Kiszivárgott az Üvegtigris 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülök, hogy azért mások is úgy látják, hogy nincs mindenhol kolbászból a kerítés, és az "átlagos magyar" nem 100-asával fogja venni a 10-ezres DVD-ket, és nem mindenki a statisztikák alapján mondja , hogy de jó nekünk...
Még én érezzem kellemetlenül magam, mert ki mertem jelenteni , hogy igenis rengeteg tisztességes ember van, aki keményen dolgozik és a gyerekeit alig tudja eltartani, vagy ott vannak a kisnyugdíjasok, akik alig tudják a számláikat kifizetni egy becsületesen végig dolgozott élet után kapott kegyelemkenyerükbõl stb... ???
Akik nem látják a szegénységet, nem is akarják ! Valószínú, hogy ahol élnek, a szomszédjainak is jól megy, és el sem tudja képzelni, milyen amikor valóban minimális pénzbõl kell tengõdnie valakinek, vagy el kell tartania több gyereket. Ezektõl az emberektõl nagyon jól esik a valóban becsületes , de kihasznált, szerencsétlen embereknek a kioktató és megalázó lenézés , hogy miért nem keres többet, miért nem megy el jobb helyre dolgozni, mert õ bizony mennyire ügyes volt, és jó drágán el tudta adni a munkaerejét..., A másik meg egy hülye, hogy annyi pénzért dolgozik...
Frank99
Errõl beszéltem.
Az ilyenek írkálnak gyorsan névtelen email-eket...

Free XXX oldalamrõl egyszer le kellett szednem 3 21 Century-s sorozatot, mert valaki, aki az oldalon nézegette a képeket feljelentett náluk....
Kaptam 48 órát, hogy töröljem....
Utána meg egy email-t, hogy jutalékért reklámozhatnám õket...
azóta NINCS 21Century-s sorozatom....

<#gun>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
Örülök, hogy sokan egyetértenek velem.
Már kezdtem azt hinni, hogy velem van a hiba...

Arra még nem gondoltál, a hobbijaid ûzése közben - és amit már páran elmondtunk itt -, hogy nem azt kéne bûnösnek tartani aki letölti a filmet, hanem azt aki kilopta?

Én lassan 6 éve dolgozok aktívan, elég jó pozícióm van, de egyelõre mégsem engedhetem meg magamnak, hogy akár autóm legyen, vagy elmenjek valahova nyaralni. Ami pénzem van, azt nem szórom, érdekes módon nem mondhatom azt, hogy halmokba kéne lapátolnom. Manapság a filmek nagyon kis százalékát tartom arra érdemesnek, hogy talán mozian megnézzem, de inkább dvdn veszem meg, ha kijön. Ergo nem járok moziba, és azért meg fõleg nem fogok elmenni, hogy megnézzem egy film jó vagy rossz. Letöltöm, megnézem (vagy meg se nézem végig) és letörlöm. Ha tetszett beleinvesztálok. De ahogy mondtam, ez nagyon ritka mostanában.

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy minden egyes filmért be kell menni ide + oda, vagy meg kell venni, mert az csak úgy törvényes... de ilyen neveknél azért legyen már természetes a "sakálkodás" ténye.

És azt ki dönti el, hogy ez "ilyen név"? LOL Nem mondod, hogy azért, mert ekkora a felhajtás körülötte, meg az elsõ rész siker volt, már rögtön a második is világklasszis? 😄 Nevetséges.

No akkor itt én viszem a prímet! 😊 Licitáljunk egymás alá! 😊 Nálunk 38K az egy fõre esõ havi pénz, pedig csak 3-an vagyunk: Én, a rokkantnyugdíjas faterom, meg a nyugdíjas anyám. A témáról meg annyit, hogy az ASVA olyan számokkal bír dobálózni, hogy hihetetlen... Én is a torrenthálózatok aktív használója vagyok, de ez a film speciel nem érdekel egyáltalán. Se letölteni, se megvenni, sem -úgy általában - megnézni nem fogom.
tudatlanka: 160K, 2fõ+2 eltartott? Szintén szép szám jön ki... De nehogy azt gondold, hogy ezzel az átlagba tartozol. Csóró senkiházi vagy velem együtt. Meg ahelyett, hogy a gyerekeidre költenéd a pénzt, inkább mindenféle eredeti dvd-t veszel inkább? Jó ég....

