Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo honnan érdemes vásárolni kiegészítõket FSX-hez. Én eleddig csak a simw.com-ról és a simulshop.com-ról rendeltem. Ezek európai cégek belga és olasz, megvoltam elégedve velük 3 napon belül szállították a cuccokat. Tudsz, vagy tudtok jó és megbízható cégeket még európában ahonnan érdemes vásárolni és korrekt, gyors a kiszolgálás?
Ja és legyen bõ választék fõleg a minõségi márkák tekintetében. elõre is köszi a tippeket.

Hypo
Hat aki szereti a photoreal sceneryket azoknak tetszik, GEX tenyleg jo, javaslom nezz utana FTX nek ORBX csinalja es kesz teljes ausztralia gyonyoru

tegnap megvettem a Ground Environment X Usa, Canada, Alaska nevezetû Flight1 kiegészítõt ráhúzva az UTX USA-ra elég durva látvány lett a vége. Megrendeltem a VFR Germany X South-ot is de az sajnos még nem volt készleten így arra még várok valaki tesztelte már?

ok, köszi sikerült megoldani Atinál.
A következõ linken található leírást hajtottam végre és van dx10 alatt élsimitás.
Dx10 AA bekapcsolása

Melyik pályán? Van TrackIr-ed? Ha megfelelõ szögben belátod a pályát, és elkapod az "ívet", akkor elképesztõ köröket lehet menni... nagyon meg lehet tépni... 😊

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Red Bull Time Trial pályát végre 1.48 alatt lerepültem.Maximum realisztikus beállításokkal.You Tube-on láttam olyan idõt is hogy 1.22,sõt volt 1.06 amit már biztos hogy csak könnyebb beállításokkal lehet megcsinálni-szerintem.

Szia, sehonnan az a Vista beepitett tamogatoja. Nem mervado különben, en eddig Vistat hasznaltam de összeomlott es maradt az XP, es megsincs szamottevö különbseg. Ami nekem feltünt h akkor a leggyorsabb ha azon a meghajton amin az FSX van rengeteg sok hely van.. Nekem most van mellette közel 25G, nem is pakolok ra mast es ugy fut mind a 2 magosokon. Pedig csak egy 3ghz-s intelem van.

Official IVAO Member

Ombika
CSak,h en nem abban akartam! 😊

Sziasztok!

A dx 10-t honnan lehet letölteni?
Hypo
az a lenyeg hogy megy, a dx10 egy fos

polluxware
dx9 módban jól megy pedig.

Ombika
EN pl, sehogy se birtam elsimitast kicsikarni belole anno! 😞

nem szóltam semmit, most néztem, hogy dx10 módban nem segít az nhancer.

nvidia esetén nhancer, de fontos, hogy ne a játék AA képességén javítson (Enhance in-game AA settings), hanem eleve az nhancer adja meg a beállításokat, így jónak kell lennie.

ATI esetén a CCC-ben Catalist AI kikapcsol...

www.smart-bus.hu

Tudnátok arra megoldást hogy tudok élsimitást kicsikarni az FSX-bõl ha DX10 previewra kapcsolom?
Ha bepipálom akár a vga driverbõl állítom akár az FSX-bõl az élsimitást nem használja recés a kép. Van valami trükk erre?

próbáltam már Nvidia gtx 295-el és ATI 4870X2 -vel egyik kártyával sem tudtam DX10 preview módban élsimitást elõcsalni.

Hypo
Sziasztok!

Nincs meg valakinek az fsx-hez a Schweizer 300CB?

És nem tudna valaki ajánlani nekem egy olyan programot amivel küldetéseket lehet csinálni a szimulátorhoz?

Elõre is köszi!

Hypo
http://secure.simmarket.com/flightsim-commander-v8.phtml

nincs amugy valakinek FlightSim Commander X elado esetleg dvd-ben (de a letölthetö verzio is jo). Mo-n sehol se kapni. ivao-s hasznalatra kene.

Official IVAO Member

rudder off, AP sem lehet mert akkor load utan miert mükszik? nem nyulok hozza.. szoval nem ertem 😄 de köszi az ötleteket, minden "nem" egy ujabb ut az "igen"-hez mint tudjuk 😊

Official IVAO Member

nem az autopilot tart pályairányon?

i robot
Auto rudder be van kapcsolva? YAW DAMPER?

kiprobaltam, nem müködött 😞 Ugy tünik programhiba, mert amikor meg a kifuton voltam elmentettem, majd ujra betöltöttem es akkor mar müködik a kanyarodas rendesen. Masnak nem volt ilyen problemaja? Ha nem akkor azt hiszem program reinstall..

Official IVAO Member

Hypo
RUDDER el kene probalni

zsir, thx 😊 tovabbi fennakadas amit tökre nem ertek: felszallas, taxi ok. ifr-el eljutok mondjuk lhbp-re. DE: miutan leszalltam egyszerüen nem reagal a kormany, nem tudok lemenni a kifutorol. Egyik repternel sem, es ez nagyobb gepeknel van, egy cessnanal semmi gond pl. Ez mitöl lehet?

Official IVAO Member

Hypo
Shift+P es attol fugg merre akarod hogy toljanak 1 vagy 2 es gomb.

Illetve a legjobb megoldas avsim.com rol letoltod van egy groundhandling nevu gadget az ezt csinalja illetve meg a taxi sebit is beallithatod es tartja.

