Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelige: Tibicsoki 😄

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

exTrem
Én tökéletesen értem a humor részét 😊 Csak, hogy ők teljesen értetlenek minden számítógépes témában, akárhogy is próbálnám nekik elmagyarázni mi az a Steam meg írja ki stb. Nem véletlenül kérdeztem amit.

Clidey
Többet kellene járkálnod ezekre a helyekre... <#law>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Nekem meg sincs ez a festés! 😞
Hont
Na ez egy tényleg jól sikerült kép...<#nyes><#eljen><#eljen>
Nem lehet ezeket a lusta topik lakókat alvókat motiválni! Lehet sört kellett volna ajánlani?
Clidey
Ja, azt nem mondtam: csak az általam készített festést tartalmazó képpel lehet nevezni! Kiestél! <#hehe>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Az a tiéd ami ott fityeg a lábad közt! <#eplus2><#mf1><#idiota>

Hont
Na!
Ennyire azért ne tolongjatok...!<#zavart2><#action>
Clidey! Enyém akkor a TIBI csoki!<#vigyor2>
eyecandy
Vagy OROSZkrémtortával <#integet2>

Hont
Sziasztok! Az oldal pont ma 10 éves!<#taps>
Esetleg aki úgy gondolja, hogy a tisztelt társaság megérdemel pár szép, vagy kedvenc screenshot-ot, az legyen kedves megosztani itt a nagyérdeművel, hogy emlékezetessé tegyük ezt az évfordulót!
Amennyiben lennének még ötletek amivel fel lehetne frissíteni a topikot, azt is írjátok le!
A legjobb képek és ötletek TIBI csokival lesznek jutalmazva!<#nyes>
Van nekem is egy eladó Saitek Pro Flight Yoke System típusú szarvkormány szettem + még egy throttle quadrant hozzá. 2010-es vétel, nagyon keveset használt. A kettő együtt 45k. 65k az új áruk egyben. Privát üzenetben legyetek szívesek érdeklődni.
Talán itt megpróbálhatod:
http://www.wingbest.com/Flight-Simulator-X-Professional-Edition-repulogeps

De ők is többnyire már csak letöltőkódokat árulnak....
De ha nem érted, hogy mit kell csinálni, kérdezd meg a 9 évest.<#eplus2>
Clidey
<#nyes><#taps><#law>

berczy
Nem nagy kunszt. 😊 Meg kell venni steam-en, mellette leszedni torrenten, nyomtatható lemezre kiírni, borítót nyomtatni, becsomizni, odaadni, majd a steam-est feltenni, oszt kész. 9 évesen tán még nem fogja vágni, mire meg rájön... 😄

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

exTrem
Sziasztok, BUÉK mindenkinek! 😊 Unokatesóm keresett meg egy olyan kérdéssel, hogy egy ismerőse 9 éves kisfiának szeretnék megvenni az FSX-et mert a srácot nagyon érdekli a repülés stb stb. Szülinapra lenne ezért szeretnék megvenni dvd formátumban, hogy be is tudják csomagolni. Valakinek lenne esetleg ötlete, hogy hol lehet még kapni dobozos verziót? Én sajnos sehol nem találtam és tartok tőle már csak a steam-en megvásárlós és letöltős opció marad... Köszi a válaszokat előre is az ő nevében!

polluxware
gondlom totál jogtiszta<#eplus2>

Sziasztok Szimtársak !
Eladó megegyezés szerint a teljes FS2004 software gyűjteményem, mely áll az alap játékból, valamint sok-sok év gyűjtő és rendszerező munkájának gyümölcseként kb. 76 db dvd (tokokban), melyeken megtalálható a valaha kiadott szinte összes kiegészítő egy dekoratív álló famintás-króm cd-álvánnyal együtt. A dvd-tokok hátulján nyomtatott tartalom-lista is van. Kérésre küldök képet is.
zkalos kukac t-online pont hu címen lehet érdeklődni. Ha még ezzel játszol, nem bánod meg ha megkeresel. Biztosan megegyezünk. Sok közülük már "beszerezhetetlen" . Én már nem hiszem, hogy valaha felinstallálom, mert átálltam FSX-re, bár sokszor szenvedek vele, mert nem mai a gépem.
Hypo
CH rudder pedal az szuper nekem mar 10 eve muxik de a yoke az nem jo

Clidey

Hont
Mindenkinek Kívánok nagyon boldog, kiegyensúlyozott eredményekben gazdag, sikeres, szerencsés Új Évet!
Repüljetek amennyit csak bírtok, soha nem fogyjon ki a kerozin, ne romoljon el a rádió és legyen minél rövidebb a Stewik szoknyája a fedélzeten!
Jövőre Veletek ugyan itt!!!!

(köszönöm a yoke -val kapcsolatos tanácsokat, már csak Elek válaszára várok )
Ja!! Van egy hihetetlen profi , újszerű állapotban lévő, nagyon megkímélt, hibátlan CH Joke eladó!!!<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.12.31. 22:00:49
Nekem ennek a Saitek Pro Flight Cessna verziója van ..csak jókat tudok mondani róla .Egyetlen hibája az volt hogy valamiért elég nehéz volt Win8.1 el összehozni belőni a nullpontokat. Remek kis Yoke elnyűhetetlen masszív az anyaga.2 év után se riceg,bár sose volt még "kifújva" .
CH ról csak rosszakat hallottam ezért sose próbáltam!!

