Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bõvebben...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nagyon sokan voltak bár a fele nép szerintem csak shoppingolni jött...
Volt is fincsi 600ft-os kürtös kalács meg 450ft-os fél lityis ásványvíz de ez már nem a repüléshez tartozik....😊
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Az FSX-ben hol tudom azt beállítani, hogy ramp startal induljon a repülés, azaz hogy álló motorral kezdõdjön? Többi repszimben mind van ilyen opció, nyilván itt is, csak elkerülte a figyelmem.
http://flugsimulation.com/reviews/includer.php?site=andras
Autoszimet se nyilakkal jatszak akiket tenyleg erdekel a dolog, annyit ront az jatekelmenyen hogy tonkre vagja az egeszet.
Ezert tanacsolja mindenki vegyel egy olcso joyt es meglatod megugrik a jatekelmeny, aztan ha mar megy minden es esetleg beruhazol egy jo botra plane repules feelinget ad.
"....Mi a kulonbseg a Jobb Fax es a BAL Fax kozott? - Mind ketto felall, de a BAL FAx meg hozza is szol!!..."
Télleg!
Szerezz egy botkormányt. 2000+ postaköltség a vaterán.
www.vatera.hu
\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"
Nagyon színvonalas volt az idei repülõnap bár a rendezvényre való be-checkolás nem volt zökkenõmentes.
Nekem akkor reagál úgy lassan, ha robotpilóta van.
\"A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.\" \"A \"jó\" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A \"nagyszerű\" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.\"
Lenne egy kérdésem: Amikor felszállok az Airbus A321- el, akkor miért van az, hogy kb 100-200m magasra felérek és mintha beragadtak volna a szárnyak?
Kivan zárva.
😄
Tudomásom szerint csak készülget a két scenery, de nincs még elérhetõ verzió belõlük.
Javaslom, hogy ne szívd fel magad, ha jól kérdezel, legalábbis érthetõen, itt értelmes válaszokat is kaphatsz.
Ha nem magyar anyanyelvû vagy, bocs a megjegyzésért, és üdv a fórumon.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
maga a mûszerfal két fél darabból álló textúráját akarom majd valahogy átmázolni (feliratok cseréje) + szebb csavarfejek
maga a reality xp retrofitnek hála az RMP kifogástalanul múkszik (adf1,2 ,nav1,2)
VOR2 is flightlineN😉
így már sokkal pontosabb spécibb a röppenés....
sajna a Garmin 430Waas helyére nem lehet 530W-t rakni, mert a gauge felét a képernyõ különbözõ széleinél cafatokban rakja ki -> (carenado suck)
IO-520as mocit kis átírkálással át akarom még alakítani TSIO-520 túrbós verzsönre... 35ös MP lesz a max, valmint 310le/2700rmp 5min-ig
így reményeim szerint 10000láb környékén is vírgoncan emelkedik még
annó én is körbe anyáztam mindenkit amikor a belinkelt dreamfleet cuccokat kitörölgettétek
ezen át kell esni<#vigyor>#vigyor>
aztán ha elég pofátlan és genyó az ember, akkor rögtön rést tud ütni itten a szõrõsszívû levegõ fenegyerekeinek a csücskös szííívén<#gonosz1>#gonosz1>