Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a fórumon főleg Amcsik meg Nyugat Európaiak tevékenykednek, de nekik is teljesen leesett az álluk a kis L-410-től <#smile>#smile>

-- http://www.x-plane.hu
hümm<#fejvakaras>#fejvakaras>
Igaz, nem FS hanem X-Plane, de mivel magyar fejlesztés az utolsó poligonig, ráadásul nem is akármilyen minőségben, ezért teljes joggal szerepelhet e topikban is úgy gondolom!
<#taps>#taps><#worship>#worship><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.04.28. 19:31:16
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
SLI-t sajnos nem tamogatja, es a developer bejegyzesek alapjan egy ideig meg nem is fogja. Viszont eleg jol elosztottak, hogy CPU/GPU mit csinal, igy eleg jol testre lehet szabni az adott gepre, hogy mibol hogyan es mit jelenitsen meg, hogy meglegyen a stabil 30-40 FPS (akar a 60 is, de ott azert mar kellenek a kompromisszumok)
Az is sajnos igaz, hogy meg a fizetos repulok sem tudnak annyit mint barmelyik nagyobb hirnevu addon. Egyszeruen azert mert sokkal kisebb csapat all mogotte, plusz a piac is sokkal kisebb, egyszeruen nem engedhetik meg/nem eri meg megcsinalni.
Talan a FlightFactor 757/737 ill. a most megjelent IXEG 737 ami egy nagyon jo kezdes lehet, de mindketto koztudottan hianyos. Az IXEG 737 "szolt is elore" hogy bugok lehetnek, ill nem 100%-os a rendszerek szimulacioja. Fejlesztik tovabb es majd meglatjuk 😊
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na itt egyértelműen látszik, hogy Nálad max 20ms akadás van, abból is csak kettő!
Nálam sokkal rövidebb időszak alatt 70-80ms beakadások is vannak , szóval valami szar még mindig!<#violent>#violent>
Nálam ezt mutatja. Alabeo PA-23 Aztec, building storm weather, LHFM scenery.
Ha adsz konkrét helyet, beállítást, megnézem azzal is.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.04.26. 18:57:03
A finomhangolás nem gond, a tanulás meg különösen érdekel, mert a rádiózás mindig homály volt, de szeretném már végre megtanulni.<#buck>#buck> A DCS is tetszik, de nem akarok katonásat játszani.<#smile>#smile>
amit én használok:
-fsx sp2 (accel, gold, steam akármelyik jó)
(-DX10fixer) (használhatod dx9 is)
-rex4+soft clouds -> felhő, égszín, víz, beton textúrák csomagja
((-fsuipc4)) -> spec gomb kombinációkhoz elengedhetetlen tool
-opusFSI -> időjárás generátor (nyomhatod kézzel is, hasonló eredmény érhető el úgy is kis területre vetítve)
erre jön a terület, ahol, és amivel akarsz repkedni..
pl.: a2a cessna 172, vagy freeZlin!, meg magyarország felett LHSiM scenery-k (ingyenesek)
beállítások, finomhangolás -> idő, net, angol tudás (tudom időigényes dolog, de ha rákapsz ,és érdekel hosszú távon leköt majd az időről időre megjelenő új addonok kavalkádja) ,,,
azthiszem a x-plane-nek is ez a baja ,hogy az se igazán multi cpu jellegű program
ugyanakkor ez az a "játék" ami relatíve "egyszerű" moddingoknak köszönhetően a mai napig sztem egy jó alapot nyújt.. azért ezt nem szabad eltagadni tőle
Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék megint repkedni, de kicsit el vagyok veszve. Nekem az FSX + Acceleration cucc van meg. Mit kell csinálni vele most, hogy jó legyen? A Dx10 fixet már letöltöttem, nem tudom, hogy az enyém egyáltalán tartalmazza-e a Dx10 lehetőséget, illetve az ORBX-os freeware dolgokat, sceneryket ha letöltöm, az úgy fog működni, vagy ettől bonyolultabb a dolog? Esetleg kell a REX is? Már összezavarodtam, nem tudom mi mit csinál, meg melyik mennyire gépigényes. <#fejvakaras>#fejvakaras> Bocs a pongyola fogalmazásért, de remélem értitek, hogy mit szeretnék kérdezni.<#wink>#wink>
Előre is köszönöm.
gyengécske I3-mam egy gtx750 társaságában tökéletesen elviszi a majestic q400-at , erősen felhős időben egy aerosoft német reptrérre (2012-2013 german airports) mindezt, a reptéren mocorgó ai forgalommal, ezzel-azzal..
p3d v3.2 ugyan igaz ,hogy mindent megtesz azért hogy semmi blúúr ne legyen a talajon, de esős felhős időhőz már elengedhetetlen oda egy gtx760-770 minimum... valamint számomra is érdekes módon egy minimum 4magos I5 sandy bridge szinten nézve 4ghz körül..
szóóval aki főként netelésre, filmre használja a gépét, de azért szeretne egy kis fsx élményt, annak az fsx steam a dx10 fixerrel továbbra is legjobb megoldás.
még annyi infó ,hogy annó egy ace-s programozó nyilatkozott arról ,hogy az fsx jellegű motor igazán akármilyen optimalizációval se lesz képes tökéletesen elosztani a terhelést a magok között lináris értelemben.
ez nem az fsx hype miatt írtam.. csak annyi ,hogy főleg ifr körülmények között ahol 20-30e lábra van a talaj, ott spec nemigazán érdekel hogy blúrozza be út közben, leszállásnál a kisebb sebességnél meg többnyire "lenyugszik" a húzás. (fiberfram...)
(esetleg nem csinálnál egy screen-t P3D miként néz ki nálad? Nálam mint egy sündisznó!)
Nekem Exel fájlban jelenik meg az adat csomag és mikor ki akarom választani az analizálni valaó pillanatot, az tényleg csak pillanatra sikeredik! Úgye azt mondja a readmi, hogy a Fraps ben az FPS fülön lévő Bench gomb lenyomásával lehet kiválasztani! Na nekem csak egy egy pillanatot sikerül megörökítenem!
Próbálta már valaki? Ez azt gondolom, hogy nagyon hasznos lehet a finomhangoláshoz...
feladatkezelőben lehet a cpu affinity-t program szabhatóan állítgatni... amilyen beállítás megfelel, azt lehet véglegesíteni😉
AF analízis
ugyan nem hasonló konfigom van, de ez itt tapasztalható dolgokat megerősíthetem (persze minden konfig, és észrevétel más és más)
valamelyik okos, mondta hogy ez nekem jár... hát istállom.. (mindig nem lehet ellenkezni)
Utoljára szerkesztette: polluxware, 2016.04.23. 09:23:23
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.04.22. 21:27:39
egyéb baja nem esett az úrnak..😄