A legnagyobb ökörséged

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már osztkirándulás, általánosban egyszer defektet kapott a buszunk. A sofõr és az oszfõ ott helyben elkezdték kicserélni (addig nem tudtam, hogy buszon is van pótkerék, akkora melákot csak nem cipelnek magukkal). Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egyik oszttársunkat elkísérte az anyukája a húgával. A négyéves kisgyermek pedig szó szerint elismételte azt, amit a sofõrtõl hallott...

Palinko
szeretik az ilyesmit túlozni
Buci
najó, írok még párr szösszenetet, csakhogy ki ne haljon má a topik 😊

8.-ban az utsó tanítási napon az utolsó elõtti óra matek volt az ofõvel. Ugy gondolta elmegyünk a városba fagyizni. Na igen csak aztán még vissza kellett volna menni utána magyarra... Szal fogtuk magunkat és a fagyizásnál leléptünk csocsózni 😄 Aztán gáz volt mert amikor már nagyban biliárdoztunk(csocsót meguntuk 😊, akkor csörgött haver telója. Anyja volt, h húzzunk visza nagyon gyorsan a suliba. Mert h már faterját is felhívták aki angliában van. Visszamentünk és tuttuk elõre h nem lesz benne köszönet. Most azt lehetne hinni h egykis ejnyebejnyével, legfeljebb 1 szaktanárival megusztuk... A faszt 😄 szépen mind a 4en kaptunk 1-1 igazgatóit, azért mert ellógtunk 1 fagyizásról....
az igazgató pattogot mint a g*ciek... fröcsögött a nyála, ordítozott, ofõ is... jujj h mit kaptam itthon... azis megér 1 misét, de az már sztem nem ide tartozik 😊 szal jól indítottuk a szünetet...

carpe diem

Palinko
el fér itt is,lol a kép 😄
pelleri
sry mindenkitõl,#143-at nem ide akartam,csak váltogattam az ablakokat és ide sikerült.Írtam a modok figyelmébe topicba hogy szedjék ki,elöbb utobb vki csak elolvassa

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Palinko
LoL,ez nagyon ql
JGTC
lol 😊
ISTEN EZ A DUCATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

pelleri
...mikor azután,hogy Keanu Reeves elutasitotta a Mátrix újabb folytatásának föszerepét,Szamár is rá egy hétre megdöglött,a Miramax vezetöi összeültek tanácskozni,és végül arra jutottak,hogy...miért is ne?

JGTC
😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
jáááááááj
ez komoly
Osztálykiránduláson voltunk Szentendrén és a papszigeti kempingben laktunk olyan lábakon álló faházakban. Már a délelõtt elkezdõdtek a dolgok, mert felfedeztük, hogy a férfi és nõi Wc egymásnak háttal épült és ha a te oldaladon felálltál a kagylóra, akkor tanúja lehettél pár érdekes dolognak a túloldalon. Ezzel el is voltunk egy darabig, mignem rábukkantunk egy több mázsás cseh nõre, aki éppen nagy "munkában" volt. Ezután mindenkit azzal szív@ttunk, hogy találtunk egy bomba nõt, nézze meg. Guszti osztálytársunk ( kb. 99 kg ) is megnézte, a nõ meg pont akkor f.ngott egy csavarosat.Erre Guszti felröhögött, a nõ felnézett, elkezdett kiabálni, Guszti beleugrott a kagylóba, az kiszakadt a falból és spriccelt a víz, Guszti ki az ajtón ,de rossz felé futott és szembetalálkozott a kiabáló és közben öltözködõ cseh megaamazonnnal aki elkezdte csapkodni meg kergetni a sátrak között. Mi persze dõltünk a nevetéstõl ! Tiszta burleszk volt . Folyt. köv. - igény szerint

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Buci
ehh 😄
más is mondta már akönyvet, lehet h megfontolom 😄
amugy van még sok kis poén, csak nem jön mindig magától, erõltetni meg nemtom, biztos az öregedés jele, h ilyen szar a memóriám 😄 (kéne bele venni még ugy 1 gigát 😄)

carpe diem

Palinko
LoL
pelleri
annyit hogy "bazdmeg" ,és közbe röhögött.nem szoktunk csajokon veszekedni

Gabesz amd64
véletlenül(mondom véletlenül) begyulasztottam a szomszéd pottyantosbudiját.
de nem égett le teljesen.<#wilting><#nyes>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Palinko
tuti õrült...

