Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Leginkább sehogy.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bögyörő
Hát a Microsoftol már én sem várok csodát, de az Aerosoftba még bizok, sajnos nem igazán tudok angolul ezért ha valaki megtudná mondani hogy álnak az Aerosoft simulátorral azt megköszönném.

polluxware
nék..

polluxware
a nagy tömeget nem érdekli a szimuláció... a lényeg hogy onlány lehessen bohóckodni csili-vili grafika mellett... nem fognak ezek újra költséges projectbe fogni hogy az eredeti tímet szélnek eresztették...

ha a mai fiatalságot veszem alapul mint fizetõ piaci szegmenset, hát tuti hogy a sok rombolni meg káromkodni tudó elsilányosított csíra majd képes 4gombnál többet egyszerre kezelni -> Xbox

tudom dúrva vélemény, de én csodákat nem várnák már ebben a "fogd a pízt azt fuss" jellegû világban

Aerosoft majd talán valamit.......

Clidey
Mindenesetre ha kihagyják, vagy radikálisan csökkentik az addonolhatóságot (ebbõl a lájvból nekem ez a gyanús pedig...) akkor óriási baklövést követnek el. De lehet "csak" az a szándékuk, hogy minden stuffot csakis rajtuk keresztül lehessen értékesíteni (mint pl. a Steam)...annak viszont a nagy piac-portálok nem örülnének, mint ahogy maguk a fejlesztõk sem...
Ezek csak puszta találgatások, majd meglátjuk mit hoz a jövõ.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Közben suttyomban piacra dobta a CS is a teljesen újrarajzolt 707-esét FSX-hez...még képek sincsenek róla... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

L Viper
Nekem is gyanús, hogy inkább a szélesebb réteget célozza meg ez a project, tehát nem a legapróbb részletekig kidolgozott szimuláció lesz a fõ szempont ( bár ne lenne igazam ).
Hypo
Mivel eleg keveske az info az MS Flight nevu cuccarol ezert messzemeno kovetkezteteseket kar levonni. De a LIVE reszen nagy a hangsuly, ez adhat aggodalomra okot. mivel a live mast jelent MS nek mint IVAO es VATSIM. Szerintem keveseb tipus kisebb terulet lesz alapbol benne. Nekem az erzesem hogy valami red bull air race dolog lehet majd.
Azt a fajta repulest amit MI szeretunk, azt nem fogja tamogatni. Mert akkor nem kene mindent nullarol kezdeni, csak javitani , de nem hiszem hogy atc re fognakk gyurni

ÖÖÖÖÖöööö izé kicsit félre komponáltam 😄 Úgy értettem hogy az fsx-ben hogy lehet irányítani de most látom hogy megint okos voltam .....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

[HUN]FaTaL
Active Camera vagy DBS Walk&Follow.

Clidey
Ne vezesd félre. Csak az FSX-ben lehet 'Space'+egérrel nézelõdni, FS2004-ben nem! Ahhoz kell az Active Camera, hogy egérrel ugyanúgy lehessen nézelõdni mint FSX-ben.

gman906
Pont erre gondoltam a FLIGHT cím hallatán.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Visszatér a Microsoft repülõszimulátora

"Ugyanakkor a Simulator szó elhagyása arra utalhat, hogy az új rész elsõsorban a könnyed játékot részesíti majd elõnyben a nagy-precizitású szimulációval szemben. Ez már csak azért is valószínû, mert a játék minden bizonnyal konzolra is megjelenik majd,..."

Tartok tõle ez nem nekünk készül. Mindenestere reménykedjünk.
Nagy csend van az Aerosoft FS körül, pedig abban jobban bíznék.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Aham.Ha neked ugy megy akkor nálam van valami beállítási gond.Nekem nem megy ugy hogy space+egér.Pedig az lenne a jo.

szóközt nyomod akkor az egérrel "széttudsz nézni"

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok!
Az FS2004-ben lehet ugy irányitani a VC-ben mint az FSX-ben?Space+egér?Tudjátok zoomolás + körbenézés?

gman906
A gépigénybe bele sem merek gondolni. De remélem szép lesz.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Fehercsoki
Hú ennek aztán örülök!Mikor jön ki?Remélem valami nagyon jó grafikával csinálják meg,és ugyanúgy szimulátor marad!(általában a jó graf és a jó fizika kiüti egymást:S)Mikor jelenik meg?

Clidey
Ha valaki még nem értesült volna róla...
Hát...reméljük a legjobbakat... 😊

[HUN]FaTaL
Én még 1490ért láttam. 😊

#13751: Alt+enter.

