6840
-
Dexantreal #2112 Nah és manapság mennyi egy új vidi kari, főleg egy olyan, amit az Airborne támogat? :S -
Dexantreal #2111 ... jól van, próbálok szüleimmel beszélni ezügyben, ha más nincs. -
#2110 Cseréld ki a videokaridat,ennyi.GeForce 6600 felett vannak a jó videokarik a GeForce sorozatban,ATI-ból meg X1300 Pro felett vannak a jók.Amiket itt leírtam videokarikat,azok a játék minimumai.Mindenképp olyan kártyát vegyél,ami tudja a Shader Model 3.0-át.
De inkább olvasd el a Gyakran Feltett Kérdéseket... -
mikiking #2109 ÉN örülök itt magamnak,h veszek egy erős 128 bites karit,ő meg bevágja én is most redneltem egyet ugyanattol a fickotol ..... mondom tuti gyengébb mint az enyém....azt mondta 521 bit. kb 140 be fáj vhogy,ha átszámitom .mondom fasza -
mikiking #2108 pontsan , most vettek it nálunk haverék egy 512 bites karit.......lehet betörök náluk :P -
#2107 Jah bittos egy 70-90e-es géppel ma már gizdának számít az ember...
Van aki 150e-é csak karit vesz...:D -
#2106 Ugyanmár, a vidkarit leszámítva 3 éves gép, akkor is középkategóriás volt, hol vagyok én gazdag neked? :) -
#2105 X360-ba akarsz venni ramot?
Jesszusom... -
#2104 de egy új videókártya :D -
#2103 hát :) én abból xbox-ot vettem :)
Egyenlőre meg vagyok elégedve a Gépem teljesítményével de majd November környékén veszek még egy kis ramot bele :) Mert az 512 már kevés... -
#2102 A szövegben is annyi volt csak, hogy "Legyél te az első! Próbáld ki a Medal of Honor: Airborne-t!"...azaz ismételném, hogy "Próbáld ki!".
Tehát ezek alapján a Demo is lehet próba eszköze!
-
#2101 Érdekes hogy auchanos újságba benne van a pc-s verzió hogy meglehet venni! -
Dexantreal #2100 Gondoltam, hogy ezt fogod mondani... de más mentő ötlet erre a problémára nincs? -
#2099 Vegyél új videokarit! -
Dexantreal #2098 Valakinek van ötlete, hogy mihez kezdjek? -
Dexantreal #2097 Vazze nem támogatott a video kártyám, asszem ezt írta ki a demo indításkor ehh. -
#2096 nem muszály gazdagnak lenni van már nyári munka ott összelehet keresni egy gép árát -
#2095 nem lehet mindenki olyan gazdag mint teeee :P
Én kipróbáltam gépemen és Xboxon is...
Mindkettőnél nagyon jó élmény volt játszani és kellemes tapasztalatokkal és érzéssel áltam föl előle... 1 hónapja van xboxom és most jácottam először rajta fps-sel, eddig gears of war, meg néhány sport ment :) -
#2094 Attól sokat ne várj. Csoda, ha elindul rajta. -
#2093 Köszi :) Akkor kipróbálom -
#2092 Én igen,nekem is olyannom van 800*600 low-med jatszható,nem fut jól de játszható.. -
#2091 Nem GT 6600-assal próbálkozott valaki a demóval? System req. 6600GT-től felfele -
#2090 Nyilván :) A demót már most kitoltuk. -
#2089 Ráadásul a full-t....:D -
#2088 Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor olvastam ;) -
#2087 lol, legyél te ez első :) Mi már közel 2 hete nyomni fogjuk szept 15-én :) -
Newfronter #2086 Nem terhelik nyugi, nekem se tiszta az a mondat teljesen. Na majd kiderül... -
#2085 Nem vágom, miaz hogy az első pálya 7-8óra?????????????????
Csakúgy egybe betölti azt az egy nagy pályát???
Nem vágom, akkor ezáltal jól leterhelik vele a gépünket! -
Rainbow15 #2084 Viszont akit a warez érdekel, az letöltheti szept 4-én vagy még elötte. -
#2083 Szerintem a hazai megjelenés szept 14, a külföldi meg szept 4...
"Legyél te az első! Próbáld ki a Medal of Honor: Airborne-t! Premier Lan Party a Progamers Internet kávézóban!
Emelkedj fel az égbe, hogy aztán ledobhassanak egy földi harc kellős közepébe. Virtuális ejtőernyősként megfordíthatod a II. világháború menetét!
Szeptember 15-én legyél te az első, aki kipróbálhatja a Medal of Honors: Airborne™ játékot!
A Progamers Internet kávézóban értékes nyereményekért küzdhetsz meg! A Lan-partyról több információt a www.pgcc.hu weboldalon találsz."
Forrás: www.electronicarts.hu
-
#2082 win rarral jó kösz a segítséget -
#2081 Szerintem azt arra az 1 németországi pályára értették.Ha jól látom a Gamestar hasábjairól van -
#2080 a mai tendenciákat nézve lassan annak örülhetünk ha 10 óra fölé kúszik a single játékideje, és nem túlzok. nézz csak körül, az újabb játékok, hacsak nem stratégia vagy egy szerepjáték, akkor sokszor alig 10-12-15 óra a játékidő.
-
Newfronter #2079 Ha az egész játék csak 6-7 óra lenne, akkor mi értelme lenne megvenni? Ennyi játékidőért aztán tényleg felesleges szerintem. -
#2078 de akár úgy is értelmezhető, hogy az első pálya 1 óra, és a többivel összesen, mivel azok nehézsége fokozódik, 6-7 óra a játékidő. egyébként tényleg nem egyértelmű. -
fer007 #2077 A hivatalos megjelenés gondolom szept 4!De a pcdomnál meg a cd galaxisnál a várhato megjelenés szept 14! -
Newfronter #2076
Ebből azt veszem ki hogy ezt 1 pályára írták! -
#2075 Én tegnap tudtam meg, hogy van demó, haveromtól. Király!!! -
#2074 Na mi van a pálya 1/3-ával????? -
A tumi #2073 Az EA oldalán szept.4 van írva.Szerintem az a biztos amit ők írnak.