33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#32093 te bomolsz... komolyan
ngx is jobban menne dx10 alatt... -
#32092 Ez az ORBX alaska meg AnchorageX .... ki is maxolja az A2A géppel a teljes 4 gigás memóriát, amiben a bölcs májkrofos programozók maximalizálták. :-) -
#32091 dx9 :-) -
#32090 Jó kis Túra:))) Anchorage szép környék rengeteg apró reptérrel, UTX ALASKA meg Ancorage X tudja zabálni az erőforrást:) -
#32089 Köszi a linket. -
#32088 dx10fixer? ,egyébként nagyon szép képek;) jó nézegetni -
#32087 -
#32086 jut eszembe, ha amúgy hőmérsékletileg minden rendben, úgy 2500-2550rpm-ig lehet húzni a mocit crúzolásnál és ez még benne van az operational limitben... (motor élettartam, TBO)
Scott ann(o)ó írt erről, hogy lycoming céggel levelezett, és nem látták akadályát...
magyarán +knoccok;) -
#32085 FSX -
#32084 ez p3d? -
#32083 Mivel még most sem vagyok elégedett az FSX által nyújtott stabilitással és teljesítménnyel, főleg nem a repedt PMDG-vel, így újabb túrába kezdtem, mostmár egy lehelletnyivel gyorsabb masinával. :-)
Anchorage - Yakutat
Yakutat - Ketchikan - Skagit
A látvánnyal mondjuk elégedett vagyok. :-) -
#32082 Nagyon jó képek...A felhőid is szépek!
A félsziget scenery-re én is vevő lennék... -
#32081 Mészáros Zoli féle airport pack, itt a link, jó repülést!
Kár hogy ez a Fotelpilóta dolog megszűnt, még kezdő korszakomban sokat olvastam, nagyon sokat segített -
#32080 Szép képek
Ha jól látom ez a Scenery az egykori fotelpilóta oldalról van.
Meg lehet még szerezni ezt valahonnan? Volt még ott pár magyar vonatkozású dolog, de sajnos az oldal "halott". -
#32079 Tegnapi utasreptetés Siófokról Tihanyra
Album link
Lehet összepakolok majd valami sceneryt a félszigethez, mert ilyen szegényes látkép mellett visszakéri a pénzt a közönség -
#32078 Szervusz Feri Bátyám!
Az A/P három dolog borítja a real gépeken:
1. A/P ON/OFF ill DISENGAGE
2. Trimm dn/up
3. Szarv durva bemozdítása, de erre is van beállítási opció tudtommal...
Szóval, ha leold, akkor üzemszerűen működik... -
#32077 Elég sokat repkedtem annó a P51-gyel, a B17-tel és a B377tel is. A Cherokee-ról nem is beszélve, de ilyet nem tapasztaltam. Ez persze nem zárja ki a bugot, mert mindig van és legalább lelkiismeretesen javítják is. -
#32076 Aha, értem, szóval akkor nem bennem van a hiba, köszi!
Mondjuk nálam new flight-nél csinálja sajna. De sebaj, akkor átlendülünk rajta! -
#32075 eszembe jutott! Piper cub csinálta ezt az utolsó peccs után ,amivel a gépet a "vízre is engedte leszállni", és az után csinált ilyet főképpen ha elmentésből töltöttem be a gépet, nem new flight-ból
ha ezt a modult emelték át... akkor ez okozhat ilyen gondot -
#32074 fúúú... te
annó volt hasonló jelenség ,de meg nem mondom hogy melyik A2A géppel.. olyan mintha beleragadt volna a betonba -
#32073 Rátrimmeltél és olyankor levágja a robotpilótát :) Ha jól emlékszem PMDG Optionsban ezt le lehet tiltani. -
papa10000 #32072 A FSUIPC4-t feltettem, de a hiba nem szünt meg. De van egy másik is. Repülés közben az aut.pilot kikapcsol és a következő szöveg jelenik meg: AP DISCONNECT: User handled elevator trim While on AP
Mi a gondja?
