Chipeket a bőr alá!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ültessen a bõre alá a hóhér.

Mondjuk egy ok sem jut eszembe ami miatt érdemes lenne.

Ezek ilyen apróságok, szerintem emiatt még messze nem kéne chipeznie magát az embernek.

"Amal Graafstra 29 éves vancouveri vállalkozó egyetlen intéssel nyitja ki lakásának bejárati ajtaját, egy másikkal pedig már be is jelentkezett számítógépébe"

Ha valaki ennyire kényelmes, akkor miért nem vesz ujjlenyomatolvasót? Akkor nem kéne cuccokat mûteni a kezébe.

Rettenthető
És e miatt legyek bechipezve? Ez igen!

Én inkább majd magyarázkodom a kezelõnek, vagy gyalog megyek.

Tudod, felõlem a világon mindenkibe ültethetnek ilyet, akár 100-at is, de belém - ha nem kérem -, akkor majd ne tegyenek és ne legyen feltétele a normális életnek.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Akkor is hülyeség amit mondasz. Ennek a csipnek szinte semmi energiája nincs. Kb. lesz benne egy gombelem vagy ilyesmi. Ennyi erõvel a karórám is kihat az állapotomra... (naná ha épp késésben vok és nem tok róla és ránézek az órára 😄DD)
Egy napkitörésnek az energiája ami elér minket milliószor nagyobb mint ezé a csipé.Szval semmiféle állaptbeli hatása nem lesz. Azonfelül rengetek jó dologra lehetne használni, a probléma csak az hogy rengeteg rosz dologra is lehet, ráadásul igen könnyedén. A magánvéleményem meg az hogy amikor ma a diákigazolványban lévõ csipet a diákok 90% nem használja illetve nem is ismeri,mert nics hol és mire használni,akkor mirõl is beszélünk? bõr alá ültethetõ csiprõl? Hisz még a kártyásat sem használjuk mert nincs hol.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

jó, akokr ajánlom figyelmedbe a pesti közlekedést, amikor pont egy elrohanó tömegközlekedési eszközre amiatt nem tudsz jegyet venni mert benyeli az a sza$ a pénzed. aztán meg magyarázkodhatsz amikor jön a kezelõ... ku$vára nem érdekli, hogy miért nincs nálad jegy...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Tescos eladós maffia? Hmm... <#fejvakaras><#idiota>

😊)))))))))))

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

pite
egy bevásárlókocsi fogantyúja megfelelõ egy RFID olvasó elrejtéséhez. gondold tovább... <#ravasz1>

zizi

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Lehet marhaság is, de elektromágneses hullámok igenis befolyásolják a viselkedést, lásd napkitörések, vagy a Schumann hullámok, amiket a NASA is szimulál az ûrhajóin, mert szükségesek a szervezet normális mûködéséhez, írd be egy keresõbe, hogy Schumann wave vagy schumann resonance plussz NASA, és dobálni fogja az ehhez hasonló linkeket:

http://www.implosionresearch.com/environment.html

NASA, the American National Aeronautics and Space Administration, have studied these Schumann waves extensively and have recognised the importance of these waves for human health. Space shuttles, leaving our atmosphere, are equipped with artificial Schumann wave generators to simulate the natural electromagnetic environment of the earth.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Pontosan, ahogy mondod (irod) 😊
"Mindig hozzá akarok félni azokhoz a dolgokhoz, amelyekre szükségem van. Ha ne adj' isten történik velem valami, és ruha nélkül ébredek egy sikártóban, nem árt ha be tudok jutni a lakásomba"

😊)) Ne adj Isten nyar lesz, es a legkondik miatt aramkimaradas lesz..

<#lama>
smv
Ja, most olvastam lejjebb, hogyc sak gerjesztés hatására. De attól még lehet az emberkénknél egy "gerjesztõ" ( 😄 ), amivel "véletlenül" nekemkoccan a buszon...

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
gondolom valami jelet bocsájt ki a csip. Vagy elhúzod valami elõtt, és az érzékeli. No de mi van, ha ezt a jelet valaki lemásolja? Mittom elsétál melletted, közbe a zsebében lévõ kütyü dekódolja, vagy rögzíti, hogy milyen jelet küld, vagy mittom. Akkor minden adatomhoz hozzájut, és még be is tud mászkálni a lakásomba?

Starcraft + Diablo III - esemve

Pharaoh
Swarzchi még csak kormányzó, elnök soha nem lesz.

A chippek rögzíthetnék a szexuális kapcsolatokat is.😊 Egy a nõ fenekében és egy férfi valamelyik elülsõ testrészében tuti megoldása lenne a problémák ezen részének.
Egy csipp az agyba, ami hatalmas memóriával rendelkezik és soha nem kellene tanulnunk ahoz, hogy okosak legyünk.
Amúgy a Pusztító filmben is hasonló a helyzet. Ami jó film. Készült a 90es évek végén, és érdekesség, hogy a filmben megjósolták Swarzchi elnökké választását.
A beültetés után már csak a nyakörv + a póráz hiányzik....

