6840
-
Holnap jön a game emberek! -
#2311 Na és a COd2?
4 giga 2 óra játékidőért!
kit érdekel?
úgy is a multi a lényeg!
Ráaduásul moha-ban szabadon be lehet barangolni az egész területet, azért ennyi a mérete.
Ha a san andreasért letöltöttél 5 gigát, akkor szerintem ez megéri a 6 g-t -
#2310 Szerintem az lenne a legnagyobb poén ha az ellenfél leteszi a bombát és az utolsó embert is nagynehezen lelövöd a palyán amig marad 1% hp-d és 0 csapattársad és már csak 6 másodperc van a robbanásig te meg futsz mint atom hogy felszedd aztán már ottvagy 2 méterre és puff felborul a csákó, és a bomba felrobban!
Nah ezen szétesnék! -
#2309 Nézegetem a demo fájljait és próbálom összehozni hogy még nincs teljes játék addig legalább minden fegyvert lehessen játszani benne, de eddig csak arra jutottam hogy a bajtársaimnak a kezében az m1-et springfieldre cseréltem, de nekem nem változtak a fegyvereim... -
#2308 Én azon is jókat röhögök, amikor gránáttal a kezében rohangál valaki és rendre felrobban, v. ha véletlenül sem talál be egy ablakon. Szerintem a humor kell a játékokhoz. -
#2307 Hát azon én is ;) -
Seten #2306
Mondjuk én azon biztos jól szórakoznék ha látnám ahogy a többiek is bénáznának. :)
-
#2305 Megint a méret. Csak azért kérdeztem ám rá, mert már ennyi hely nincs is a vinyón, lomtalanítanom kell. Aztán jön a Crysis és annyi, egy fotót nem tudok már tárolni. -
#2304 Teljesen igazad van -
#2303 Az is szórakoztató, ha bosszankodsz. - Legalábbis nekem D
Na de tényleg baró lenne, ha apróbb "hibákkal" pl. elesés futás közben, meg az elejtett tölténytár, stb. csinosítanák fel a játékot. Minden fer, - ezt hinni badarság. Az fer, ha hátulról lelőnek? Nem, mégis benne van a pakliban. Óh jaj, de mérges is vagyok ezért,-de valahol szórakoztat is. A legjobbak akkor is elöl vannak az összesítésben, ha néha hátbalövik őket, ennyi erővel lehetne néhány esés, stb. is -
#2302 Ja az durva lenne, de akkro mérgelődnél hogy emiatt halsz meg...
Itt nem a szimulálás a lényeg hanem a szórakoztatás. -
Seten #2301
Látod, ez is egy jó ötlet!
Vagy, hogy pl néha elejtesz egy tárat újratöltés közben, vagy futás közben megbotlasz/elesel stb.
-
#2300 Ő majdnem igazad van, de ha megnézed mondjuk a demo beállításait ami majdnem azonos a fullével, akkor megláthatod hogy a thomson olyan gyenge mint a verébfing, szóval nyugodtan szórhatsz vele 50et mert lehet az ellenség a 30al sokkal erősebb, vagy legalábbis a játékbeállítások alapján igen... -
#2299 modellezzék le hogy elakad, ahogy a valóságban :) -
Seten #2298
Én arra gondoltam, hogy nem fair az ellenféllel szemben, hogy neked egy 50-es tárad van, neki meg csak egy 30-as. :)
-
#2297 Legalább nincs úgy eltúlozva mont a cod2-ben.
Utálom mikor multizna az ember nagymenők ellen de nem adnak neki esélytsem mert teledobálják az egész pályát gránátokkal amit ha tulélek akkor sem látom őket mert ellepi a füst az egész pályát. -
#2296 Igazad van.
LOL
Csak jöjjön már a játék... -
nono55 #2295 nem tök mindegy, hogy használtak-e Európában vagy nem?Szerintetek fokozza a hangulatot a gammában?Mert ha igen akkor elhalgass!Örüljetek, hogy nem egy nyamvadt csúzlival kell végigmenni!:D
a kézigránát felrobbanása effektet viszont sobban megcsinálhatták volna...sztem elég lehangoló! -
Seten #2294
A gémben viszont amerikaiak használják!
-
#2293 #2292
LOL
Inkább hallgass -
#2292 az angoloknak adtak el többet is a háború elején..... -
Seten #2291
Szóval én okoskodtam? :):):):):)
Najó legyen: európai hadszíntéren nem használtak axiál(csiga)-táras Thompsonokat!
