Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
háááááááááááát
szóval az a gép 10x szebb is lehetne ha szépen texturáznák
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem tudjátok elkészült e már a Füred és Szentes légimentõ bázis sceneryje
ami macerás volt, az a sok szétszort kapcsolók😊 viszont most FSUIPC-vel elvileg sikerül felprogramozni sakkor tökéj leszen
fsx alatt a P47, albát, catalinát már sikerült LUA makrókkal felprogramozni, úgyhogy egyre jobban képben leszek ezekkel is
KSEA-ból szálltam fel, és valahogy nem találtam a helyem sem a 2D panel mögött, sem a VCben... A motorok mûködésén pedig valmi nem igazán jött be... (már nemtom mi, de nem volt valmi realisztics arra emlékszem ez maradt meg)
fs9nél a vintage kategóriában egyenlõre csak Do-27es vagyon
idõvel lehet hogy visszanézek még rá....... B200at is másodjára szerettem meg😉
Biztos az en hibam de egy ilyen olajtol csopogo utott kopott nagyhangu dogert ellagyulok, viszont az A380 as meg total hidegen hagy.
Milyen lájvöri kellene? Mind1?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
HAszépen megkérlek<#worship>#worship>
Hát akkor azt hiszem még mindig nem nyomok rá a BUY NOW gombra. :/ Kár érte, képek alapján szimpatikus gép, de egy halom CTD nem hiányzik. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Való igaz, eleddig 3x próbáltam lerepni egy nemépp hosszú útvonalat (EPWA-LHBP) a masinériával, és mindháromszor CTD lett belõle. 😞 A dolog pikantériája az, hogy ezzel ellentétben viszont az új peccs óta a hivatalos fórumokon is erõsen megoszlanak a vélemények; van aki továbbra is szídja, viszont érezhetõen megnõtt azok száma akiknek meghozta a várva várt stabilitást a v1.2 és maximálisan meg vannak elégedve a kütyüjükkel. Én sajnos továbbra is az elõzõ táborba tartozom, de még teszek pár próbautat, mielõtt ismét kib@szom a gépet a következõ patch megjelenéséig a Mojave sivatagba lekonzerválatlanul... 😊))
Az szerintem minden igényt kielégít DC terén. Ez az új max grafikában tud(na) többet nyújtani - azt meg még nem tudjuk egyelõre ugyebár...
Várom az Airbus V2-t, kiváncsi vagyok mit alkottak, mert Zacsitól azt hallottam, hogy Clidey letesztelte az Airsimmer 1.2-t és 3 repülésbõl 3 CTD :/
http://goo.gl/gd6Zi5
egyebkent a 135/145 V2 fs9 re nekem tokeletes szoval tudnak ok ha akarnak.
Egyebkent a DC re visszaterve hat a just flightos ahogy oket ismerem eleg fosi lesz, ahogy a conneit is elcsesztek, freebe sokkal jobb.
Uivernek van nativ dc 2 je az nem rossz, de szerintem az fs9 es MAAM simest meg se fogjak ezek kozeliteni.
most lesz a típusnak valmi évfordulója asszem
mondhatnám hogy igazad vagyon....
DE! mégis mire gondolsz? Uiver DC-2, FSX DC-3???
én várom ezt a gépet... nem lesz egy über accusim-es csoda, ez tény.... de maga a modell+textúrázás bõven megüti az A2A szintet
Air Haulerhez tökéj leszen!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222