Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és legyen bõ választék fõleg a minõségi márkák tekintetében. elõre is köszi a tippeket.
A következõ linken található leírást hajtottam végre és van dx10 alatt élsimitás.
Dx10 AA bekapcsolása
www.smart-bus.hu
Official IVAO Member
A dx 10-t honnan lehet letölteni?
www.smart-bus.hu
Ha bepipálom akár a vga driverbõl állítom akár az FSX-bõl az élsimitást nem használja recés a kép. Van valami trükk erre?
próbáltam már Nvidia gtx 295-el és ATI 4870X2 -vel egyik kártyával sem tudtam DX10 preview módban élsimitást elõcsalni.
Nincs meg valakinek az fsx-hez a Schweizer 300CB?
És nem tudna valaki ajánlani nekem egy olyan programot amivel küldetéseket lehet csinálni a szimulátorhoz?
Elõre is köszi!
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Illetve a legjobb megoldas avsim.com rol letoltod van egy groundhandling nevu gadget az ezt csinalja illetve meg a taxi sebit is beallithatod es tartja.
Vagy AES az aerosfot.com rol de az fiozetos es sokkal osszetetebb dolgokat tud
Official IVAO Member
passzív(!!!) hûtés van rajta, nem ment még 35 fok fölé (fullra pörgetve, mind a 4 szálon tga->dds konverzió futott)
ezt a procit meg vígan lehet húzni 4 giga környékére is. az AI forgalmon kívül minden maxon van, nhancer-el finomhangolva.
én is úgy voltam, hogy várok majd egy i7-re, de szerencsémre ezt a pár alkatrészt potom pénzért tudtam megvenni. (amúgy egy ilyen q9550 csak egy picivel gyengébb, mint az alap i7 (ok, ott viszont már ddr3 and so on))
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Anno még az FSX demóját próbáltam egy P4-en, sajnos rettenetes volt.
Nemrég cseréltem le a C2D E6400 procimat (+alaplap +memória) egy C2Q Q9550-re, valamint a 2 giga memóriából lett 4 giga memória (alaplap talán annyira nem lényeges, a régi egy ICH7-es, ez meg ICH10). A videókártya maradt az nvidia 9600. Ég és föld a különbség.
Mindenképp javasolt egy erõs proci az FSX alá.
a repülõgép tekintetében szerintem talán ez az eddig legjobb
link
Sziasztok!
Csatlakoznék Jenc kérdéséhez. Az FSX Deluxe progihoz töltött Budapest
scenery igen lassú, szakadozott,az épületek rosszul látszanak.
Elvileg a gépem a doboz szerint megfelel.
Pentium/R/ 4, 3Ghz RAM:2Gb Video: GIGABYTE 9500 GT 1Gb
2./ Honnan tudnám az FSX-hez a Me 190 Bf tipust hozzáadni?
Elõre is köszi
az fs204-nek vagy más fs-nek nincs ingyenes demo-ja?
Official IVAO Member
Nektek nem akad az fsx az Addon Scenery Budapesttel??? Vagy csak én vagyok balf**z?! Tök jó lenne ha lehetne valóságos Budapest fölött repülni a szimba is.
Elõre is köszi!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Mega Airport Budapest kiegészítõvel nagyon jó a budapesti pálya.
A 2007-es air race pályát itt lehet letölteni.
(Az avsimen: redbull_airrace_2007_budapest.zip)
A scenery Clidey és Papírzacsi fórumtársak alkotása, Fs 2004-hez készült, de tökéletesen megy FSX-el is.
Át lehet repülni a hidak alatt.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2