Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/Win 7: C:\Users\(Your Windows User Name) \Appdata\Roaming\Microsoft\FSX Ugye alapból itt kellene lennie, de ott nincs Microsoft/FSX mappa.
A local-ban van egy Microsoft/FSX mappa , de abban két mappa van "Shaders és Shaders 10" , más semmi. Vajon hol lehet a config fájl? :-O
Az sem egészen világos, hogy mitől produkál, majdnem full beállítások mellett 40-45 FPS-t, úgy, hogy semmit nem mókoltam a cfg-n, lévén, hogy nem is találom. akartam volna egy mentést csinálni róla, de.........! Eddig nem futott ilyen szépen! :-O
E6850 + GT9800 512mb + 4Gb RAM. Elég érdekes!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Sziasztok, szép napot! Segítségetkérnék, újratelepítettem egy asztali gépen a Windows-t , (Windows 7 Ultimate 64 bit) és feltettem az FSX-et.
Viszont az "fsx.cfg" -t nem találom sehol. Külön partíción van az FSX nem a rendszerpartición. Tudom, hol kellene lennie, számtalanszor csináltam, de ott most két "shader, shader 10" mappa van, más semmi. Tanácstalan vagyok.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Köszi szépen a tippet!
Ha el tudja valaki küldeni, akkor megadom az e-mail címem.
Kösz
Üdv!
Segítséget kérnék. Két .bgl fájlom hiányzik az ORBX FTX_NA_PNW07_MESH könyvtárból. Megköszönném, ha valaki elküldené. Nem tudom, hogy mekkorák. Lehet, hogy csak a DRIVEN kaphatom meg.

Utoljára szerkesztette: papa10000, 2017.09.29. 12:03:20
Szia! Keresd @ekre munkatársat ezzel kapcsolatban a másik fórumonő készített Hungary VFR scenery packot benne LHUD -vel. Illetve ha jól tudom jelenleg is készül egy részletes LHUD XP11 -hez.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Sziasztok!
Új vagyok itt, de pár napja telepítettem az X-Plane 11-et FSX/P3D után, (csak a VFR Hungary scenery miatt, mivel Szeged is benne van) és gondoltam én is feltöltök néhány képet, mert nagyon meggyőzött a végeredmény.
Annyit még érdekességképpen, hogy én is csináltam Szeged Sketchup sceneryt FSX alá anno, de nem adtam ki, mivel sajnos nem volt időm az autogenre, illetve watermask-okra stb. Csak fotóalap volt és a modellek. Nagyon hiányzik viszont pár modell, ami Google Earth-ben látható még, ha visszatekerjük az időt. Pl. szegedi dóm, belvárosi híd stb. Meg is találtam anno a modellek készítőjét és kértem, hogy küldje el nekem a modelljeit, ha lehetséges, mivel nincsenek fent 3Dwarehouse-on. Kaptam is választ, hogy majd valahonnan előkeríti, de sajna azóta nem jött semmi üzenet...
Viszont ahogy olvasgattam, a team összeállt és vannak modellkészítők is, szóval ezeket szeretném látni a sceneryben mindenképp, ha lehetséges (volt ilyen kérés, hogy írjuk le miket szeretnénk még látni, ha jól emlékszem). Sok sikert kívánok a készítőknek a továbbiakban és kitartást!
Végül a képek:

Utoljára szerkesztette: zsbuum, 2017.09.28. 16:27:43
Hypo
skyvector.com

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan weboldalt, vagy hasonlót ahol reptér információkat lehet kapni? Az eddig hasznát weboldalak megszűntek, vagy már nem lehet megtudni belőle az elevation, course, ILS frequency stb... adatokat! Egyébként nem tudjátok miért tiltották le az ilyen infók megszerzését?
Sziasztok
Eladó egy Saitek Pro Flight Yoke System + Flight Throttle Quadrant,+1 gázkar-modul.Jó állapotban keveset használt a +gázkar teljesen új!

