Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtudnátok mondani hogy nekem miért nrm telepiti föl a játékot? Eljutok a panelig ahhol az Install gomb van ráklikkelek és 30 másodperc mulva ujra indul de mindig. 7600GT 2GB ram 3700+/5200+ ra huzva
én tavaly decemberben voltam így,csak az én lánykám most júliusban született és én egy x360 mellett döntöttem😊
nem gratulálok mert még nem szabad,csak minden jót kívánok nektek!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Vamos Argentina!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az hogy burzsujéknál ez egy elfogadott gép az lehet, de sokaknak van még ennél gyengébb gépe és azokon bizony aligha fut, esetleg full low-on.<#banplz>#banplz>
Az mx440 min di alsókategóriás kártya volt és max 20ezer forintot kértek érte
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
de azt ne mond már, hogy nem a felsõ kategóriába tartozik
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vamos Argentina!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
egy felsõ-kategóriás gépen még szép hogy simán megy 😄
ez nem optimalizálció 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez egy igen pörgõs kis játék lesz, bár remélem kicsit nehezebb lesz a full mint a demó, mert itt igen nehéz volt meghalni...
Vamos Argentina!
Alapból 800x600-ra rakta meg minden minimum,kivéve egy dolgot ami Medium beállitás volt.Igy is hagytam.
Nagy röcc-röcc szaggatásokat vártam,igazából ugy voltam csak belepillantok egyáltal a játékmenet milyen lett,hogy lettek megoldva dolgok.
Ehhez képest mentem benne egy 10-15 percet és teljessen játszhatónak tünt.Persze néha megakad itt-ott de semmi komoly,kivéve persze a gépbõl kiugrás elsõ pillanatait,ami teljessen beszaggat.Utánna egész kellmessen ment.
És még igy se mondanám hogy ocsmányul ronda.
A játékmenet meg óriásit lépet elõre az eddigekhez képest.Nálam ez a sorozat a CoD elsõ megjelenése után teljessen leirta magát,de itt most lehet újra visszajön a képbe.
Az ellenfelek vagy a saját emberünk mozgás animációja is tetszik,jónak tünik hogy a pályán oda megyünk ahova akarunk,végre az ellenfeleket normáslissan le lehet lõni,nem ugy mint a Pacific Assaultban ahol mintha golyoállo mellény lett volna némelyiken,stb...
Szóval nekem ez nagyon pozitiv meglepetés volt most.
mi a teendõ_?
( VISTAn tökéletesen feltelepítette... )
Légyszi segítsetek!!!! Köszi
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A játék iszonyat hangulatos viszont a sok textúra eltérés nagyon zavar.(valameik iszonyat szépen kivan dolgozva sok minden meg nagyon ronda:S)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ez a textúra, meg modell részletesség beállítása nálam 1 fps-t sem csökkentett, szal maxon van!
A legfontosabb a felbontás!
1024x768-on 50 fps-sel megy, csak így elég csúnya a 19es LCD-men..
1280x1024-en viszont csak 30 fpssel megy, szal az elég kevés...
Sajnos be kell érnem az 1024-es felbontáson, amíg nem tudod normális fps értéket kihozni 1280-on😞
lehet csak a felbontás miatt :\
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha a végleteket nézzük UE3 alja ez a csúcsa a Gears of War!
Next PC upgrade: 2022