Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Igen, a demo használja a 2 magot, mindkettõt 100%-ra terheli(vagy közel annyira). Ez nem tapasztalat, más fórumokom olvastam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

repvez
lehet hogy kérdezték már,de ugy pörög a topic hogy lehetetlen mindent végigolvasni.Tehát ez a játék vagy az elkövetkezö hasonlok támogatják a többmagos procikat?Mert ha nem akkor elég szomoru hogy több mint egy éve kint vannak az ilyen procik,de még semmi nem használja és igy az egy mag meg már kevés a progiknak és amiatt kell cserélni oket.
Akkor miért fejlesztenek a hardvergyártok ha a softverkészitök meg sz**nak a dologba hogy támogassa azokat.
Eagle16
Elfog. 😄

Eagle16
Szerintem nem csak neked.Ez a Vista.Ára van.

Ezzel el fog indulni?
CLUB3D GF 7600GT (CGN-G766) 256MB

"Everything that happens, happens for a reason"

Csak nekem megy Vistán legalább 10 FPS el lasabban mint XP -n? Elég szar volt.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Eagle16
Ha 3000+ Athlon 64, akkor kb. az én procimmal van egyszinten játékok alatt, ha 3000+ barton, akkor meg tényleg nagyon nem tetszhet neki 😊

a demo végigjátszása már elérhetõ youtube-on? (nincs kedvem demót tölteni)

akkor a 3000+ hogy huzza a szályát?<#vigyor3>

Shep
Én mindet szerettem, a pacit a legjobban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
detto, Pacific Asslaultot utáltam, Allied Assaultot imádtam😄

Yo, Bitch!

Eagle16
Nekem is menne fullon, de mikor sok az eksön, kicsit húzza a száját a procim...de valóban nem akadozik, elég neki az 1 giga ram is.(najó picit megröccent mikor ki kellett ugrani az elején a gépbõl, de semmi komoly)

helo!havernak ilyen kari annyi ram van mint neked.csaka proci amd 3000+
és azt mondja fullom megy,nem is akad.szted?szerintetek?

tommyg
Végigtoltam a demót nagyon fasza lett, de a COD4-nél nem lesz jobb! :-)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Shep
Ja ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eagle16
Nem timedemo volt, egyszerûen csak elindítottam a fraps-ot, save detailed benchmark statistics - itt az összeset bekell pipálni, elindítottam a játékot, amint beadta a repcsit, F11-et nyomtam, és mikor földetértem, szaladgáltam valamerre, lehetõleg úgy, hogy legyen minden, sikátor, nagy terem, sok német, kevés német...

Eagle16
Jah, nekem jobban bejött a Bioshock.De azért ezt se hagyom majd ki, annyira azért nem rossz... 😊 (fahordókra is kilõttem egy thompson tárat, megse nyikkant egyik se...de szép is lett volna ha darabokra esnek...)

Shep
timdemot mivel csináltad, vagy mi a parancs hozzá?

Rage47
nekem annyi nem tetszett, hogy hiába lõttem a lámpákat, nem történt semmi
vagy hiába akartam szétõni az üveget az asztalon az egyik házban, mintha kõbõl lett volna
Prince of Máté
oké kössz!
Nekem azért kéne 1280-as mert alatta tiszta recés minden😞

Eagle16
1024x768
Mintázat megjelenítése közepes
Teljes képernyõs effektek egyszerû. A többi highon. Bocs hogy nem 1280, de ott csak 60Hz-et tud a monitorom, és nem szeretnék megvakulni.

2007-08-23 20:20:43 - MOHADemo
Frames: 10690 - Time: 281588ms - Avg: 37.963 - Min: 12 - Max: 72

Ebben volt minden, sikátor, nagytér, németekkel teli szoba.
A 12 FPS-akkor mérhette, mikor beszaladtam egy nagy terembe, ahol vagy 10 katona lõtt rám egyszerre 😄

pcdome.hu
grebber
Nemszolok be csak mondtam a véleményemet!

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Baluman, szinte sejtettem, hogy nem rakod maxra 😄
Simán bírná.(még az én konfigom is csak nem 1280-as felbontáson)

Eagle! (prohardveren is fennt vagy😄)
A te gépeden hány fpssel megy?
Ha lehet, letesztelnéd 1280x1024-es felbontáson?
Kössz.

robotnyk
egyszer én is beleragadtam a falba <#idiota>
Allied Assaultot imádtam, Pacificot utáltam, ez megint jónak ígérkezik, fõleg a mozgás, fizika ami sokat dob rajta.
robotnyk
ha szubjektív, akkor minek szólsz be, hm?
grebber
Ha az feltöltödik teljesen szintet lépsz és kapsz képességeket!

Az a kék szín a fegyveren mit jelent?

Balumann
Nah végigjátszottam én is a demot, iszonyat jó lett szerintem.
Bugok közül csak egy fajtát tapasztaltam, hogy a ház túloldalán lõtt, én bebújtam a fal mögé és mintha hátulról lõtték volna a falat, pattantak le a golyók.
Nekem jól fut fps szempontból, nem raktam maxra, a célzás szerintem a célzó miatt nehéz. Illetve eleinte szinte nem is oda lõtt amerre céloztam, utána meg mutatott valamit, hogy fejlõdtem gondolom. A végére szinte mindent egybõl eltaláltam!

