Kiszivárgott az Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez volt a Star Warssal is, és ami még nagyobb port kavart, hogy a Sorstalansággal is
Csak a DVD volt fenn, az is hónapokkal a bemutató után
Egy mozijegy ~1000 HUF. Ebbõl a film készítõi kapnak talán 500-at. Mennyi 5mrd / 500? Nincs is ennyi ember magyarországon - még ha a dvdket is beleszámolom. :) Ezek komplett hülyének nézik az embert. :(
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nekem is van olyan,és kimerem mondani,hogy megvan aviban,megnéztem moziban,és megvan eredeti dvd-is.
Szereintema legtöbb ember a neten azokat a filmeket tölti le mondjuk amikhez nemjut hozzá,vagy nemláthatja moziban.
úgyhogy baromság ez az egész ügy,hisz aki megakarja így-is úgyis megnézi moziban is.Sok példa is van GYU triológia,SW..stb. szépen hoztak azért.Aztán persze hozzájut eredeti dvd-n.
Mondjuk speciel én kihagyom a filmet,mert az elsõt is végigszenvedtem 1-szer dvd-n.
De elfogadom,hogy másnak ez óriási film.
Go Jeff Go!!!!
mi az összefüggés a letöltés és a moziba járás között?
ami moziban tetszett, azt letöltöttem :OOOOOO
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Támogatom a magyar filmkészítést.
De miért ne nézzem meg, ha egyszer elérhetõ?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mondjuk eddig biztos voltam benne, hogy megnezem moziban, de valahogy ezek a tetvek mindig raebresztenek, hogy a moziban megnezessel, dvd vasarlassal is csak oket finanszirozom...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
mindenki nézze meg nyigodtan
miért baj az
a letöltõk nagy része amúgy sem menne el moziba
a többiek, az igazi hívek így meg meg sem nézik
vagy ha igen, akkor még moziban is 5x
max akkor foshatnának a készítõk, ha csináltak volna egy igénytelen szart, és csak arra páláyznának, hogy a neve majd úgyis eladja
és vajh hogy szivárgott ki?
emiatt nem néztem meg az Argot sem, semmilyen módon sem
ne akarjanak már fenyegetéssel a moziba hajtani
Pedig, ebbõl a 28 ezerbõl igen sokan azért nézik meg a filmet, mert le tudták tölteni, ha nem tudták volna leszedni, akkor sem mennének el megnézni a filmet.
Ellenben, az is elõfordulhat, hogy valaki leszedi otthon, megnézi, s annyira megtetszik neki, hogy elviszi a családot egyik délután.
Ekkor viszont a letöltés mindenki számára pozitív eredménnyel szolgál.
Velem pl már elõfordult, hogy kíváncsiság képpen letöltöttem egy zenekar egyik dalát, mert ajánlották, s annyira megtetszett, hogy megvettem az összes lemezüket.
S gondolom, nem csak én vagyok vele így egyedül.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
szal szerintem kiszopták kisujjból
na és ha kiszivárgott
attól még moziban sokan meg fogják nézni, ha jó, akkor többször is, és DVD-n is meg fogják venni
szvsz Rudolf Péteréknek nem kell aggódniuk
5mrd-t hogy sikerült kiszámolni? hasikósimogatásos tudományos módszerrel?
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Na akkor elmondom miért került le egy bizonyos fájlcserélõrõl... azért mert az egyik készítõ rokona, nyíltan rendõrséggel fenyegetõzött.. meg hogy nagyon rá fognak állni a dologra és a letöltõk is megszívják!!! feljelentés... stb
az biztos, hogy egy ilyen seggfej fenyegtõzése miatt én nem töröltem volna...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az Üvegtigris elsõ része meg az egyik legjobb film amit magyarok csináltak! kevés pénzbõl (nem voltak benne robbantások, grafikai effektek egyéb drága cucc) egy nagyon jó minõségû filmet csináltak
Az ASVA meg mostmár felgyújthatná már magát. Senkit nem érdekel a közvéleménykutatása, meg a különbözõ akciója. Most azért, mert valamit mindig reagál, ha van valami ügy, attól még senki nem fogja õket számításba venni.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
ezt hogyan mérték?????netán õk tették volna fel valahova (bár ez mégcsak nem feltételezem)?
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!