200
Mi volt a leg durvább dolog amit valaha tettél ? :D
-
#77 ne kapd fel a vizet gondolkodj, igaszság szerint én is visszavehettem volna :Ð -
#76 olvass vissza :Ð
videót azé nem muatatok mert lassú a feltöltésem :Ð
(viccen kívül)
de képet mutattam már
én csak megmondtam a frankót, szerintem az ő videója amik a tesiórán készültek az minden napos minden iskolában :Ð -
#75 1,6MB/s-el töltöttem le ezt a videót letöltési idő 3mp... az hogy lehet? nincs is ekkora netem:DDDDD -
#74 bár tényleg erőltetett de akkor is... -
#73 video :| -
#72 esetleg mutasd meg teis a videjóidat azt megnézzük azt is ő legalább mutatott valamit.... -
#71 már nem azé az 1 huszé, de nem vagytok viccesek én már az eröltetett szar poénokon rohogtem, meg azon, hogy az a gábor mekkora szar :Ð -
#70 így jó -
#69 ez szánalmas inkább, mintsem vicces...
sry
-
#68 elkezdheted :D -
Vlala #67 Bemásolom a naplómat, nekem mindfen napra jut valami ökörség. Jelszó: "nincsenek korlátok". -
#66 lol, rúzs nem volt? :D -
#65 Ezt kikérem magamnak :D -
static #64 Amúgy szerintem totál jó topikot nyitottál csak ennek a mai élményszegény számítógép előtt szétgebedő emberek világában nem hiszem, hogy sikere lenne. -
#63 Van még pár ien videóm, gondoltam, hogy lassan már honlapot is csinálok nekik :DD
És ezek naponta gyártódnak... :P -
#62 nekem letöltötte az első linkedről is.... hát looál videok:DDDD -
#61 http://users.atw.hu/felhnev/fajl -t kell linkelni. -
#60 Na, mostmár műxik!!
Jó szórakázást :)) -
static #59 Na persze ez a ledurvábtól messze van. :) -
static #58 A múltkor mata részegen elaludtam egy kerek műanyagasztalnál amin volt pia vagy tízezer értékben. Szép lassan megindultam és végülis csak az az egy csávó tudta menteni a sörét az asztalról aki ezt lefigyelte. A többi pia mind rám, plusz mellém a betonra. Ugye ez már önmagában nagyon kemény lenne de az igazi poén, hogy én itt még nem ébredtem fel hanem fogtam magam és úgy hogy csak a homlokom ért a betonhoz kiegyenesedtem!!! :))) Az egész holokomról lejött a bőr kb. két hétig szépen néztem ki. -
#57 faxom, ez nem akar menni... tudtok valami jó tárhelyet, amire rámegy 100 mega? :PPP -
#56 Bakker, télleg, trutyi a link... Na, akkor adok 1 url-t...
http://ibt.atw.hu/videok.rar
Remélem így már kóser :)) -
#55 nekem nem tölti le :D
-
#54 Hűűű...ökörségek... Na, ez az én topikom... :D:D
Mindjárt dobok fel netre pár videjót, azt belinkelem.. :PPP
Jó szórakozást :))
Ez egy nap termése a suliban :DD -
#53 Így hirtelen, nem is tudom, hogy mi lesz majd a legnagyobb örökségem... -
#52 aki már kettőnél többször látott, az simán felismerne :) -
Takezó #51 gondolom nem voltatok felismerhetoek a kepeken :ðððð -
#50 kabbe :D még belegondolni is szörnyű! :D -
Takezó #49 láldekár:ðððð -
#48 Pár éve a Balcsin nyaraltunk a sulival. Este 9 fele a társaság nagy része része elindult a legközelebbi kocsma felé, én meg haverom vagy három csajjal a szállás erkélyén maradtunk még egy "kicsit" iszogatni. Sikerült is elég jól beállni.
Egyzsercsak hírtelen ötlettől vezérelve felvettem az egyik lány ott száradó rugalmas nadrágját. Erre a jött a közös ötlet: Öltözzünk be nőnek!! :DD A csajok adtak felsőt, melltartót, miniszoknyát és tangát(!!).
Szépen felöltöztünk és csináltunk pár "erotikus" képet a szobában az asztalon hagyott digitfényképezővel. :) Ezután pedig úgy ahogy voltunk elindultunk mi is a kocsma felé...Balatonfüred központján keresztül.
Az úton hála az égnek csak egy csapat emberrel találkoztunk, de ők annál érdekesebb fejet vágtak. Mivel nem voltunk teljesen hülyék, a célhoz közeledve, egy sötét helyen visszaöltöztünk.
Nagyjából ennyi lenne a történet, ha a fényképezőgépet a képekkel együtt nem lopták volna el a vonaton. Egy ideig aggódtunk, hogy a képek a szanalmas.hu-n vagy valamelyik viccoldalon bukkannak fel, de eddig semmi. :) -
#47 na én megyek,megnézem ki van az ágyamban
majd holnap jövök és remélhetőleg egy képpel gazdagabban :D -
#46 áz :Ð
majd elküldöm :] -
#45 na sehogy sem jött le a kép :( wazzz,érzem,hogy ez yo topic lesz... -
#44 pássza meg :Ð -
#43 fel van töltve ftp-re nézd meg az elérési útját :Ð -
Takezó #42 nem igertem semmit:ð tenyleg nem, sry :) -
#41 létszi elküldöd mailben... ez nélkül nem fogok nyugodtan aludni :D
[email protected] -
#40 most viszont te jössz :Ð
én már tettem le valamit az asztalra :Ð -
#39 lol :Ð -
#38 nekem nem tölti be,mert xar anetem,de már megrendeltem a lélegeztetőgépet ( nem windowsosat :D ), gondolom ez lesz az új SG dektop háttér :D
csak a 44 ig tölti be :( a csövön