Újra bekapcsolom és megy tovább. -
#32071 Kedves Egybegyűltek!
Nálatok csinál olyantot az A2A Texan, hogy parking break released, control lock szintén, full throttle adjusted, és meg se mozdul a paripa?
Ez valami buuuuug, vagy túl sötét volt a hely ahol megvásároltam? -
#32070 gréét dzsörniy -
papa10000 #32069 Kösz!!!!
Letöltöm, kicsomagolom és csak exe-vel indítom? Nincs benne semmi trükk? -
#32068 FSUIPC -
papa10000 #32067 Egy vadonat új gépre tettem fel az FSX-et. Most kezdtem el telepíteni a hozzávalókat. A szarv kormányomra van téve az "S", azzal működik is. De ettől függetlenül is vált. A régi gépemen is fent van az FSX és arról lesem le a beállításokat. De abban még í3-as proci van, az újban meg í7-es.
A régi gépemen a FSUIPC4 (revised 9th May 2014) van fent. De már nem tudom, hogy honnan töltöttem le, vagy van-e újabb. Végül is az új gépen nincs FSUIPC.
Ha tudnál linket adni, ahonnan letudnám szedni a legújabbat, megköszönném -
#32066 Dehogynem! Én! -
#32065 Nézd meg a billentyű kiosztást... Milyen gombok vannak a view opciohoz kiosztva...?
FSUIPC ? -
papa10000 #32064 Üdv!
Mi lehet az oka, hogy önállóan váltja a nézetet.PMDG747-400 Pl. az FMC programozása közben külső nézetre váltott, majd sorban a következőre. Kb.30-40 másodpercenként. Valamit rosszul állítottam be?
Kösz. -
#32063 Huuu komoly túrát röppentél! Jó képek, nagyon tetszenek!
Nekem nincs meg ez a gép. Érdemes beszerezni? -
#32062 Hát én szétrepültem az A2A Cherokee-t. Valaki repülje vissza nekem az USA-ba PLS! :-D
3707NM volt a túra, sok szebbnél szebb helyen, és mégtöbb VAS problémával. Hiába az új vas, az FS problémák a régiek. :-/ Meglátjuk a közeljövőben, hogy nem ORBX és A2A cuccok esetén mi lesz a helyzet.
Képek:
Las Vegas - Monument Valley - Telluride
Telluride - Sedona - Palm Springs
Palm Springs - Lake Tahoe
Lake Tahoe - Blue Canyon - Limberlost Ranch - San Carlos
San Carlos - Sonoma Couonty - Cloverdale - Redding
Redding - Murray Field - Siletz Bay
Siletz Bay - Swanson - Sequim Valley - Sekiu - Friday Harbor
Friday Harbor - Orcas Island - Squamish - Bella Coola
Bella Coola - Stewart - Juneau
Juneau - Yakutat
Yakutat - Homer
Homer - Kenai - Anchorage
És az útvonal térképen:
-
#32061 Senki se mondta, hogy ficsör. -
#32060 Ekkora crosswind inkább buuuuug, mintsem fícsör...szerintem... :) -
#32059 elvileg utána is megy hogy lejár a trial.. -pár featúrás -
#32058 A régi ingyenes béta még mindig működik, annak ellenére hogy már vagy 2 éve fizetős a cucc. Őrzöm is évek óta ezt a bétát. -
#32057 apropó Opus.. találtam egy jó kis wedör generátor progit: FSrealWX
jól optimalizálható, múkszik -
#32056 jól érzed:) -
#32055 :)))))) -
#32054 Tegnap megint megviccelt az OPUS FSI. Szép oldalszelet csinált. :-) Csak én érzem úgy, hogy egyik A2A gépnek sem lineáris az oldalkormánya? Eléggé exponenciálisnak tűnik, ami már földi gurulásnál se túl jó, de oldalszélben egyenesen zavaró.