Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
ezt találtam még:
I've run these through our performance apps for the 772ER and 772LR both with GE90 engines and zero wind. Remember they both have the same seating capacity. Sector length and trip fuel burn:

3000nm
772ER: 38920kg
772LR: 40220kg

4000nm
772ER: 52600kg
772LR: 54180kg

5000nm
772ER: 66725kg
772LR: 68690kg

6000nm:
772ER: 82790kg
772LR: 85280kg

Hypo
Hát és LR vagy sima? Milyen utastér? milyen magassan stb, bár a pontos fogyasztási adatokat meg cost indexet picit titkosan kezelik a légitársaságok,
"...777-200ER typically does 2,300 gallons per hour; DC-10 was up near 3,000 gal per hour. 744, 3,600 gallons. On typical stage lengths. A330-300, about 1,900 gph.

So, I would expect 777-200LR to be around 2,200 gal per hour, and 77W up around 2,900, given the comparisons we know about..."

Robertoo21
Sziasztok! PMDG777-200 -nál mit lehet az átlagos óránkénti fogyasztásnak venni Lbs-ben? Válaszokat előre is köszönöm

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Sajnos semmi változás. Azon gondolkozo, hogy vajon az nvidia beállitásai között kell e vajon turkálni nem e okozhat ott anomáliát valami? Holnap teljesen tiszta telepitést csinálok hátha de nem bízok a dologban.
Sziasztok! Hogyan lehet egy scenery-be egy statikus modellt beilleszteni? Egyáltalán megoldható ez? Csak mert látok a flightsim.com-on olyan járműveket, amik ilyen design elemek.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Skinner_11
Igen, AITools vagy AIFP segítségével elég gyors meló. Avsim library-ben megtalálod őket.
Köszi a tanácsot. A gépek a simobjects mappában vannak de akkor nekiállok konvertálni. A traffic bgl-eket az összeset átkonvertáljam?
Skinner_11
A WOAI és szinte az összes AI addon FS9-es repülőmodelleket használ, amik jobb esetben (azon kívül hogy az árnyékoktól eltűnnek) megjelennek és működnek FSX alatt is.

Közben eszembe jutott még valami. Az FSX mappádba menj be. Aircraft mappa van? Ott vannak esetleg woai_ kezdetű mappák? Akkor azokat másold át a SimObjects/Airplanes könyvtárba.
Köszi lehet ez lehet a baj de hogy kerülhettek fs9 bgl-ek a gépre? Mert erre a gépemre nem volt telepítve. Vagy valamit félreértek? A WoAI-t nem tudom, hogy jól raktam e fel. Mert feltelípettettem az alapot de nem tudom mennyi ai gépet telepítsek fel mellé
berczy
Nekem volt hasonló. Hiába kapcsoltam ki az árnyékokat, semmi nem segített.
Az oldotta meg, hogy az összes FS9-es traffic bgl-t átkonvertáltam FSX-esre az AITool-al, az oldotta meg, hogy menjenek az AI gépek.
Persze ez csak a SKY AI-nál volt, a WoAI ment rendesen. Nem biztos, hogy nálad ez a baj, de ki tudja.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Sziasztok

Megint én 😊 P3D ai forgalommal az történt, hogy az összes árnyékot kikapcsoltam és semmi ugyanúgy üresek a repterek mint az fsx-ben csak az árnyékok a földön. Megnéztem a mappákat de minden renben valónak tünik. FS9 gépek nincsenek fent sehol. Úgyhogy végképp nem értem viszont elég idegesítő hiba és hiába böngészek fórumokat semmilyen megoldást nem találtam.
JoopZzz
De jó grafikád van!<#wow2><#eljen> Ha te azt tudnád mennyire vártam,hogy kiadjátok!<#eljen><#hawaii><#eljen> Még egyszer köszönöm!<#worship><#worship><#worship>

Clidey
Épp valamelyik nap repülgettem vele picit én is... <#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Megpróbálom 😊 kiborít 😊
Skinner_11
Pont ez az. Árnyékok. Teljesen ki kell kapcsolni őket, P3D-ben még több "Shadow" opció van, mindet gyomláld ki és utána talán lesz valami <#nemtudom>
Na erre varrjatok gombot! Felraktam a prepar3d v3-at és ott sincs a reptereken ai forgalom csak az árnyékok. Na ilyenkor mi lehet??????
JoopZzz

Dettó

Clidey
<#nyes> <#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Kb egy éve én is keresztülestem ezen, erőteljesen szelektáltam és csak azok a gépek-sceneryk maradtak meg amelyek vagy elértek egy bizonyos nívót vagy legálba megvettem őket. Hát nem akarom mondani, vagy 30-40 gigától szabadultam meg könnyedén... 😄

Hypo
nekem is meg van MAestro 😊)

