Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A local-ban van egy Microsoft/FSX mappa , de abban két mappa van "Shaders és Shaders 10" , más semmi. Vajon hol lehet a config fájl? :-O
Az sem egészen világos, hogy mitől produkál, majdnem full beállítások mellett 40-45 FPS-t, úgy, hogy semmit nem mókoltam a cfg-n, lévén, hogy nem is találom. akartam volna egy mentést csinálni róla, de.........! Eddig nem futott ilyen szépen! :-O
E6850 + GT9800 512mb + 4Gb RAM. Elég érdekes!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Viszont az "fsx.cfg" -t nem találom sehol. Külön partíción van az FSX nem a rendszerpartición. Tudom, hol kellene lennie, számtalanszor csináltam, de ott most két "shader, shader 10" mappa van, más semmi. Tanácstalan vagyok.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Kösz
Segítséget kérnék. Két .bgl fájlom hiányzik az ORBX FTX_NA_PNW07_MESH könyvtárból. Megköszönném, ha valaki elküldené. Nem tudom, hogy mekkorák. Lehet, hogy csak a DRIVEN kaphatom meg.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2017.09.29. 12:03:20
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Új vagyok itt, de pár napja telepítettem az X-Plane 11-et FSX/P3D után, (csak a VFR Hungary scenery miatt, mivel Szeged is benne van) és gondoltam én is feltöltök néhány képet, mert nagyon meggyőzött a végeredmény.
Annyit még érdekességképpen, hogy én is csináltam Szeged Sketchup sceneryt FSX alá anno, de nem adtam ki, mivel sajnos nem volt időm az autogenre, illetve watermask-okra stb. Csak fotóalap volt és a modellek. Nagyon hiányzik viszont pár modell, ami Google Earth-ben látható még, ha visszatekerjük az időt. Pl. szegedi dóm, belvárosi híd stb. Meg is találtam anno a modellek készítőjét és kértem, hogy küldje el nekem a modelljeit, ha lehetséges, mivel nincsenek fent 3Dwarehouse-on. Kaptam is választ, hogy majd valahonnan előkeríti, de sajna azóta nem jött semmi üzenet...
Viszont ahogy olvasgattam, a team összeállt és vannak modellkészítők is, szóval ezeket szeretném látni a sceneryben mindenképp, ha lehetséges (volt ilyen kérés, hogy írjuk le miket szeretnénk még látni, ha jól emlékszem). Sok sikert kívánok a készítőknek a továbbiakban és kitartást!
Végül a képek:

Utoljára szerkesztette: zsbuum, 2017.09.28. 16:27:43
Tudnátok ajánlani olyan weboldalt, vagy hasonlót ahol reptér információkat lehet kapni? Az eddig hasznát weboldalak megszűntek, vagy már nem lehet megtudni belőle az elevation, course, ILS frequency stb... adatokat! Egyébként nem tudjátok miért tiltották le az ilyen infók megszerzését?
Eladó egy Saitek Pro Flight Yoke System + Flight Throttle Quadrant,+1 gázkar-modul.Jó állapotban keveset használt a +gázkar teljesen új!
Érdeklődni : [email protected]
Családi elfoglaltságaim miatt felfüggesztem tartósan a fotelpilótai szenvedélyem ezért eladóvá vált az Aivlasoft EFB licenszem.
Imádtam használni hasznos cucc.Akit érdekelnek a részletek keressen fel.
[email protected]
Utoljára szerkesztette: cintula, 2017.08.22. 11:51:48
Imádom és nem tudom megunni...
Kötelező darab!
Szóval akinek nincs meg javaslom beruhazni rá, akinek meg megvan az úgy is tudja miről beszélek😊) Screent nem lottem mert 8 approchot probalgattam miközben a szám tátva volt😊 és ez csak FSX SE dx10, semmi extra kepzelem p3d V4 ben mit tudhat.
Van egy kis gondom aerosoft 320 1.31, repülés előtt, közben, leszállás után bekapcsol a rádió panelen a morze jel, és hiába kapcsolom ki mindig visszanyomja.
