Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
filefront -ra link ha nem találnád meg így se...
Nekem kicsit lelassult mostmár, de már 90%-nál tart.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
BIOSHOCK - STEAM
Description: BioShock lets you do the impossible as you explore a
mysterious underwater city. When your plane crashes, you discover Rapture
- an underwater Utopia torn apart by civil war. Caught between powerful
forces and hunted down by genetically modified \\\"splicers\\\" and deadly
security systems, you have to come to grips with a deadly, mysterious
world filled with powerful technology and fascinating characters. As
little girls loot the dead, and biologically mutated citizens ambush
you at every turn. Now you\\\'re trapped, caught in the middle of a
genetic war that will challenge both your capacity to survive and your moral
allegiance to your own humanity. Make meaningful and mature decisions that
culminate in the grand question - do you exploit the innocent survivors of
Rapture to save yourself - or risk all to become their savior?
How To Play:
#1 - Download PacSteam here: lol
#2 - Install PacSteam.
#3 - UnRAR the game files to your PacSteam SteamApps directory (e.g. C:\\\\Program Files\\\\PacSteam\\\\SteamApps).
#4 - Run PacSteam and login with a blank (no games) Steam account.
#5 - BioShock should be at 100% - Ready. Just load it up and play.
#6 - You can talk to friends on Steam etc. PacSteam will run like Steam.
#7 - Enjoy, and seed if you want to see more releases from us .
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
de majd beszerzek még 1 gigát...😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
gamestar.hu-ról lehet tölteni, igaz még nem lokál...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Tudunk a multiplayerérõl vmi konkrétat?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A grafika nekem tetszik, a játékmenet jó. Az ejtõernyõs ugrásnál jó hogy szinte "bárhova" lehet ugrani. (egybõl háztetõre, toronyba, stb. azaz ahová irányítod)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
és mire kell kattintani nem tom hogy kell leszedni mondja má meg vki hogy mie nyomjak??
bocs az OFF ért!