A legnagyobb ökörséged

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
"vegye ki a negatívot! Vegye ki a negatívot!" 😄DDDDDDDDD

akyyy
Feri 😄

osztályban készült pár héttel ezelõtt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mousee
Nem erõltetett poénok....ezek többnyire spontán jönnek...mármint az ötletek... a megvalósítás megrendezett...sajna 😛

De nem lehet folyamatosan járatni a kamerát, annyi hely nincs rajta 😛PP

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Ma telifújtam a tantermet KO sprével, és beadtuk a tanárnak hogy krétapor, és elhitte HAZAKÜLDÖTT!

MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W

mabbak
kiléptem egy kombi lada elé esõs idõben...khmm...kellemetlen volt 😊
JGTC
" ez nem olyan ez nem olyan ezt nem teccik érteni... " lol😄 mintha Õ értené :]

vége a legjobb

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

kemény <#eljen><#vigyor>

én eccer leköptem a tanárnéni ülõhelyét és õ meg belecsücsült bazzeg ez odabasz.. :o

Ti szoktatok kukázni? vagy csak kilakoltattak? szekényke 😞

az ellenõrnek a buszon letagadtam, hogy van bérletem! 😄

ASZÉPFIJU SMÁROL A CSUF LÁNNYAL..HUEZODABASZ -.-

RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Palinko
az semmi mink múltkorábban,hú mit csináltunk 😄

szóval van egy arc,akit nem bír az egész osztály 😄 szóval fogtuk és leszedtük a kötelet (amikor kiment a tanárnõ) és hozzákötöttük a gyereket a bordásfalhoz,majdnem bõgött hú,de állat volt 😄
RaZoK
meggondoltam magam :Ð

RaZoK
ütjük a gyökereket stb...:Ð

RaZoK
helyes :Ð

SASboy
kérjük a videót 😛

nice legs. what time to open?

Palinko
mi volt tesiórán? 😛
mila69en
méghogy a negatívot loááál

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
😄DD tök nagy nyugalom ban ülök itt a gépem elõtt😊)

^^

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

RaZoK
ne kapd fel a vizet gondolkodj, igaszság szerint én is visszavehettem volna :Ð

RaZoK
olvass vissza :Ð
videót azé nem muatatok mert lassú a feltöltésem :Ð
(viccen kívül)
de képet mutattam már
én csak megmondtam a frankót, szerintem az õ videója amik a tesiórán készültek az minden napos minden iskolában :Ð

mila69en
<#wow1><#wow2> 1,6MB/s-el töltöttem le ezt a videót letöltési idõ 3mp... az hogy lehet? nincs is ekkora netem😄DDDD

mila69en
bár tényleg erõltetett de akkor is...

nyami
mila69en
esetleg mutasd meg teis a videjóidat azt megnézzük azt is õ legalább mutatott valamit....<#ticking>

RaZoK
már nem azé az 1 huszé, de nem vagytok viccesek én már az eröltetett szar poénokon rohogtem, meg azon, hogy az a gábor mekkora szar :Ð

RaZoK

fifi
ez szánalmas inkább, mintsem vicces...

sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Palinko
elkezdheted 😄
Bemásolom a naplómat, nekem mindfen napra jut valami ökörség. Jelszó: "nincsenek korlátok".

Palinko
lol, rúzs nem volt? 😄
mousee
Ezt kikérem magamnak 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Amúgy szerintem totál jó topikot nyitottál csak ennek a mai élményszegény számítógép elõtt szétgebedõ emberek világában nem hiszem, hogy sikere lenne.

mousee
Van még pár ien videóm, gondoltam, hogy lassan már honlapot is csinálok nekik 😄D

És ezek naponta gyártódnak... 😛

mila69en
nekem letöltötte az elsõ linkedrõl is.... hát looál videok😄DDD

vaaa
http://users.atw.hu/felhnev/fajl -t kell linkelni.

hi

mousee
Na, mostmár mûxik!!

Jó szórakázást 😊)

Na persze ez a ledurvábtól messze van. 😊

A múltkor mata részegen elaludtam egy kerek mûanyagasztalnál amin volt pia vagy tízezer értékben. Szép lassan megindultam és végülis csak az az egy csávó tudta menteni a sörét az asztalról aki ezt lefigyelte. A többi pia mind rám, plusz mellém a betonra. Ugye ez már önmagában nagyon kemény lenne de az igazi poén, hogy én itt még nem ébredtem fel hanem fogtam magam és úgy hogy csak a homlokom ért a betonhoz kiegyenesedtem!!! 😊)) Az egész holokomról lejött a bõr kb. két hétig szépen néztem ki. <#nyes>

mousee
faxom, ez nem akar menni... tudtok valami jó tárhelyet, amire rámegy 100 mega? 😛PP

mousee
Bakker, télleg, trutyi a link... Na, akkor adok 1 url-t...

http://ibt.atw.hu/videok.rar

Remélem így már kóser 😊)

Csacsi
nekem nem tölti le 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mousee
Hûûû...ökörségek... Na, ez az én topikom... 😄😄

Mindjárt dobok fel netre pár videjót, azt belinkelem.. 😛PP

Jó szórakozást 😊)

Ez egy nap termése a suliban 😄D

Super Mario
Így hirtelen, nem is tudom, hogy mi lesz majd a legnagyobb örökségem...

https://supermario4ever.wordpress.com

FtranX
aki már kettõnél többször látott, az simán felismerne 😊

gondolom nem voltatok felismerhetoek a kepeken :ðððð
FtranX
kabbe 😄 még belegondolni is szörnyû! 😄

láldekár:ðððð
FtranX
Pár éve a Balcsin nyaraltunk a sulival. Este 9 fele a társaság nagy része része elindult a legközelebbi kocsma felé, én meg haverom vagy három csajjal a szállás erkélyén maradtunk még egy "kicsit" iszogatni. Sikerült is elég jól beállni.
Egyzsercsak hírtelen ötlettõl vezérelve felvettem az egyik lány ott száradó rugalmas nadrágját. Erre a jött a közös ötlet: Öltözzünk be nõnek!! 😄D A csajok adtak felsõt, melltartót, miniszoknyát és tangát(!!).
Szépen felöltöztünk és csináltunk pár "erotikus" képet a szobában az asztalon hagyott digitfényképezõvel. 😊 Ezután pedig úgy ahogy voltunk elindultunk mi is a kocsma felé...Balatonfüred központján keresztül. <#idiota>
Az úton hála az égnek csak egy csapat emberrel találkoztunk, de õk annál érdekesebb fejet vágtak. Mivel nem voltunk teljesen hülyék, a célhoz közeledve, egy sötét helyen visszaöltöztünk.
Nagyjából ennyi lenne a történet, ha a fényképezõgépet a képekkel együtt nem lopták volna el a vonaton. Egy ideig aggódtunk, hogy a képek a szanalmas.hu-n vagy valamelyik viccoldalon bukkannak fel, de eddig semmi. 😊