Sziasztok, lenne egy kérdésem. Feltettem FSX, Acceleration kiegészítõ REX 1 REX 2 és van egy olyan gondom, hogy ablakban fut a játék! Win 7 32 bit
Magát a REX-et viszont jól betölti, csak ablakban nem az igazi! Valami beállítást nem veszek észre? Valaki tud segíteni? Elõre is köszi!
1990Ft egész konkrétan, de már csak 1db maradt😊
[HUN]FaTaL
Pár hete annyi volt, 2 hete meg talán a ph-n Korcsii is vett egyet ennyiért. Én még 4500ért vettem nagykerben, pedig még kedvezmény is van rajta. Igaz az fél éve volt ,egyáltalán nem bántam meg.😊

Fehercsoki
1500 a media marktban?😄 Már "repülök" is venni egyet!

[HUN]FaTaL
Rezegés értelmetlen, semmi köze a valósághoz, meg az FS se kezeli valami jól.

[HUN]FaTaL
Ha most tanulod az FS-t felesleges 100e-ért joyt venni, kezdetnek egy saitek cyborg evo megteszi, én is evvel repülök, meg ha jól tudom, innen a fórumról még többen. 1500ft most a media marktban ha van még, ha nincs már akkor 5-6 ezerért bárhol találsz.

elvárások:
rezengjen, pontos legyen, inkább valósághû, legyen megfelelõ mennyiségû gomb rajata, stb..
Utasszállítókat szeretnék vezetni inkább. Mondjuk, hogy max 100e. De tényleg fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülnek a joyok vagy iranyítóset-tek...
L Viper
Igen, lényegében annyi, meg az ezen gépekre írt feladatok.
Csak azért tudom az Akropolis környéke dolgot, mert szeretek VFR-ezni és anno sima SP2-ben még nem volt meg pl a színház.
Acceleration használata után, amikor megint arra tévedtem, vettem észre, hogy bõvült a scenery.

[HUN]FaTaL
Tudom, hogy tartalmazza, de, ha jól tudom az alap SP2höz képest a plusz az Accelerationben az a pollux által is emlegetett gépek, meg talán az air race.

L Viper
BP-t nem tudom, mert az FSX alap BP-t cserélem le, mint a szél :-)

Igen, az SP2 "ingyért" van, az Acceleration egyébként tartalmazza az SP2-t is.
[HUN]FaTaL
Pl. Budapest is, de az SP2höz nem kell Acceleration, az ingyenes.

L Viper
Némi grafikai dolog is került még be az Accelerationba. Pl: Athén Akropolis környéke kidolgozottabb, mint SP2-ben.
Mást nagyon nem vettem észre.
Fehercsoki
576ban nem szoktam nézni semmit,amióta legutoljára tok nélkül és papírtokban akartak játékot adni...

Én elsõre találtam mind a kettõt ITT
Fehercsoki
Én csak goldot találtam neten,de max külföldrõl biztos lehet szerezni simát.

polluxware
ha nem érdekel a gagyesz p51d, a gatyesz heli, valmint az f18nak tûnõ dolog... ha lehet még sima fsx-et kapni akkor inkább az................

a többit pízt meg lehet normális addonra fordítani

Fehercsoki
1.)Gold,jár hozzá az Acceleration kieg.
2.)Attól függ milyen értékben akarsz venni.

Sziasztok!

Szeretnék elmerülni a flight simulator világában, ehhez két fontos kérdésem van:

1.) standard vagy gold edition-t (flight x)
2.) ill. melyik joystickot (+ egyéb hw-t)
érdemes beszerezni?

Köszönöm a segítséget elõre is.
Nekem pedig mûködik és tapasztalható a Pattrolle Sussie csapat egyik flylogic F-5E Tiger típusú gépén.

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

Fehercsoki
Ok köszi,kár,talán majd a következõ részében.

CptSAB
mé szivattyátok mán csokit? FS-ben nincs sajna alapból szuperszonik bumm.. 😊 Ha egy géphez elkészítik az FX-et, akkor esetleg..
polluxware
c172nek csak a G1000es változatánál múkszik ugyanis ott képes a digitális ASI kijelezni hogy annyival mész e már

Én ezt eddig csak a VRS Superbug F/A-18E -nál tapasztaltam, máshol nem .

Fehercsoki
Tényleg?Kerestem róla videót de nem találtam,nekem pedig nem sikerült a játékban:S

Clidey
Óhátpersze!

Fehercsoki
A játékban ha átlépjük a hangsebességet van hangrobbanás és hangkúp utána?

okés!Köszi a választ.😊

Hypo
Flight/ save flight es alul lesz egy kis box a panelen hogy make it default flight

Sziasztok!
Az elõbb volt itt kérdés hogy a repülés álló mototrral induljon.Ez oké.De hogy kell elmenteni default flight-ként?Én nem találtam sehol.A játék menüjében van valahol?Vagy a fõmenüben.Bár akkor már kiléptem a repülésbõl😊.
Köszi.