CH-ról röviden: Kurva szar. Legjobb döntésem volt mikor eladtam.

Hont
Szia!
Engem érdekelne...Mennyivel jobb mint a CH Yoke? Volt olyan közülünk, akinek volt már mind a kettő...?
Nekem most CH van, de le akarom cserélni, mert baromi darabos a működése...
Esetleg tapasztalatok jöhetnének pár mondat erejéig!
Üdv! Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok HUNter & HUNAF

Sziasztok, Buék mindenkinek, szeretném jelezni, hogy eladom a Pro Flight Yoke System Flight típusú szarvkormány szettem, dobozában, hibátlan működés. Új ára 50k körül van, én a felét se kérem. Ha valakit érdekel 0.6.3.0.4.9.4.2.5.9.3 vagy elek9914 kukac gmail pont com

link a termékről
Robertoo21
Szia!
már az van fent, egyszer sikerült, holnap lesz időm próbálgatni, akkor visszajelzek, hogy mi az eredmény.

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Skinner_11
Neked is!

Jópár embernél előjött ez a probléma, a fórumaikat olvasgatva.

Nem tudom az 1.9.11 javította-e a dolgot, hogy fent van-e nálad. Ha nem, érdemes kipróbálni úgy jó-e <#smile>
Robertoo21
Sziasztok! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Olyan kérdéssel fordulnék a GSX (1.9 with de-icer verzió) használókhoz, hogy ha megtörténik a fagytalanítás, utána nem tudok választani, hogy merre fordítson ki a push back. Eltol egyenesen hátra fele, és ott "választ le" . Tudna valaki segíteni ebben a problémában? (nem virágbolti verzió)

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

L Viper
Boldog Karácsonyt minden topiklakónak <#integet2>
Skinner_11
Boldog karácsonyt, és kellemes ünnepeket srácok! <#wave>

Hypo
<#law>

Kellemes Ünnepeket!!

JoopZzz
Kellemes Ünnepeket Májsztrók!<#integet2>
Clidey

gfarkas
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden bárányfelhő kergetőnek! <#integet2>

Hypo

CptSAB
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

FSSuperTweakert használt már valaki ?? 64 bitest próbáltam de nem igazán látok különbséget. Sőt pár próbálkozás után még " rosszabb" lett az eredmény.
Anno a venetubo.com os nagyon bejött sajnos az már nem elérhető :/

És ITT.
Off:
Eladó szarvkormány: itt
L Viper
Nálam is felt van még a 9, szépen tele a kedvenc cuccokkal. Nehézen vinne rá a lélek, hogy töröljem, pedig egyre ritkábban repkedek vele, amióta az újabb gépemen szépen fut az FSX. <#wave>
Hiába, nagy szerelem, nehéz a szakítás 😊
berczy
Hát igen, hozzá lehet szokni a jóhoz. 😊 Nekem is volt párhuzamosan 9, de aztán elcsattant a vinyó, amin volt a maga 100+ gigájával, meg a 10 év alatt pöpecül belőtt minden (egyszer sem raktam újra, azt nem kellett), custom ai forgalomtól a kijevi Zhulhany reptér kézzel megcsinált repülőmúzeumáig minden. Mikor eldurrant, az agyam is majdnem eldurrant, de aztán túltettem magam rajta és nem, nem hiányzik. AS A320, PMDG, A2A gépek, ORBX, Drzewieczki Design, folyamatos újdonságok után, megmondom őszintén, már nem vinne rá a lélek. Evvan, gyarló az ember. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Köszi!
L Viper
Szia!
F10-el 2D-s kabin, majd a W.
Segítséget kérnék!
Melyik billentyűparancsal lehet a cockpittet kikapcsolni, hogy csak az alapműszerek maradjanak? Elfelejtettem. Már régen repültem. <#help>
Kösz!
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2015.12.16. 20:09:27
Hypo
nyomós érv én is így vagyok😊 az újra fel se rakom elsőre az fs9 et aztán majd meglátjuk.

berczy
Köszönöm, megvolt már ez is, meg az innen nyíló ruszki oldal is translate-el. Őrület... 😞

@Clidey: Köszönöm, rám fér! 😊 Bár most még az Air hauler elején vagyok, apró gépekkel, és ez a Kistuskó lett volna az egyik nagygépem később. 😊

@Skinner: igen, ez is eszembe jutott, 9-en pöpecül ment minden, de szerintem nem vinne rá a lélek visszamenni 9-re. Mert bár tényleg egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy feltuningolva a 9 is hasonlót hoz, mint az X, de... Na, érted... De. 😊 De nincsen rája ORBX: 😊))

Hypo
itt nézted elég jó dolgokat mondanak default startu pflight es a tobbi probat meger
http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?93567-SCS-Tu-134-v2-0-FSX-portover