-
#2290 Nem mondta senki csak azt hiszed magadról hogy te vagy itt a legokosabb, biztosan a fél familiád ott volt a villágháborúban...
Nekem tök 8, nem a puskagránáton volt a hangsúly, hanem hogy igazam van és a játékban fejleszthetők a fegyverek téma lezárva. -
Seten #2289
Meg még a kurva anyámat is nem? (ezt lefelejtetted :)
Én arra gondoltam, hogy pl a demoban ha több/jobb találatokat érsz el, "fejlődik" a fegyver.
Ami a puskagránátot illeti, ha azt használod az úgy tönkrevágja a fegyvert, hogy utána nem fogsz vele normál skulókat lövöldözni.
-
#2288 Ha pedig arra akarsz kilyukadni hogy a háborúban nem fejlődtek a fegyverek...
Hát barátom ez is hazugság, a németek (és ellenfelei is biztosan) az idővel futottak verseny a minél jobb és jobb fegyverek kifejlesztésében (és ez a lőfegyverekre is igaz) -
#2287 PL.: Itt vannaka springfield fejlesztések (nem a springfield használóé)
-
#2286 Tessék itt vannak hogy miket fejleszthetsz a fegyveren!!!!!
(katt a fegyverekre és megtudod okoska)
weapons & upgrades -
#2285 Hát nem tudom hogy azt minek nevezed ha puskagránátot rakhatsz a fegyverre, vagy ha a fegyverben kicserélheted a zárdugattyút stb.
Ha ettől szerinted a használója fejlődik akkor jó nagy hülye vagy, de neharagudj. -
nono55 #2284 nem szeptember 7-én jön? -
Seten #2283
Pedig a fegyverek baromira nem fejlődnek. A használója annál inkább! :)
-
#2282 Engem zavar vazze! Na most jobb -
#2281 érdekes... senkint nem zavar, hogy már 2x beírtam hogy 8GB lesz... nem mintha számítan vmit is -
#2280 -
#2279 Egy biztos:
A játékgyártók végre rájöttek arra amire mi játékosok már ezer éve.
Nem jók a statikus fegyverek, a játék csak úgy tehető izgalmassá, ha a fegyverek a játék során fejleszthetők.
Ezt a vonalat nyitotta a Bioshock, ezt folytatja amjd a Medal of Honor és a Call of Duty is.
Én ennek örülök a legjobban. -
#2278 Ne baromkodjatok már, nem látszatra kell adni. Tegyél fel egy frapsot és meglátod hogy a medal fele annyi fpst produkál mint abioshock.
Téma lezárva. -
#2277 Xbox360-on jó.
Bár mondjuk csak 3-man voltak de nem laggolt:D -
Gabe18 #2276 A demo játékmenetét elnézve,szerintem ebből most egy kifejezetten jó multi játék is lehetne.Az EA-n múlik hogy mit hoz ki belőle. -
#2275 Nemazért de énsem értem mi ez a fennakadás a 6GB körül .... Emberek (már akik itt nemtecésüket fejtették ki ) Mit vártok mennyi lessz egy game 2 CD ? Nagyobb felbontású textúrák jobb hangok stb stb stb senki nevárja hogy akármelyik nagyobb cím 4GB körüli mérteben fog kijönni max fél év és a nagyobb játékfejlesztők lehet hogy átlépk a duplarétegű DVD-k kereteit is nem kell ezen meglepődni... Az, hogy meddig tart egy játék játékostol függ van akinek az a fontos hogy gyorsan végigdarálja és verhesse a mellét én már végigvittem ezt meg ezt de az ilyenektől megkérdezném hogy mennyire élvezte a játékot? Mert ugye elvileg egy játék azért van hogy szórakoztassa az embert ....
Sajna "használható" multija anno a Az első résznek volt a PA multija valami katasztrófális remélem fordul a kocka mert a demó alapján hangulatügyileg nem leszs gond.. Persze a BIA is jön még 2VH-s témában kiváncsian várom az ütközetet :)) -
#2274 vissza térve a 6 gigához...annak idején világunkat nem tudtuk amikor kiderült hogy a Mafia 3 cd-s és ez nem ma volt ugyhogy bánom is én :D:D -
#2273 moh-nak nem lehet jó multija...az a cod