Kibéleled a ruhád alufóliával és leárnyékolod!

A sapka alá is tegyél nehogy az UFOk besugarazzanak <#idiota>

HappyBoy
Vegyétek-vigyétek! Hurrá! De én inkább ki akarok szállni!
Pharaoh
És miért nem kéne?
Nekem jól jönne, a busznál maradva nekem bérletem van és utálom a tömött buszom elõbányaszni, miközben a busz 100-al megy. Arról nem is beszélve, hogy mi van ha otthon hagyom.

"Ha ne adj' isten történik velem valami, és ruha nélkül ébredek egy sikártóban, nem árt ha be tudok jutni a lakásomba"

a kulonbseg annyi, hogy emellett meg levagott kezzel is fog ebredni..
FtranX
Nekem jól jönne egy ilyen. A lakáskulcsot gyakran otthon hagyom, amikor reggel elmegyek otthonról, aztán délután meg nem tudok bejönni. 😄

Rettenthető
Nekem ilyen szar, akkor sem kellene, ha fizetnének.
Nem egészen értem azokat az embereket, akik a buszjegyelyukasztás idõmegspórolását látják benne hatalmas elõnyként és ezért szeretnének egy ilyet...
Kell ez a halálnak. Még akkor is, ha az õserdõben elveszeve, csak ennek segítségével tudnának megtalálni, inkább dögöljek meg.

Ennek a csávónak sztm kiskorában (8 évesen) biztos volt anális beültetése...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Tetszik, vagy sem, mindenképpen be fogják vezetni. Mégpedig úgy, hogy Te fogod kérni. Ha bírtokában vagy akciókban részesülsz, egyre több helyen ezzel váltják majd fel - késõbb mindenhol - a bankkártyákat. Itt jegyezném meg, hogy manapság bankszámla nélkül még dolgozni sem tudsz, mert a fizetésed ugye arra utalják, régen nem volt így. Kaptad kézbe és ha akartad betetted a bankba. Ugyan ez lesz a RAFID Chipekkel is, késõbb csak úgy tutdsz majd CSAK elhelyezkedni, ha van ilyened. Hogy ez marhaság?! - majd meglátjuk 5-6 év múlva...<#puszi>

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

Proview
SZületéskor berakják minden újszülöttbe, és attól fogva csak retusált röntgenképeket látnak az érintett részrõl <#wow1><#nevetes2><#nemtudom>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Én is megsúgom hogy kezdetben a mobiltelefon is téglányi méretü volt és csak telefonálni lehetett vele. Ma meg már épp csak a se..gem nem törli ki.Meg egy dolog hogy te elmész kis pistaként és egy iylet berédraknak a te kérésedre, meg megint más hogyha pl születésedkor belédraknak egyet(mint ahogy ma kapsz diákot, személyigazolványt stb.), ki tujda milyen infokkal, aztán szevasz.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

az sokkal jobb lenne, hogy egy ilyen eeprom lenne, amibe a kulonbozo cegek irhatnanak adatot.

pl a bkv venne maganak par byte-ot es oda lehetne bejegyezni, hogy vettel berletet ilyen meg ilyen idoszakra. minden titkositva lenne es kiolvasni mindenki csak a sajat szekciojat tudna. beirni pedig csak a sajat reszre irhatna es kellene hozza egy felhasznaloi engedely is.

es nem is kellene "beepiteni". egyszeru chipkartya. lehet hogy mar van is ilyen, csak kurvara nem itt nalunk.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Ha nem tudod mirol van szo, olvasd el a cikk alatti resz. Pont ez a cime.

"Mire jó az RFID? Itt megtudhatja!"

egyebkent megsugom, az RFID gyakorlatilag egy szamsor. nem tul rovid es nem is tul hosszu.
egy azonositonak lehet hasznalni es hogy mit azonositanak vele az mar csak a tervezestol fugg.

nem ad semmilyen jelet kifele onmagatol. csakis abban az esetben ha egy megfelelo (egyszeru) aramkorrel gerjesztik. ilyenkor egyszeru adokent mukodik de iszonyu pici a teljesitmenye. nagyon konyu learnyekolni es olvasni altalaban nehany centirol lehet. nagyon extrem esetben nehany meter.

Én szivesen bele tetetném a kezembe. De nekem olyen kéne amit én terveztem és kivülrõl bármikor egy nagyobb biztonsági ellenõrzés után meg lehetne változtatni az RFID azonósitót.
A saját termékemben csak megizok! Lehetne benne pl.: 100K byte eeprom amibe azt rakok amit akarok. De egy chip sohha sem fogja az érzéseket, gondolatokat befolyásolni! - Legalábbis egyenlõre nem.
egesd el a szemelyidet is

Orwell bátyó elégedetten mosolyog.
Egyébként a méretét elnézve jó nagy rizsszemek lehetnek arrafelé, ha ez sokkal kisebb.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Pharaoh
Ez a kézlevágósdi is el van túlozva, nem hinném hogy ezentúl mindenki baltával rohangálna, a csontot meg nem olyan egyszerú egy konyhakéssel elvágni. Ha megfenyegetnek, inkább megmondom, hogy kb hol van és kivágja, az orvos meg rendbeteszi a kezem.

