Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg, nézdd meg a readme-t.
REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
• OS: Windows XP (SP2), Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)
• CPU (Single Core): Intel P4 2.8 GHz or AMD Athlon 2800+ for
Windows XP / Intel P4 3.0 GHz or AMD Athlon 3800+ for Windows
Vista
• RAM: 1 GB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista
• Hard Drive: 1.5 GB or more of free space
• Note: 64 bit versions of Windows are not supported
• Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon
X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or
Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE,
7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported in Medal of Honor Airborne Demo.
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect
lower performance)
Neked valami egyedi rendszered lehet 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt a belassítós izét hogy lehet elõcsalogtani?
Ja installnál nekem úgy megölte ezt a rendszert, hogy még stop hibával elszállt kénytelen voltam a másik rendszeren telepíteni aztán ebbõl indítani, remélem a full nem fogja ezt csinálni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Kiv lennek ugy mit tud a game
GigaByte P35-DQ6,Intel C2D E6550,Geil 2x1GB PC2-6400 DDR2-800 RAM,GeF 8800GTS VGA, SB Audigy2ZS 7.1,Thermaltake TMG I1 CL-P0370 cooler,Logitech G15 Keyboard,
Bioshocknál át kell írni valami konfigfilet, és átnevezni az indító fájlt. GF esetén rainbox Six Vegas indítófilejára, ATI esetén Oblivion.exe-re, és csak utána lehet forcolni az AA-t. (Csak Dx9-ben!)
Megkeresem, ki kéne próbálni hátha itt is megy ...
"UseSoftwareAntiAliasing=True and EdgeBlurSize=0.500000"
"UseSoftwareAntiAliasing=False"
Ezt kell beírni a játék INI filejába (no de melyikbe?)
Aztán ...
"E:\Program Files\2K Games\BioShock Demo\Builds\Release\R6Vegas_Game.exe" -dx9
GForce esetén és ...
"E:\Program Files\2K Games\BioShock Demo\Builds\Release\Oblivion.exe" -dx9
ATI kártya esetén.
Részletesen itt:
AA bekapcs Bioshock demoban ...
GigaByte P35-DQ6,Intel C2D E6550,Geil 2x1GB PC2-6400 DDR2-800 RAM,GeF 8800GTS VGA, SB Audigy2ZS 7.1,Thermaltake TMG I1 CL-P0370 cooler,Logitech G15 Keyboard,
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
vagy pedig ez a videokártya vinné:geforce 6600 256 mb-
A game nem annyira tetszik hamár UE3 had löjjem már szét a rohadt fa dolgokat ,de nem . No mindegy majd a BiA 3-ban!
Graf tényleg nem egy nagy szám,de legalább jól fut ezen a vga-n ami nem egy csúcs.
Next PC upgrade: 2022
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3