Érdeklődni : [email protected]
Sziasztok!

Családi elfoglaltságaim miatt felfüggesztem tartósan a fotelpilótai szenvedélyem ezért eladóvá vált az Aivlasoft EFB licenszem.
Imádtam használni hasznos cucc.Akit érdekelnek a részletek keressen fel.
[email protected]
Utoljára szerkesztette: cintula, 2017.08.22. 11:51:48
Hypo
😊))) na akkor nem vagy ezzel egyedül😊)

Hont
Én először leugattam, de bátran mondom, hogy a legszebb ami eddig született!
Imádom és nem tudom megunni...
Kötelező darab!
Hypo
Na kihasznalva ORBX Sale-t vegre beszereztem LOWI-t, atyaég micsoda scenery.......ilyennek kéne lenni az osszes reptér scenerynek😊 igaz itt a táj a reptér körul fantasztikus, de a kidolgozotság ami igazán megfogott, kevés ilyen reptér van Flytampa es Flightbeamen kivul nem sok.
Szóval akinek nincs meg javaslom beruhazni rá, akinek meg megvan az úgy is tudja miről beszélek😊) Screent nem lottem mert 8 approchot probalgattam miközben a szám tátva volt😊 és ez csak FSX SE dx10, semmi extra kepzelem p3d V4 ben mit tudhat.

mustangdc3
Már meg is oldódott...

Si vis pacem, para bellum

mustangdc3
Sziasztok!
Van egy kis gondom aerosoft 320 1.31, repülés előtt, közben, leszállás után bekapcsol a rádió panelen a morze jel, és hiába kapcsolom ki mindig visszanyomja.
Nem lehet kezdeni vele valamit?

Üdv!
Nekem az ASE /Aktiv Sky Evolution/ van meg.
Hol van az a beállítási lehetőség, amivel ezt a jelenséget meglehet szüntetni?
Ez nem köd.
Siker! Köszönöm! Nagy élmény lett így játszani! 😊
Dobtam össze egy kis vidit nálam hogy működik és hogy lehet bárhova állítani.
Mint írtam is csak azt az értéket írtam át én is,de onnantól tökéletesen jó.
Majd a vidit 3 monitoros felbontással is nézd meg úgy jól látszik miről is beszélek.
A felvétel az nem a legjobb minőségű de most azzal nem akartam vacakolni,no meg amúgy sem egyszerű 3 monitorról játékon belül vidit készíteni.
Hypo
haze layer, Active Sky megoldja

m814
Köd.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Üdv!
Miért tejfehérek a völgyek?

Nagyon halványan lehet látni az alatta levő tájat.
De ez a jelenség csak akkor jön elő, ha hegyek felett repülök.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2017.08.17. 14:48:47
Hi.
Én is hasonló gondokkal küzdöttem anno,ide aztán rákerestem a neten ,ezt te is megteheted és megtaláltam a megoldást.
A steam fórumon pontosan le van írva mit és hol kell átírni és működik rendesen a FOV.

Hypo
ORBX nal meg tart a 48% akcio akit erdekel. ha még nincs meg esetleg LOWI itt a jo alkalom 😊

Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Végre sikerült beüzemelnem a 3 monitoros témát (5040x1050) FSX SE verzión. Egyetlen bajom, hogy a széles képernyőn nagyon ráközelít, így gyakorlatilag játszhatatlan. Ezcam-ot használok, de abban sem találok ezzel kapcsolatos beállítást. Van esetleg aki ezeken a gondokon már túl van? Köszi! 😊
Clidey
Holnap délután lehet kinézek, jah. Ha még nem szólok későn...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

szuper, köszönöm 😊 a hétvégén kinézek érdeklődni 😊 te nem leszel ott valamikor?

