Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

És zárjuk le, vagy folytassuk privátban, ha úgy érzed... nem hiszem, hogy a többiek ránk kíváncsiak!

www.smart-bus.hu

Papirzacsi
A kérdésekre válaszolj! Vagy kínos számodra, hogy baromságokat hordasz össze és ez kiderült? Várjál, megsajnállak...

Papirzacsi

Zsibbadj zacskó, egy arrogáns ovis vagy! Ne idegeskedj, árt a szépségednek... mondtam, szólj, ha már felnõtt zacskó, vagy szatyor lett belõled, akkor társaloghatunk... addig meg ne fújd magad, mert kipukkadsz...

www.smart-bus.hu

Papirzacsi
Tegnap óta kb. hányszor indítottad el az FSX-ed és nézted végig a küldetéseket? Egyszer se szúrta ki a csípás szemed a Red Bull Time Trial, Red Bull Time Trial(without arrows) címû küldik, amit a kérdezõ is leírt a hozzászólásában? Vagy kiszúrta, csak az oviból visszamaradt rossz beidegzõdésnek köszönhetõen letagadod (Ovi szindróma v1.0)? Na ez a gyerekes, tõled...
Vagy az MS külön neked készített egy "FSX+ACC pack Special Edition for Solt" verziót, amibõl kihagyták a küldiket?
Persze, az én hülyeségem, hogy te nem vagy képes végignézni azt amirõl itt gagyogsz, majd hülyeségeket beszélsz, következtetsz. Hát ki másé lehetne, mint az enyém... Ovi szindróma v2.0...

Lehet, hogy a hszemet te bántónak tartottad, sajnálom ha így van, de megvolt a lehetõséged, hogy ne kontrázz rá. Te nem így tettél, ezzel is tovább építve a baromságokból emelt váradat. Akarsz még pár tornyot is emelni?

Rubio
Üdv. mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni a game-hez! Elõre bocsátanám, hogy jelenleg a keresõ nem mûködik - legalábbis nekem ezt írja ki - ezért is fordulok hozzátok segítségért.

Az FSX billentyûzet kiosztásához kérnék egy kis segítséget! Tudom, hogy a game-ben is benne van, de én ki szeretném nyomtatni és úgy tanulmányozni. Létezik ilyen külön? Nekem úgy rémlik, mintha már itt megtaláltam volna, de most nem találok vissza arra az oldalra - nem jó a keresõ!

Egy kis segítség most jól jönne! Elõre is köszi!

Kössz a segítséget de rájöttem hogy a két pedált külön tengelyen érzékeli ha jó emlékszem az egyiket y tengelykén a másikat "csuszka" ként... Szóval hacsak nem tudom a 2 pedált valami úton módon egy tengelyre hozni akkor nem fog mûködni 😞

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Látom sok volt a nap... most meg átesel a ló túloldalára zacsek! Lol? Ez olyan gyerekes...

Nem tudom, hogy nincs benne, de a küldetéseknél továbbra is az a 3 pálya van, amit már felsoroltam!

A Te hülyeséged az "osztrák pálya --> Berlin" húzás zacskóka... ez a Te fantáziád szüleménye...

Ha normális stílusban hívod fel a figyelmem a tévedésre, akkor egy szavam nem lenne... úgy látszik ehhez még nõni kell... majd szólj, ha már nagy zacskó vagy, és lehet veled emberi hangnemben is kommunikálni!

www.smart-bus.hu

Papirzacsi
Szerintem ha kitörölted a csipádat, akkor nézd végig újra a küldetéseket, és meg fogsz lepõdni. A kérdezõ, még a küldetés címét is leírta, nem most, már korábban, amikor szintén te válaszoltál neki. Vagy akkor se tûnt fel?
Nekem benne volt az ACC packos FSXemben, végig is mentem rajta jópárszor. Neked, hogy nincs benne? Kitakarja a csipa? LOL? Ezekután a tévedéseidbõl vonsz le következtetéseket és az az én hülyeségem? Megint csak LOL-e?

