Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Én max drukkolni tudok...de azt nagyon! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Skinner_11
9... <#whatever>

Azon minden szép és jó, nem kell szenvedni. Nyugati gépekre meg ott az X.
berczy
Ennyi, vége, ultimátumot kaptok! Segítsetek, különben soha nem fogok már játszani a 134-essel.

Eszméletlen mennyiségű időt rászántam erre a kurva Tu-134-es FSX portra. De nem megy az a kurva kurzus tű. Semmi nem segít, hiába. Hiába állírok be bármilyen VOR-t, sosem jó a tű, és ezárt az Autopilot sem követi jól a VOR navigációt.

Már minden kurva orosz fórumot áttúrtam translate-el, minden elképzelhető kombó, kapcsolóállást, beállítást végigpróbáltam, de egyszerűen semmi nem bírja működésre.
A fékpróblémára rájöttem, ill. workaround megoldásra jutottam, hogy ha első betöltés után azonnal kiválasztom újra a repcsit a select aircraft-ban, akkor a fékhiba megszűnik, nincsen.

De ez a NAV cucc nem, és már teljesen kivagyok tőle, hogy ez az egy dolog, ami miatt nem tudom használni a három közül az egyik kedvenc gépemet. Őrület. Most az, hogy a Yak-40-nek is szivárog a memóriája, már szóra sem érdemes, de ott legalább a grafikai butítással át lehet hidalni, hogy nefusson ki a VAS-ból. Hihetetlen, hogy ezek a ruszki gépek nem mennek X-en, csak a 154-es lett tisztességesen megcsinálva. De az legalább megy rendesen. A rossz az, hogy a 134-es is menne, csak valamiért nálam nem.

SZóval help pls!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hypo
😉)))) hat afa nelkul itt dublinban olcsobb😉

Hypo
Azt hasznalok de van mas melo is ami nem
Muszaj csak szorakoztat vagy charity😉

polluxware
azthittem melóra eppölt használsz.. 😊

Clidey
Ha rám hallgatsz a drágábbikat veszed! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Illetve x99 nem rossz alap de majd meglatjuk

Clidey
Ez egy kicsit barátibb UI-val megáldott FD kalapácsoló stuff. Nem rossz végülis, de semmi extra. Mondjuk annál mindenképp jobb hogy nem egy jegyzettömbben bámulod az ASCII-t... 😄

Hypo
Igen de multi taskingba renderelesbe 5820 jobb ha csak jatekra hasznalom akkor a 6700k tokeletes

polluxware
p3d az kihajtaná már a 6 magot? csak azért kérdem, mert az fsx az alapvetően használ 2-és-felet.. haswell ugyebár régi...(hiába a 6 mag) aztán a skylake után is jön valami amit betudsz még rakni az s1151-be ami viszont már biztos ütősebb lesz.

i5 K

Hypo
hát épp megy a gondolkodás 6700K vs 5820K a tobbi az a normal GTX970 nem kell a 980, 16GB DDR4 2x500GB ssd meg egy 2 TB sima vinyo

Hypo
hát ez az 😊

Clidey
Nocsak! Hajrá hajrá Zoli bátyó! 😉
Specifikációt eldöntötted már?

Clidey
Mi benne az érdekes? 😊

Hypo
na lassan regi gép backup kiszolgalt jo sok evet tul kepp meg ma is minden elmegy rajta csak mar egyre nehezebben😊) szoval jon az uj "kicsike" remelhetoleg egy ket het es lesz idom ha minden beallitva majd dobok par fsx tesztet.

Hypo
http://www.avsim.com/topic/478765-25nov15-pmdg-747-400-queen-of-the-skies-ii-vc-preview/

Hypo
Érdekes http://www.flight1.com/products.asp?product=airwrench

Sziasztok... Aki még esetleg nem tud rólunk, várunk minden érdeklődőt DCS Virtual Hungarian Air Force <- FaceBook Csoport! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Lehetőleg olyan tagok jelentkezését fogadjuk el, akik részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik, valamint az alábbi adatokra van szükség: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése ezen az elérhetőségen: [email protected] Üdv, HUNter & HUNAF

Én a Virtual Avionics CDU-ját használom PMDG 737-re és 777-re is, többnyire 7"-os android tableten. Van ios-ra is. Teljesen jó, szép munka. Telepítés, kezelés pofonegyszerű. Kicsit többe kerül mint 1500, de ha használod megéri.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.12.05. 02:19:45
Hypo
bocsi nem irtad milyen rendszerre akarsz de megtalálható mind két helyen

Play Áruházon is fent van onnan telepítsd van demo verzio is nem árt előtte azt is kiprobalni. De nem 1500 ft.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Robertoo21
Ő gondolom nem fog androiddal működni? 😞

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Hypo
https://itunes.apple.com/us/app/virtual-cdu/id634731446?mt=8

Robertoo21
Sziasztok!
használt már valaki tabletről FMC programot? PMDG-hez használnám.
Ha igen, akkor mit ajánlotok? (találtam 1500 ft értékben letölthetőt)
Hogyan lehet ezt működésre bírni, milyen program kell hozzá? Vagy csak Plug&play?

