Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoopZzz
<#crazya>

Ezeken a képeken +6500k
Clidey
Nem tudom ki merrefelé lövöldöz, de az látszik, hogy a képeink közt tetemes a különbség! <#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
<#nevetes1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

JoopZzz
<#eljen><#taps> Nem az lehet,hogy sacának a monitora -9300K +6500k és itt a melegebb szín felé van belőve neki?😄
9-10 fps az bőven elég csak kell hozzá egy üveg bor 😄

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Clidey
Köszi, majd rájuknézek! Emlékszem, ezeket a sceneryket már próbáltam az előző hardveremen - minimumra húzott grafikával 9-10 fps-t produkáltak... 😄 Na de majd most...! 😄

Ha nagyon bejön akkor ajánlom még az ingyenes CEN4 és CEJ4 airportokat kisgéphez, érdemes megnézni már csak a látvány miatt (repkedő madarak stb 😄 ) ORBX freeware airports

Clidey
Hát mint azt gondolom olvastad az utóbbi napokban, én kényszerűségből a P3D-t használom - bár az FSX meg az FSX:SE is fent van de nem futnak stabilan. Az igazság az, hogy ha visszagondolok, ez az állandónak mondható kilépés/összeomlás már évek óta keserítette az életem, már az FS9 is csinálta. Csak ott nem teszteltem annyira a körülményeket, mint most az FSX esetében. Gyakorlatilag x idő elteltével ha előhozom a felső menüsort, és bármelyik ott szereplő opcióra kattintok, elszáll az FS minden hibaüzenet nélkül. Csak annyit közöl a köcsög vindóz hogy a program megállt, és most ő megoldást keres a problémára. De persze nem talál sose...
Szűz vindóz-szűz FS kombónál is ez van, a mostani és az előző hardveremnél is - és emiatt vagyok meglehetősen tanácstalan, hisz a két hardver gyakorlatilag teljesen különböző, a régi gépemből semmi sem maradt meg. Ja de. Egy vinyó meg egy DVD játékos. De nem hiszem hogy azok okoznák a problémát... 😊
Még Pollux által tanácsolt trükköt kipróbálom ha lesz annyi időm, bár túl sok reményt nem fűzök hozzá...az FS mindig is egy bizonytalan futású stuff volt sajna. Ritka az mikor valakinél huzamosabb ideig stabilan fut.
Szóval tanácsot nagyon ne várj, hisz ismered Te is jól az FS lelkivilágát...költs a PC-re amennyi pénzed csak van, lehetőleg proci-memória-videokártya szentháromság minél újabb és gyorsabb verzióit célozd meg, a többi csak másodlagos. 😊

Clidey
Na, kipróbáltam én is ezt a Sztyúart Érportot - egyelőre még a saját ENB beállításaimmal. Nagyon szép kis cucc, hangulatos! Pár évvel ez előtt még álmodni se mertem volna arról, hogy ilyen sceneryk futni fognak nálam játszható fps-el... 😄

polluxware
ha nagyon jó gépet veszel, akkor biztos megéri.. mondjuk azért kicsit ciki ,hogy 200dodó és igazából én nem nevezném "médzsör" ápdétnek... tehát nincs olyan ,hogy 2.5-öt után kapol rá valami kedvezményt (már akit érint ez a pénzt adok érte kalamajka😊)
Utoljára szerkesztette: polluxware, 2015.10.07. 09:55:57

Hypo
na majd mesélj Maestro!! mert lassann hardware upgrade lesz otthon, de valahogy nagyon nem szeretnek heteket fsx tuningba beleolni, pedig steam verziot is azert vettem hogy hatha...world of tank is egyre szarabb warship se jobb valamivel el kell tolteni az idot😊))

L Viper
Srácok, tudna valaki segíteni aki még eredeti FSX textúrákat használ, nem ORBX Globalt?
Voltam akkora marha, hogy felülírtam az FSX-ben pár fájlt, FS2004-es textúra fájlokkal. <#idiota> Véletlenül az FSX-be másoltam.
Az FSX Scenery\World\Texture\ mappában a 047B2 -es csomagom lett elrontva, (az agn-ekkel együtt kb 50 file). Ha valaki feltenné nekem egy tárhelyre nagyon megköszönném. (Asszem az ORBX Global is csinál mentést az eredeti textekről valahova.)
Előre is köszi.

