6840
  • gduck
    Nem reklámozni akarom, csak most olvastam:

Az Euronicsban szept. 7-től kapható 11990Ft-os áron. (Ha ezen kívül még 10000 Ft felett vásárolsz vmit akkor 30% kedvezmény van rá :D )
  • Solid Snake
    Müxik a link
  • DarkSector
    Nekem jó a link...
  • DarkSector
  • Solid Snake
    "Még nem értem rá belőni rendessen a dolgokat" legközelebb rendes munkát kérünk , nem ezt szoktuk meg Tőled
  • marco2
    le se lehet tölteni
  • DarkSector
    Jah és érdekes, ha 1280-ba hagyom alapon a felbontást, akkor mintha jobban menne a játék....
  • DarkSector
    Hihi...hí...!!!!!!
    Az előbb kutakodtam egy mod után, de az kiderült, hogy csak a realistic mod.....
    DE!
    Háálistennek kicsit belepiszkáltam a programba!!!!!!!!
    És láss csodát!
    Még nem értem rá belőni rendessen a dolgokat, DE előcsaltam végre a játékból a rohadt BULLET-TIME effectet!!!!!!!
    Há-há-há....

Namost aki kis matrix-os hajlamot érez magában, az töltse le ezt a kis fájl-t, amit egy cseppet árirogattam!
    Egyenlőre csak úgy tudtam belőni a progit, hogy az F9-el Bullet-Time-ba kapcsolhatunk és BACKSPACE-val pedig visszakapcsolhatunk normalra!!!

Előre elnézést kérek, de hipp-hopp csináltam a dolgokat, és még nem sikerült beállítanom más gombokra, és később még belövöm majd a többi extra képességet is és azt is feltöltöm ha érdekel valakit....

Akkor hát jó játékot!
    Saját készítésű Bullet-time mód
  • DarkSector
    Én se vágom!
  • LegionarR
    Valóban nem stimmel valami az optimalizálással, mert nekem gyengébb videókarim van (7300 GT), de nekem 1024es felbontásban max grafikán (élsimítás off) egyáltalán nem akad...

Basszus remélem ha jövő héten megveszem a 8600 GTS-em, nem fog szaggatni :D
  • DarkSector
    Nade mintha meglenne a BT mod!!!!!
    Próbálok gyors 1-et....
  • DanRyu
    A teljes is ilyen lesz?
  • DanRyu
    Elég baj!!
  • DarkSector
    Amit Tommy mond...az a baj....
  • DanRyu
    Akkor mi lehet a gond?
  • tommyg
    mert optimizálatlan szar
  • DarkSector
    Nem a gépigény a gond!
    Nálam mindig ugyanúgy megy...bárhová állítom a grafikát!
  • DanRyu
    Egyszerűen nem tom beállítani, hogy élvezhető legyen a játék és megmaradjon a grafikai szintje. Faszé kell ilyen nagy gépigény neki. Akad!!
  • DarkSector
    Egyel lejjebb...
  • DarkSector
    ÉS EZ MI????????
  • Soldiers
    mi az a BULLET-TIME MOD???
  • tommyg
    nem működik fogd már fel
  • Balumann
    húzd ki a kormányt, gamepadot, minden ilyesmit.
  • HUmanHunter
    csak nekem, vagy másnak is van olyan problémája hogy az egér körbekörbe forog?
  • norbi56
    de mondjuk a cod2 se vót tul hosszúDD
  • DarkSector
    BULLET-TIME MOD???
    BULLET-TIME MOD???
    BULLET-TIME MOD???
    BULLET-TIME MOD???
    BULLET-TIME MOD???
  • Punker
    na most telepítgetem az új gépem, jöhet a teljes :)
  • DarkSector
    XD
  • highlander15
    Ha minden megfelel a gépemen,és csak a procim 2,6 GHZ akkor futni fog a game?
  • HUmanHunter
    ó jajjj istenem, faszé kellett leszednem 5x hogy hibát írt ki, cska azért írt mert nem volt elég ram
  • koschwarz

"sajnos" mégiscsak jó vagyok szövegértelmezésből...
  • Soldiers
    hát nem újjoncként kell játszani hanem mediumon vagy mesteren oszt akkor nem lesz rövid
  • Newfronter
    Ezért pénzt kiadni nem egy okos ötlet szerintem, akkor inkább cod4.
    Mi insprálna vajon?
    Főleg ilyen erős őszi felhozatalban labdába se rúghat. Kijátszod egy nap és del... Még azt se mondanám hogy mondjuk experten kijátszod másodjára vagy valami, mert alapból azon tolom, a többi gyenge fokozat. - demó tanulságából.
  • kirol
    Nehogy már csak 5-6 óra legyen!?
  • Kandurex
    pff..-az nem sok,

egyébként pofás a grafika kint, a belső tereken már elég fapados a látvány :( egyébként tiszta COD feeling...elmegy, de semmi különös
  • Gideon Wieth
    igen, alig néhány játék nyújt 8 óránál több szórakozást...néhány szerepjáték aztán ami igen, de a többi nagy rész 8 óra Alatt végigvihető
  • Balumann
    Én CoD 2-t nagyon hamar meguntam multiba, eleinte nagyon jókat játszottam vele az első 64 fős szervereken, mikrofon volt betéve, jókat szórakoztunk ^^ De mikor jött a sok kocka aki éjjelnappal azzal játszik, és eltűntek a nagy szerverek, akkor abbahagytam ^^

Szerintem nagyon jó lesz ez is, meg a CoD 4 is, és Crysis is. Jöjjön csak minél több multis játék, legalább lehet váltogatni, jó a változatosság... nem jó mindig ugyan avval játszani!
  • wedge31
    Multiba meg labdába se rughat a cod4 mellet.
  • tommyg
    multiba csak a cod jó ezt csak szinglibe nyomom majdan
  • David2
    5-6 óra szingliért nagy értelme volt egyáltalán AI-t csinálni:p
    ebből is látszik, h multira van(elvileg) kiélezve a játék, mpndjuk nem is bánom