Hont
Kb ugyan itt tartok én is! <#wave><#pias><#nyes>
L Viper
Ezek még abból a korszakomból vannak, amikor még nagyon gyűjtögettem, aztán egy idő után azon kaptam magam, hogy nem marad időm repkedni a sok bespájzolt cucc miatt. Szerintem ezen a korszakon mindannyian átestünk-átesünk 😄
Most ott tartok FSX terén, hogy van az Acceleration és Magyarország felöltöztetve, meg pár gép, pár kieg külhonra, illetve pár FreeWare ORBX scenery, mert az etalon. Mondhatni az FSX leminimalizálva 😊
Mondjuk az FS2004-em már más tészta. Ott aztán még mindig van bőven felpekolt lim-lom. De az elbírja <#vigyor2>
Clidey
Báááááááz........... <#law><#taps><#hamm>

L Viper
<#nyes> A Default C172-höz használok összesen 3 db festést. A másik kettő <#vigyor0>:

Clidey
Ómájgád, hát ezt az ezer éves repaintomat meg honnan kukáztad elő?! Nem is hittem volna hogy használja még valaki... <#crazya>

L Viper
Igen, elég élénk. "Fakóbb" égre a HDE Sky csomagot használom. Nagyon tetszik az is.
Hypo
talaj szép, az ég kicsit warm, de ez meg égtáj függő viszont a naplementés képed nagyon emlékeztet egy általam valóságban átélt élményen ugan ilyen szinvilág volt a 737 es cockpitjéből nézve😊

L Viper
El lehet szórakozni ezekkel az ENB értékekkel is. Én szeretem, ha kicsit színesebb:

Na szóval. A dx10 nincs bekapcsolva hacsak máshol nem lehet bekapcsolni pl videókártyán. A woai-ból fel raktam a telepitőt és pár a weboldalról letölthető gépet. Az install-nál figyeltem, hogy a jó mappába kerüljenek de sajna így se kaptam eredmenyt. Az égen csak csak van valami nagyon gyér forgalom de a reptér üres csak az árnyékok vannak. Már kerestem kinti fórumokon is de semmi eredmény eddig. Remélem valahogy életre lehet kelteni
Clidey
Tökéletesen egyetértünk. SZinte nincs két különböző hardver, amin egyformán futna az FS. Lehet ezt azzal magyarázni hogy alapból irdatlan bonyolultságú maga a szoftver, de lehet azzal is, hogy míg az egyiknél jobban odafigyeltek az optimalizálásra, addig a másiknál nem. Ja és ugye az egyik fölött már igencsak elhaladt a kor.
Ezért is leszek kiváncsi ezekre a beharangozott új szimulátorokra; hogy a mai kor technológiájával és tudásával vajon mit tudnak majd összehozni. Csak aztán nehogy szívjuk a fogunkat mint anno az FSX-nél hogy mekkora gané lett... 😄
Visszatérve az alap problémára, mint említettem, a szűz FS szűz vindózon is szarozott nálam. És az a baj hogy error reportot se tudok nézni, mert nem olyan ablak ugrik fel ahol van az a gomb amit ha megnyomsz, legördül a részletes hibajelenség. Csak egy kis ablak jön elő, hogy az FS működése leállt, egy OK gombbal az alján, de megnyomni sincs időm, máris elveszi és kirakja helyette hogy a vinfos megoldást keres a problémára. De persze nem talál.
Amúgy sem vagyok nagy ini buheráló, az utóbbi időben is csak annyit nyúltam hozzá hogy a ground texture fekete kockáit eltűntessem. Egyéb addonokkal sincs telerámolva, csak 4-5 kedvenc repcsi és ugyan ennyi scenery - általában Aerosoft, ORBX vagy FlyTampa cuccok.
Na mindegy, jelenleg boldog vagyok hogy mindkét P3D stabilan fut - sajna úgysincs annyi időm hogy naponta órákat szimulátorozzak, úgyhogy megelégszem most ennyivel.
P3D viszonylatban nálam minden gyári, semmiféle buhera nincs rajtuk, nem is kutakodtam ilyen téren a neten mert nem van rája szükségem...még... 😊 Szóval okosságokat nem tudok sajna küldeni...

Skinner_11
Hmm... Dx10 mód? A woai-ból pontosan melyik csomagokat tetted fel? Nem lehet, hogy véletlen FS9 módba installálta és a SimObjects/Airplanes helyett egy Aircraft mappába pakolta a modelleket? Megoldjuk a dolgot, előbb vagy utóbb <#idiota>
Hypo
már már Skyrim 😊))

Te és erre nem gondoltam mármint a landclass-ra 😊 pedig kézenfekvő. Sajnos az árnyékokat kikapcsolva se történik semmi ezért vagyok már ki. Minden olyan jól megy most élvezet repülni de nagyon hiányzik a repterekről az ai
JoopZzz
Igazad van!Végig próbálgattam és semmi nem fogja be a képet.😮 Na de akkor miért látom úgy,mintha változna?Akkor viszont egyértelmű,hogy az "enbpalatte" színezi úgy meg neki..
Skinner_11
FTX Global csak a textúrákat javítja, azt hogy hova melyik fajta kerül a landclass határozza meg. Szóval vagy Avsimen keresel valamit (pl. germany landclass) vagy az ORBX Open_LC-t is "megveszed" és akkor nem lesz annyi ismétlődés.

