Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ígérem most már leszállok erről a témáról. Használom így, repülök így.<#awink>#awink>
Azért ha van valakinek ötlete, hogy miért húzhat balra joy, ha ki van kapcsolva az autorudder, az ne tartsa magában. <#wink>#wink> ( DCS-ben is ki fogom próbálni, de valószínű ott is megoldja ezt a problémát)
Ez a gyro drift pontosan micsoda? Mert most kapcsoltam be és a csúszka maximumon van és így most nem húz a repcsi balra. Nem tudom ennek most örülnöm kell vagy sem? <#vigyor3>#vigyor3> Amúgy igyekeztem minden beállítást realisztikusra tenni.
Utoljára szerkesztette: csiben, 2015.11.20. 11:35:49
(Azért tippelek a joy-ra, mert azt írja más játékban is húz.)
Szóval nem biztos hogy joy probléma.
A baj viszont az, hogy még ha az összes ülés- és csomagterhelést berakod a gép hossztengelyére, az FS ezt képtelen feldolgozni, és valamelyik irányba akkor is elkezd billenni a röpcsi.
Megoldás: állíts be olyan turbulenciát hogy állandóan volánolni kelljen, akkor nem veszed észre hogy amúgy is húzna a gép valamerre! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://forums.ubi.com/showthread.php/85431-Successful-repair-of-Logitech-Extreme-3D-PRO-Forums
Próbáld meg a deadzone-t állítani azzal lehet rajta segíteni sokat, persze nem lesz tökéletes, de nem is fog húzni.
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.11.17. 19:43:29
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
ami baj vele ,hogy a gázkar részét akárhogy kalibrálod "miceregni-mocorogni" fog fsx alatt... (1-2% ide oda)
félévente érdemes szétszedni, a potikat kiszedni a helyükről, és kézzel átforgatni ide-oda a teljes mozgástartományukban (ettől megint pontosak és ricegés mentesek lesznek) -> persze addig amíg végleg el nem kopnak
Szerintem ár érték arányban az egyik legjobb!
Anno talán 8-9 éve is van már, hogy egy Seitek Cyborg evo-t a tescoban vásároltam vagy 10.000 ft-ért. Egyszer már nyugdíjaztam de sajnos vissza kellett hívnom, nem tudom milyenek a mostani Seitekek de ez nekem nagyon bevált.
Tudom vannak akik morognak a Seitek-re szerintük ez is egy nagy rakás kaki de előtte egy thrustom volt azt 1 éven belül szét csavartam.
Megszűnt végre ez a borzalmas szaggatás, nem maradéktalan de már nem idegesítő.
Lehet ennek örömére be is iktatok egy OTHH-OMDB utat. <#nevetes2>#nevetes2>
Speedlink Black Widow!
Valami baj volt a Black Box A330-al le kellett törölni.
Fogalmam nincs mi okozza a problémát ezelőtt jól működött a Black Box.
Köszönöm a segítségeteket és a javaslatokat minden esetre az fsx cfg file-t lecseréltem.
Valaki használ Aerosoft Airbus A320-19-18-at. Az újabb 1.30-as frissítésnél valami nálam elcsesződött a hajtómű teljesítménye drasztikusan le és fel mozog és a kijelzőn is a mutatók mint valami őrült le föl mozognak. Akkor csinálja ezt amikor az automata tolóerőt aktiválom a kiválasztott sebességnél próbálná tartani a sebességet, repülni lehet vele de borzalmasan idegesítő.
Már más külföldi fórumokon is utána néztem a dolgoknak de eddig eredménytelenül. A megnyugtató csak az a dologban nem csak az enyém csinálja, sokaknál jelentkezett ez a probléma. Az aereosoft fórumánál is megnéztem de ott se sokat segítettek.
Talán valakinek itt a fórumon van valami ötlete,vagy szembe találkozott ezzel a problémával aki szintén Aerosoft Airbust használ, és sikerült ki küszöbölnie a hibát, rá akadt a megoldásra az interneten ami fölött én talán átsiklottam.
köszönöm és szép estét mindenkinek.
Korábban már repültem az FS9-el, a repülés, navigáció alapjaival tisztában vagyok. Sok év kihagyás után gondoltam újra előveszem a szimulátort. Pár hónapja megvettem Steam-en az FSX-et, de azóta pihen. Első lépésként egy joytstick-ot kellene venni és ebben szeretném segítséget kérni a tapasztaltabbaktól. 3 típust néztem ki, árban igaz "sok"különbség van, de tanácstalan vagyok, melyiket érdemes megvennem. Itt azt is bele kell kalkulálnom, hogy lehet ráunok az egész repülésre 1 hónap múlva és akkor feleslegesen vettem meg a drágább joy-t.
Íme a 3 típus, szerintetek melyiket érdemes ezek tudatában megvennem? Illetve, ha úgy adódik akkor később használtként melyiket fogom tudni könnyebben eladni?
