47
  • Matyóhímzés
    Ki tuggya, azért lehet beszartak volna amcsik ha egy ilyen jött volna velük szembe. :D

"ha igazi tankcsatát akarsz arra ott van a close combat"

Akkor mi értelme az egésznek????
    Mehetnél játékterembe lövöldözni 2 pötyivel egymásra, ha neked nem számít a realitás, ez meg egy stratégiai játék, amiben ez halmozottan száémít.
  • pentium419
    ha igazi tankcsatát akarsz arra ott van a close combat!
    amugy Maus lóf@szt se ért(volna) mivel egy hid se birta el a sulyát meg se birt mozdulni joformán ja és jön egy IL2 Sturmovik aztá szevasz 100akárhány tonnás konzervdoboz...
  • Matyóhímzés
    Azért valjuk be, nem váltotta meg a világot a panzers. :)
    És hirnevet is legföljebb olyan szinten szereztek, hogy, stromragion....ja valami rémlik, ha jó tudom valami bukarestben van a székhelyük...nem? :)
    A magyarok mindig is szerették a saját sikereiket sokkal nagyobbnak feltüntetni, mint amilyen.

Valószínűleg ez a játék sem fogja megrengetni a gamer társadalmat.

Újjitásnál meg olyanokra gondolok, hogy pölö hagyhatnák a fenébe a hp csíkot, a legnagyobb baromság amit valaha kitaláltak. Vagy amit már mondtam, hogy ne 5 méterről lőjék egymást a tankok. Ezek nem olyan húdenagy újítások (szakmai szempontból), amiket nehéz lenne kivitlezni, és sok kockázatot sem rejtenek, viszont a játék élményt fényévekkel feldobná.
  • Ramza
    "akkor legalább ne valami tucat vackot csinálnának, ezzel nem fognak befutni, vagy maradandót alkotni"

Tévedés, pont ezzel futottak be... A Panzersek elég komoly nemzetközi sikert arattak, a Phase Two jelenleg éppen vezeti az olasz eladási listákat az Age of Empires 3 és a Need for Speed Most Wanted előtt.

"Semmi ötlet nincs benne"

Ez mondjuk elég relatív, amit az eddigi kevés infó alapján lehet tudni (párhuzamos versenyfutás két oldal között Berlinért, prototípusok bevetése, ha el nem basszák ötletesnek ígérkező skill rendszer a gyalogosoknál), az alapján azért több van benne, mint sok más, hasonló témát feldolgozó játékban.
  • Schabee
    Ha lenne rá pénzük biztos mernének valami merészet csinálni, de mint tudjuk, a kiadók nem szeretik a bizonytalant. A magyaroknak meg le kell tenni néhány kasszasikert ahhoz h olyan projektbe fogjanak ami nem a megszokott "merész és új". És ugye a Stormreign a stratégiák terén már bizonyított.

Mellesleg nyíregyházán készül egy fantasy játék de eccerüen nem haladnak vele mert nincs pénz, nem találnak kiadót, mert túl költséges a siker pedig nem garantált. :(
  • Matyóhímzés
    Erről a tankról én is olvastam, jó nagy dög volt, kár, hogy nem tudták sorozatban gyártani.

DE, mikor fog már végre leszokni a stormregion (meg az összes többi fejlesztő) arról, hogy a tankok 3 méterről lövöldözik egymást. Az egy dolog, hogy WW2-s stratégiát csinálnak (bár ezt sem értem minek, mert annyi van belőlük, hogy nem igaz), de akkor legalább ne valami tucat vackot csinálnának, ezzel nem fognak befutni, vagy maradandót alkotni. Semmi ötlet nincs benne, ugyanúgy ahogy az ezelőtti játékaikban sem volt. Fiuk könyörgöm valami merészett, valami korszakalkotót.
  • Olmütz
    Az a Maus elég brutálisnak néz ki...:-) Bár csak prototípusok léteztek belőle, érdekes volna tudni, mihez kezdett volna érdemben az IS-2-esek ellen.