33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32013 képet róla! (imádtam annó makettezni:) -
#32012 Hiccskokk madarak méjbi? -
Majnem ilyen FS-ben is a placc... -
saca79 #32010 :) HA-MBE most készül nálam a makett asztalon egyenlőre a színt próbálom kikeverni... -
-
#32008 Megnéztem a kicsikét..:D
-
#32007 :))) -
#32006 Ez hagyományos FSX ACC packkal megtoldva. Külön vinyón van, úgy is mondhatjuk, de valójában egy 1 terrásra van felpakolva. Mostmár van mellette egy GTA is, szóval nem neki dedikált dolog. -
#32005 majestic q400 manuálja azt írja valahol, hogy ha mennek a pack-ok (min), akkor +500láb-ot kell hozzáadni a landing field-hez
erre tudna valaki konkrétat mondani (minden más videjóban csak betekeri az adott landing field elevations-tot) -
#32004 :))) -
#32003 Szia!
Felvettem a kapcsolatot Jánossal, és elmondta nekem, hogy sajnos az első és negyedik rész csak tervezve volt, de nem készült el soha
@saca79: Hát nálam az E meghajtón van, és eddig nem ütköztem problémába. Igaz, airlinereket nem repülök, arra ott a jó öreg FS9. De A2A, IRIS, Milviz... Minden megy rendesen.
Ja, és ha már IRIS
PC-9 berepülés, Svájci alpok -
saca79 #32002 Oppusal mentem de nem vegig.. Voltak olyan részek ahol visibility=0 volt, sajna itt leheretlen volt... Ahol valos volt ottdobalt rendesen.. Nem unatkoztam :) -
#32001 szép útvonal - valós időjárásal nyomtad? azok a völgyek tudnak ám elég érdekessek is lenni - a szelek máshogy dolgoznak arrafelé:))) -
saca79 #32000 Bocs hogy bele okoskodok.. Nekem kulon ssd n fut az FSX SE. En azt tapasztaltam ha nem az alapbol felkinalt telepitesi utvonalra raktam "C" hanem mondjuk mas meghajtóra akkor nem igazan akarta az igazat.... Vagy el se indult vagy kesobb az addonok telepitesenel gondok voltak. -
#31999 akkor FSX SE szépen muszikál:) külön drive on van neked ? csak mert lassan en is atallok de nekem rengeteg game-m van steam be es mindenkepp majd az uj gepen fsx.t egy onallo drive ra akarom rakni nem keverve a tobbi steam game-el. -
#31998 Cool:)) kicsinyke orszagunk millioszori atrepulese utan igazi feludülés ilyen helyeket látni:)) -
#31997 Na ezek azok a képek, amit ha egy olyan embernek mutatsz meg, aki nincs benne ebbe a szimulátoros világban, az simán real képeknek nézi!
Fantasztikus! -
#31996 Akkor folytatnám a sormintát. :-D
Lake Tahoe - Blue Canyon - San Carlos
San Carlos - (Bodega Bay) - Sonoma County - Cloverdale - Redding (köszönhetően a Frapsnak a képek egy része nem készült el :-( )
Melyik filmben szerepelt Bodega Bay? A helyes válaszadók között egy hozzászólás lehetőségét sorsoljuk ki. :-D
Redding - Murray Field - Siletz Bay -
saca79 #31995 Csatlakozom én is a sorban :D
CEN4 High River - CYGE Golden,völgy túra. A gép nálam sem véletlen ez jött be legjobban :) C182 nek 1 óra után iszonyat unalmas a kabinja
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.05.01. 10:02:07 -
#31994 Hamár elkezdtem ezt nyüstölni, akkor már befejezem ezzel. A másiknak amúgy kevésbé tetszik a kabinja. :-) -
#31993 mindig piper cherokee ? ;)
comanche nem fekszik annyira? -
#31992 Akkor álljon itt megint tőlem is pár kép :-)
Még a régi vassal: Telluride - Sedona - Palm Springs
Az új vassal: Palm Springs - Lake Tahoe -
saca79 #31991 :) -
#31990 -
#31989 Bocs, de nem élek ilyen szerekkel, csak a naturál FSX
(Jó, meg egy kis REX, ORBX ezmegaz...)
@Clidey: Így jobb már?
-
#31988 Választhattál volna repülőt is! De amúgy nájz piccsörz! -
saca79 #31987 Szuper!!Egy ENB-t dobhatnál... :) -
#31986 -
ksgy #31985 Koszi mindenkinek :) -
#31984 Flaps full, landing checklist
Többi kép, kronológiailag fordított sorrendben -
#31983 most akkor dáwnlód explén? ;) pofás nagyon -
#31982 Gratulálok, marha jól néz ki!
Ezen a fórumon főleg Amcsik meg Nyugat Európaiak tevékenykednek, de nekik is teljesen leesett az álluk a kis L-410-től
-
#31981 Egy kis meglepi szélnyírás :-)
-
ksgy #31980 Koszi szepen :) -
#31979 miért van az az érzésem ,hogy most értük el (ma) a Top-of-Decent pontot? ja és 1000lábra nincs ALT-sel nyomva
hümm -
#31978 Én is gratulálok! Nagyon szépre sikeredett! -
#31977 szép
-
ksgy #31976 Heh, koszi :) -
#31975 Misu szerénysége nem engedi, berakom hát én ide ezt a videót:
Igaz, nem FS hanem X-Plane, de mivel magyar fejlesztés az utolsó poligonig, ráadásul nem is akármilyen minőségben, ezért teljes joggal szerepelhet e topikban is úgy gondolom!
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.04.28. 19:31:16 -
#31974 egyelőre nincs is olyan gép amiért feltenném akár csak kipróbálni... ilyen carenado, meg freeware gépek nem igazán izgatnak fel