Clidey
Aaaaaaz aaaaz, Óutvarterra! 😄DDD Hát nekem sosenem tetszett...

Papirzacsi
Outerra amire te gondolsz. Úgy áll, mint az összes többi, fejlesztik. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Én is csak azért kötöttem ki a P3D-nél mert egyedül ez hajlandó nálam stabilan futni -> tehát az FSX és FSX-SE endzsinje gyengébb/rosszabb...csak erre tudok következtetni... 😞

Clidey
Tank jú szó mács! Remélem hétvégén lesz rá időm, hogy leteszteljem őket! <#kacsint>

Clidey
<#eljen><#hawaii><#eljen>

Hypo
szépek a képek, érdekes pest felett én nagyon nem tapasztaltam ezt a szint még életben de pl Dublin környékére pont passzol. - Nem kritika félre ne értestek csak megjegyeztem😊 egyébként orbx forumon van egy par jo kis beallitás kulonbozo évszakokra kulonbozotájakra, Van egy srac akinek ez a fetishe 😊 Pont azon gondolkodott egy chaten hogy dinamikussan kene az ENB-ket betolteni taj ido fuggvenyeben😊

Hont
Ha ebből indulunk ki, akkor nálam a favorit az FS9! <#vigyor2><#eplus2>
polluxware
p3d v3 - ksea - carenado a36 p3d
-----------------------------------------------
fsx steam - ksea - realair duke b60 v2

szém beállítások (amennyire lehet)

= remélem ,hogy másnak szépen műxik, (meg szuperul megy a Xeon-ján gtx 980al a pmdg 777 legdurvább reptéren)

na amíg ez nekem nincs (meg nem is kell), addig maradok a fsx se-nél

szuper a hdr, meg nagyon gordzsi

,de

fsx se-vel soha nem volt OOM-m, csak vfr és kisgépek... (((és szebben megy úgy, hogy nem is pörgeti annyira a sz.gépet)))

Tokaj hegyalja ugyanezzel a beállítással

Itt van az ENB pack meg az FSX beállításaim amit használok 3 ENB van a csomagban azt hiszem hogy én a sky-t használom a többi az ORBX + ORX Pacific Fjord + CZST Stewart Airport + OPUS FSI illetve REx texure Direct van fent de az teljesen tetszőleges mikor milyet rakok fel community ről szoktam letölteni éppen ami megtetszik... nekem ezek tökéletesen beváltak EZDOK+Freetrack+ egy "házi" TIR ami tökéletesen működik de ez a képeken nem látszik 😄 😄 Gép Alabeo PA 38 és A2A Piper Cherokee 180 WIN8.1 FSX Steam

FSX settings

JoopZzz
<#eljen><#taps><#vigyor2>
JoopZzz
Akkor megnyugodtam!😊 Ma kinéztem 17:00 felé Pérre ,és nagyon is hasonló fényáradatban fürödtem..😄 Megnéztem a HA-BNI-t,meg egy Dornier landingot..:L
Igen mindjárt linkelem 😊 nem vagyok irigy 😄

Clidey
Kurvajó képek! 😉
Lehet kérni egy konkrét beállítást? 😉
Milyen REX milyen témával, ENB ha van, stb... thx! 😊

Clidey
Szorzom véleményed Zoli bátyó! 😊
Bár azért ez itt mégiscsak a tventiförszt szencsöri, csak nézzen már ki valahogy az a táj is! 😄 Bár kétségtelen igazságod vagyon: az FD a prioritás, utána jöjjön minden más!
A nyitott platform (FlightGear) már régóta megvan, de sajnos nem úgy fejlődik ahogy azt az ember elvárná vagy szeretné... 😞