Buci: Menny el mnég 1x Ausztriába,vagy v.hova és éltesd a topicot... vagy meg is gazdagodhatsz. írj könyvet? 😄 1. rész Buci a rengetegben 2. Buci Himaláján
desigo
és mit szólt a Zsolti az egészhez?
Buci
ÁÁÁÁ 😄DDDD naon LáL, már kezdtem azt hinni h meghal a topik 😞
kéne reklámozni, vagy nemtom 😊

carpe diem

bld
ez nagy resp.<#taps>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Palinko
wháááááááá elmehetsz forgatónak, yot röhögtem,tudsz még ilyen hülyeségeket írni?
pelleri
nemis,talán úgy lenne brazilos,ha kiderül hogy a leszbiek terhes az apámtól vagy tölem,az Andi AIDS-es + õ a sose látott féltestvérem,és az egész sztori szálait a Zsolti mozgatta a háttérbõl,hogy kiforgasson a vagyonomból (ami amugy nincs) és leléphessen az anyámmal Bora Bora-rára 😊

pelleri
Jaja,egyszerre életem szégyene és büszkesége,merhogy azért dióhéjban összefoglalva,mégiscsak 24 órán belül együtt voltam két tökszép lánnyal,amire ugye nem sok példa van az ember életében,+ az egyiket a "zseniális" fondorlatomnak köszönhetem (najó,arról nem szivesen beszélnék,hogy viszont hány ilyen (na nem buziekes!) fondorlattal égtem már be😊

Palinko
vazzz brazil szappany Opera 😄
pelleri
Barátommal Zsoltival összejöttünk két csajjal,akik mellesleg barátnõk voltak.Jól néztek ki,csak mindkettõ olyan fura volt,néha zavarbaejtöen viselkedtek.Úgy 1 hete tartott a románc,mikor a Zsolti csaja felhívott,hogy pont erre kocsikázik (ahol lakom),beugrana.Büzlött a dolog,de gyere csak.Feljött,beszélt errõl-arról,aztán egyszercsak kibökte,hogy ezalatt az 1(!) hét alatt belémszeretett.Néztem nagyot (ugye azért az emberrel nem túl gyakran történik hogy egy nagyon szép lány szerelmet vall neki;najó velem még soha),de mivel még egy szemernyi tisztesség volt bennem (honnan azt én se tudom) elkezdtem habogni hogy😄e hát te a Zsoltival...én meg a barátnõddel,a Liviával...erre meg elmondta, hogy a barátnõje teljesen leszbikus,õ csak lánnyal,fiuval még sose és nem is tervezi,azért is olyan fura néha,biztos észrevettem már stb stb.Ezt tovább nem részletezem,aki erre nem adja be a derekát sztem verést érdemel,persze ehhez hozzátartozik hogy Zsoltival óvodáskori barátság fûz össze,tudtam hogy ha elmesélem neki másnap,nem lesz semmi csak nevet az egészen.Viszont rákövetkezõ nap végig azon járt az eszem,ez így nem jó,nekem tetszik Livia nagyon,vmit ki kéne találjak délutánig,akkorra beszéltünk meg találkát.Naná hogy semmit se találtam ki,így arra jutottam hogy megmondom neki Andit,mármint azt a részét hogy elmondta nekem hogy õ (Livia) meleg,és ezért inkább ne raboljuk egymás idejét tovább.Viszont a kocsiban,míg hozzá tartottam,beugrott vmi,amit megpróbálhatnék,amolyan "mit veszíthetek? hát semmit" alapon.Ezért mikor beült a kocsiba,szépen azt mondtam neki,hogy nézd,vmit tudnod kell,asszem ÉN (!) meleg vagyok (azóta is fáj,ha rágondolok,hogy elsöre simán bevette;na mindegy,ilyen fejem van).És bejött a számításom,elmondta hogy képzeljem,ö meg leszbiek,és tök lelkiismeret furdalása is van mióta megismert ezért,bla,bla.A lényeg:miután "kiöntötte" (persze közben elmentünk egy bárba,ittunk,dumcsiztunk,csak most tényleg nagyon zanzásitva mesélem)a szívét,rátértem hogy:Hát...neked sincs senkid,nekem sincs,mi lenne ha csak úgy...úgy kiváncsiságból...hazamennénk hozzám és ott "aludna"?Nem húzom tovább a sztorit,félórát agyalt rajta,és belement,megtörtént.Másnap elmondta Andinak,ö meg elmondta neki,hogy én vele "is".És ez a sztori vége,mindkettõ természetesen azóta is gyülöl,jogosan mert a sok szemétségem közül amit már nõkért elkövettem (merhogy amugy rendes gyerek vok,csakhát a lányok...hát,szóval a gyengéim)ez a legdurvább.Tudom hogy nagy tahó voltam,de Andinak a személyisége nem jött be,Livia meg leszbiek,ezért csak rövidtávra tervezhettem (hogy kihagyom a lehetöséget az meg fel se merült😊,és végül be is jött,szóval valsze újra elkövetném.Hát asszem ez a legdurvább amit eddig csináltam ,bár még olyan öreg nem vok,szal lehet hogy még írok én ide 😊

