33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
carlosfly #12381 Sikerült megcsinálnod? -
#12380 Köszönöm -
carlosfly #12379 jajj de szépen leírtam ::):):) sry -
carlosfly #12378 [Camera.1.1]
Guid={B1386D92-4782-4682-A137-738E25D1BAB5}
Zoom=1
Translation=0, 0, 0
Rotation=0, 0, 0
[Camera.1.2]
Guid={C95EAB58-9E4A-4E2A-A34C-D8D9D948F078}
Zoom=0.50 <<<--------0.69999998807907104 ezt a sort írtam át
Translation=0, 0, 0
Rotation=0, 0, 0
freefilght-ban beállítod repcsidet időjárást stb... elmented de előtteadsz nekivalami nevet, bepipálod hogy MAKE THIS THE DEFAULT FLIGHT
A dokumentumok /fsx mappában megtalálod ezt a filét, abban kikeresed azt a sort amit beszúrtam fentre átírod és kész.. ;) -
#12377 S ,hogyan Kell ??? -
Jenc #12376 Köszi a tippet! Átnéztem a REX-et és a HD felbontás volt kipipálva amit nem bír el a gépem. Azt kiszedve és újra beexportálva a theme- fsbe és már működik is! Köszi szépen! :) -
#12375 Nem emlékszem már, hogy a REX fsxes verziójában van e ilyen lehetőség, de az fs2004-es verzióban vna lehetőség dxt3 formátumú felhőtextúrák telepítésére is. Na ez nálam simán megöli az fst már betöltésnél. Nézz szét a programban, és ha van ilyen, próbálj meg más formátumot választani. -
#12374 Na ennyiből nincs ember aki megmondja mi a gáz!
Hiba jelentést nem akar küldeni?Mert ott a részletekre kattintva látod mivel van gondja.
Viszont textúrák egész biztos hogy nem okoznak ilyen gondot,az időjárás modul lesz a ludas szerintem.
-
Jenc #12373 Igen, mert még nem kaptam rá választ. A hiba üzenet: "Az adatok melyekkel éppen dolgozott valószínüleg elvesztek."
És ahogy Nesu mondja igen azt értem tuning alatt h látvány felturbózom kicsit.
Ilyenkor, mi a teendő? -
carlosfly #12372 Rájöttem közbe !! -
#12371 kérd el poskyéktól a forrásfájlt :D addig esélyed sincs.. -
carlosfly #12370 A zoomot hogy tudom beállítani 0.50 re? Azt szeretném hogy mikor betölt a game akkor Vc-ben 0.50 legyen ésne kelljen mindig beállítanom 0.70 ről. -
#12369 Gondolom azért tunning mert optikailag Felturbózza a Grafikát .Vagyis szebbé teszi a látványt .
Szeretettel :)) -
#12368 2 hét alatt most kérdezed ugyanazt harmadszor.
Mi az a hiba üzenet?
Mi az hogy tuningoltál a REX-el?
A REX egy külön progi ami textúrákat cserél le az FS-en belül illetve egy modulon keresztül képes az Active Sky hoz hasonlóan időjárás megjelenítésére.
-
JackDow #12367 Várjuk, köszönjük előre is ! -
Jenc #12366 Sziasztok!
Tuningoltam kicsit fsx-en REX-el és hibaüzenettel leáll az fs mikor betöltené a repülést. Már újrahúztam az fs-t. Mit lehetne ilyenkor csinálni h működjön?! -
Rue East #12365 összeházasítottam a POSKY 737-900-at a default VC-vel és becslésem szerint a VC kb annyival van hátrébb, mint amennyivel rövidebb a 800-as változat, illetve a 600-assal is kipróbáltam, ott kb 40-50 cm eltérés lehet
a kérdésem az lenne, hogyan lehet a megfelelő helyre mozgatni a VC-t
-
#12364 Sziasztok !!!
Valaki tud segíteni ?
Amióta WIN7 -t használok ,nem jelennek meg a Föld textura -i .
REX 2.0 alatt csak villanásnyira mutatja magát .
Ki tudja mit kell beállítani ,vagy át írni ??
Köszönöm előre a segítséget !!! -
carlosfly #12363 Európára sajna még tényleg nincs :(. -
#12362 Sziasztok!
Egy kis jó hír az FSX-eseknek!
További infók : LHSimulations forum -
#12361 Közben sikerült, felül átkellet állítani a legördülő listából. sorry. -
#12360 Sziasztok!
A gépemre rá van dugva egy Saitek Cyborg X és egy Logitech G25.
Azt szeretném, hogy a G25 pedáljai legyenek a rudder irányítói ami alapban a joy forgatható "nyelén" van. De hiába nyomkodom a pedált a beállításnál nem történik semmi. -
#12359 Te nem gépet szedtél le, csak egy festést, amihez kellene a gép (modell) is. :) A readmeben biztos le van írva, hogy melyik modellhez készült a festés. -
SH3 #12358 lécci valaki segítsen már, egy repcsi importálása csak nem lehet olyan nehéz feladat, h ne tudnátok elmondani egy kezdőnek... :D -
Jenc #12357 Sziasztok!
Tuningoltam kicsit fsx-en REX-el és hibaüzenettel leáll az fs mikor betöltené a repülést. Már újrahúztam az fs-t. Mit lehetne ilyenkor csinálni h működjön?!
Előre is köszi! -
#12356 Kösz,jók ezek de ezek szerint Európára még nem csináltak ilyet. -
#12355 Találtam Ausztráliához és Amerika néhány részéhez ORBX kiegészítőt,olyan nincs belőle ami Európára készült,vagy minden térképre? -
MatWood #12354 Itt nézz körbe:
ORBX
Video
-
carlosfly #12353 Ez a kiegtől van ilyen az ORBX. -
#12352 Kieg. -
#12351 Mitől olyan részletesek a fák,épületek és mitől olyan élethű a talaj és a környezet?Csak fel vannak húzva a beállítások vagy ez is egy kiegészítőtől ilyen? -
SH3 #12350 hali!
leszedtem egy gépet (BA-E 146) csak textúra, cockpit nincs hozzá, lényeg h a mappában van egy add to aircraft txt amiben mindenféle rendszer szövegek vannak, meg egy texture.DOLO. Na most ezekkel mit csináljak, h bekerüljön a játékba a gép? ReadMeben sincs leírva. -
carlosfly #12349 Szerintem nem zabálja FPS-t! Igen az oktató videók is ORBX el készültek azok nagyon szépek. -
MatWood #12348 lol :D -
MatWood #12347 Csak azért kérdeztem, mert a másik topicban beszéltük erről a belinkelt tutorial video kapcsán.
Akkor látom megtetszett. :) jók a képek, nem fps zabáló? Nekem is megvan pár ORBX kieg. de még nem teszteltem. -
carlosfly #12346 Igen sajátok Ymml ORBX -
PetiM44 #12345 Feltételezem hogy igen. Megvett egy kiegészítőt a játékhoz és abból csinálja a képeket. -
MatWood #12344 Ezek saját képek? -
carlosfly #12343 Az orbx van fent . Sztem minden abba van. -
mijuska #12342 Esetleg még valaki nem tudna nekem linket küldeni,honnan lehet letölteni Wizzair repülőt? :)