A legnagyobb ökörséged
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8.-ban az utsó tanítási napon az utolsó elõtti óra matek volt az ofõvel. Ugy gondolta elmegyünk a városba fagyizni. Na igen csak aztán még vissza kellett volna menni utána magyarra... Szal fogtuk magunkat és a fagyizásnál leléptünk csocsózni 😄 Aztán gáz volt mert amikor már nagyban biliárdoztunk(csocsót meguntuk 😊, akkor csörgött haver telója. Anyja volt, h húzzunk visza nagyon gyorsan a suliba. Mert h már faterját is felhívták aki angliában van. Visszamentünk és tuttuk elõre h nem lesz benne köszönet. Most azt lehetne hinni h egykis ejnyebejnyével, legfeljebb 1 szaktanárival megusztuk... A faszt 😄 szépen mind a 4en kaptunk 1-1 igazgatóit, azért mert ellógtunk 1 fagyizásról....
az igazgató pattogot mint a g*ciek... fröcsögött a nyála, ordítozott, ofõ is... jujj h mit kaptam itthon... azis megér 1 misét, de az már sztem nem ide tartozik 😊 szal jól indítottuk a szünetet...
carpe diem
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
ISTEN EZ A DUCATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
más is mondta már akönyvet, lehet h megfontolom 😄
amugy van még sok kis poén, csak nem jön mindig magától, erõltetni meg nemtom, biztos az öregedés jele, h ilyen szar a memóriám 😄 (kéne bele venni még ugy 1 gigát 😄)
carpe diem
de nem égett le teljesen.<#wilting>#wilting><#nyes>#nyes>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Buci: Menny el mnég 1x Ausztriába,vagy v.hova és éltesd a topicot... vagy meg is gazdagodhatsz. írj könyvet? 😄 1. rész Buci a rengetegben 2. Buci Himaláján
kéne reklámozni, vagy nemtom 😊
carpe diem
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
én a pakolós történetnél behaltam. tényleg! most már egy másik dimenzióból szólok hozzátok...<#nevetes1>#nevetes1>
amugy mint azt a többi élményembõl is láthatod nem vok 1 nagy németes 😄
szal a legtöbb szót félreértem, de kimondva tök mind1, nem? 😊)
carpe diem
"1, Keine bewehgum, ich habe eine Maschienepistole! " Keine bewegnung egyrész másrészt csak annyit tesz: Egy tapodtat, se géppisztoly van nálam!
Az a huhre meg csak egy hure😊
na de mindegy ez az élményen nem változtat😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vacsi elõtt a szálláson kimentünk az osztrák gyerekekhez, akik fociztak. Addig hûlt a kaja 😊 Elkezdtünk nekik anyázni, de mocskosul 😄 1szercsak az 1ik kissrác tök ártatlan képpel odejön hozzánk: Én tudok ám magyarul 😊) Na megvan a mi emberünk. 2 nagyon fontos német mondatot tanultunk tõle, amit minden német tanulónak tudnia kell, ha meg akarja állni a helyét 1 német párbeszédben:
1, Keine bewehgum, ich habe eine Maschienepistole! - Semmi pánik, van egy gépfegyverem! 😄D
2, Ich ficke deine huhre Mutter mit Schlumpf! - Megb@szom a qrv@ anyád f@sszal!
Aztán nem vettük észre de ott állt 1 tanárunk (sztem azok loholtak utánunk 😄) és csöppet mérgesen aszonta h mennyünk be 😄D
Na a pincérünk vmi extra köcsög volt... A mi szobánk asztala rögtön a konyhánál volt. Aztán amikor kitolta a kocsit, deirekt elmondtuk neki, h nekünk adja oda elõszö, mert cukor vok, és ennem kell. Naná, h mi kaptuk utoljára... Aztán amikor odamentünk a kocsihoz és kisolgáltuk magunnk, felkapott egy baszott nagy kést és ordíozott velünk h üljünk a seggünkre... Ez kész volt....