Palinko
hát hálistennek,mikor elküldtük,akkor át is ment abba a másik szobába,ahol természetesen nem mi voltunk,nem tom mit kaptak a haverok,de utánna folytattuk 😄 nekünk a takarítónõ nagyon király volt,mindég odaadta a kulcsokat,mikor nem szabadott bemenni a hotleba,mert a hélye tanárnõk aszonták,hogy mennyünk le napozni 😄
szivi <#smile> annyira jól tudod elõadni a dolgokat... az ember kifekszik tõle. ha nem elsõre, de elõbb-utóbb végképp!
és éljenek a halál laza, cool csávók...no meg az érzékletes elõadásmód.
én a pakolós történetnél behaltam. tényleg! most már egy másik dimenzióból szólok hozzátok...<#nevetes1>
Buci
köszi <#puszi>

carpe diem

Éljenek az osztálykirándulások, meg a nyelvórák! 😊 Bocs a kései kapcsolásért...
Buci
uu de kiábrándítottál 😄
amugy mint azt a többi élményembõl is láthatod nem vok 1 nagy németes 😄
szal a legtöbb szót félreértem, de kimondva tök mind1, nem? 😊)

carpe diem

Bucser
MOst kiábrándítsalak?<#gonosz1>

"1, Keine bewehgum, ich habe eine Maschienepistole! " Keine bewegnung egyrész másrészt csak annyit tesz: Egy tapodtat, se géppisztoly van nálam!

Az a huhre meg csak egy hure😊

na de mindegy ez az élményen nem változtat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Buci
LOL 😄D
szal elküldtétek másik szobába, amikor ti voltatok? 😄

carpe diem

Buci
najó mostmá télleg kifogytam az osztrák élményekbõl, nem traktállak tovább titeket 😄

carpe diem

Buci
Lassan kezdek kifogyni a osztrák élményekbõl, de azért van még pár kis rövidke 😊

Vacsi elõtt a szálláson kimentünk az osztrák gyerekekhez, akik fociztak. Addig hûlt a kaja 😊 Elkezdtünk nekik anyázni, de mocskosul 😄 1szercsak az 1ik kissrác tök ártatlan képpel odejön hozzánk: Én tudok ám magyarul 😊) Na megvan a mi emberünk. 2 nagyon fontos német mondatot tanultunk tõle, amit minden német tanulónak tudnia kell, ha meg akarja állni a helyét 1 német párbeszédben:
1, Keine bewehgum, ich habe eine Maschienepistole! - Semmi pánik, van egy gépfegyverem! 😄D
2, Ich ficke deine huhre Mutter mit Schlumpf! - Megb@szom a qrv@ anyád f@sszal!
Aztán nem vettük észre de ott állt 1 tanárunk (sztem azok loholtak utánunk 😄) és csöppet mérgesen aszonta h mennyünk be 😄D

Na a pincérünk vmi extra köcsög volt... A mi szobánk asztala rögtön a konyhánál volt. Aztán amikor kitolta a kocsit, deirekt elmondtuk neki, h nekünk adja oda elõszö, mert cukor vok, és ennem kell. Naná, h mi kaptuk utoljára... Aztán amikor odamentünk a kocsihoz és kisolgáltuk magunnk, felkapott egy baszott nagy kést és ordíozott velünk h üljünk a seggünkre... Ez kész volt....

