Kiszivárgott az Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kora:ismeretlen
neme:ismeretlen
életkor:ismeretlen
Gratula, hogy még ezt sem mered elénk tárni.
Nekem ennél nem kell több
az ilyen emberek épülnek be a letöltõ hálózatokba, és egyéb helyekre, és súgnak azoknak, akiknek nem kellene..
szevasz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nos, amugy egész jo kis5let volt, a készitõktõl, mint anno a kontrollnál feltesznek egy egy kis kopiát... és a legnagyobb reklám😊 és Bevétel is az lesz persze😊 Egy baj van, csak, hogy ezek után a többi Szar mert a magyar filmek 90% -a rakás szar, ugyan így fog hivatkozni millios meg milliárdos károkrol hiába nem nézzné meg a kutya sem😊 Ezt az ASVA-Ingyenélõ tagokal elkéne már beszélgetni kicsit, hogy, mondják meg épitkeznek vagy uj kocsi kell, esünk tul rajta, de ez már azért mégis csak sok😊)) Hasomra csapok és mondok számokat ÜberLoL... "...Szomvetunio is Nagy volt mégis volt Határa..."
😄éDéDéDé
Elnézést a Sorokért:)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ÉN is megnéztem, és meg is fogom venni, ha kijön DVD-n.
Akkor milyen kár is éri õket?
Semmilyen.
Arra kellene vigyázni, hogy ne kerüljön ki. Az én irodámból sem kerül ki más, csak amit én akarok, pedig vagyunk egy páran.
Akkor hogy is van?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"És hogy honnan derült ki számukra, hogy 28 ezren várakoznak a letöltésre? "A monitorozó embereink mondták nekünk ezt a számot" - válaszolta az elnök."
No comment.
Egy átlagos magyar család évente egyszer xy helyen nyaral, min. fél-másfélmilliós autója van (tehát van!) és az egy fõre esõ jövedelme kb. 50 ezer Ft. Ha ebbõl nem tellik 1000 Ft-ra, mely mellesleg 690 Ft/ fõ, akkor azt nagyon tudom sajnálni.
Akirõl te beszélsz az nem az átlag magyar család, hanem a szegénysorsú magyar (fõleg roma) család, ilyen is van nagyon sok, de közel sem annyi mint amennyi "átlag" vagy középosztálybeli vagy afeletti van.
A cikkrõl: Undorító dolog, hogy az ASVA hazudozik.
5 millárd forint kár/év... nevetséges.
Jómagam ha tehetem állandóan veszek 1-2 akciós DVD-t, moziba járunk, stb... na DE NEM SZAROKÉRT FIZETEK (pl Egy szoknya egy nadrágot, meg Le a fejjelt, meg Argo). Az ilyen filmeket arra sem méltatom, hogy kölcsönkérjem.
Az Üvegtigris egy kivétel, ami erõsít a szabályt. Az elsõ rész igazi klasszikussá vált, Rudolf Péter re azt hiszem büszkék lehetünk.
Természetesen nem töltöttem le az Üvegtigrist és moziban fogom megnézni, akárcsak azokat a filmeket melyek megérdemlik a jegy árát.
Igénytelennek tartom viszont azokat akik egy ilyen nevet lerántanak a netrõl és megnézik, ráadásul úgy, hogy se zene, nincsennek benne részek, nem végleges stb.
Tiszteljük már meg azzal a saját honfitársainkat, hogy megnézzük a moziban a filmet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Ezt milyen család tudja kikazdálkodni a mai világban? Épp ezért nem is mennek. Hány %-a ez a lakosságnak? 40? Már akik ilyen helyzetben vannak.
+ 60000 letöltés. Na ez érdekes. Aki kicsit belelát a torrent világába az láthatja hogy az oldalak felhasználóiban elég szép átfedés van, szal akinek van x-re rege, annak valszeg van y-ra is. jó nem mindenkinek, de azért a többség így lehet. Dc. megint ugyan ez. talán jó ha van ennyi p2p felhasznló (60e) az országban. Mindenki letöltötte? na ne már hogy egy ilyen magyar film lekörözne egy NFSMW-t, vagy egy Quake4-et, azzal hogy mindenki leszedte...
pl én sem töltöttem, mert nem érdekel.
Érdekes dolgok ezek... Pont úgy mint a Mahasz Artisjus párosnál... Asva is csak a saját zsebét tömi... Volt már valaki a Mahasz székházban? Csévi utca, na az a fényûzés palotája... Ami ott bent van...
