hiszem h van 30-ért 7900GS.Én agp-ről beszélek.
:))) -
Leky #1996 Nekem is 7600gs van 1024x768-ban full grafikán jól futott a demó.
A gép 3060mhz celeron 1gb ram. -
#1995 És mi lesz belőle? XTX? :) -
#1994 ezt is biztos meg lehet piszkálni -
Skyline #1993 De 31 ezerért már lehet kapni 7900gs-t ami megpiszkálva gt szintü és az az 1950-nél már jobb;)
Csak nem boltoknál kell nézgelődni hanem aproneten...