Aztán egyik du. fogtuk magunk és kimetnünk focizni. Láttunk 1 kurvajó focipályát. vaze normális focistadion volt, csak nem volt olyan sok nézõtér 😄 elis kezdtünk hülyülni 1 kapura, lõdözni vagy 6 labdával kapus, majd megõrült 😄
aztán jött 1 nyanya h huzzunk az anyánkba. De mivel látta h értelmiségi emberek vunk, megmutatta a edzõpályát. naon jó volt... Mindenhol ki volt rugva a fû, és minden ilyen helyre tehénszart raktak... Ezt el is momndta (bõgött, ugy csinált mint aki szarik és befogta az orrát és mutatta h büdös 😄DD nem jutott el az agyáig, h tanulunk németül...) aztán megköttek az osztárkok is. Mind2 csapatban kb 20an voltunk. hatalma meccs!!! Akkoriban volt a VB szal ez volt a nagy Osztrák- Magyar döntõ 😄 10-2-re nyertünk!!!! JEE pedig velük volt aza idegbeteg pincér is 😄 Amugy ott folyt mellette 1 kis hegyipatak, és naná h vagy háromszor belerugtuk. haverom 1szer bement érte. Azt mehetett is vissza a szállásra, mármint inkább vitték, mert szétfagytak a lábai. Az égész lába, térd alatt olyan lila lett, mint A szomszédos réten legelõ Milka boci segge 😄

Voolt nekünk a buszsöfõrünk Péter. Péter olyan 40es évei végén járható pedofil ember volt. Akinek ezen a héten volt a szülinapja. 3 másik emberrel 1ütt. Szal mondott egy tósztot: "Hát nagyon köszönöm, nagyon finom a torta, bár én inkább a lányokat nyálaznám (megnyalta a száját, aztán ránézett hosszuhajú haverra) Bár még a bozont is belefér" srác elég rövid úton felhuzott a szobába és innen kezdve vigyázott a seggére 😄

1ik nagyobb srác, aki velünk jött bezabált 5 adag nemistommit.... Bazinagy volt, úszott a vanília öntetben, belül csokis volt, kurvaforró volt és ehetetlenül szar volt. Senki nem bírt megenni még csak 1 egészet se. Fogadásból benyomott 5 adagot... Az ott tartozkodás hátralévõ 2 napjában zacskóval járt, mert olyan óránként okádott 😄

carpe diem

Palinko
egy kirándulás általános dolgai...

nálunk a tengeren,volt egy este...
A szomszéd szobában volt egy pár osztálytársam,az egyiknek volt valami mp3-as kis lejátszója,azt rákötötték 2kis hangsóróra,és szólt a muzsika reggel-este-hajnal 😄. az alattyk lévõk,meg nagyon fel voltak baszódva,hogy olyan "hangosan szól" így meg úgy... egyszer egy pár nap után,kopogtatnak,a szobánk ajtaján. Egy felbõszült asszony alig érthetõen magyarázta,hogy van 5percünk,hogy összepakoljunk és elhadjuk a szubát,mert mit képzelnk,hogy így hallgassuk a zenét. én nem kapcsoltam,hogy mirõl dumál,csak beengedtem,még szerencsére,az egyik haverom hallgatta a muzsikát,mp3-ason (fülhallgatós),csak mondtuk,hogy a másik szoba... Bocsánat,fogta magát és elment 😄 húúú meddig röhögtünk rajta 😄
Buci
A sörök hûtése se volt rossz =) Aránylag jó ki szobáink voltak, mert volt saját fürdõnk. De amikor vki benyitott hozzánk (befele nyíló ajtó) akkor ugy volt, h balra 1bõl egy másik befele nyíl ajtó a fürdõ, egyenesen az ágyak. És ha nyitvahagytuk a fürdõ ajtaját, akkor a csapra lehet látni. Na már most csak 1szer felejtettük nyitva az ajtót. És naná h akkor jönnek a tanárok. Na már most ez csak azért 1 csöpp probléma, mert szépen a csapot megtöltöttük hideg víízel, és bele az össz (min. 20 doboz 😄) sört. Azé jófej volt az 1ik tanár. Csak neki tünt fel (azé lámpát nem hagytuk égve 😊) szal elõször leesett az álla, aztán ránknézett, vigyorgott és becsukta az ajtót. A másik 2 tanárnak nem tünte fel, túlzottan el voltak azzal foglalva h lebasszanak 😄 Vmi szart mindennap csináltunk 😊)