Írás közben eszembe jutott valami. Marhára kiváncsi lennék mennyi pénz jött be tavaj a matricákból, meg a többi jogdíjból. Errõl nem szól a fáma, és ezt nem is adják ki, mert Asváék szerint ez nem nyilvános adat.. Hová lehet fordulni vajon hogy ez nyilvánosságra kerüljön? De nem valami minuszolt gyökettõzött 2millió Ft, hanem az igazság?
Azért az a 800 milka +/- nem mind1.
Nagyon szenilisnek/naívnak kell lenni ahhoz hogy tetszen az embernek...
"Az ASVA közlése szerint azonban már eddig is 28 ezren töltötték le a félkész változatot."
Hogy honnan tudják
nem tudom, ki hallott az ASVA által indított filmhalász programról. Röviden:
adott egy program, melynek lényege, h szûrje a különféle audiovizuális cuccok menetét a hálózaton. Ezt ajánlották iskoláknak, közintézményeknek, egyetemeknek (ehhe😊, ... Gondolom ennek a használatával mértek most is - ahogy a próbánál is. Mert ugye ki kellett próbálni valahol, erre pedig egy egyetemet választottak anno. A program tényleg mûködik😊
(zárójeles rész: az ottani hallgatókat NEM tájékoztatták a tesztrõl. Ebbe is beleköthetünk, de ez nem az a hír😊.
Van még 1-2 apró ASVA kaland, aminél hangosan lehetne qrvanyázni, de ez tényleg érdekes... csatlakoznék itt: Cat #16.
Igaz én 14 vagy hányévesen láttam és akkor azért az ember nyitottabb... meg hát a zenéje azért most is tetszik.
A többi viszont tényleg hullaszar.
Nem is értem mit esznek benne egyesek ?
Mer az tény, hogy ha objektíven akarjuk minõsíteni akkor
a színészi játék szar
az operatõri munka elmegy
forgatókönyv szar
rendezés olyan volt?
kontroll, uvegtigris, vilagszam, sose halunk meg... <#levele>#levele>
...csak birjam ki a premierig! <#taps>#taps>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
viszont van 1-2 amcsi film, amit ha elõtte láttam volna, tuti nem esznek a zsémbõl. <#ejnye1>#ejnye1>hulladékok.
Mellesleg akkor könyveljük el hogy mindannyian 500 forintot loptunk a "kiváltságosaktól"...
Es meg van pofad lehuzni a filmet? <#ejnye1>#ejnye1>
Ennyi igenytelen embert...
Már 60.000 letöltésrõl beszélnek. Csak szeretnék, hogy ilyan sikeres legyen a film.
Torrenten nincs fent, DC felhasználó meg nem hiszem hogy lenne ennyi.
tessék, kívánságod szerint
holnap jelentkezem az asvanál, hátha jól fizetnek
ilyeneket kitalálni meg nemnehéz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szép
bár ha meggondolom, én ennek sokszorosát elkövettem, mert egy csomó filmet nem néztem meg a moziban, nem hogy 5x, de egyszer sem, nem vettem meg mindegyik megjelent DVD-t, ffõleg teljes áron nem
tahát ha azt vesszük, hogy egy héten minimum 3-4 új film van, ugye ezeket minimum meg kell nézni kétszer (az heti 10k, vagyis egy évben 520k) és akkor egy hónapban mondjuk megjelenik negyedévente 100 film (tisztára olyan vagyok mint az ASVA, mondok számokat hasrütésre) tehát az 3000 forintjával számolva 300k, vagyis 1,2 millió, adjuk még hozzá a reszlit, és legyen szép kerek 2 millió egy évben
na most rendesek leszünk, és azt mondjuk, hogy a csecsemõknek és a 70 fölöttieknek nem kötelezõ a mozibajárás DVD vásárlás, akkor marad mondjuk 5 millió ember (nagyon csóróknak se legyen kötelezõ - legyünk már szociálisak) szal 5 millió ember csinál minden évebn 1 milla kárt a filmeseknek, az 10x10a 12-en, vagyis 10000 mrd forint
na ennyi lenne ezek szerint a várható haszon
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ez a lényeg 😊 itt ugyanarról van szó. a nem rajongó letõltõ bajnokok úgysem mennek el moziba, mégha 50-szer jobb is mint az elsõ. ez nem kiesés a készítõknek,
viszont a szájhagyomány, nagyon jó reklámot gerjeszthet, és a mozibajáró közösség, mikor ott áll a plakátok alatt..."Te a Letõltõ Józsi mondta -mer mondani fogja, mert azér letõltõ Józsi, ho neki megvan minden mindenki elött..aki nem ebben a világban él le tudja nyûgözni..- h k***a jó, meg a
Download Gézától is hallottam. szép nem szép, igenis a végelszámolásnál, a hype számokban mérhetõ, és sok okos ember van, aki ha tíz filmet elé teszel, a hype lesz az elsõ ami alapján dönt, ez van, és ez a többség. plusz ezzel a felvétellel a kamerások másolatok száma is kevesebb lesz szerintem, és akiket érdekelt a teljes, de csak letõltötték volna, lehet mégis jegyet váltanak """korrekt""" letõltés hiányában.
