6840
  • Dexantreal
    Nah és manapság mennyi egy új vidi kari, főleg egy olyan, amit az Airborne támogat? :S
  • Dexantreal
    ... jól van, próbálok szüleimmel beszélni ezügyben, ha más nincs.
  • highlander15
    Cseréld ki a videokaridat,ennyi.GeForce 6600 felett vannak a jó videokarik a GeForce sorozatban,ATI-ból meg X1300 Pro felett vannak a jók.Amiket itt leírtam videokarikat,azok a játék minimumai.Mindenképp olyan kártyát vegyél,ami tudja a Shader Model 3.0-át.
    De inkább olvasd el a Gyakran Feltett Kérdéseket...
  • mikiking
    ÉN örülök itt magamnak,h veszek egy erős 128 bites karit,ő meg bevágja én is most redneltem egyet ugyanattol a fickotol ..... mondom tuti gyengébb mint az enyém....azt mondta 521 bit. kb 140 be fáj vhogy,ha átszámitom .mondom fasza
  • mikiking
    pontsan , most vettek it nálunk haverék egy 512 bites karit.......lehet betörök náluk :P
  • DarkSector
    Jah bittos egy 70-90e-es géppel ma már gizdának számít az ember...
    Van aki 150e-é csak karit vesz...:D
  • scorpeeon
    Ugyanmár, a vidkarit leszámítva 3 éves gép, akkor is középkategóriás volt, hol vagyok én gazdag neked? :)
  • DarkSector
    X360-ba akarsz venni ramot?
    Jesszusom...
  • Soldiers
    de egy új videókártya :D
  • Gideon Wieth
    hát :) én abból xbox-ot vettem :)
    Egyenlőre meg vagyok elégedve a Gépem teljesítményével de majd November környékén veszek még egy kis ramot bele :) Mert az 512 már kevés...
  • DarkSector
    A szövegben is annyi volt csak, hogy "Legyél te az első! Próbáld ki a Medal of Honor: Airborne-t!"...azaz ismételném, hogy "Próbáld ki!".
    Tehát ezek alapján a Demo is lehet próba eszköze!
  • grebber
    Érdekes hogy auchanos újságba benne van a pc-s verzió hogy meglehet venni!
  • Dexantreal
    Gondoltam, hogy ezt fogod mondani... de más mentő ötlet erre a problémára nincs?
  • highlander15
    Vegyél új videokarit!
  • Dexantreal
    Valakinek van ötlete, hogy mihez kezdjek?
  • Dexantreal
    Vazze nem támogatott a video kártyám, asszem ezt írta ki a demo indításkor ehh.
  • Soldiers
    nem muszály gazdagnak lenni van már nyári munka ott összelehet keresni egy gép árát
  • Gideon Wieth
    nem lehet mindenki olyan gazdag mint teeee :P
    Én kipróbáltam gépemen és Xboxon is...
    Mindkettőnél nagyon jó élmény volt játszani és kellemes tapasztalatokkal és érzéssel áltam föl előle... 1 hónapja van xboxom és most jácottam először rajta fps-sel, eddig gears of war, meg néhány sport ment :)
  • scorpeeon
    Attól sokat ne várj. Csoda, ha elindul rajta.
  • Proview
    Köszi :) Akkor kipróbálom
  • tasakos
    Én igen,nekem is olyannom van 800*600 low-med jatszható,nem fut jól de játszható..
  • Proview
    Nem GT 6600-assal próbálkozott valaki a demóval? System req. 6600GT-től felfele
  • scorpeeon
    Nyilván :) A demót már most kitoltuk.
  • DarkSector
    Ráadásul a full-t....:D
  • gduck
    Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor olvastam ;)
  • scorpeeon
    lol, legyél te ez első :) Mi már közel 2 hete nyomni fogjuk szept 15-én :)
  • Newfronter
    Nem terhelik nyugi, nekem se tiszta az a mondat teljesen. Na majd kiderül...
  • DarkSector
    Nem vágom, miaz hogy az első pálya 7-8óra?????????????????
    Csakúgy egybe betölti azt az egy nagy pályát???
    Nem vágom, akkor ezáltal jól leterhelik vele a gépünket!
  • Rainbow15
    Viszont akit a warez érdekel, az letöltheti szept 4-én vagy még elötte.
  • gduck
    Szerintem a hazai megjelenés szept 14, a külföldi meg szept 4...

"Legyél te az első! Próbáld ki a Medal of Honor: Airborne-t! Premier Lan Party a Progamers Internet kávézóban!
    Emelkedj fel az égbe, hogy aztán ledobhassanak egy földi harc kellős közepébe. Virtuális ejtőernyősként megfordíthatod a II. világháború menetét!
    Szeptember 15-én legyél te az első, aki kipróbálhatja a Medal of Honors: Airborne™ játékot!
    A Progamers Internet kávézóban értékes nyereményekért küzdhetsz meg! A Lan-partyról több információt a www.pgcc.hu weboldalon találsz."
    Forrás: www.electronicarts.hu

• norbi56
    win rarral jó kösz a segítséget
  • adios
    Szerintem azt arra az 1 németországi pályára értették.Ha jól látom a Gamestar hasábjairól van
  • koschwarz
    a mai tendenciákat nézve lassan annak örülhetünk ha 10 óra fölé kúszik a single játékideje, és nem túlzok. nézz csak körül, az újabb játékok, hacsak nem stratégia vagy egy szerepjáték, akkor sokszor alig 10-12-15 óra a játékidő.
  • Newfronter
    Ha az egész játék csak 6-7 óra lenne, akkor mi értelme lenne megvenni? Ennyi játékidőért aztán tényleg felesleges szerintem.
  • koschwarz
    de akár úgy is értelmezhető, hogy az első pálya 1 óra, és a többivel összesen, mivel azok nehézsége fokozódik, 6-7 óra a játékidő. egyébként tényleg nem egyértelmű.
  • fer007
    A hivatalos megjelenés gondolom szept 4!De a pcdomnál meg a cd galaxisnál a várhato megjelenés szept 14!
  • Newfronter

Ebből azt veszem ki hogy ezt 1 pályára írták!
  • DanRyu
    Én tegnap tudtam meg, hogy van demó, haveromtól. Király!!!
  • DarkSector
    Na mi van a pálya 1/3-ával?????
  • A tumi
    Az EA oldalán szept.4 van írva.Szerintem az a biztos amit ők írnak.