Jó, felõlem zárjuk le, végülis kezdtél itt pattogni, mikor felróttam neked, hogy félrebeszélsz.

esetleg a joystickoknál is jelentkezõ kalibrációs problémára gyanakodnék, szóval felszállás elõtt mindent mozgass végig teljesen a végpontok között, így az oldalkormány vezérlõit is (jelen esetben a pedált) és akkor meglesz a középpontja a vezérlõ program számára is.
Igen!
A pedálokat, ha nyomod (azaz a felsõ felét nyomod lefelé), akkor az oldali fõzsámolyt kell fékeznie.
Ha a pedált tolod (ekkor az egyik távolodik, a másik közeledik) akkor az oldalkormányt vezérli.
Beállítása az FSX menü/settings/controls/assigments ablakában lehet. Itt kell összerendelned a pedal X,Y,Z tengely az FSX funkciókkal (rudder, break R, break L) és a többi.
Bocs elírtam az oldalkormányra gondoltam én is ! Így már lenne megoldás ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

"Hello mindenki az lenne a problémám hogy megpróbáltam a kormányom pedálját beállítani a csûrõlapokhoz de csak az egyik pedált érzékeli és csak akkor repül egyenesen a gép ha azt félig lenyomom na szóval az lenne a kérdés hogy van-e erre valami megoldás vagy inkább hagyjam ?..."

Inkább hagyjad!
A pedálokkal az OLDALKORMÁNY és a fõfutók fékei vezérelhetõek.
Hello mindenki az lenne a problémám hogy megpróbáltam a kormányom pedálját beállítani a csûrõlapokhoz de csak az egyik pedált érzékeli és csak akkor repül egyenesen a gép ha azt félig lenyomom na szóval az lenne a kérdés hogy van-e erre valami megoldás vagy inkább hagyjam ?

Na na, fékezzél, mert kisodródsz! 😄 Kicsit magas lovon ülsz...

Annyit hagytam ki, hogy "nálam"! Amit leírtam, az a nálam telepített FSX + Acceleration állapotokat tükrözi! Ebben a küldetések közt semmiféle salzburgi pálya nincs! Az a három pálya van, amit felsoroltam!

Ilyet pedig nem mondtam, hogy osztrák pálya --> Berlin! Ez a te hülyeséged, annak ellenére, hogy te nem most keltél! 😉 Annyit írtam, hogy Tempelhof ( Berlin ) Semmiféle osztrák pályát nem emlegettem okoska törp! 😄

Willenbrock írta, hogy "talán osztrák pálya", én meg a nálam található verzió alapján arra gondoltam, hogy a németes név miatt írta, hogy TALÁN Osztrák pálya...

Ennyi! És ezzel zárjuk is le... én nem vettem észre, hogy Willenbrock az alapjátékról beszél, Te meg próbáltad a pökhendi okost játszani... mindketten benéztük, annyi a különbség, hogy én legalább jó indulatú vagyok...

Itt a tavasz, napozz egy kicsit, jót tesz az idegeknek! 😉

www.smart-bus.hu

Papirzacsi
Kevés vagy te ahhoz... Viszont ha most keltél, akkor kötözködés és kommentelgetés helyett elõször a csipádat kéne kitörölni, aztán írni a baromságokat (osztrák pálya--->Berlin)... LÓL :-D

Ideges vagy? Nyugi... napozz egy kicsit... 😄

Most keltem, elnéztem... remélem emiatt nem lesz túl stresszes a napod... ne haragudj, ha mégis! 😄

www.smart-bus.hu

Papirzacsi
Nem baj, hogy alapjátékot mondott, ami ebben az esetben sima FSX és nem ACC pack, ráadásul a felsoroltakon kívül még ott a salzburgi pálya, ami ellentétben a többivel egy normális redbull pálya, nem az amerikaiasított multipléjerre kihegyezett szar. Továbbá csak ez a pálya van benne az "alapjátékban".

Alapból ( Acceleration ) 3 red bull pálya van, Istanbul, Longleat ( UK ), és Tempelhof ( Berlin ). Gondolom Te akkor az utóbbin mentél...

Egyenesekben használod a nitrót? shift+c... sokat számít...

www.smart-bus.hu

Heló! sajnos még mindig nem települ fel rendesen az fsx, pedig az msxml4-et is letöltöttem, telepítettem, a vinyóra másoltam a dvd tartalmat is, de akkor is ugyan ott a baj. error 1722. there is not problemmm. stb. Egyszerûen nem értem. korábban azt hittem, hogy ha figyelmen kívül hagyom, és újraindítom a gépet, az megoldja. de nem, mert elindul ugyan a játék, de nem lehet regisztrálni, és úgy nem ér semmit, mert semmit nem lehet telepíteni rá, se sp1, sp2, acceleration..
Papirzacsi
Nem is régen az fs2004 topikban tettem szóvá, hogy Carenadoéknál láthatóan nem téma a termékeik beta tesztelése és emiatt fatálisabbnál fatálisabb hibákkal adják ki a termékeiket.
Íme egy újabb BUG, amit kb. 5 másodpercig tartott megtalálni. Gyanítom Carenadoéknak se tartott volna tovább.
Carenado Piper Arrow <~1,2MB>

Willenbrock
Track IR-em még sajnos nincs és gond is szokott lenni hogy alig látom a következõ akadályt.Begyakoroltam a pályát így nagyjából tudom hol mekkora az ív.Persze amennyire lehet használom a hat switchet,de ez elég nehézkes megoldás.Az alpjátékban lévõ pályát repültem amúgy-talán osztrák pálya.