Még valami nyaralni közösen a család 10 éve nem volt.....

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Tinman te hol élsz?????
Egy átlagos magyar család évente egyszer xy helyen nyaral, min. fél-másfélmilliós autója van (tehát van!) és az egy fõre esõ jövedelme kb. 50 ezer Ft. Ha ebbõl nem tellik 1000 Ft-ra, mely mellesleg 690 Ft/ fõ, akkor azt nagyon tudom sajnálni.

Akirõl te beszélsz az nem az átlag magyar család, hanem a szegénysorsú magyar (fõleg roma) család, ilyen is van nagyon sok, de közel sem annyi mint amennyi "átlag" vagy középosztálybeli vagy afeletti van.

Csak mellesleg megsugom kocsim nincs nem tellik rá bár szeretnék de hitelt nem merek bevállallni,nem tudom meddig van állásom.Mo-n ha olvasol más hireket is a szg 90%-t hitelre vásárolták és egyre többen nem tudják fizetni. Eltartok 2 gyereket TISZTESÉGEN nevelem õket.Nejemmel keresünk mindennel együtt kb 160eFt-t.Tartok tõle ez a magyar átlag vagy még rosszabb....ja és nem roma vagyok ráadásul az ország "boldogabbik" felén élünk.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Mike at home
kurvajó vásárt csináltál
csak tudod USA-ban, fél év alatt leesik a játék ára, nem 2 év alatt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Magyarországon mindig akad egy névtelen feljelentõ

Tisztelt Szerkesztõség!

Felháborodva és megdöbbenve hallottam ma a hírt, hogy terjed a neten az Üvegtigris címû film második része, teljes hosszában. Sajnos semmilyen illetékessel nem tudok kapcsolatot teremteni, ezért folyamodtam Önökhöz. Kérem értesítsék a film készítõit, a különbözõ hírportálokat, mert ez így nem folytatódhat tovább. A vetítésig még 14 nap van hátra, ennyi idõ alatt gyakorlatilag bárki megszerezheti a másolatot. Kérem a nevemet ne használják fel, amennyiben érdemesnek tartják a hírt továbbadni.

Üdvözlettel
index - keretes irás

semmit nem fejlõdtünk Rákosiék óta, semmit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
arról nem beszélve, hogy nálunk ugye milyen magas az internetpenetráció, szal sokan nem hogy letöltenének egy filmet, hanem net közelébe sem kerülnek, vagy modemeznek

hány széllású nettel rendelkezõ ember van ma Mo-n?

Teljesen igazad van. Csak ekkor nem tudnának kellõképpen sírni-ríni... Kicsit az jutott eszembe mikor a filmekben (több filmben is volt ilyen jelenet), a bankrablók bénán viszik a pénzt és nagy nyilvánosság elõtt véletlenül szétszórják, hogy százdollárosok repkednek mindenfele, akkor azt vennék elõ, aki netán felmarkolt egyet kettõt a levegõben repkedõ százmillóból. Sõt nem is foglakoznának az igazi bûnösökkel, hanem az lenne a hír, hogy több ezer ember szedte össze a lopott pénzt. (A pofátlanok) 😊
Mike at home
egyetértek

Érdemes megnézni, végre egy felkészült riporter és egy felkészült válaszadó az ASVA csávó mellett. Huzza is a száját kálmán andrás amikor elhangzik hogy a letöltés az legális 😊

http://video.hirado.hu/videok/este/20060106/este_asva_100_060106.wmv

Mike at home
mi 690?

vidéki vagy?

