Chipeket a bőr alá!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki ennyire kényelmes, akkor miért nem vesz ujjlenyomatolvasót? Akkor nem kéne cuccokat mûteni a kezébe.
Én inkább majd magyarázkodom a kezelõnek, vagy gyalog megyek.
Tudod, felõlem a világon mindenkibe ültethetnek ilyet, akár 100-at is, de belém - ha nem kérem -, akkor majd ne tegyenek és ne legyen feltétele a normális életnek.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Egy napkitörésnek az energiája ami elér minket milliószor nagyobb mint ezé a csipé.Szval semmiféle állaptbeli hatása nem lesz. Azonfelül rengetek jó dologra lehetne használni, a probléma csak az hogy rengeteg rosz dologra is lehet, ráadásul igen könnyedén. A magánvéleményem meg az hogy amikor ma a diákigazolványban lévõ csipet a diákok 90% nem használja illetve nem is ismeri,mert nics hol és mire használni,akkor mirõl is beszélünk? bõr alá ültethetõ csiprõl? Hisz még a kártyásat sem használjuk mert nincs hol.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
zizi
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
http://www.implosionresearch.com/environment.html
NASA, the American National Aeronautics and Space Administration, have studied these Schumann waves extensively and have recognised the importance of these waves for human health. Space shuttles, leaving our atmosphere, are equipped with artificial Schumann wave generators to simulate the natural electromagnetic environment of the earth.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
😊)) Ne adj Isten nyar lesz, es a legkondik miatt aramkimaradas lesz..
<#lama>#lama>
Starcraft + Diablo III - esemve
Starcraft + Diablo III - esemve
Egy csipp az agyba, ami hatalmas memóriával rendelkezik és soha nem kellene tanulnunk ahoz, hogy okosak legyünk.
Amúgy a Pusztító filmben is hasonló a helyzet. Ami jó film. Készült a 90es évek végén, és érdekesség, hogy a filmben megjósolták Swarzchi elnökké választását.
A sapka alá is tegyél nehogy az UFOk besugarazzanak <#idiota>#idiota>
Nekem jól jönne, a busznál maradva nekem bérletem van és utálom a tömött buszom elõbányaszni, miközben a busz 100-al megy. Arról nem is beszélve, hogy mi van ha otthon hagyom.
a kulonbseg annyi, hogy emellett meg levagott kezzel is fog ebredni..
Nem egészen értem azokat az embereket, akik a buszjegyelyukasztás idõmegspórolását látják benne hatalmas elõnyként és ezért szeretnének egy ilyet...
Kell ez a halálnak. Még akkor is, ha az õserdõben elveszeve, csak ennek segítségével tudnának megtalálni, inkább dögöljek meg.
Ennek a csávónak sztm kiskorában (8 évesen) biztos volt anális beültetése...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
pl a bkv venne maganak par byte-ot es oda lehetne bejegyezni, hogy vettel berletet ilyen meg ilyen idoszakra. minden titkositva lenne es kiolvasni mindenki csak a sajat szekciojat tudna. beirni pedig csak a sajat reszre irhatna es kellene hozza egy felhasznaloi engedely is.
es nem is kellene "beepiteni". egyszeru chipkartya. lehet hogy mar van is ilyen, csak kurvara nem itt nalunk.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
"Mire jó az RFID? Itt megtudhatja!"
egyebkent megsugom, az RFID gyakorlatilag egy szamsor. nem tul rovid es nem is tul hosszu.
egy azonositonak lehet hasznalni es hogy mit azonositanak vele az mar csak a tervezestol fugg.
nem ad semmilyen jelet kifele onmagatol. csakis abban az esetben ha egy megfelelo (egyszeru) aramkorrel gerjesztik. ilyenkor egyszeru adokent mukodik de iszonyu pici a teljesitmenye. nagyon konyu learnyekolni es olvasni altalaban nehany centirol lehet. nagyon extrem esetben nehany meter.
A saját termékemben csak megizok! Lehetne benne pl.: 100K byte eeprom amibe azt rakok amit akarok. De egy chip sohha sem fogja az érzéseket, gondolatokat befolyásolni! - Legalábbis egyenlõre nem.
Egyébként a méretét elnézve jó nagy rizsszemek lehetnek arrafelé, ha ez sokkal kisebb.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Amúgy azt hallottam, hogy ha a mobil nics bekapcsolva, akkor is be tudják mérni.
Mennyivel egyszerûbb lenne, ha a metróhoz menet leolvassa az azonosítód, és már ellenõrizve is van hogy van bérleted, vagy a kocsid csak a legyintésedre indulna ...
Persze ehhez kellene valami, amit a mai törvények nem tesznek lehetõvé, mégpedig hogy mindenki egy nagy nyitott adatbázisban szerepeljen.
A kézlevágástól félve persze sokan kapásból a lábukba, mellükbe ültettetnék ami rögtön viccesebbé tenné a használatát 😊))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ekkora marhaságot is ritkán olvasni.
Az meg , hogy a chippekkel bárki bármikor követhetõ nem nagy szám, most is meglehet csinálni, mivel a mobilt lehet követni és szinte mindenkinek van.
lol
Miután a rendõrség letartóztatja közszeméremsértésért, beviszik, kihallgatják stb majd hívnak õk neki egy lakatost 😊
Csak max nehezebb elveszteni. Nemtudom miert kell az ilyentol ennyire fosni?