Clidey
Ha az általam felrakott képekre gondolsz, azokat én képlőttem saját kezűleg. Azt látod ahogy én láttam a szimulátorban benne. 😊

Clidey
Hát reméljük a világ felénk eső része is benne lesz, a jelenlegi FSX minőségnél sokkal szebben! 😊 Az ígéret legalábbis megvan rá.
Közben az jutott az eszembe, hogy volt-van az a másik kezdemény, valami Terra-izé a neve és már évek óta fejlesztik...hogy a következő generációs szimulátorok graf alapja legyen. Hát most ha összehasonlítom ezzel, mekkora egy gagyi már, pedig hogy dícsérték anno...aztán semmi se lett belőle... 😊

Hont
<#eljen><#taps>
ORBX Pacific Fjord + CZST Stewart Airport <#buck>

Hypo
a kérdés csak táj vagy szél és más finom dolgok is lesznek, takeoff es landing utan egy b767 ben annyira a taj nem érdekes max hogy ne und szét magad. Jó fizika kellene, vagy egy nyitott platform.

JoopZzz
JoopZzz
Ezzel én is így vagyok.😊Ám az erdőben böngészni lehet,az nem túlzás kicsit?A másik meg ha a videó,meg a képek rendereltek,akkor játékban csak fele ilyen szép lesz..:S Ez tényleg,majd ha kész,akkor derül ki..
Papirzacsi
Nagyon szép, ezzel az engine-nel már korábban is lehetett látni videkat a neten, nagyon szép.
Pusztán költői kérdés, de egy újabb szim, aminek a bemutató képeit Washington államban csinálták. :-D Nekem nem kell azegész világ, megelégszem ezzel a környékkel is. :-DDDD

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Riport az egyik fejlesztővel
Eléggé alákérdeztek. Mindent fog tudni 😄

Májusban kezdték ha jól olvasom. Talán 2018-ra lesz valami? Nézve a képeket techdemo révén néhol eléggé halovány. De végül is lassan 10 éve (2006).ban jött ki az FSX így nem lehet egy szavam se. Legalább van valami.

Clidey
Nem tudom hallottatok-e már róla, de az alábbi képeken az Next Generation Flight Simulator - röviden NGFS - képei láthatók. Ez még csak egy tech demó, szóval messzemenő következtetéseket azért még korai volna levonni belőle, de azért ígéretesnek tűnik a project - pláne ha tartani is tudják a beígért feature-listát... Hát...mit is lehet erre mondani...fingers crossed... 😊

Clidey

Clidey

Clidey

Clidey

Clidey

Egy kis segítséget kérnék tőletek. A feltelepítettem a GSX-et. A kiválasztott reptéren kiírja hogy betölti az adatokat, de amikor ctrl+F12-vel előhívnám a menüt, azt írja ki hogy nem tudja olvasni az AFCAD adatokat. A teszthez ajánlott LIML reptéren sem. Merre keressem a hibát?
Skinner_11
A kijelző nem a natív felbontásra van állítva, vagy maga az FSX-nél más felbontás van beállítva.
Nos az új lenovo y50-70 nagyon szépen boldogul az fsx-el. A problémám még mindíg a reptéren teljesen üresek a mások pedig hogy induláskor az fsx fő képernyője olyan kicsi hogy amíg látom a menü pontokat
Köszi a tippet, de az nem mükszik.
Köszi. Persze, hogy szoktam. Nem maradt semmi az előzőből. Eléggé ismerem a windowst, egyszerűen elfelejtettem, hogy múltkor mit vettem ki, vagy a sys32-ből, vagy máshonnan, ezért kérdezem...
JoopZzz
JoopZzz
Szoktad frissíteni a windowst?Lehetőségek közül mindig ezen legyen(soha) akkor talán nem lesz akkora baja😄 Valami tartozék az előzőből ott maradt.?Nem tudom..keresd meg a hibakód alapján a probléma okát.😊