Mike at home
tudod miért
senki nem ellenõrzi õket mire és mennyit költenek

Mike at home
ki vagy te, hogy eldöntsd kinek tetszhet az Üvegtigris?

Nagyon fontos kiemelni, hogy nem "kamerás tolvajokról" vagy "maffiáról" van szó (mint korábban szerette azt az ASVA hangoztatni), hanem egy az utómunkálatokban részt vevõ személyrõl. Sepregessenek elõször a saját házuk táján, és csak utána gyanusítsák meg a teljes társadalmat lopással. Nem a 28ezer ember a bûnös aki sorbanáll a letöltésért, hanem az az egy, aki a vágószobából kivitte a cuccot - ez utóbbi dologról szemérmesen hallgatnak, pedig ez a lényeg.

CSOCSO
a kontrolt lattam... marmint a kiszivargott zene nelkuli verziot.. hogy mekkora szar egy film
ott a pont...<#taps>
spec pont a tegnap vettem a "médiamárkt"ban négy gámát, átlag 1000ft-ért, a legdrágább 3000-volt, és egyik sem régebbi 2 évnél. Csak jól kell körülnézni, esetenként kérdezni.
Csodálkozol? Ami 2.5k, az általában 5 éves hulladék, amit ma már nekik sincs pofájuk teljes áron elpasszolni (kivéve a médiamárkt). Pattintott kõbaltát se vesz ma már senki, pedig pár 1000 éve még nagyon király volt. Volt.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

<#eljen>

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Tinman
http://www.vendegvaro.hu/53-268 <#bohoc>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
aaaaa: Teljesen jogos amit #112-ben írtál.
Picit most valóban divat lett kevésbé lényeges dolgokat felfújni, de ilyen a média.
Személy szerint én tisztában vagyok az "õstermelõ" problémával is, de az ellen sokat nem tudok tenni max. annyit, hogy biotejet veszünk.
Viszont ha már a hobbim a mozi/filmek/játékok, akkor a lehetõségeimhez mérten azt hiszem "sokat" teszek az ügy érdekében (nem azzal, hogy itt tépem a szám, hanem azzal, hogy megveszem, elmegyek moziba stb.)

Kicsit off, kicsit on: Alig várom, hogy vasárnap megnézzem a King Kongot. 490 Ftx2/3 órás film biztos milliomos vagyok ezek szerint, de szerintem ez egy nagyon korrekt ár egy THX hangminõségért, 16:9-es képert és "A" mozi hangulatért.

Egyszerûen vannak filmek amiket, ha az ember lewarezol igénytelen szarkává avanzsál át. És szerencsére mostanában elég sok ilyen film volt ami úgymond kötelezõ db.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem mondta senki,hogy ne vegyünk eredetit. Mindenkinek szíve joga,mire költi el a pénzét. Csak az a visszataszító,hogy bemész a moziba és mindjárt az elején gusztustalanul tolvajnak neveznek a PÉNZEDÉRT, ráadásul a hazug reklámjaikat is végig kell nézni. És pont azok sírnak a legjobban (kiadók, filmesek, zenészek) akik azért valljuk be, messzemenõen nem szegények...
Ha a sarki õstermelõ sír, hogy hogy 10 millót költött az állatokra és 30ft-ért sem veszik meg tõle a tejet, míg 160-ért árulják, az senkit nem érdekel, jót röhögnek rajta, miért nem ment managernek. De ha zenésznek, filmesnek nem jön be a produkciója akkor arról országos gyászkampányt kell indítani, és meg kell siratnunk, sõt bûntudatot kel éreznünk, hogy miért csak 1x néztük meg a moziban...
Tinman
"Mert a MÁSOLÁS errõl szól."

A másolás egy alap informatikai mûvelet.
A warez másolása és terjesztése már egy kicsit más kérdés.
De ez már rég nem errõl szól. Elõször is egy film elkészítése bármily furcsa pénzbe kerül... tetemes összegekbe. Vegyük az Üvegtigrist 2 részét mely 230 millióba került valakiknek.
Ha mindenki letöltené ezt a fentebb emlegetett verziót akkor a készítõk 230 milliót+reklám+egyéb költségek vesztettek az ügyön.