Aztán egyik du. fogtuk magunk és kimetnünk focizni. Láttunk 1 kurvajó focipályát. vaze normális focistadion volt, csak nem volt olyan sok nézõtér 😄 elis kezdtünk hülyülni 1 kapura, lõdözni vagy 6 labdával kapus, majd megõrült 😄
aztán jött 1 nyanya h huzzunk az anyánkba. De mivel látta h értelmiségi emberek vunk, megmutatta a edzõpályát. naon jó volt... Mindenhol ki volt rugva a fû, és minden ilyen helyre tehénszart raktak... Ezt el is momndta (bõgött, ugy csinált mint aki szarik és befogta az orrát és mutatta h büdös 😄DD nem jutott el az agyáig, h tanulunk németül...) aztán megköttek az osztárkok is. Mind2 csapatban kb 20an voltunk. hatalma meccs!!! Akkoriban volt a VB szal ez volt a nagy Osztrák- Magyar döntõ 😄 10-2-re nyertünk!!!! JEE pedig velük volt aza idegbeteg pincér is 😄 Amugy ott folyt mellette 1 kis hegyipatak, és naná h vagy háromszor belerugtuk. haverom 1szer bement érte. Azt mehetett is vissza a szállásra, mármint inkább vitték, mert szétfagytak a lábai. Az égész lába, térd alatt olyan lila lett, mint A szomszédos réten legelõ Milka boci segge 😄
Voolt nekünk a buszsöfõrünk Péter. Péter olyan 40es évei végén járható pedofil ember volt. Akinek ezen a héten volt a szülinapja. 3 másik emberrel 1ütt. Szal mondott egy tósztot: "Hát nagyon köszönöm, nagyon finom a torta, bár én inkább a lányokat nyálaznám (megnyalta a száját, aztán ránézett hosszuhajú haverra) Bár még a bozont is belefér" srác elég rövid úton felhuzott a szobába és innen kezdve vigyázott a seggére 😄
1ik nagyobb srác, aki velünk jött bezabált 5 adag nemistommit.... Bazinagy volt, úszott a vanília öntetben, belül csokis volt, kurvaforró volt és ehetetlenül szar volt. Senki nem bírt megenni még csak 1 egészet se. Fogadásból benyomott 5 adagot... Az ott tartozkodás hátralévõ 2 napjában zacskóval járt, mert olyan óránként okádott 😄
carpe diem
nálunk a tengeren,volt egy este...
A szomszéd szobában volt egy pár osztálytársam,az egyiknek volt valami mp3-as kis lejátszója,azt rákötötték 2kis hangsóróra,és szólt a muzsika reggel-este-hajnal 😄. az alattyk lévõk,meg nagyon fel voltak baszódva,hogy olyan "hangosan szól" így meg úgy... egyszer egy pár nap után,kopogtatnak,a szobánk ajtaján. Egy felbõszült asszony alig érthetõen magyarázta,hogy van 5percünk,hogy összepakoljunk és elhadjuk a szubát,mert mit képzelnk,hogy így hallgassuk a zenét. én nem kapcsoltam,hogy mirõl dumál,csak beengedtem,még szerencsére,az egyik haverom hallgatta a muzsikát,mp3-ason (fülhallgatós),csak mondtuk,hogy a másik szoba... Bocsánat,fogta magát és elment 😄 húúú meddig röhögtünk rajta 😄
1 másik nap, Hellbrunn. Annyit kell tunni a helyrõl, h ez egy naon szép kertes birtok. Az 1kori ura, nemtom milyen gróf, viszont 1 kicsit zakkant volt. És mindenhova vízsugarakat szereltetett be. Szal amikor elkezdtél gyönörködni 1 szép szoborban, megnyitott 1 csapot, és kurvára eláztatott 😊 Na más most az idegen vezetõnk is szórakozott. De amikor már olyan vizesek voltunk minthabeleestünk volna a szökkútba revanst hírdettünk 😄 1 srácnál volt 1 vizes kulacs. Lazára csavartuk a kupakot. Aztán amikor a csávó nem figyel ráráztunk, de nem mertünk sokat, csak épphogy érezte. Szal olyan madárfos adagnyit 😄 De vaze, kiverte a hisztit, és járkált a csoport diákjai közt ordibálva, h kivolt. Azt tudni kell, h vagy 3 esõkabát volt rajta, míg rajtunk többnyire rövid póló és nadrág. A tanárok naon bepipultak, és kiküldtek minket a picsába a buszhoz 😄 Aztán a szálláson megkaptuk a szokásos lebaszást 😄
carpe diem
