Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nagyon tutkó képek <#eljen>
Hypo
😊

[HUN]FaTaL
Mibõl?😊 E-Jets nem?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
Wilco kiadta a v2-t aki térdekel

CptSAB
a 031-es oldalsorszámú HA-UTI sajnos Tökölön maradt..?! Érthetetlen, hogy egy gép készen van, teljesen üzemképes, erre a NKH nem adja ki az engedélyeket. Pedig nagyon megdobta volna az amúgy is pazar repnap hangulatát.
klaffa, thx
Clidey
De van. Ûberbrutálfantasztische volt!
Bõvebben...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nyomták élõ adásba mind2 napot a neten.
Nagyon sokan voltak bár a fele nép szerintem csak shoppingolni jött...
Volt is fincsi 600ft-os kürtös kalács meg 450ft-os fél lityis ásványvíz de ez már nem a repüléshez tartozik....😊

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

bazd azt kihagytam nemááá <#idiota> jó hát mondhatjuk úgy is hogy a mûszerfalon elhelyezkedõ repülést elõsegítõ mûszerek és kapcsolok állása, státusza, helyzete ! Ez nincs leírva valami "pilóta kresz könyvben " ? Kecskemétrõl senkinek sincs beszámolója ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Clidey
...és a csillagoké! <#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Panel állás : kütyük, kapcsolok, bizgentyük, mûszerek állása

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

[HUN]FaTaL
Mondom alapból lehet, leállítasz mindent a default cessnan és elmented, ezután az összes gép Cold & Darkban fog indulni. Panel állás pedig panel állás nem tudok róla többet mondani 😊)))

Köszönöm a válaszodat!!!
Értem, szóval alapból nem lehet. Mi az a panel állás?

[HUN]FaTaL
Tölts be egy repülést a default cessnaval, állíts be rajta mindent és mentsd el default flightként. Komplexebb addon gépeknél pedig tudsz betölteni panel állást.

Lenne egy kérdésem:
Az FSX-ben hol tudom azt beállítani, hogy ramp startal induljon a repülés, azaz hogy álló motorral kezdõdjön? Többi repszimben mind van ilyen opció, nyilván itt is, csak elkerülte a figyelmem.

DANIELE
Hali, pollux itt látványosabb, eszméletlenül szuper.

http://flugsimulation.com/reviews/includer.php?site=andras

polluxware
miket mondana manapság....

vagy az is lehet hogy maga se hinné el

Hypo
Egerrel nem jo hidd el, egy repszimet nem jo bill rol vagy egerrel jatszani ezek JOY ra vannak kihegyezve!
Autoszimet se nyilakkal jatszak akiket tenyleg erdekel a dolog, annyit ront az jatekelmenyen hogy tonkre vagja az egeszet.

Ezert tanacsolja mindenki vegyel egy olcso joyt es meglatod megugrik a jatekelmeny, aztan ha mar megy minden es esetleg beruhazol egy jo botra plane repules feelinget ad.

Hypo
Mindig draga Hofi jut eszembe:
"....Mi a kulonbseg a Jobb Fax es a BAL Fax kozott? - Mind ketto felall, de a BAL FAx meg hozza is szol!!..."

Gyerekek, ennik vagytok, nem értek semmit, csak a szátok nagy!! (Akinek nem inge, az ne vegye magára)!!
<#zavart2><#idiota><#nyes> (ide meg képzeljetek el pár vihogós smilet ! ) a hangulatjelek kimaradtak majd mindenki ossza be magának ...

én még ajánlom ha rátudod kötni a gépre a mikrohullámú sütõt használd azt !

Nem, egérrel irányítom.
Hypo
tok mindegy csak ne ragadjon be a szarny

[HUN]FaTaL
Inkább 1500ért saitek cyborg evo a media marktból😄

Zseni vagy!
Télleg!
Szerezz egy botkormányt. 2000+ postaköltség a vaterán.
www.vatera.hu

\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"

zstomi
Tényleg nagyon színvonalasra sikeredett a mûsor, a C17 megjelenése hihetetlen volt. Bár nem sokat volt ott, mindenkit elkápráztatott méreteivel és rövidpályás le- és felszállási képességeivel. A Breitling csapat és a törökök is maradandót alkottak. 😊

Billentyûzetre ? akkor azért lassú .... mert billentyûvel irányítod !!

Azért csak nem esett az esõ 😊
Nagyon színvonalas volt az idei repülõnap bár a rendezvényre való be-checkolás nem volt zökkenõmentes.

Nem, az nincs bekapcsolva.
Robotpilótát lõdd le!!!<#bee1>
Nekem akkor reagál úgy lassan, ha robotpilóta van.

\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"

Hát, hogy nagyon lassan reagál a billentyûzetre, ha kanyarodni, vagy emelkedni, vagy süllyedni szeretnék.
hogy érted hogy beragadtak ? Hova ragadtak be ?

polluxware
<#wow2>

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Amikor felszállok az Airbus A321- el, akkor miért van az, hogy kb 100-200m magasra felérek és mintha beragadtak volna a szárnyak?
Áhh,nem eshet.
Kivan zárva.
😄

Clidey
Mivel mondatod kijelentõ módban íródott, így bátorkodtam azt hinni hogy tudni véled mi mit tudunk.

Papirzacsi
Az esõ. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hétvégén ki jön Kecskemétre? 😊

pateszi
Szia,

Tudomásom szerint csak készülget a két scenery, de nincs még elérhetõ verzió belõlük.

Javaslom, hogy ne szívd fel magad, ha jól kérdezel, legalábbis érthetõen, itt értelmes válaszokat is kaphatsz.

Ha nem magyar anyanyelvû vagy, bocs a megjegyzésért, és üdv a fórumon.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

polluxware
hiába😉 IFR->fs9

vmarc

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

polluxware
white\ mappában megtalálhatóak a tömörítetlen bmp kabin texek (üléshuzat, kárpitozás)

maga a mûszerfal két fél darabból álló textúráját akarom majd valahogy átmázolni (feliratok cseréje) + szebb csavarfejek

maga a reality xp retrofitnek hála az RMP kifogástalanul múkszik (adf1,2 ,nav1,2)
VOR2 is flightlineN😉

így már sokkal pontosabb spécibb a röppenés....

sajna a Garmin 430Waas helyére nem lehet 530W-t rakni, mert a gauge felét a képernyõ különbözõ széleinél cafatokban rakja ki -> (carenado suck)

IO-520as mocit kis átírkálással át akarom még alakítani TSIO-520 túrbós verzsönre... 35ös MP lesz a max, valmint 310le/2700rmp 5min-ig

így reményeim szerint 10000láb környékén is vírgoncan emelkedik még

polluxware

Hypo
Hat nem tudom, en mindig probaltam/probalok segiteni, csak ertsem a kerdest😊

polluxware
elsõ látogatásra tényleg ez eshetett le...

annó én is körbe anyáztam mindenkit amikor a belinkelt dreamfleet cuccokat kitörölgettétek

ezen át kell esni<#vigyor>

aztán ha elég pofátlan és genyó az ember, akkor rögtön rést tud ütni itten a szõrõsszívû levegõ fenegyerekeinek a csücskös szííívén<#gonosz1>

Hypo
???? Nem kell mindent komolyan venni raadasul egymassal vicceltunk, ragozas meg nem a mi hibank. mi tudatlanok vagyunk ennyi

Sziasztok Reméltem,hogy normális emberek is van de tévedtem,majd inkáb máshol keresek ahol "tudnak" is valamit
Hypo
😊))