http://www.prisonbreak.atw.hu
2. Miután megnéztem, rájöttem, hogy nekem jobban bejön, mint az elsõ rész. Szerintem több ütõsebb poén van benne.
3. Na most akkor meg kell majd néznem a mozis, elvileg kiforrottabb verziót. És te jó ég, az ASVA szerint én is károsítom a szerzõket, mert letöltöttem. Inkább azt kéne vizsgálni, hogy a letöltõk közül hányan vásárolták meg a mozijegyet.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
részlet hwsw.hu-ról
5 milliárd??? a magyar filmipar a büdös életben soha nem fog 5 millárdos pluszt beszedni a "kalózkodás" megszüntetésébõl... jó ha magából a filmekbõl összehoz enyt. mégis valaki árulja már el, milyen reális gondolkodásmódot illetve számtant tanítanak manapság az egyetemeken, fõiskolákon? ez a menõ, hazudjunk nagyobbat? bazmeg, az ilyen ostoba emberek egyre jobban kikészítenek...
Miaf@sz? Már elnézést, de 200 ember vágja a filmet? 😄 Vagy hogy is van ez? Ne röhögtessenek már a 21. században, amikor mondjuk max. néhány ember dolgozik a film utómunkálatain, hogy nem lehet kideríteni melyik vitte haza. Mert biztos nem a takarítónénit kérte meg a kisunokája, hogy nyomja be a rec gombot aztán csúsztassa be a köténye alá az anyagot LOL
Akkora mellébeszélés megy az ASVA-nál, hogy lassan többet hazudnak mint a politikusok. Ha azt nem vesszük figyelembe, hogy mondjuk ki a "tettes", de megnézzük azt, hogy az ASVA ezzel a hírrel/közleménnyel a filmet ingyen népszerûsíti (mert ugye a negatív reklám is reklám), kicsit érdekesebb a helyzet. Hazudjunk, tömjük tele a gyökerek fejét dezinformációkkal... ebbõl áll ez az ország ma, 2006-ban. Szánalmas.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
De mivel nem jött be ezért a második rész meg sem érdemli, hogy letöltésre méltassam és ezzel "kárt okozzak" <#mf1>#mf1>
ahogy az 1. részt is
se pénzt, se sávszélességet nem adnék érte 😄
"Embereket kizsákmányolása bün!Müvészek, elõadók kizsákmányolása bün!Jogdij szedése nem saját termék után:BÜN!Ne fizess az ASVA-nak mert õ ezt csinálja!Nézz inkább jogdijmentes tiszta filmet!"<#nezze>#nezze>
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
a kamerás más tészta lenne, de ez az alkotók sara.
egyebkent van olyan mozi, ahol nincs a filmek elott ilyen egyeb bonusz neznivalo? hanem siman a kifizetett filmet megnezve lehet szorakozni?
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Egy kap fos lett szerintem, 60%-nál nem bírtam tovább nézni. Semmi sem történik, de ami tröténik is az gyenge, elcsépelt poén. Igazából egyszer nevettem fel csak a film alatt.
Semmi értelme nem volt a folytatásnak, szerintem csak az alkotók akartak lehúzni még egy bõrt a filmrõl. Amikor az eleján elhangzott az easyrider, már tudtam, hogy valami el vagy szva. Tutira vették, hogy ha valaki elment az elsõre, elmegy a másodikra is. Ha bukás lesz a film, akkor a kiszivárgott film miatt lesz.
Ilyen szempontból már tényleg sajanálom a készítóket, hogy nem tesznek zsebre annyi milliót.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Minõség gyenge lol akkor õk nem láttak gyenge minõséget simán semmi gond a minõséggel.
Next PC upgrade: 2022
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Én is egyet értek abban, hogy akinek tényleg tetszik, az úgyis megnézi moziban és/vagy megveszi dvd-n.. Nincs min aggódniuk..
A hülye Asva tényleg csak a film ellen tesz negatív reklámot.. Ez tipikusan olyan mikor aztmondják "itt az összes kulcs az összes ajtóhoz, de pl a 12.-be nehogy bemenj!" Szal értitek..
Én azt nem értem, ha már ilyen baszott dárga a mozijegy, akkor h képzelik azt h még reklámot is nézetnek az emberrel???
Mind1, az ASVA leszop6
söt ahoz képest, hogy a premier elött kéthétel kint van