Utsó nap este próbáltuk bepakolni a táskánkat. Olyan dolgokat találtunk az ágyak alatt amikrõl nem is tuttuk h elvittük 😄 Na szal az estébõl lassan éjszaka lett. Jöttek a tanáraink h takarodó van. Mi elõre megdumáltuk, h ha jönnek bebassszuk magunkat az ágyba és ugy csinálunk mint aki aaszik, de ugy fucking hangosan horkolva, szal poénnak indult 😄 Jönnek tanárok, mindenki bebassza magát ágyba. 1ik haver ágyra ráugrott ugy, h az ágy beszakadt 😄DDDDD Másik srácnak a fejtámasztója jött szét (már hamarabb leamortizáltuk, csak most ugy tessék-lássék módon visszaraktuk. A 3. haverom meg emeletes ágyra ugrott ugy, h bebaszta a térdét mint állat szal ordított 1 kurvanagyot aztán meg horkolt kb mint egy porszívó 😄DDDDD
Tanárok persze tutták h kamu, de végül kimentek. Folytattuk tovább faszoskodást😊 Hát csak nem akartunk haladni a bõröndökkel, szal abbahagytuk és betermeltük a finom márkás osztrák söröket. Megjött a hangulat 😄kimásztunk az erkélyre. Aztán ott kártyáztunk. Aztán szomszéd szobában csajok felébredtek, és ordítoztak h kussmá aludnának. Épp kinn volt az õ erkélyükön a felmosó, szal benyomultunk a mi szobánkba és felkaptunk pár göncöt. Szépen felöltöztettük a felmosót és odaraktuk az erkélyre. Ha jól tom nyomtunk neki egy ronda fej maszkot is 😄 aztán bekopogtunk, és a köv. válasz kurvanagy sikoltozás vooolt .DDD Najó, akkor még próbálkoztunk társalogni a kutyákkal, csak õk bizonyultak a jobbaknak, szal bementünk, de a ajtót nyitvahagytuk, hagy szellõzzön 😄 Már olyan hajnali 2 körül volt, amikor egyszercsak kopognak és egyidõben benyit egy fehér hálóinges, fehér alvósapkás (de az amilyen csak a mesékben van 😄D ilyen térdig érõ bojtos sapi😄DD) és az osztrák igazgató tulajdonos volt az 😄DDD Nagyon anyázott, csak pár scheisse-t éretteünk meg, nagyon mutogatott az ablakra, tehát arra következtettünk h kihallaccik h faszok vunk 😄DD szal bocsit kértünk, azt lassan kiki a maga ágyában (vagy abban ami az ágyból maradt 😄) elaluttunk 😄
carpe diem
- -
+,+
o
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szintén Ausztriában történt:
Mivel mi marhára szarok voltunk németbõl, vki németül szólt hozzánk 1bõl mondtuk rá az örökérvényû választ: "Jaa, jaa. OKÉÉÉÉ" =) Szal volt 1 szabad du.-unk Salzburgban, szal haverokkal elmentünk fagyizni. Oké láttunk 1 utcai árust odamegyünk elõvesszük minden német tudásunk. "Guten Tag!" és 1ik haver elkezdte mondani, "Ich (magára mutat hevesen) pisztácijje! (mutat a pisztáciára)" 😄 Csaj belekanalaz a pisztáciába, aztán beletossza egy tölcsérba. Csak ugy mondom, h ott 1 gombóc kb 2 itthoninak felel meg =)) Aztán kérdezett vmit a csaj, amit qrvára nem fogtunk fel, tehát jön a B terv: "Jaaa, jaaa OKKÉÉÉÉ" 😄 Erre a csaj elkezdett kipakolni 4 másik tölcsérbe pisztáciát. Mi nem fotuk fel mivan. Aztán amikor már kirakta az összeset akkor kaptunk észbe: "NEEEEEIIIIN! NEEEINN!!! NOOOO!! I AM NOT! SCHEISSE!!! ICCCh DINNYEEE!!!! SIEEE (nõi õ, olyan mint a she, amugy csak srácok voltunk ott 😄) SOKOLÁDEEEEEE! ERRR VANILLIJEEE!!!" csaj nagyon csúnyán nézett, megfogta az összes fagyit azt kibaszta a kukába, de ugy h 2 mellé repült, és 1 kicsi magára is jutott 😄 Aztán gyorsan elhúztunk onnan, mert eléggé méregetett minket a mellette álló bazinagy darab bajszos faszi =)
Szal megyünk tovább fagyizva, átmennénk 1 kibaszott forgalmos úton. 1szer csak megáll mindenki és mutatja h mennyünk. Há mondom ez igen! El is indulunk, az út felénél járunk, amikor elkezd az összes sofõr dudálni mint állat. Vagy 4 kocsiból 😄 Néhányan ordítoztak h Scheisse, fucking Kinder vagy mittomén 😄 szal kicsit se idegbeteg emberek...
