A legnagyobb ökörséged
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd holnap jövök és remélhetõleg egy képpel gazdagabban 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
[email protected]
én már tettem le valamit az asztalra :Ð
csak a 44 ig tölti be 😞 a csövön
RaZok: Húúúúúúúú, neki nem kell jegy,öö izé,õ nem a csajom 😄
van egy hawerom, van nekik otthon egy rendõr guminõ, elkeztünk beszélgetni róla, és gondolkódóba estünk, azt követõen neki áltunk kártyázni, a vesztes feladata végigcipelni a buszon a guminõt (hál istennek nem én vesztettem)
ha gondoljátok videót, képet tudok beszúrni róla ! :Ð
(1 hete volt :Ð)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nem.. pl eccer smaroltam egy natyonronda lannyal :|de mas nemvot vele!!!!!44444444444
meg eccer egy szerencsetlen szomszedasszonynak ojan csunyan beszotam, h megdobbent es sirva rohant vissza a hazaba :|
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én most arra lennék kiváncsi, hogy ki mivel cinkelte be magát a legjobban ? 😄
Pl:
egyik házipartyn annyira részeg voltál, hogy betörted az ablakot, és egyéb vicces történetek 😄