Fogalmazhatok úgy is, hogy minden befizetett 490 FT/690 FT-ból 1 Ft-al Rudolf Pétert és "Sanyikirályt" támogatod, mert ha te nem fizetsz 1 Ft-ot a munkájáért és más sem, akkor a sokadik Üvegtigris után Rudolf Péter és "Sanyikirály" együtt fognak a Nyugatinál koldulni.
Szóval ha itt valaki úgy érzi, hogy Sanyikirály nem érdemel 1 Ft-ot akkor qrva gyorsan ássa el magát. <#levele>

aaaaa: Ha autót lehet majd másolni ne aggódj nem ennyibe fog kerülni. Hülye példa volt, de jól hangzott <#hamm>

Frank99
"haggyad', úgyse gyõzöd meg..."

Tinman
Ez egy "filmes" topic (Mr.<#lama>), ha itt a csocsót emlegeted, akkor a normálisabbja a Koltai filmre gondol, nem egy mûanyag kacatra amin fénykorodban 2 sör mellett a haverokkal az "Everything is free" utópiát kergettétek. Elmúlt már a Pecsa korszak <#ejnye1>

OFF

Pont az ilyesmi tesz tönkre szépen lassan a PC-s piacot. Tök mindegy, hogy 5 éves munkáról van szó, Józsika a sulinetes PC-vel úgy érzi, hogy a Blizzard nem érdemel meg egy vasat sem a szar WOW-ért és irány a tört szerver. Az ilyen szemléletnek hála lassan a konzolok lesznek a totális egyeduralkodók.
Nem kell 16k-ért COD2-t venni, de pl FC-t, EQ2-t, Hitman 3-at, stb. már 2.5k-árt bárhol az ember után dobják... persze a kutya se veszi meg inkább letölti.

OFF

aaaaa, ilyen létezik 😊). A kínaiak találták ki 😊. Az egyik Honda SUV-al csinálták, hajszálra ugyanúgy néz ki mint az eredeti, az alkatrészek is cserekompatibilisek. De valahogy az ára jóval alacsonyabb 😊). Tudom, hogy nem erre gondoltál, de ez egy létezõ dolog 😊. Igaz, ezt is másolásnak hívjuk.
Frank99
haggyad', úgyse gyõzöd meg....

elfut az ASWA-hoz, hogy a Frankie is megnézte a SG-rõl, nézzenek már utána!

:-()

Frank99
illetve én....

Itt kifejezetten a producer szólt az ASVA-nak, és a kártérítés is az õ ötlete. Az ASVA itt adatokat "szolgáltat", úgymond õk töltik be a technikai szakértõ szerepét. (Így a 28k-s szám tõlük származik, akármit is jelentsen.) De mindez ebbõl a cikkbõl nem derül ki sajnos, az index cikke már bõbeszédûbb és nyilatkozatokat is tartalmaz.

A "kalóz = silány minõség" hangoztatása az egyértelmûen pszichológia. Ha valamit elég sokszor hangoztatnak, akkor aki nem próbálta elhiszi 😊. Ilyen egyszerû, a nem_hardcore töltögetõket próbálják így kordában tartani.

Marketingfogás volt-e vagy sem, az mostmár majdhogynem mindegy. Ez a cikkezés viszont promóciónak tökéletes, ráadásul viszonylag olcsó 😊. (Már amennyiben összevetjük a különféle újságolvasókat a DC-t fogyasztókkal, szerintem az elõbbibõl van több. Ez csak az összeesküvés elméletek gyártáshoz egy gondolat 😊)

A jegyeladási számok viszont majd érdekelnének 😊.
Lopd el úgy az autót, hogy az eredeti ottmarad...
Szerintem nem is haragudna rád 😊
Mert a MÁSOLÁS errõl szól . Mondjuk odamennél megnéznéd az autót, építenél egy ugyanolyat, és nem vennél a gyártól...
Nem tudom ki találta ki ezt a LOPÁS ferdítést, de elszomorító, hogy azok is harsogják akiknek nem sok közük van hozzá...
A nemzetiséget miért nem neveled, hogy csúnya dolog kábelt lopni ? (Mert az tényleg lopás, de azt megélhetési bûnözésnek nevezik...)
ÉS mibõl gondolod hogy aki letölti, BIZTOS nem veszi meg , na itt a legfõbb hiba...
Frank99
ja, valamit elnéztél:

35-40...

