Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem lehet ezeket a lusta topik
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ennyire azért ne tolongjatok...!<#zavart2>#zavart2><#action>#action>
Clidey! Enyém akkor a TIBI csoki!<#vigyor2>#vigyor2>

Esetleg aki úgy gondolja, hogy a tisztelt társaság megérdemel pár szép, vagy kedvenc screenshot-ot, az legyen kedves megosztani itt a nagyérdeművel, hogy emlékezetessé tegyük ezt az évfordulót!
Amennyiben lennének még ötletek amivel fel lehetne frissíteni a topikot, azt is írjátok le!
A legjobb képek és ötletek TIBI csokival lesznek jutalmazva!<#nyes>#nyes>
http://www.wingbest.com/Flight-Simulator-X-Professional-Edition-repulogeps
De ők is többnyire már csak letöltőkódokat árulnak....
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Eladó megegyezés szerint a teljes FS2004 software gyűjteményem, mely áll az alap játékból, valamint sok-sok év gyűjtő és rendszerező munkájának gyümölcseként kb. 76 db dvd (tokokban), melyeken megtalálható a valaha kiadott szinte összes kiegészítő egy dekoratív álló famintás-króm cd-álvánnyal együtt. A dvd-tokok hátulján nyomtatott tartalom-lista is van. Kérésre küldök képet is.
zkalos kukac t-online pont hu címen lehet érdeklődni. Ha még ezzel játszol, nem bánod meg ha megkeresel. Biztosan megegyezünk. Sok közülük már "beszerezhetetlen" . Én már nem hiszem, hogy valaha felinstallálom, mert átálltam FSX-re, bár sokszor szenvedek vele, mert nem mai a gépem.

Repüljetek amennyit csak bírtok, soha nem fogyjon ki a kerozin, ne romoljon el a rádió és legyen minél rövidebb a Stewik szoknyája a fedélzeten!
Jövőre Veletek ugyan itt!!!!
(köszönöm a yoke -val kapcsolatos tanácsokat, már csak Elek válaszára várok )
Ja!! Van egy hihetetlen profi , újszerű állapotban lévő, nagyon megkímélt, hibátlan CH Joke eladó!!!<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.12.31. 22:00:49
CH ról csak rosszakat hallottam ezért sose próbáltam!!
Engem érdekelne...Mennyivel jobb mint a CH Yoke? Volt olyan közülünk, akinek volt már mind a kettő...?
Nekem most CH van, de le akarom cserélni, mert baromi darabos a működése...
Esetleg tapasztalatok jöhetnének pár mondat erejéig!
link a termékről
már az van fent, egyszer sikerült, holnap lesz időm próbálgatni, akkor visszajelzek, hogy mi az eredmény.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Jópár embernél előjött ez a probléma, a fórumaikat olvasgatva.
Nem tudom az 1.9.11 javította-e a dolgot, hogy fent van-e nálad. Ha nem, érdemes kipróbálni úgy jó-e <#smile>#smile>
Olyan kérdéssel fordulnék a GSX (1.9 with de-icer verzió) használókhoz, hogy ha megtörténik a fagytalanítás, utána nem tudok választani, hogy merre fordítson ki a push back. Eltol egyenesen hátra fele, és ott "választ le" . Tudna valaki segíteni ebben a problémában? (nem virágbolti verzió)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Anno a venetubo.com os nagyon bejött sajnos az már nem elérhető :/
Hiába, nagy szerelem, nehéz a szakítás 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Melyik billentyűparancsal lehet a cockpittet kikapcsolni, hogy csak az alapműszerek maradjanak? Elfelejtettem. Már régen repültem. <#help>#help>
Kösz!
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2015.12.16. 20:09:27
@Clidey: Köszönöm, rám fér! 😊 Bár most még az Air hauler elején vagyok, apró gépekkel, és ez a Kistuskó lett volna az egyik nagygépem később. 😊
@Skinner: igen, ez is eszembe jutott, 9-en pöpecül ment minden, de szerintem nem vinne rá a lélek visszamenni 9-re. Mert bár tényleg egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy feltuningolva a 9 is hasonlót hoz, mint az X, de... Na, érted... De. 😊 De nincsen rája ORBX: 😊))