Vagy AES az aerosfot.com rol de az fiozetos es sokkal osszetetebb dolgokat tud

sziasztok. kerdesem az lenne, hogy ha parkingbol indulok (de akar kapurol is), hogyan lehet elintezni h kitoljanak es iranyba forditsanak? ATC-n belül van? En ott taxi infonal nem nagyon latok erre vonatkozot sajna. Pls help 😊

Official IVAO Member

Hypo
😊

gondolom a 4 mag miatt, de a sima E6400 csak 2 magos, valamint én az alap 2.13Ghz-n futtattam 😊 ill ami még nem elhanyagolható, hogy 2 gigáról 4 gigára váltottam, ezek összességében eredméynezték a javulást.

Hypo
Na ez jo hir, bar sok helyen olvasgattam osszehasonlitast es egy csomo embernel a q9550 es egy q6600 3.2-3.4 en nem volt szamottevo kulonbseg

ja, meg nekem bejött az is, hogy alig melegszik.
passzív(!!!) hûtés van rajta, nem ment még 35 fok fölé (fullra pörgetve, mind a 4 szálon tga->dds konverzió futott)

nekem a default 2.13-on futott. nagyon nagy volt a különbség (a mostani is alapon megy, 2.83), mondhatni ég és föld. pl az alap (+ UTX és REX) KLAX és környéke nagyon rossz volt a 6400-on, most mondhatni teljesen jó (azért be-be szaggat, viszont nem folyamatos a szaggatás, valamint nincs blurry-s textúra és nagyobb felbontás mellett, nagyobb élsimításokkal játszom)
ezt a procit meg vígan lehet húzni 4 giga környékére is. az AI forgalmon kívül minden maxon van, nhancer-el finomhangolva.
én is úgy voltam, hogy várok majd egy i7-re, de szerencsémre ezt a pár alkatrészt potom pénzért tudtam megvenni. (amúgy egy ilyen q9550 csak egy picivel gyengébb, mint az alap i7 (ok, ott viszont már ddr3 and so on))

Ombika
De azokat meg nem lehet jol tuningolni.. 😞

alert
En is csak a magas ár miatt gondolkozom, az igazi visszatartó erõ, hogy új lap kéne (40-50k, új ddr3 memóriák, 15-20k) és az már jóval több, mint egy 4 magos. Ha leesnek majd az arák, akkor biztos beszerzek egyet, de addig jóval drágább az egész összességében, mint amivel gyorsabb lenne egy q9550-nél.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Ombika
Helyedben varnek I7 arasesre!

alert
Te mekkora különbséget tapasztaltál saccperkb? Nekem is e6400 van, ami 3.2-n fut, de gondolkozom, hogy lecserélem egy q9550-re.

Ahogy Alert is írta, az FSX-hez nagyon gyenge egy P4.
Anno még az FSX demóját próbáltam egy P4-en, sajnos rettenetes volt.
Nemrég cseréltem le a C2D E6400 procimat (+alaplap +memória) egy C2Q Q9550-re, valamint a 2 giga memóriából lett 4 giga memória (alaplap talán annyira nem lényeges, a régi egy ICH7-es, ez meg ICH10). A videókártya maradt az nvidia 9600. Ég és föld a különbség.
Mindenképp javasolt egy erõs proci az FSX alá.

a repülõgép tekintetében szerintem talán ez az eddig legjobb
link

alert
Szia! A dobozokon /mint minden szoftver esetében/ a minimum követelményeket tüntetik fel, amin már elfut a szoftver. A fórumokon és a weboldalakon célszerû tájékozódni arról a gépigényrõl, amivel élvezni is lehet. A Pentium 4 nagyon régi és gyenge az FS-hez. Adott esetben a használható egy jó core2duo, de inkább quad core intel processzor, vagy leginkább egy Intel i7. Videókártyának pedig egy 9800GT vagy jobb.

Sziasztok!
Csatlakoznék Jenc kérdéséhez. Az FSX Deluxe progihoz töltött Budapest
scenery igen lassú, szakadozott,az épületek rosszul látszanak.
Elvileg a gépem a doboz szerint megfelel.
Pentium/R/ 4, 3Ghz RAM:2Gb Video: GIGABYTE 9500 GT 1Gb

2./ Honnan tudnám az FSX-hez a Me 190 Bf tipust hozzáadni?
Elõre is köszi
fsx-en kívül 😄

sziaszztok

az fs204-nek vagy más fs-nek nincs ingyenes demo-ja?

kösz, valoban picit magasan volt, pedig ügyelni szoktam ra, ugy latszik most elmaradt 😊

Official IVAO Member

Sziasztok!
Nektek nem akad az fsx az Addon Scenery Budapesttel??? Vagy csak én vagyok balf**z?! Tök jó lenne ha lehetne valóságos Budapest fölött repülni a szimba is.
Elõre is köszi!

Clidey
...és rajta van a depó is a Tököli reptéren, úgyhogy fullos a cuccz. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Itt pedig a 2008-as pályát, ami kicsivel részletesebb mint a régebbiek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

pateszi
Szia,

A Mega Airport Budapest kiegészítõvel nagyon jó a budapesti pálya.
A 2007-es air race pályát itt lehet letölteni.
(Az avsimen: redbull_airrace_2007_budapest.zip)
A scenery Clidey és Papírzacsi fórumtársak alkotása, Fs 2004-hez készült, de tökéletesen megy FSX-el is.

Át lehet repülni a hidak alatt.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
PMDG Hirek uj gep BAe JS4100 csak FSX re.
NG2.0 meg keszuloben.
MD11 final patch jon.

Willenbrock
És még azt kérdezzem már meg hogy le lehet valahonnan tölteni Red Bull pályákat,esetleg olyat ami egy létezõnek a másolata?Láttam You Tube-on BP-i pályát,jó csak sajnos a scenery lapos.Pl a lánchíd csak 1 csík,át sem lehet alatta repülni stb.Van olyan BP scenery ahol ez is rendesen meg van csinálva?