Tinman
de ilyen neveknél azért *NE* legyen már természetes a "sakálkodás" ténye.
Kimaradt a "ne" szó... a lényeg.

Frank99
ja, a csocsó NEKÜNK öregeknek "játékot" jelent...
nem a "Csocsót"....

lám a láma:-))))

Frank99
on:

Keszthelyen nics mozi.
nyáron sem.
és befejeztem.

a véleményem nem változik:

az ilyenek épülnek be a letöltõ hálózatokba, és serverekre, öreg warezes létemre sokat láttam, hallottam és tapasztaltam...

off.

Tinman
A Csocsó jelenlegi ára 6k körül van... kb. 1 éve vettem meg a Koltai díszdobozt AKCIÓBAN 12k-ért a barátnõmnek... benne 3 remek Koltai ("MESTER") film: Szamba, Sose halunk meg, Csocsó.

Egy kis "riszpekt" nem ártana néha az ilyen nagyok irányába (Rudolf Péter is ide sorolandó).

Tinman
Nem: Férfi
Életkor: 25-30
Vélemény Frank99-rõl: Igénytelen szarka és még büszke is rá.

Mellesleg egy hsz korfüggetlen... egy 14 évesnek is lehetnek érett gondolatai, ahogy
egy 35 éves is beszélhet hülyeségeket.

Ha te 35-40 évesen nem bírsz elvánszorogni egy ilyen kaliberü filmért, akkor ezentúl küldök neked csekken havi 490 Ft-ot ugyanis az elsõ elõadás ennyi.

Persze ez csak hozzáállás kérdése... én sem vagyok szent. Én is néztem már meg rengeteg filmet úgy, hogy kölcsönadták, lemásoltam vinyóra... de megnézem és törlöm.
Mit kezdjek közepes filmekkel egy ócska cd-n? Az nagy neveket igyekszem megvenni és büszke is vagyok rá, hogy közel 150 db boltban/online shoptól vásárolt DVD filmem van, mellé meg közel 100 eredeti játék.
Egyáltalán nem vagyok milliomos... ez nagyon sok éves termés és mindig igyekszem akciós DVD-ket, játékokat venni. Ez a hobbim, erre költöm ha van plusz pénzem ennyi.

Keszthelyen van mozi ne hantázz, csak szezonális az az ilyenkor nincs vetítés. Tehát nyáron nem kellene töltögened... ilyenkor meg gondolom leesik
a gyûrû az újjadról, hogy pár km-t autóz Hévízre.
Bár te tudod, ha te reggel a 2 kiflit meg a zacskó tejet szereted ellopni, mert szerinted free, akkor lopjad csak bátran.

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy minden egyes filmért be kell menni ide + oda, vagy meg kell venni, mert az csak úgy törvényes... de ilyen neveknél azért legyen már természetes a "sakálkodás" ténye.