Clidey
Bocsesz, elfelejtettem írni ide... Szóval múlt 7végén utánakérdeztem; pár napja megkapta a klub az ATO engedélyét, ráadásul az országban elsőként teljes körűt, szóval elvileg már nincs akadálya a kiképződésnek.
Szerintem valamelyik 7végén menj ki, és személyesen érdeklődj - tuti lesz kint kompetens személy, aki tud válaszolni a kérdéseidre!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

köszi! 😊 a szívem csücske még mindig LHDK 😊 Jó lenne ott folytatni, ahol elkezdődött repülős pályafutásom a sárkányon 20 évvel ezelőtt 😄

Clidey
Az elmúlt időszakban kicsit széthullott a dolog, volt vezetőségváltás, gépeladások, gépvételek, szóval eléggé bizonytalan volt a dolog, de talán mostanság már normalizálódni fog mind a képzés mind a vihornyászás. Hétvégén utánaérdeklődöm, és jelzem mit tudtam intézni. <#wink>
Az Emirécc az jó cég, van ott pár ismerősöm... <#finom>

Hypo
Szerintem Cessnan (c152) megy a ppl, persze csinalhatod a mason is de arban az jon ki a legjobban. Itt max az a kerdes hogy akesobiekben milyen tipuson repulnel ha felsoszarnyas akkor a cessna tokeletes, es ha kesobb is a kornyezetedben olyan gepet tudsz berelni, ha also szarnyas akkor van a diamond de az dragabb. Az egyetlen hatuluto az egeszben hogy a c152 cuki meg olcso de a tobbseguk egy kalap fos sajnos, es amit ott tanulsz megszoksz az igazabol nem nagyon er sokat kesobb😊 Kb olyan mint ha automata autoval tanul az ember vezetni😊

Köszönöm előre is Tibi! 😊 Nem tudom, hogy a Malév hogy áll most LHDK-n?! Azért szenvedek ennyit rajta, mert én azóta már a Wizz Air helyett az Emirates-nél tologatom a trolley-kat, hogy egy kicsit jobban álljak anyagilag. Dubajban sajnos rettenetesen drágák a képzések, így meg kell találnom a legjobb megoldást otthon, mert havonta 1-2 napokat tudnék repülni, ha BUD-ot csinálok vagy szabadság idején.

Haha átadom neki! Augusztusban biztosan kinézünk a reptérre, előtte írok neked mindenképp! 😊

Clidey
Úgy tudom, csak nemrég szerezték meg (vissza) azokat az engedélyeket LHDK-n, amelyek az új megváltozott rendelkezések értelmében az oktatáshoz szükségesek. Ha akarod, hétvégén utánaérdeklődöm hogy állnak.
Feltételezem, ha indul tanfolyam, azok elsősorban C-150 típussal lesznek illetve van egy Falkéjuk is már, de nem tudom azt mennyire fogják bevonni az oktatásba.

Üdv Apádnak, rég nem találkoztam vele sajna, igazán kitolhatná a bringát a reptérre egyszer, két Európa kormányolás között! 😄

Időben kb ugyanannyi Esztergomba eljutni, mint Tökölre. Km-ben persze jobb, viszont a flyteam szimpatikusabb 😊 Persze a legjobb még mindig Dunakeszi lenne, nem akarnak átköltözni oda? 😄
Hypo azt esetleg meg tudod mondani, hogy a PPL-t hogyan oktatják? Az a másfél milliós ár a DA20-ason gyanúsan olcsónak tűnik, gondolom egy részét Falkén kell repülni. A kérdés, hogy mennyit? 😊

Én is repültem velük de mintha néhány hete az ő gépük zuhant volna le Tökölön nem, vagy rosszul gondolom?
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2017.07.23. 14:51:41
Hypo
Én náluk vagyok klubtag és ott repulok, korrekt nagyon!!!