1 másik nap, Hellbrunn. Annyit kell tunni a helyrõl, h ez egy naon szép kertes birtok. Az 1kori ura, nemtom milyen gróf, viszont 1 kicsit zakkant volt. És mindenhova vízsugarakat szereltetett be. Szal amikor elkezdtél gyönörködni 1 szép szoborban, megnyitott 1 csapot, és kurvára eláztatott 😊 Na más most az idegen vezetõnk is szórakozott. De amikor már olyan vizesek voltunk minthabeleestünk volna a szökkútba revanst hírdettünk 😄 1 srácnál volt 1 vizes kulacs. Lazára csavartuk a kupakot. Aztán amikor a csávó nem figyel ráráztunk, de nem mertünk sokat, csak épphogy érezte. Szal olyan madárfos adagnyit 😄 De vaze, kiverte a hisztit, és járkált a csoport diákjai közt ordibálva, h kivolt. Azt tudni kell, h vagy 3 esõkabát volt rajta, míg rajtunk többnyire rövid póló és nadrág. A tanárok naon bepipultak, és kiküldtek minket a picsába a buszhoz 😄 Aztán a szálláson megkaptuk a szokásos lebaszást 😄

carpe diem

Buci
na várjál, voltak még finomságok =))

Utsó nap este próbáltuk bepakolni a táskánkat. Olyan dolgokat találtunk az ágyak alatt amikrõl nem is tuttuk h elvittük 😄 Na szal az estébõl lassan éjszaka lett. Jöttek a tanáraink h takarodó van. Mi elõre megdumáltuk, h ha jönnek bebassszuk magunkat az ágyba és ugy csinálunk mint aki aaszik, de ugy fucking hangosan horkolva, szal poénnak indult 😄 Jönnek tanárok, mindenki bebassza magát ágyba. 1ik haver ágyra ráugrott ugy, h az ágy beszakadt 😄DDDDD Másik srácnak a fejtámasztója jött szét (már hamarabb leamortizáltuk, csak most ugy tessék-lássék módon visszaraktuk. A 3. haverom meg emeletes ágyra ugrott ugy, h bebaszta a térdét mint állat szal ordított 1 kurvanagyot aztán meg horkolt kb mint egy porszívó 😄DDDDD

Tanárok persze tutták h kamu, de végül kimentek. Folytattuk tovább faszoskodást😊 Hát csak nem akartunk haladni a bõröndökkel, szal abbahagytuk és betermeltük a finom márkás osztrák söröket. Megjött a hangulat 😄kimásztunk az erkélyre. Aztán ott kártyáztunk. Aztán szomszéd szobában csajok felébredtek, és ordítoztak h kussmá aludnának. Épp kinn volt az õ erkélyükön a felmosó, szal benyomultunk a mi szobánkba és felkaptunk pár göncöt. Szépen felöltöztettük a felmosót és odaraktuk az erkélyre. Ha jól tom nyomtunk neki egy ronda fej maszkot is 😄 aztán bekopogtunk, és a köv. válasz kurvanagy sikoltozás vooolt .DDD Najó, akkor még próbálkoztunk társalogni a kutyákkal, csak õk bizonyultak a jobbaknak, szal bementünk, de a ajtót nyitvahagytuk, hagy szellõzzön 😄 Már olyan hajnali 2 körül volt, amikor egyszercsak kopognak és egyidõben benyit egy fehér hálóinges, fehér alvósapkás (de az amilyen csak a mesékben van 😄D ilyen térdig érõ bojtos sapi😄DD) és az osztrák igazgató tulajdonos volt az 😄DDD Nagyon anyázott, csak pár scheisse-t éretteünk meg, nagyon mutogatott az ablakra, tehát arra következtettünk h kihallaccik h faszok vunk 😄DD szal bocsit kértünk, azt lassan kiki a maga ágyában (vagy abban ami az ágyból maradt 😄) elaluttunk 😄