Ha itt az sg-n Steven Segal Félholt címû remekérõl lenne egy cikk, hogy ezek a szemét letöltõk már megint leszedtek egy filmet, akkor azt mondom nyaljanak be a jogvédõk... de ez duplán pofátlanság. A netes közösség nagy része kultuszfilmnek tartja az Üvegtigrist, erre kikerül egy kópia a netre, szépen csendben letöltik az állítólagos "rajongók" és amikor az ASVA ezt szóvá meri tenni akkor még a "tolvaj" van felháborodva azon, hogy mit képzel a "rendõr".
Holnap leugrom Keszthelyre és magamévá teszem az autód, remélem nem orrolsz meg miatta hiszen ez is free megy egy 230 milliós MAGYAR (ja, azért nagy betû mert magyarok volnánk)film is free nem?
Jó reggelt! <#idiota>

A statisztikák szépek, meg az átlag is, de ha "csak" 2-3 millió ilyen ember van, az is nagyobb probléma, mint hogy letöltenek 1 db filmet. És arról, hogy vannak falvak ahol 80-90%-os a munkanélküliség nincs naponta egy cikk ...
Amúgy biztos több, mint 1/3-d, mert rengeteg a kisnyugdíjas, eltartott gyerekek stb. Azért mert a családfõ hazavisz 200 ezret GYES-el segélyekkel, de van 2-3 gyerek + az asszony és így vannnak 4-en 5-en, attól a statisztikában még nagyon jó a fizetése, van mégis csóróak...
Frank99
:-))

nem is tudják, mit beszélnek.

Most komolyan:
egy csomó ember, sztem qva jó fizetéssel, állandóan légvárakat kerget, az összes média, offline és online sajtó (lsd. SG is) adja alájuk a lovat holmi folyamatos károkozásról beszélnek, amikor a NÉP nagy része ESZÉBEN sincs megvenni a filmet, ESZÉBE sincs elmenni moziba, ESZÉBE sincs 10.000 Ft-ért csocsót venni, mert nem teheti meg, vagy nem is akarja, akkor sem ha letöltheti...

ezek hülyék, de qva jól vannak fizetve....

jonnie
Jó hogy így fejlõdik az internet, augusztusben az asva szerint csak 3,6 miliárd volt a kár, fél év alatt 1,4 miliárddal nõtt a károkozás, akkor mennyivel nõhetett az internetezõk száma??

az augusztusi cikk az indexen

Frank99
sõt, az 1/10-ed is...

Frank99
sajnos egy 1/3-d is ilyesztõ szám lehet ám, nemcsak a 2/3-d....

Frank99
attól még a srácnak igaza van...

qva sokan élnek a minimum alatt.

Frank99
nekem sokat elárul akkor is, ha még kamu adatot sem ír oda...

ilyenek voltak régen a sötétben bujkáló ellenforradalmárok..

:-)))

Ki merem jelenteni, hogy az ország fele kétharmada valóban létminimumon tengõdik,

ez azért lol. menj politikusnak. nézz meg egy 2004-es statisztikát, hogy mennyi az átlagfizetés, a minimálbér és hogy az ország hány szaázléka mely fizetési sávokba esik bele. jó magas lehet az a létminimum.

2/3...😊))
Gratula, hogy még ezt sem mered elénk tárni.

és ha beír oda pár kamu adatot máris becsületes ember lesz?
Nem érdekel a film, meg a sírás rívás...
Ettõl a balhétól se többben se kevesbben nem fogják megnézni, aki akarja nem emiatt nem fogja kihagyni vagy megnézni, fõleg nem 28000-en ...
Inkább az a szomorú , hogy Te nem látod micsoda mérhetetlen szegénység van az ország egyes részin és nem csak roma körökben... ennek semmi köze a témához de az az átlag akirõl Te beszélsz, az 10-15%-a lakosságnak (a legjobban élõ réteg) akiket nap mint nap láthatsz a környezetedben. Ki merem jelenteni, hogy az ország fele kétharmada valóban létminimumon tengõdik, fõleg egyes szegényebb vidéki régiókban nagyon rossz a helyzet, még ha ezt nem is reklámozzák...
Frank99
ja, még valami:

porfészek városunkban, Keszthelyen nincsen mozi...

és nehogy már még kocsikázzak azért, hogy a filmet nézzek! Sajnos azt nézem, amit letöltök, meg megvárom, amíg a tékába vagy vele egy idõben a boltban megjelenik, és akkor kiveszem, ha nagyon tetszik, akkor megveszem.