6840
  • Shep
    Pont azért írtam, mert azt sem törték egyből, bár szerintem itt nem lesz ilyen probléma.
  • kovecses
    és honnan szerzel free amerikai proxy szervert?
  • gduck
    Még nem vettem meg, de erős a késztetés ;) Valszeg még +ÁFA is hozzájön az árhoz...

kovecses: egyszerűen az internetbeállításoknál a kapcsolatok fülön a helyi hálózati beállításoknál a proxykiszálgáló részbe kell írni egy free amerikai proxy szerver címet. Ha ez ki van töltve akkor azon keresztül megy a dolog és amerikai ip-vel látszódasz ;)
  • kovecses
    És hogyan lehet ezt igy ügyesen csinálni?
    milyen program kell hozzá?
    érdekelne a dolog...
  • Beers
    Nem ügyesen csinálta ;) úgy vette a szerver, hogy usa-ban van!
    Így kis pénzt és időt spórolt!
  • kovecses
    És te ezért papíron is amerikai lettél vagy csak azt választottad opciónak hogy bebizonyítsd 5én már játszható?
  • gduck
    Ugyanis ha visszavedlek magyarrá, akkor 55 ejuró és 14.-én kódolják ki... hogy ****** le * *****
  • kovecses
    ???

biztosan...
  • gduck
    Hehehe! Csak sikerült az americai állampolgárság :D

Ez már mindjárt jobb mint az 55 ejuró ;) És nem 14.-én kódolják, hanem 5.-én :)

• kovecses
    LOL
    Azt is feltörték , ezt is gelfogják. Mondjuk nekem még a Bioshock-ból van egy jópár játékóra, így nem unatkozom :)
  • Shep
    Max úgy járunk mint a Biósokkal. :)
  • Nevem senki
    Na megyek melózni, ha mégegyszer benézek és mindenki depressziós mert nem tölthet, akkor leiszom magamat
  • Nevem senki
    Valamelyik realistic imádó egyszer felvetette, hogy mindenki vegye csak meg a játékot, aztán egy elhalálozás és annyi. DDDXDDD Azt hiszem nem lenne olyan nyomulás, mint néhány publicon
  • Nevem senki
    Na ez sem reális például. A COD -ban baromira tetszett, amikor barátunk kaputt 5 töltényt Sztálingrádnál, aztán kereshetett magának puskát hozzá. Ha jól tudom igencsak ki voltak számolva a gránátok. Na jó, hagyjuk.
  • ellington
    de holnap akkor.
  • Nevem senki
    Van rá egy láda söröm, hogy ma nem fogja tölteni senki. (a sört sem)
  • kovecses
    Nem LOL

Csak tetszik! És tényleg jó ez az akárhova érek földet kicsit más a történet...
  • Kandurex
    fizet neked a kiadó, h reklámozd a játékot?
  • kovecses
    Igaz-igaz, de nem szabad ennyir elenézni. Tudom hogy már nem az megy most mint régen, mert régen a játék és a marketing kb 50-50% volt. Manapság a marketing 80% és a játék csak 20% értékű...

De ettől függetlenül ez egy jó játék és mivel minden egyes landulással máshol érsz földet, rengetegszer újrajátszható más-más perspektivából...
    Szerintem is...
    5 óra, az tényleg sovány.

Nem emlékszem a pacific assault meddig tartott nekem, de jó sokáig elvoltam vele, az tuti. Aztán 3-4 hétre rá, előkaptam újra, és nehezebb fokozaton is végigtoltam.
  • kovecses
    9 óra időeltolódás + game lemásolás + első letöltők + seed + magyar oldalakra felkerülés = szerintem csak holnap töltjük...
  • Kandurex
    őőő..őőő...nem tudom, hogy akarom őket támogatni,..ki tudja,., legközelebb csinálnak egy másfél órás játékot és elkérnek érte tizenegynéhány ezret
  • Punker
    ha 1-2 ezer pénz lenne megérné, mert akkor kb 2 mozizással van 1 szinten.
  • kovecses
    5 órát én keveslem, de mondom aki csak a kipörgetésre megy, annak tuti meg van 4,5 óra alatt is. Ki kell élvezni a játékot szerintem akkor munka meg család mellett 1 hétig is elhúzza és tuti hogy előveszed még. Hogy megéri-e megvenni? Hát ha max támogatnia akarod őket hogy a későbbiekben is rakjanak össze egy jó játékot...
  • Kandurex
    mostanában totálisan elkanászosodnak a fejlesztők...itt van a Stranglehold, az is, 6-7 óra játék idő...ez kész,...ezért nem érdemes megvenni a játékokat :(
  • Kandurex
    az nforce -on is 5 órákat írnak játékidőre,...ez minden csak nem tartalmas szórakozás
  • kovecses
    Azt írták hogy a demo pálya az csak a pálya 2/3mada az fullban és a fullban ez a legkisebb pálya, ráadásul az ellenségnek csak 1/3mada van a demoban ezen a pályán. Szerintem tuti game lesz. Lehet hogy akinek csak az lesz a célja hogy hamar kipörgesse annak meg lesz egy nap alatt, de aki ki akarja élvezni, ki akarja fejleszteni a fegyverekből az összes upgrade-et az eljátszik vele minimum 1 hetet és még szerintem utána is előveszi majd...
  • Kandurex
    nézegettem, h megveszem a játékot,...de vazz 6 pálya van? ez mennyi játékidőben? 2 óra,..3 óra?...nc
  • kovecses
    LOL

te nyertél,elírtam
  • kovecses
    Innen tölthető elvileg:

letöltés
  • Kandurex
    muszáj
  • kovecses
    Sorry, de nekem ezt a címet irta ki, de erre csaka toolbar jött be, megpróbálom máshova feltölteni!
  • kovecses
    KIPRÓBÁLTAM A DEMO MODOT, NAGYON TUTI!
    SOKKAL ERŐSSEB AZ AI ÉS ÚGY DOBÁLJÁK A GRÁNÁTOT MINTHA MUSZÁLY LENNE!
    MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!

letöltés
  • kovecses
    Na megyek és nyomom a modot, majd jelentkezem, addigra csak lesz hír...
  • kovecses
    Feltöltöm a modot máshova ha valakit érdekel és valaki segit hogy hova és hogy hogyan!
  • kovecses
    Tévedtem nem fizetős csak regelős...
  • gduck
    Jaja. Európában 7, de magyarországon meg 14 :D

Gondoltam majd megveszem onlány, de felforrt az agyvizem mikor azt írta ki nekem hogy 55 ejuró és ráadásul 14.-én lesz unlockolva

Próbáltam amerikai proxy szerveren keresztül, de akkor se volt hajlandó dollárban megadni az árat ás 4.-ét felajánlani (mondjuk nem szenvedtem vele sokat, lehet az ealink progit is újra kellett volna telepíteni...)

Útálom ezt az itt-ott ekkor és ekkor jelenik meg! Ez egy nap hülyeség online vásárlás esetén! (DVD esetén meg lehet indokolni logisztikai indokokkal)
  • kovecses
    MIvel az fizetős link volt itt egy másik:

demo mod