Robertoo21
nekem csak pozitív élményeim vannak a flyteamről 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Papirzacsi
Esztergom messze, de a flyteam (Tököl) érdekel? :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

az már messze sajnos. külföldön élek, úgyhogy az otthoni lakáshoz (vác) minél közelebbi reptér lenne jó, így nem vesztenék sok időt az utazgatással, amikor 1-2 napokra hazaugrom. flyteam-ről mi a véleményetek? 😊

Hypo
esztergom tul messze? https://www.aviator-school.com/pilota-kepzes

Sziasztok! LHDK-n milyen PPL lehetőségek vannak manapság? Illetve milyen árban mozognak? Esetleg valami tuti tipp hol érdemes csinálni? 😊 Gödöllő van Dunakeszi érdekelne leginkább a távolság miatt 😊 Köszi előre is srácok! 😊

mustangdc3
Nekem terhelés alatt 60-65 ig felmegy a pc hőmérséklete, bár egy kicsit szar helyen van, nem nagyon tudja magából kinyomni a meleget.
de a házban gyári 12cm-es venti megy 3 db, a vga-n van 2 és a cpu-n a gyári venti. Egyébként én úgy tudom hogy ez a cpunál teljesen normális "üzemi" hőmérséklet és a vga mindig magasabb értéket produkál ami szintén normális, ha efölé megy már érdemes keresni az okát.

Hypo
gratula nagyon szép és egyetértek a ventik tobbsege egy szar. En elol kettovel fujatom ki a levegot felul a haz tetejen van a radiator a vizhutesnek, es a gtx1070 ket ventivel tolja, 33C korul mozog a viz BF1 4 ora jatek full grafikan😊 viszont hetente takaritas fujas procicazas....

Hont
Igen! A házat is én csináltam...
Egy D5 pumpa tolja az egész rendszert 2 fokozaton. Semminek semmi hangja!
Értem én de egy jól megválasztott szellős házzal nem kell ventilátor erdő.
Ja igen a táp ventijét azért nem is írtam mert minek is ,külön van neki, a ház aljában "elszigetelve" semmilyen befolyással nincs a házon belüli hőre...így nem is kell hogy lehúzzon róla bármit.
Na megyek leveszem a radiátoról a pc-t,már elég meleg, no meg átkapcsolom a ventiket hogy kifelé a lábamra fújja a levegőt mert már eléggé fázik...<#zavart2>
A víztorony épített cucc?

Hont
Á...! Itt még nem volt meg a GTX, meg a Dominátorok sem, azóta volt egy kis kábel menedzs is...😄
Ott van már rend... Édes isten 😊

Hont
Felül van egy 360 radi azon három Lepa felfelé fúj...
Elől egy 280 radi ott 2db AkasaApach tolja befelé...
Alul a tápot külön csatornába 1 Akasa Viper hátrafelé...
Hátul alul a GTX-ről lefújt levegőt 2 db 92 Noctua tolja hátra...
Az alaplapi tálca mögül egy AkasaSlim szippantja a levegőt oldalra...
A RAM-okról egy Akasa Viper rántja le a levegőt hátrafelé...
És hát a GTX980Ti is van három...
Nem is 11, hanem 13.😄
De ezek mind vissza vannak szabályozva 900-as fordulatra és így 30-32C' körül van a vizem terhelés alatt is!
Amit én megtapasztaltam, az az, hogy 40-50 fajta ventilátorból 1-2 ér valamit, a többi egy rakás szar! Nálam az AkasaViper a favorit!

Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.06.23. 20:26:58
Nem sok az nalam is 9 van alapbol elől 3,fent3,hatul3, plusz bent van kettő egy ami az északi hídról tereli kifelé a levegőt egy ami a tápról huzza ki. Máris 11 És szinte nyoma sincs.A lényeg hogy normalisan kell berakni a ventiket hogy ne egymás ellen dolgozzanak. Illetve hova
van rakva a gép. Ablakban, radiator mellett, pincében vagy éppen a napos csibék közé az infra lámpa alá... 😄