Nem lehet kezdeni vele valamit?
Si vis pacem, para bellum
Nekem az ASE /Aktiv Sky Evolution/ van meg.
Hol van az a beállítási lehetőség, amivel ezt a jelenséget meglehet szüntetni?
Ez nem köd.
Mint írtam is csak azt az értéket írtam át én is,de onnantól tökéletesen jó.
Majd a vidit 3 monitoros felbontással is nézd meg úgy jól látszik miről is beszélek.
A felvétel az nem a legjobb minőségű de most azzal nem akartam vacakolni,no meg amúgy sem egyszerű 3 monitorról játékon belül vidit készíteni.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Miért tejfehérek a völgyek?
Nagyon halványan lehet látni az alatta levő tájat.
De ez a jelenség csak akkor jön elő, ha hegyek felett repülök.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2017.08.17. 14:48:47
Én is hasonló gondokkal küzdöttem anno,ide aztán rákerestem a neten ,ezt te is megteheted és megtaláltam a megoldást.
A steam fórumon pontosan le van írva mit és hol kell átírni és működik rendesen a FOV.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szerintem valamelyik 7végén menj ki, és személyesen érdeklődj - tuti lesz kint kompetens személy, aki tud válaszolni a kérdéseidre!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az Emirécc az jó cég, van ott pár ismerősöm... <#finom>#finom>
Haha átadom neki! Augusztusban biztosan kinézünk a reptérre, előtte írok neked mindenképp! 😊
Feltételezem, ha indul tanfolyam, azok elsősorban C-150 típussal lesznek illetve van egy Falkéjuk is már, de nem tudom azt mennyire fogják bevonni az oktatásba.
Üdv Apádnak, rég nem találkoztam vele sajna, igazán kitolhatná a bringát a reptérre egyszer, két Európa kormányolás között! 😄
Hypo azt esetleg meg tudod mondani, hogy a PPL-t hogyan oktatják? Az a másfél milliós ár a DA20-ason gyanúsan olcsónak tűnik, gondolom egy részét Falkén kell repülni. A kérdés, hogy mennyit? 😊
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2017.07.23. 14:51:41
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
de a házban gyári 12cm-es venti megy 3 db, a vga-n van 2 és a cpu-n a gyári venti. Egyébként én úgy tudom hogy ez a cpunál teljesen normális "üzemi" hőmérséklet és a vga mindig magasabb értéket produkál ami szintén normális, ha efölé megy már érdemes keresni az okát.
Si vis pacem, para bellum
Egy D5 pumpa tolja az egész rendszert 2 fokozaton. Semminek semmi hangja!
Ja igen a táp ventijét azért nem is írtam mert minek is ,külön van neki, a ház aljában "elszigetelve" semmilyen befolyással nincs a házon belüli hőre...így nem is kell hogy lehúzzon róla bármit.
Na megyek leveszem a radiátoról a pc-t,már elég meleg, no meg átkapcsolom a ventiket hogy kifelé a lábamra fújja a levegőt mert már eléggé fázik...<#zavart2>#zavart2>
Elől egy 280 radi ott 2db AkasaApach tolja befelé...
Alul a tápot külön csatornába 1 Akasa Viper hátrafelé...
Hátul alul a GTX-ről lefújt levegőt 2 db 92 Noctua tolja hátra...
Az alaplapi tálca mögül egy AkasaSlim szippantja a levegőt oldalra...
A RAM-okról egy Akasa Viper rántja le a levegőt hátrafelé...
És hát a GTX980Ti is van három...
Nem is 11, hanem 13.😄
De ezek mind vissza vannak szabályozva 900-as fordulatra és így 30-32C' körül van a vizem terhelés alatt is!
Amit én megtapasztaltam, az az, hogy 40-50 fajta ventilátorból 1-2 ér valamit, a többi egy rakás szar! Nálam az AkasaViper a favorit!

Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.06.23. 20:26:58
van rakva a gép. Ablakban, radiator mellett, pincében vagy éppen a napos csibék közé az infra lámpa alá... 😄