Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Azon minden szép és jó, nem kell szenvedni. Nyugati gépekre meg ott az X.
Eszméletlen mennyiségű időt rászántam erre a kurva Tu-134-es FSX portra. De nem megy az a kurva kurzus tű. Semmi nem segít, hiába. Hiába állírok be bármilyen VOR-t, sosem jó a tű, és ezárt az Autopilot sem követi jól a VOR navigációt.
Már minden kurva orosz fórumot áttúrtam translate-el, minden elképzelhető kombó, kapcsolóállást, beállítást végigpróbáltam, de egyszerűen semmi nem bírja működésre.
A fékpróblémára rájöttem, ill. workaround megoldásra jutottam, hogy ha első betöltés után azonnal kiválasztom újra a repcsit a select aircraft-ban, akkor a fékhiba megszűnik, nincsen.
De ez a NAV cucc nem, és már teljesen kivagyok tőle, hogy ez az egy dolog, ami miatt nem tudom használni a három közül az egyik kedvenc gépemet. Őrület. Most az, hogy a Yak-40-nek is szivárog a memóriája, már szóra sem érdemes, de ott legalább a grafikai butítással át lehet hidalni, hogy nefusson ki a VAS-ból. Hihetetlen, hogy ezek a ruszki gépek nem mennek X-en, csak a 154-es lett tisztességesen megcsinálva. De az legalább megy rendesen. A rossz az, hogy a 134-es is menne, csak valamiért nálam nem.
SZóval help pls!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
i5 K
Specifikációt eldöntötted már?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.12.05. 02:19:45
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
használt már valaki tabletről FMC programot? PMDG-hez használnám.
Ha igen, akkor mit ajánlotok? (találtam 1500 ft értékben letölthetőt)
Hogyan lehet ezt működésre bírni, milyen program kell hozzá? Vagy csak Plug&play?
Köszönöm a válaszokat, előre is.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
múltkor láttam ezt a kis 172est estefelé... se strobe, se navlight😉

Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.12.02. 22:03:23

Érdemes megvárni vagy alapból jár azoknak akiknek meg van az első kiadás ???
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
lehet én is újratelepítem az FSX -et ... <#eljen>#eljen>
ez virágbolti vagy csakos
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.12.02. 13:20:41
Nem csak táp gondok vannak ott, hanem hűtési problémák is!
ha az adott gép egy nagyobb számítási "terhelésre" kikapcsol, avagy újraindul -> táp hiba (jellemzően kimenő ágon levő kondik durrantak el ami lehet hőtől, vagy csak öregedésből származó "anyagfáradás"
sok esetben látványosan előfordul ez "alvó mód-ból" felébresztés utáni fagyás, egy adott egység nagyobb teljesítmény felvétele utáni reset...
és hiába nézed meg a bios-ban a fesz. értékeket, ugyanis egy gép és bemelegett táp esetén 0% terhelés (bios) nem fog látványos fesz. eséseket produkálni +12, +5 ,3,3V ágakon
addig cseréld ki, amíg lehet (nem 100%-an jellemző hogy amikor a táp 1x eldurran, ránt mindent magával ,de...... megéri megtudni?)
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.12.01. 19:04:43