Köszönöm a válaszokat, előre is.

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Hypo
<#eljen>

Hypo
jaja ne is mond elso take off-nál az ulés tamla elszabadult hátra ergo vegig tamla nelkul mentem, a masik alkalomnál meg a sinbol az elozo pilota kirantotta es nem mozgott.....

Clidey
Na igen, ezek a laprugós Cessnák közvetlen a Wright fivérek repülése után jöttek... <#vigyor><#idiota>

Clidey
<#eljen><#hawaii><#eljen>

Jah meg az ülések is szarok a bal oldali sínbe mindig begyűrődik a karpit es lehetetlen allitani, bal oldali ajtot nehezen lehet zárni

Hypo
muhorizont néha feléledt nekem de totál random😊)

Igen HA-VEL muhorizont most se jo XD olajho se nagyon mozdul meg..

Hypo
a filtert azota ahogy latom csereltek😊)) vertem bele egy 25 órát az elmúlt hónapokban

Hypo

Hypo
HA-VEL? ezt repultem, megjavitottak mar a muszereket ha jol emlekszem olajho akkor se nagyon mukodott, a legtobb oreg cessnaban a fele muszer csak disz😊)))

Lehet jottek szembe azert volt lekapcsolva 😄 amugy öregecske fecske az igaz de amire kitalaltak arra tokeletes...

polluxware
Maros felett nem tudnál ellebegni Makóig? pár képet onnan is lőhetnél😊
múltkor láttam ezt a kis 172est estefelé... se strobe, se navlight😉

Hont
U... de jó Neked...!
Jó képek!
...azért volt egy kis élő szeged VFR is <#vigyor2> hideg olajjal 😄 LOL

Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.12.02. 22:03:23

Hont
<#eljen>
Megvan a kráter <#taps>

Köszi a segítséget az Airhauler-hez, a dátum keresése közben megtaláltam a hibát is. Így végre működik a program.

Hypo
szerintem fizetos lesz de lehet lesz ra kedvezmeny a regi tualjoknak, Nekem nagyon bejott az Air Hauler az osszes hibajaval egyutt de uj dimenziot adott az FSX nek

polluxware
az kemény..

Nesuten
Ennek az Air Hauler -nek fejlesztik a második részét ...
Érdemes megvárni vagy alapból jár azoknak akiknek meg van az első kiadás ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
kössz !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
na ez nem rossz ...
lehet én is újratelepítem az FSX -et ... <#eljen>

ez virágbolti vagy csakos
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.12.02. 13:20:41

Hont
70-75c' megy ám a cpu-ja alapjáraton...
Nem csak táp gondok vannak ott, hanem hűtési problémák is!
polluxware
csak egyszer írom le.. és nem vagyok hajlandó vitatkozni e témában senkivel😉

ha az adott gép egy nagyobb számítási "terhelésre" kikapcsol, avagy újraindul -> táp hiba (jellemzően kimenő ágon levő kondik durrantak el ami lehet hőtől, vagy csak öregedésből származó "anyagfáradás"

sok esetben látványosan előfordul ez "alvó mód-ból" felébresztés utáni fagyás, egy adott egység nagyobb teljesítmény felvétele utáni reset...

és hiába nézed meg a bios-ban a fesz. értékeket, ugyanis egy gép és bemelegett táp esetén 0% terhelés (bios) nem fog látványos fesz. eséseket produkálni +12, +5 ,3,3V ágakon

addig cseréld ki, amíg lehet (nem 100%-an jellemző hogy amikor a táp 1x eldurran, ránt mindent magával ,de...... megéri megtudni?)

A kikapcsolt az mit jelent nálad? Leállt a tápegység is? Mert ntdll hibánál nem történik ilyen. Sőt, kikapcsoláskor általában semmilyen hiba sem generálódik. Na most ha nem állt le, tehát csak elszállt, akkor az a kérdés, hogy az fsx-et most telepítetted fel, vagy már régóta fent van. uiautomationcore.dll a helyén van?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.12.01. 19:04:43