Rájöttünk h az ottaNI emberek Guten Tag helyett csak simán Tag-ot mondanak, de néha már ugy, h az egy ááõõõ... Szal fogtuk magunk, átvettük ezt a szokást 😊) Ugyanaz a salzburgi nap. Elmentünk egy aranyos kis köynves boltba. Nézelõdünk. Nem látunk sehol senkit. Láttam 1 lépcsõt, felmentünk. Fent is volt még része, de ugy nézett ki mint 1 régi bazinagy könyvtár. De itt se volt senki, de itt már legalább 1 pult volt. Gondoltam kipróbálom az új köszönést. Szal letettem a két kezemet a pultra, és elkezdtem ordítozva köszönni, mintha ült volna vki a székben. ÁÁÁÁÁÁÕÕÕÚÓÓÜÖÖÖÖÖÉÁÉLLÁÜÓÜÓÓÓÓÓÜÖÖÖÉÉÁÁÉÉÉéáé.... Haverok nagyon röhögtek, én meg büszkén megfordulok mer aszittem azon röhögnek. De közben elõjött az elõadócsaj, és teljesen ledöbbenve állt 😄DDD Aztán vigyorgott 1et, azt "guten tag, kann ich ihr helfen?" vagy vmi aztánn, gyorsan Jaaa, jaa OKÉ, azt kihzutunk 😄DD
carpe diem
16 éves létemre egész sok baromságot véghez vittünk már haverokkal =), a legjobbak ausztriában születtek, tanulmányi út (nekem teccenek, akinek nem az ne fikázzon =)
Német órán (Ausztria) ugye osztrák tanárok, osztrák diákok, nem ért senki magyarul. Ezt el is raktuk így a fejünkben 😊 Szal órán bejön 1szercsak a másik magyar csoportnak a tanára. Pár haverommal elkezdünk szexuális ajánlatokat üvöltözni a tanárnak 😄 (persze magyarul) aki elég csunyán nézett... Aztán késõbb kiderült h ért magyarul.... jajj... 😄 de utólag jókat röhögtünk rajta 😄
A mi tanárunkat szép dolgokra tanítottuk. A bemutatkozásnál kezdve. Én mondom neki, h "Ich bin Buci". mire õ "Wie bitte? Punci??" Aztán haverok röhögtek és mondták neki, "Jaa, jaa Punci!" szal innen kezdve én voltam a Punci 😄 (volt 1 balázs, aztán tanár elkezdett röhögni, mert ugy értette h Kolás, mi marhára nem vágtuk ezen mi olyan nagy poén, de jóvan, (mondjuk a csaj vagy 5 nyelven beszélt, szal vmelyiken biztos vmi vicceset jelent😊 aztán mi mondtuk neki, h az õ beceneve Strici köcsög, szal õ lett Strici Köcsög Kolás 😄)
Nyelvtörõ tekintetében is szépen küldtük neki, óra elõtt szépen felírtuk a táblára: "Hoki-broki brunya aszú-faszú pöcs" (asszem, hosszabb volt de már rég volt és nem emléxem =) azt ahogy elkezdte kibetûzni 😄DDDD "hochi brochi, brúniá, aszúfá.. aszufáá... szú POCS..." végig rachcsolt 😄
aztán ilyen kis poénok voltak még vele, h vitt minket körbe a suliban, azt mutatja a fénymásolót: "Das ist das Kopieremaschiene" mire 1ik hülye haverom: "Ja, aber in Ungarn, das ist Lóóóóófasz!" azt ott próbálgatta kiejteni 😄
A legjobb az volt amikor a mi (magyar) tanáraink elõtt elkedzdte felmondani az anyagot: Bitte Punci, Strici köcsög kolás! Ich habe in dem Lófasz kopiert." és felolvasta a nyelvtörõt 😄DD a mi tanáraink szószerint ledermedtek, nyitott szájjal... hu ezé mit kaptunk 😄D
(van még jópár ilyen fasság, érdekel vkit?)
carpe diem
mét gondjaid vannak esetleg félénk vagy?44?!!4 javasolom menj el egy balázs show-ba balázs majd segít<#felkialtas>#felkialtas><#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mindemellett, hogy nemkívánatos vagyok, az engem õszintén szólva hidegen hagy...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
remélem megbuktat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...