A4TECH JSK-420
THRUSTMASTER T.Flight Hotas X
THRUSTMASTER T.Flight Stick X
Esetleg más joy-t nézzek ezeken kívül? Használtakat megéri nézegetni? Mindenféleképpen olyat keresek aminek forgatható a markolata.
A Tanácsokat előre is köszönöm! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: csiben, 2015.11.15. 17:38:21
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Erre gondoltál talán? <#ravasz1>#ravasz1>
Skacok, Tomi (STDesign) féle fotóalapletöltő merrefele van? Nem lelem sehun.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A jelenség ugyan az LHBP, Black box A330, As2012 fel szállás után a levegőben 1 percen belül semmi hiba üzenet nélkül csak megáll a kép de hang továbbra is van.
Egyszerűen nem értem.
oldaláról...
Egypár festést telepítettem a PMDG 737-800-hoz amiket még valamikor az AVSIM oldaláról töltöttem le, igaz ezek nem a gyáriak amik a PMDG hivatalos oldalán is meg találhatók(remélem csak nem ezek okozzák a problémát). Az utolsó kieg. a TAXI2GATE által megvásárolt OTHH (Muhad INT) volt ezt telepítettem utoljára ekkor kezdődtek a problémák de azt már reinstaláltam,ezek után megpróbáltam LHBP Black Box A330 tesztelni de a probléma jellege ismételten előjött.
Én arra gondoltam biztos hardver gond, van mert a kilépés előtt a proci fel ugrik 100%-a majd vissza ugrik ilyen 20-30% körüli értékre.
Az elképzelhető, hogy a proci és a vga nem működnek együtt?, az egyik túl sokat dolgozik a másik meg csak ott alapon elketyeg. ez alatt úgy értem, hogy valamelyiknek várnia kell a másikra és a végére ebből lesz az egész kifagyásos dolog. Én erre gondoltam.
A VGA-hoz a legújabb verzió van telepítve. Az ATI-nak a hivatalos oldaláról töltöm le mindig.
Aztán próbáld meg elindítani. Illetve vissza menni arra az állapotra amikor még működött.
Nekem is volt hasonló karim, de nem az FS-hez találták ki az igaz!
Ettől független a hibát nem ez okozza! Én megnézném a VGA drivert!
Melyik verziót használod? Honnan töltötted le?
Processor:I7 2600 3,9Ghz-re felhúzva Thermaltake vízhűtéssel
VGA: Ati samphire HD 6950 2GB
Alaplap: gigabyte Ultra Durable GA-Z68X-UD5-B3
ram: 8GB 1336MHZ DDR3
Merevlemez O.C.Z SSD (Ezen csak az op rendszer fut)
WesternDigital 1 tb 8MB Lchat (vagy mi?? nem tudom pontosan) ezen van az fsx.
FSX: Gold Edition
És nem. Nem kapok semmi féle hibaüzenetet csak kifagy egyszerűen.
Kieg.: az FSX jelenleg mit haszbnálok--- FTX GLOBAL, FTX VECTOR, PRO ATC-X, AS2012.A2A ACCU-FEELV2 ---- FLYTAMPA ATHEN, DUBAI, COPENHAGEN, WIEN, LHS LHBP, AEROSOFT MÜNCHEN, MEGA AIRPORT ZÜRICH, ERFURT, BERLIN BRANDENBURG, FRIEDLICHSHAFEN ,TAX2GATE, OTHH VHHH,
REPÜLŐK BLACK BOX A330-340-360, BLACK BOX A320, PMDG 737-800-900, PMDG 747-400 azt hiszem most csak ennyi van jelenleg telepítve.
Milyen géped van? Milyen Op-használsz?
Van valami hibaüzenet, vagy csak meg áll a kép, de mondjuk hang van?!
Mivel ezt a tipust jobbna kedveli az fsx.
Ha még sem kártya a probléma, akkor esetleg van valami ötleted, hol és minek nézzek utána?
Annak érdekében, hogy le tudjam redukálni ezeket a képernyő kifagyásokat.
A probléma jellege az hogy kb 5-8 perc után kifagy mikor elkezdek repülni az-az a levegőben vagyok, ja és azlőzménye nézeteket váltok egy párszor, és a kilépés előtt szagat mint álat 2 másodpercenkét az-az rendesen mégáll a kép.
Őszintén szólva teljesen zsákutcába kerültem, nincs lövésem mit is tehetnék? <#confused>#confused>
Szeretnék egy kis felvilágosítást kapni tőlletek.
Mostnéztem az eBAY-en egy GTX-660 Ti 2GB, 109€.
A kérdesem az lenne, hogy ha kicserélem az ATI kártyát a fent említett kártyára és, hogy megéri-e a beruházást?! Várható-e velami féle kicsi stabilitás?
Ez alatt értem azt a gyakori stabilitási problémát, hogy nem fagy meg a kápernyő, mint például: ( AZ FSX MŰKÖDÉSE LEÁLLT) és ezért ki kell lépnem az egész programból.
Előrre is köszönöm a szakértői választ. <#worship>#worship>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)