Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És zárjuk le, vagy folytassuk privátban, ha úgy érzed... nem hiszem, hogy a többiek ránk kíváncsiak!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Pl. itt van egy, de a gúglin találsz csomót.
www.smart-bus.hu
Vagy az MS külön neked készített egy "FSX+ACC pack Special Edition for Solt" verziót, amibõl kihagyták a küldiket?
Persze, az én hülyeségem, hogy te nem vagy képes végignézni azt amirõl itt gagyogsz, majd hülyeségeket beszélsz, következtetsz. Hát ki másé lehetne, mint az enyém... Ovi szindróma v2.0...
Lehet, hogy a hszemet te bántónak tartottad, sajnálom ha így van, de megvolt a lehetõséged, hogy ne kontrázz rá. Te nem így tettél, ezzel is tovább építve a baromságokból emelt váradat. Akarsz még pár tornyot is emelni?
Egy kis segítséget szeretnék kérni a game-hez! Elõre bocsátanám, hogy jelenleg a keresõ nem mûködik - legalábbis nekem ezt írja ki - ezért is fordulok hozzátok segítségért.
Az FSX billentyûzet kiosztásához kérnék egy kis segítséget! Tudom, hogy a game-ben is benne van, de én ki szeretném nyomtatni és úgy tanulmányozni. Létezik ilyen külön? Nekem úgy rémlik, mintha már itt megtaláltam volna, de most nem találok vissza arra az oldalra - nem jó a keresõ!
Egy kis segítség most jól jönne! Elõre is köszi!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem tudom, hogy nincs benne, de a küldetéseknél továbbra is az a 3 pálya van, amit már felsoroltam!
A Te hülyeséged az "osztrák pálya --> Berlin" húzás zacskóka... ez a Te fantáziád szüleménye...
Ha normális stílusban hívod fel a figyelmem a tévedésre, akkor egy szavam nem lenne... úgy látszik ehhez még nõni kell... majd szólj, ha már nagy zacskó vagy, és lehet veled emberi hangnemben is kommunikálni!
www.smart-bus.hu
Nekem benne volt az ACC packos FSXemben, végig is mentem rajta jópárszor. Neked, hogy nincs benne? Kitakarja a csipa? LOL? Ezekután a tévedéseidbõl vonsz le következtetéseket és az az én hülyeségem? Megint csak LOL-e?
Jó, felõlem zárjuk le, végülis kezdtél itt pattogni, mikor felróttam neked, hogy félrebeszélsz.
A pedálokat, ha nyomod (azaz a felsõ felét nyomod lefelé), akkor az oldali fõzsámolyt kell fékeznie.
Ha a pedált tolod (ekkor az egyik távolodik, a másik közeledik) akkor az oldalkormányt vezérli.
Beállítása az FSX menü/settings/controls/assigments ablakában lehet. Itt kell összerendelned a pedal X,Y,Z tengely az FSX funkciókkal (rudder, break R, break L) és a többi.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Inkább hagyjad!
A pedálokkal az OLDALKORMÁNY és a fõfutók fékei vezérelhetõek.
Annyit hagytam ki, hogy "nálam"! Amit leírtam, az a nálam telepített FSX + Acceleration állapotokat tükrözi! Ebben a küldetések közt semmiféle salzburgi pálya nincs! Az a három pálya van, amit felsoroltam!
Ilyet pedig nem mondtam, hogy osztrák pálya --> Berlin! Ez a te hülyeséged, annak ellenére, hogy te nem most keltél! 😉 Annyit írtam, hogy Tempelhof ( Berlin ) Semmiféle osztrák pályát nem emlegettem okoska törp! 😄
Willenbrock írta, hogy "talán osztrák pálya", én meg a nálam található verzió alapján arra gondoltam, hogy a németes név miatt írta, hogy TALÁN Osztrák pálya...
Ennyi! És ezzel zárjuk is le... én nem vettem észre, hogy Willenbrock az alapjátékról beszél, Te meg próbáltad a pökhendi okost játszani... mindketten benéztük, annyi a különbség, hogy én legalább jó indulatú vagyok...
Itt a tavasz, napozz egy kicsit, jót tesz az idegeknek! 😉
www.smart-bus.hu
Most keltem, elnéztem... remélem emiatt nem lesz túl stresszes a napod... ne haragudj, ha mégis! 😄
www.smart-bus.hu
Egyenesekben használod a nitrót? shift+c... sokat számít...
www.smart-bus.hu
Íme egy újabb BUG, amit kb. 5 másodpercig tartott megtalálni. Gyanítom Carenadoéknak se tartott volna tovább.
Carenado Piper Arrow <~1,2MB>~1,2MB>
Official IVAO Member
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Official IVAO Member
Official IVAO Member
A #6845-ben lelkendeztél, hogy megoldódott a problémád. Viszont nem tartottad fontosnak, hogy a megoldást másokkal is megosszad, pedig kérték tõled. Most mit is vársz még?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Official IVAO Member
Szó szerint ezeket írja ki, aztán letörlõdik a játék. Kérem segítsen valaki. egyébként xp sp3-am van, + xp gamer is
a segítséget elõre is köszönöm. És A játék is eredeti!
Official IVAO Member
activex component can't create object in 'setupdirectsound' routine
ötlet?