Pharaoh
fogsz 3-8 felest, attól függ mennyire bírod az italt és egy bicskát, és máris eldobhatod a chipet, mint a mobilt. Vagy nem hiszem, hogy olyan nagy antennája lenne, betekered a kezed alufóliába és le is van árnyékolva.
Amúgy azt hallottam, hogy ha a mobil nics bekapcsolva, akkor is be tudják mérni.

Ez igaz, de a chipeket nehéz nyomonkövetni, mert passzív, tele kell nyomni a környezeted sûrûn leolvasókkal, hogy nyomon tudjanak követni. Mobiltelónál ez azért jóval egyszerûbb, mivel Te is adsz és ráadásul teljesen önként és dalolva regisztrálkodsz a tornyokhoz 😊.
mrzed001
Nem tom, én annyira nem félek tõle.
Mennyivel egyszerûbb lenne, ha a metróhoz menet leolvassa az azonosítód, és már ellenõrizve is van hogy van bérleted, vagy a kocsid csak a legyintésedre indulna ...
Persze ehhez kellene valami, amit a mai törvények nem tesznek lehetõvé, mégpedig hogy mindenki egy nagy nyitott adatbázisban szerepeljen.

A kézlevágástól félve persze sokan kapásból a lábukba, mellükbe ültettetnék ami rögtön viccesebbé tenné a használatát 😊))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ez igaz, csak egy mobilt bármikor kikapcsolhatok eldobhatok. Egy chipet ami meg belém van ültetve hát nem igazán...

Macc
Hat en koszi nem kerek... Bar a kozeljovoben felek, hogy nem lesz valasztasom. Az a baj, hogy a tobbseget nem zavarja, ezert is lesz bevezetve. Jo birkanak lenni...

Javaslom a nem hasznalok beulteteseket, ne vagd le a kezem! feliratu polok szitazasat, par even belul tuti uzlet 😄
Pharaoh
"a chippen keresztül befolyásolhatóvá válik a gondolkodás, testi és lelki folyamatok"

Ekkora marhaságot is ritkán olvasni.

Az meg , hogy a chippekkel bárki bármikor követhetõ nem nagy szám, most is meglehet csinálni, mivel a mobilt lehet követni és szinte mindenkinek van.

Ez marhaság. Viszont az már nem, hogy ezzel a csippel nagyon könnyü visszaélni.Egybõl nyomonkövethetõ leszel, és ad hoc esetben pl simán el fogják tudni a jelszavad meg a felhasználói neved távolról anélkül hogy tudnál róla.

Most majd az embereket is megbillogozzák, mint a marhákat...

"Mindig hozzá akarok félni azokhoz a dolgokhoz, amelyekre szükségem van. Ha ne adj' isten történik velem valami, és ruha nélkül ébredek egy sikártóban, nem árt ha be tudok jutni a lakásomba"

lol
Miután a rendõrség letartóztatja közszeméremsértésért, beviszik, kihallgatják stb majd hívnak õk neki egy lakatost 😊

mondjuk jelszonak nem hasznalnam, mert eleg nehez cserelni 😊 esetleg jobbkez, balkez 😊

semmivel sem nyujt tobbet vagy kevesebbet, mint egy ausztriai sifelvononal hasznalt RFID-s kartya.

Csak max nehezebb elveszteni. Nemtudom miert kell az ilyentol ennyire fosni?

Atomreaktor
jaja ez az. ha van nálam egy kulcs és ellopják még nem biztos hogy a zárat is megtalálják hozzá. de ha viszik a kezemet akkor már nagyobb az esélyük és nem csk egy zárat nyitnak ki... mindegy majd biztos erre is kitalálnak vmit...

duc
Nagyszerû, 5 év múlva ha ellopják a telefonomat, levágják hozzá a kezemet is
Hát, én elég sok "összeesküvés-elméletes" anyagot olvasok a neten, és speciel ezt a chippet is láttam már egy videoanyagban. Ott azt állították, az a kisebbik dolog, hogy ezekkel a chippekkel bárki bármikor követhetõ, ami igazán gáz, hogy a chippen keresztül befolyásolhatóvá válik a gondolkodás, testi és lelki folyamatok. És nyugodtan suttba vágható a jelenlegi "demokrácia", amit inkább médiokráciának neveznék, mert feleslegessé válik, ez hatékonyabb.

Rettenthető
"Mindig hozzá akarok félni azokhoz a dolgokhoz, amelyekre szükségem van. Ha ne adj' isten történik velem valami, és ruha nélkül..."

...és kéz nélkül.