carpe diem

Palinko
LOL 😄 elmagyaráztátok,ez igen 😄
Buci
érdekes válasz, kicsit nem fogtam fel h mi ment mire, de mind1 😄

carpe diem

cicai
😄 😉
- -
+,+
o
<#eljen><#taps>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Buci
okés 😊

Szintén Ausztriában történt:
Mivel mi marhára szarok voltunk németbõl, vki németül szólt hozzánk 1bõl mondtuk rá az örökérvényû választ: "Jaa, jaa. OKÉÉÉÉ" =) Szal volt 1 szabad du.-unk Salzburgban, szal haverokkal elmentünk fagyizni. Oké láttunk 1 utcai árust odamegyünk elõvesszük minden német tudásunk. "Guten Tag!" és 1ik haver elkezdte mondani, "Ich (magára mutat hevesen) pisztácijje! (mutat a pisztáciára)" 😄 Csaj belekanalaz a pisztáciába, aztán beletossza egy tölcsérba. Csak ugy mondom, h ott 1 gombóc kb 2 itthoninak felel meg =)) Aztán kérdezett vmit a csaj, amit qrvára nem fogtunk fel, tehát jön a B terv: "Jaaa, jaaa OKKÉÉÉÉ" 😄 Erre a csaj elkezdett kipakolni 4 másik tölcsérbe pisztáciát. Mi nem fotuk fel mivan. Aztán amikor már kirakta az összeset akkor kaptunk észbe: "NEEEEEIIIIN! NEEEINN!!! NOOOO!! I AM NOT! SCHEISSE!!! ICCCh DINNYEEE!!!! SIEEE (nõi õ, olyan mint a she, amugy csak srácok voltunk ott 😄) SOKOLÁDEEEEEE! ERRR VANILLIJEEE!!!" csaj nagyon csúnyán nézett, megfogta az összes fagyit azt kibaszta a kukába, de ugy h 2 mellé repült, és 1 kicsi magára is jutott 😄 Aztán gyorsan elhúztunk onnan, mert eléggé méregetett minket a mellette álló bazinagy darab bajszos faszi =)

Szal megyünk tovább fagyizva, átmennénk 1 kibaszott forgalmos úton. 1szer csak megáll mindenki és mutatja h mennyünk. Há mondom ez igen! El is indulunk, az út felénél járunk, amikor elkezd az összes sofõr dudálni mint állat. Vagy 4 kocsiból 😄 Néhányan ordítoztak h Scheisse, fucking Kinder vagy mittomén 😄 szal kicsit se idegbeteg emberek...

Rájöttünk h az ottaNI emberek Guten Tag helyett csak simán Tag-ot mondanak, de néha már ugy, h az egy ááõõõ... Szal fogtuk magunk, átvettük ezt a szokást 😊) Ugyanaz a salzburgi nap. Elmentünk egy aranyos kis köynves boltba. Nézelõdünk. Nem látunk sehol senkit. Láttam 1 lépcsõt, felmentünk. Fent is volt még része, de ugy nézett ki mint 1 régi bazinagy könyvtár. De itt se volt senki, de itt már legalább 1 pult volt. Gondoltam kipróbálom az új köszönést. Szal letettem a két kezemet a pultra, és elkezdtem ordítozva köszönni, mintha ült volna vki a székben. ÁÁÁÁÁÁÕÕÕÚÓÓÜÖÖÖÖÖÉÁÉLLÁÜÓÜÓÓÓÓÓÜÖÖÖÉÉÁÁÉÉÉéáé.... Haverok nagyon röhögtek, én meg büszkén megfordulok mer aszittem azon röhögnek. De közben elõjött az elõadócsaj, és teljesen ledöbbenve állt 😄DDD Aztán vigyorgott 1et, azt "guten tag, kann ich ihr helfen?" vagy vmi aztánn, gyorsan Jaaa, jaa OKÉ, azt kihzutunk 😄DD