Nagyon tetszett, de tényleg nem tökéletes. A MoH Pacific assault után nagyon nagy elõre lépés szvsz ^^

Eagle16
Most toltam végig a demót. Tetszett, tetszett...de nem az igazi.(bioshock a király 😄 )

Pozitív: - szuper hangok
- szép tükrözõdések
- igazi 2. VH-s hangulat
-nagyon jó mozgás
- játékmenet
- fejlõdõ fegyverek
- alig lineáris játékterep
- stb..

Negatív - itt-ott bugos (átrepült a falon keresztül a gránát...)
- csúnyácska fegyver textúrák
- nagy gépigény--> kevés fps --> nehéz célzás
- az ablakok mintha tükrök lennének, elég fura :S

Nagyjából ennyi. Összességében tetszett, mert különleges, moh hangulata van.

AntiHero
pffff sose nem lesz év játéka. Év játéka eddig a BIOSHOCK!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Honnan a leggyorsabb most a letöltése a demo-NAK???

Shep
Nem értem, hogy miért szokás itt megszólni emberek azért mert szerinte x film a legjobb, y játék a legjobb, vagy akármi a legjobb? Az õ érzései, az õ élménye hagy döntse már el õ mi szerinte a legjobb.

És a FarCry igenis a legjobb játék, szerintem.

év játéka?😄az biztos nem lesz....hiába ez nem lesz olyan jó mint a COD sose!!

grebber
Tudom hogy csak a tied csak nálad az év játéka, rosszlenne ha a vloságban ilyen game lenne az év játéka!

kutyát nem érdekli mit közölnek a hivatalos oldalak meg lapok , ez az ÉN személyes véleményem!!! Ha nálam ez az év játéka akkor ez , már rendelem is elõ.

na ezzel már csak holnap játszok
thx nem kell semmien link megvan
csak vissza kellet olvasnom -.-' sry all
de be indultam láttam itt képeket meg minden XD
grebber
Év játéka lol elsõ 3 ba nem lesz benne.

dante3
Pedig nekem megy a pcdome: demo

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ÉV JÁTÉKA= MOH Airborne

Tökéletesen ezt vártam ettõl a játéktól , vérbeli háborús hangulat , NAGYON SZÉP grafikával , ráadásképp reccenéstelenül fut a legnagyobb grafikai beálításokkal az alul irott konfigomon!!

Jöhet ide Crysis , UT3 , nálam EZ az év játéka , gratulálok EA!!!!! A teljes játékig végigpörgetem még jópárszor a demót!!!<#worship>

Shep
Ez hülyeség, a nagytöbbségen valami tescos olcsókonfigja van, a gémerek nagyrészének meg középkategóriás cucca van, azért mert a fórumon úgy tûnik még nincs mindenkinek giga gépe.

hali all pls help
honan tudom tölteni a demót?
nekem a pcdome azt irja hogy a kiszolgálo nem található.
pls valami jó sok seedes torrent oldal ha lehet <#idiota>
elöre is thx
ProGabe
nem vagy egyedül,gondolom ez nem vidít fel 😄

de tényleg dúúúúrva hogy 10-bõl 8 embernek nagyon jó gépe van,és itt most nem csak a játék-alfórumosokról beszélek!pl a cikkeknél,ahol azért vannak jópáran akik csak oda írogatnak,legyen az játékkal kapcsolatos,vagy valami erõforrásigényes program,sokszor írják hogy milyen brutál gépük van.szegény egy ország vagyunk na XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
A polipkatona 😊 (kicsit kivilágosítottam a képet)

Csinaltam egy kis modot a demohoz <#smile>
Valtoztatva:
- Fegyverek erosege nagyobb.
- AI-k fegyvere erosebb mint a tied
- A futas kicsit maskeppen nez ki
- a konnyu fokozatban nagyon sok elet majdnem (orok elet) <#nevetes2>
- a expert fokozatban kevesebb elet
- az eses sebzesenek nagysaga nagyobb (pl: haz tetorol leugras = hala)
- tobb tapasztalati ponttot ad a fegyvernek
Modifikalt fajl
Eredeti fajl<- eredeti visszallitasahoz hasznald ezt
Telepites csomagold ki a tomoritett alomanyt a Medal of Honor Airborne Demo mappajaba.

PC 1: Intel E8500 @ 3.9 GHz , ATI 4870x2, 4GB RAM PC 2: PowerMac Pro, Two 3.2GHz Quad-Core Intel Xeon &#8220;Harpertown&#8221; processors @ 3550MHz, 16 GB RAM, NV8800 512MB

kibaszott nagyot csalodtam a game demojába....

dienesoft
Azért tök durva nézni, hgoy Myagarországon mennyieknek van fullos gépük én meg évek óta csóroskodom evvel a masinával 😄DD

AntiHero
Még a katonákat is gyomron vágta a fura grafika<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

chalezlopez
OFF.

Köszi, nektek viszont grat! 😊 Én majd egy wii x valahányat veszek pár év múlva, aztán porráaláztatom magam majd a lánnyal valami wii sports-ban...

ON.

Vamos Argentina!

dienesoft
Akkor lenne jól optimalizálva, ha a gépemen lehetne vele 10-20 fps között játszani 😄D Nah, az lenne az optimalizáció 😄