104
-
C00L #24 Én szivesen bele tetetném a kezembe. De nekem olyen kéne amit én terveztem és kivülről bármikor egy nagyobb biztonsági ellenőrzés után meg lehetne változtatni az RFID azonósitót.
A saját termékemben csak megizok! Lehetne benne pl.: 100K byte eeprom amibe azt rakok amit akarok. De egy chip sohha sem fogja az érzéseket, gondolatokat befolyásolni! - Legalábbis egyenlőre nem. -
fflx #23 egesd el a szemelyidet is -
bunny #22 Orwell bátyó elégedetten mosolyog.
Egyébként a méretét elnézve jó nagy rizsszemek lehetnek arrafelé, ha ez sokkal kisebb. -
#21 Ez a kézlevágósdi is el van túlozva, nem hinném hogy ezentúl mindenki baltával rohangálna, a csontot meg nem olyan egyszerú egy konyhakéssel elvágni. Ha megfenyegetnek, inkább megmondom, hogy kb hol van és kivágja, az orvos meg rendbeteszi a kezem. -
#20 fogsz 3-8 felest, attól függ mennyire bírod az italt és egy bicskát, és máris eldobhatod a chipet, mint a mobilt. Vagy nem hiszem, hogy olyan nagy antennája lenne, betekered a kezed alufóliába és le is van árnyékolva.
Amúgy azt hallottam, hogy ha a mobil nics bekapcsolva, akkor is be tudják mérni. -
pemga #19 Ez igaz, de a chipeket nehéz nyomonkövetni, mert passzív, tele kell nyomni a környezeted sűrűn leolvasókkal, hogy nyomon tudjanak követni. Mobiltelónál ez azért jóval egyszerűbb, mivel Te is adsz és ráadásul teljesen önként és dalolva regisztrálkodsz a tornyokhoz :). -
#18 Nem tom, én annyira nem félek tőle.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a metróhoz menet leolvassa az azonosítód, és már ellenőrizve is van hogy van bérleted, vagy a kocsid csak a legyintésedre indulna ...
Persze ehhez kellene valami, amit a mai törvények nem tesznek lehetővé, mégpedig hogy mindenki egy nagy nyitott adatbázisban szerepeljen.
A kézlevágástól félve persze sokan kapásból a lábukba, mellükbe ültettetnék ami rögtön viccesebbé tenné a használatát :))) -
assdf #17 Ez igaz, csak egy mobilt bármikor kikapcsolhatok eldobhatok. Egy chipet ami meg belém van ültetve hát nem igazán... -
#16 Hat en koszi nem kerek... Bar a kozeljovoben felek, hogy nem lesz valasztasom. Az a baj, hogy a tobbseget nem zavarja, ezert is lesz bevezetve. Jo birkanak lenni... -
ddfg #15 Javaslom a nem hasznalok beulteteseket, ne vagd le a kezem! feliratu polok szitazasat, par even belul tuti uzlet :D -
#14 "a chippen keresztül befolyásolhatóvá válik a gondolkodás, testi és lelki folyamatok"
Ekkora marhaságot is ritkán olvasni.
Az meg , hogy a chippekkel bárki bármikor követhető nem nagy szám, most is meglehet csinálni, mivel a mobilt lehet követni és szinte mindenkinek van. -
assdf #13 Ez marhaság. Viszont az már nem, hogy ezzel a csippel nagyon könnyü visszaélni.Egyből nyomonkövethető leszel, és ad hoc esetben pl simán el fogják tudni a jelszavad meg a felhasználói neved távolról anélkül hogy tudnál róla. -
Praetor #12 Most majd az embereket is megbillogozzák, mint a marhákat...
-
haxoror #11 "Mindig hozzá akarok félni azokhoz a dolgokhoz, amelyekre szükségem van. Ha ne adj' isten történik velem valami, és ruha nélkül ébredek egy sikártóban, nem árt ha be tudok jutni a lakásomba"
lol
Miután a rendőrség letartóztatja közszeméremsértésért, beviszik, kihallgatják stb majd hívnak ők neki egy lakatost :) -
fflx #10 mondjuk jelszonak nem hasznalnam, mert eleg nehez cserelni :) esetleg jobbkez, balkez :) -
fflx #9 semmivel sem nyujt tobbet vagy kevesebbet, mint egy ausztriai sifelvononal hasznalt RFID-s kartya.
Csak max nehezebb elveszteni. Nemtudom miert kell az ilyentol ennyire fosni? -
#8 jaja ez az. ha van nálam egy kulcs és ellopják még nem biztos hogy a zárat is megtalálják hozzá. de ha viszik a kezemet akkor már nagyobb az esélyük és nem csk egy zárat nyitnak ki... mindegy majd biztos erre is kitalálnak vmit... -
#7 Nagyszerű, 5 év múlva ha ellopják a telefonomat, levágják hozzá a kezemet is -
John Wayne #6 Hát, én elég sok "összeesküvés-elméletes" anyagot olvasok a neten, és speciel ezt a chippet is láttam már egy videoanyagban. Ott azt állították, az a kisebbik dolog, hogy ezekkel a chippekkel bárki bármikor követhető, ami igazán gáz, hogy a chippen keresztül befolyásolhatóvá válik a gondolkodás, testi és lelki folyamatok. És nyugodtan suttba vágható a jelenlegi "demokrácia", amit inkább médiokráciának neveznék, mert feleslegessé válik, ez hatékonyabb. -
#5 "Mindig hozzá akarok félni azokhoz a dolgokhoz, amelyekre szükségem van. Ha ne adj' isten történik velem valami, és ruha nélkül..."
...és kéz nélkül. -
#4 december elején ugy gondoltam egy ilyet ültetek belém a hátam "közepébe" :) végülis nem láttma oda mit művelt a nővérek által is említett fura doki :D -
Cat #3 most is csak egy szám vagy a rendszerekben, és te is számokkal azonosítod magad mindenhol. Ez csak annyit csinál, hogy megöli az ennek ellenkezőjében való hitet. -
#2 Valaki regebben a kezembe nyomott egy fenymasolt "ujsagot", amit valami vallasi szekta keszittetett. Altalaban azzal a lendulettel el szoktam dobni oket. Mivel nem volt nalam semmi mas, elolvastam.
Abban volt, hogy szerintuk az ilyen emberbe ultetett csippek a gonosz jele. Lassan kezdem elhinni, hogy van benne valami. A vegen meg kotelezo lesz, aztan lesz szep uj vilag... -
#1 kérek egy ilyen csippet a seggembe ! .)
de nekem olyan kell hogy feltoltom anyaggal es mikor bemegyek vizsgázni akkor a szemem elott latom a cuccot :P