carpe diem

Palinko
érdkel hát cool 😄
RaZoK
értem :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Buci
juuuuj, ez rohatt jó tápik 😄
16 éves létemre egész sok baromságot véghez vittünk már haverokkal =), a legjobbak ausztriában születtek, tanulmányi út (nekem teccenek, akinek nem az ne fikázzon =)

Német órán (Ausztria) ugye osztrák tanárok, osztrák diákok, nem ért senki magyarul. Ezt el is raktuk így a fejünkben 😊 Szal órán bejön 1szercsak a másik magyar csoportnak a tanára. Pár haverommal elkezdünk szexuális ajánlatokat üvöltözni a tanárnak 😄 (persze magyarul) aki elég csunyán nézett... Aztán késõbb kiderült h ért magyarul.... jajj... 😄 de utólag jókat röhögtünk rajta 😄

A mi tanárunkat szép dolgokra tanítottuk. A bemutatkozásnál kezdve. Én mondom neki, h "Ich bin Buci". mire õ "Wie bitte? Punci??" Aztán haverok röhögtek és mondták neki, "Jaa, jaa Punci!" szal innen kezdve én voltam a Punci 😄 (volt 1 balázs, aztán tanár elkezdett röhögni, mert ugy értette h Kolás, mi marhára nem vágtuk ezen mi olyan nagy poén, de jóvan, (mondjuk a csaj vagy 5 nyelven beszélt, szal vmelyiken biztos vmi vicceset jelent😊 aztán mi mondtuk neki, h az õ beceneve Strici köcsög, szal õ lett Strici Köcsög Kolás 😄)
Nyelvtörõ tekintetében is szépen küldtük neki, óra elõtt szépen felírtuk a táblára: "Hoki-broki brunya aszú-faszú pöcs" (asszem, hosszabb volt de már rég volt és nem emléxem =) azt ahogy elkezdte kibetûzni 😄DDDD "hochi brochi, brúniá, aszúfá.. aszufáá... szú POCS..." végig rachcsolt 😄

aztán ilyen kis poénok voltak még vele, h vitt minket körbe a suliban, azt mutatja a fénymásolót: "Das ist das Kopieremaschiene" mire 1ik hülye haverom: "Ja, aber in Ungarn, das ist Lóóóóófasz!" azt ott próbálgatta kiejteni 😄
A legjobb az volt amikor a mi (magyar) tanáraink elõtt elkedzdte felmondani az anyagot: Bitte Punci, Strici köcsög kolás! Ich habe in dem Lófasz kopiert." és felolvasta a nyelvtörõt 😄DD a mi tanáraink szószerint ledermedtek, nyitott szájjal... hu ezé mit kaptunk 😄D

(van még jópár ilyen fasság, érdekel vkit?)

carpe diem

nyami
stfu szaros

mila69en
<#fejvakaras><#zavart2> te ilyeneket olvasol

mét gondjaid vannak esetleg félénk vagy?44?!!4 javasolom menj el egy balázs show-ba balázs majd segít<#felkialtas><#hehe><#gonosz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fifi
nem oltom a többieket, de vérlázító amit manapság megengednek maguknak a suttyók. Vmi minimális tisztelet elvárható lenne azért a tanárok irányába, vagy tévedek?
mindemellett, hogy nemkívánatos vagyok, az engem õszintén szólva hidegen hagy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RaZoK
ha azért jársz ebbe a topikba, hogy oltsad többieket akkor szerintem senkinek nem leszel itt kívánatos...fogd vissza magad !

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

fifi
remek...
remélem megbuktat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SASboy
csíter 😛

nice legs. what time to open?