Az AI gépek meg szerintem még mindig azért nem jelennek meg mert az FSX hibája miatt bekapcsolt árnyékok mellett nem jelennek meg az FS9-ből áthozott modellek. Szóval kapcsold ki az árnyékokat és elv jó lesz <#nyes>
Még mindíg elfogadnék valami segítséget ahhoz, hogy 100 százalékra állított értékek mellett miért csak árnyékok látszanak a reptereken ai gépek helyett. Gépek szinte egyáltalán nincsenek. Felraktam a World of Ai-t de ez sem segített. Minden kezd szépen összeállni de erre nem találtam megoldást
Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2015.10.08. 15:30:09
JoopZzz
Nem tudja valaki miért ismétlődik így a felszín ? ftx global van fent
Utoljára szerkesztette: johnnydirteen, 2015.10.08. 14:12:32
Hypo
megoldottam de a fo gond az uj hardwarek driverek es oprendszer nem nagyon szereti ezt a fost amit fsx nek hivnak😊) de most mar stabil neki csak en oregedtem bele, de most mar VFR re perfect de mondtam semmit ne raknjon fel updateljen installajon vagy barmi😊) meg vga drivert se

polluxware
én akkor láttam először ilyen OOM-t, amikor felraktam a P3D 2.5-t.. kapásból a kezdő reptéren minden default-on 😊

néznék egy biost, vidkari drivert, meg ilyesmiket...

Hypo
monitor beallitas es a screenshot kozott nincs osszefugges, egyebkent en azt tapasztaltam hogy FSX egy vadi uj hardwaren tobb errort kepes produkalni mint egy regin, csak ott meg nincs annyi fps de legalabb nem szall el. Nekem a 8800GTn pedig nem mai darab orbx scenery az osszes megvan szepen fut kepek se rosszak na jo nem 60 fps de 25-30 között el repulget az ember és a táj se csúnya, viszont nekem sose szallt el OOM-el vagy barmi mas problémával...Egy ismerosnek vadi uj gepere raktam fel FSX et clean install utan elszallt kapasbol😊 na jo par tweak -el megoldottam most szepen fut de volt vele egy ket kemeny menet ameddig eljutottam idaig😊 viiszont FS9 ment ott is kapasbol😊

JoopZzz
Gép
Utoljára szerkesztette: JoopZzz, 2015.10.08. 00:41:57
A repülőgépet kérdeztem. 😊)) köszi 😊
Hont
Elvileg ugyan úgy lehet Tweak-kelni, mint az FSX-t, bár én nem vettem nagy különbséget észre...
JoopZzz
SweetFX,ENB,fs2004 super sky texture
Köszi, ennek is hasznát veszem, de alapvetően a programon kívüli opciók érdekelnének amiket csak text editorral lehet beírkálni. Pl. az affinitymask ugyanúgy műkszik mint az fsx esetében?
Hont
Itt megtalálod a Tibi beállításait!
P3D
Ez a gép melyik kiegészítő?
Szia! Történetesen nálam az fsx stabilan fut egy rakás külső-belső kiegészítővel együtt. Nem mondom meg kellett vele dolgozni. Van egy jópár kiegészítő amit ha felrakok instabil lesz. Ezeket mellőzni kell. Az egyik ilyen pölö az fsdreamteam. A couatl.exe folyamatosan elszáll és a bglmax.dll-el is csak a probléma van. Jó sokat leveleztem velük mire visszautalták az összes zsetont, tőlük már semmit sem használok sajnos. Az LHS-es LHBP is rossz volt (napnyugtakor ha a fények már égtek, ráforduláskor fsx kilépett g3d hibával), de azt javították. Amúgy a hibáról nemcsak annyi infót kapsz amit leírtál. Ha lenyitod a hibajelentést, ott meg tudod nézni, hogy melyik modulban milyen probléma lépett fel. Eseménynaplóban is benne van némi infó ami alapján el lehet indulni. Én is így szoktam csinálni. Ebbe a hibajelenségbe a múltkor én is belefutottam (az egész gépet újra kellett telepíteni), de elég gyorsan kijavítottam (visszaállítottam a legutolsó mentést) és léptem tovább.
Viszont amivel problémám van az a p3d 😊 (ennyit arról kinél mi működik). Ezek a full kretének az audio directx kezelését dotneten keresztül oldották meg, gondolom mást is (ennyit az optimalizálásról), de most éppen ezzel van probléma. Elszáll az egész olyan szinten, hogy az egész windows megnémul, ill. lelassul mivel a p3d kizárólagosan használja a directaudio-t és nem oldotta fel, viszont megszűnt a process. A windowst is csak erőszakosan lehet leállítani, mivel a kilépő hangot sem tudja lejátszani 😊. Ezt mondjuk a v3 produkálja, most próbálom majd a v2.5-öt. Apropó, p3d-hez el tudnád küldeni priviben a beállításaidat, ill. a konfigoláshoz ismersz valami jó linket vagy egyéb segítséget?