Hypo
en download verziokat vettem eddig

Simmarket.com-on a megrendelt árut postán küldik vagy valamilyen szállítócéggel? pl: ups, dhl??

Hypo
UTX nem okozott kulonosebb fps csokkenest, viszont a latvany sokkal szebb, egyedul az fsx loading timeot fogja megnovelni

ezt egy szoval nem mondtam h ezt varom, de ennel azert picit realisabb a többi meg egy Pozsony is 😊 De Budapest Airport az mar idöszerü elegge hogy... "teljes legyen a boldogsagom" 😊 Ultimate Terrain X-et akkor senki sem hasznal?

Official IVAO Member

az egész sg.hu fóruma áldozata lett egy kis vírus beékelésnek (csak a fórum)

[HUN]FaTaL
Az egyik reklám vírusos (ads.sg.hu) és a bannert meg blokkolja a reklámszûrõm lol. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nekem semmi. Viszont a banner nem látszik.

http://goo.gl/gd6Zi5

alert
Igen, az egyik linkelt videó vagy maga a link miatt (valószínûleg).

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem sikít a vírusírtóm a fórum meglátogatásakor, hogy egy malware akar települni.

Clidey
Valszeg azért mert a default reptérrõl van szó. Ne várd, hogy a világ összes nagyobb reptere élethûen szerepeljen egy szimulátorba. Ruházz be egy Aerosoft Budapest cuccra, és teljes lesz a boldogságod, ezt tudom ajánlani.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

de az is lehet am h csak annyira sz*r a repter kivitelezese h nekem tünik ennyire kezdetlegesnek 😄 En a tornyot hianyolom a jellegzetes 2es labbal, pl az amsterdami torony a valosagban is ugy nez ki mint az fsx-ben, ellenben a Ferihaajg airport-tal.

Official IVAO Member

Tovabbi apro technikai kerdesem lenne: Nekem valamiert mindig Ferihegy 1röl indulnak a gepeim (legalabbis nagyon annak tünik) es ötletem sincs miert. Valakinek ötlet?😊

Official IVAO Member

pateszi
Szia,
A #6845-ben lelkendeztél, hogy megoldódott a problémád. Viszont nem tartottad fontosnak, hogy a megoldást másokkal is megosszad, pedig kérték tõled. Most mit is vársz még?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Valakinek fennvan a Ultimate Terrain X Europe? Kerdes az lenne, hogy erdemes-e megrendelni van lathato szepüles?😊 Kepeket nezve nagyon imponalo de ott erömüveken tesztelik, tehat az erdekelne h normal otthoni gepen is lathato-e jelentös javulas.

Official IVAO Member

Ajánlom figyelmetekbe, nem tudom be volt e már linkelve:luizmonteiro.com
Hypo
gondolom .NET2 fent van kell neki illetve probald a vinyora masolni a dvd tartalmat es onnan felrakni

gyerekek hogyan tudom az acc nélkül telepíteni az sp2-t? Mármint letölteni? sajna az acc nagyon lassítja😞
Üdv! valaki remélem tud segíteni. Új gépem van, és telepíteném fel az fsx-et, de mikor a végére ér ilyet ír ki: "Error 1722. There is a problem with this windows package. A program run as port at the setup did not finish as expected. Contact your vendor. próbálom elindítani, akkor meg ezt :"This MSXML4 sp2 component is not installed. Please reinstal Flight simulator to restore ar repair this missing component."

Szó szerint ezeket írja ki, aztán letörlõdik a játék. Kérem segítsen valaki. egyébként xp sp3-am van, + xp gamer is
a segítséget elõre is köszönöm. És A játék is eredeti!
Papirzacsi
Qantas

i robot
Ma láttam a Quantas A 380-as át. Kettészelte a felhõket. <#taps>

😄😄

Official IVAO Member

de mit tegyek a hibaüzenet megszüntetésére?
Hypo
soundcard driver directx

fdc Live cockpitnél a következõ hibaüzenetem van:

activex component can't create object in 'setupdirectsound' routine

ötlet?
Hypo
aerosoft.com simmarket.com flight1.com