33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
csiben #32255 Sziasztok!
Jövőhéten lehet megyek Budapestre és gondolkodtam rajta, hogy barátnőmmel el kellene menni az Aeroparkba, majd kimenni a cargo dombhoz. Még sose voltam itt. Érdemes ellátogatni ide? Aeroparkba látom csak egy pár repülő van. Ezekbe be lehet szállni vagy csak kívülről lehet megnézni? Illetve ez a cargo domb, ez nyilvános hely, tehát fogom magam odamegyek kocsival, felsétálok rá és bámészkodok és látom amit látok?
Esetleg Magyarországon van valami más repülős múzeum amit érdemes megnézni? A Szolnokiról tudok, de a honlapjukon azt írják, hogy bizonytalan időre zárva van...
Előre is köszi, annak aki tud válaszolni :) -
#32254 :D
-
zkalos #32253 Hali, nekem is volt ilyen hiba egy előző típusú Saitek Joy-ommal, és a vezérlő chip szállt el benne. Kuka volt, mert nincs szervíz nálunk.
De azért ne add fel a csüggedést ... -
decode7 #32252 Hali, valaki tud megoldást arra hogy .. van egy sitek yoke vezérlőm eddig működött nem telepítettem semmit az fsx hez és pár hét kihagyás után előveszem és a játékba nem jelenik meg mint eszköz a windows felismeri hogy mi ez de nem tudom telepíteni a drivert eszközkezelőben sárga felkiáltójel akármelyik usb portba dugom telepítésnél feljön az ablak mutatja hogy dugjam be az usb-t de a next gomb inaktív marad :( -
#32251 Hát igen, ízlések és pofonok. Én pont azt nem szeretem a SKY AI-ban, hogy mindent felrak, olyat is amit nem akarok - amerre az életben nem járok majd talán. Csak foglalja a helyet sok-sok gigabájt formájában. Ezért nem is használtam soha.
Ezért preferálom én inkább a WOAI-t, ahol egyenként rakosgathatom fel azokat a légitársaságokat, amelyek érdekelnek. Ez mondjuk csak félig-meddig igaz, hisz valójában csak letöltögetni kell egyenként, maga az installálásuk egy kattintás.
Az árnyék témához csak annyit: ez a jelenség azért van, mert maga a visual modellje az AI-nak nem FSX kompatibilis, hanem eredetileg FS9-hez készült. A SKY AI (gondolom) kiválogatta a csak FSX-kompatibilis WOAI légitársaságokat és repülőket, ezért lehet használni őket árnyékkal. Én megtettem ugyanezt "manuálisan", és semmi problémám a forgalommal. :)
Sőt, az utóbbi időben még csak az installálásával se kell vesződnöm, mert az Aircraft és a Scenery/World/Scenery-ből egyszerűen bezippeltem az idevonatkozó fájlokat, így egy esetleges FS reinstallkor csak kicsomizom ezeket, és kész. Kb 1 perc alatt megvan. :) -
saca79 #32250 Tiszta sor. Csak nem kell egyesével felpakolgatni es árnyékkal is működik. -
#32249 KÖSZÖNÖM! Tökéletes! -
#32248 A SKY AI is a WOAI gépeket használ. -
saca79 #32247 SKY AI.. Bár én a külső árnyékot mindig kikapcsolva tartom mert valamiért pár addon madárnál bekavar. Egyáltalán nem "élvezhetetlen"ráadásul harapja az fps t is. -
#32246 AI gépeknek WOAI-n kívül melyiket ajánljátok? Sajna WOAI gépei közül néhány repcsi csak akkor látszik, ha kikapcsolom az árnyékait a repülőknek :( Így élvezhetetlen... -
fdsag #32245 Szia! Köszi a segítséget! A Natural Tree Environment X is ajánlják. -
#32244 Hát, kell egyfajta mazochizmus ezzel a FD-vel repülőzni... :D
Emlékszem mennyit szenvedtem vele, mire az AI képes volt elvezetni ezt a Kányát...mert ha minden érték viszonylag realisztikusra volt állítva, folyton összetörte magát. :D -
#32243 -
#32242 -
zkalos #32241 Szia
Letöltöttem a mostani leárazás miatt, de ezt használom az FSX-hez is már régóta, és tényleg szebbek az épületek-járművek-aszfaltok, és nem okoz fps vesztést, mivel csak a textura-méretek változnak (csak GPU memória kell hozzá). Sokat dob a látványon a világ bármely részén lévő alap reptereken. Jó még hozzá a HD Natural Tree is, azt is érdemes letölteni még az SE--hez. Az is árengedményes most, mint ahogy a REX4 Texture Direct és hozzá a REX Soft Clouds is, na meg a A2A Accu Feel is jó annyiért. Ezek együtt elég sokat dobnak az alap sim-en, ha a világ bármely részére repülsz is, ahol nincs semmilyen payware/freeware reptered telepítve. -
fdsag #32240 Sikerült :) Innen töltöttem le, benne az alapmodellek, de lehet, hogy az Effects is elég lett volna.
Gigabyte P35-DS4, C2D 3.00 GHz, 8GB RAM, nVidia 750 Ti, 2 db HDD, (FSX külön, nem a rendszeren) van. Ezzel a beállítással használom. Alap térképeken 30-50 fps-el megy, részletesnél leesik 10-re is. Nem tudom, hogy érdemes lenne letölteni a FSX: Steam Edition - HD Airport-ot, azt írják, hogy szebb lesz a kép, FPS vesztés nélkül, vagy ebből a gépből már nem lehet sokat kihozni. -
fdsag #32238 Sziasztok! FSX Steamre szeretném ezt a Wizz Air-t feltenni. Azt írja, hogy "If you don't have this model copy the content of the "effects" folder into Effects folder in FSX main directory." Az a gond, hogy nincs effects mappa a fájlban. EasyJet A 320 simán felment, de a Wizz Air nem jelenik meg. -
#32237 na sikerült nekem is odafagyasztani a Texan-t a betonyhoz... piper cub óta nem találkoztam ezzel a buggal
hát akkor ma nem repülünk vele... ;) (egy teljes check meg prepkó után a franc csinálja megint az egészet elölről) -
#32236 ...felkészülés!
-
#32235 Köszönöm Nektek! Ezt fogom használni :)
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2016.06.17. 07:37:46 -
#32234 kikötve? -
#32233 Elvileg kikötve nem, de szerintem lágy állapotban sem... -
#32232 valamint a poliuretán hab összeveszhet-e a kenhető bitumen kellősítővel? (próbát megér;) -
#32231 1.013as Majestic q400 megy windóz 10 alatt? ha valaki próbálta, kérem nyilatkozzon;) -
saca79 #32230 ..és tényleg -
#32229 Igen, ezek szerint még nem törölték le a festésem Dropboxról Viszont ez 182-esre van, nem a 72-re -
saca79 #32228 @spyy55 ezzel még valóságosabb :) HA-JDR -
#32227 Már csak egy HA- festés hiányzik -
#32226 ...ráérezve :)
-
jtompi #32225 Köszi megpróbálom este. Remélem segíteni fog. -
#32224 Én se. Bár Connie-ból még nincs normális a piacon, ez tény. Az a JustFlight-es ami a P3D-ben is benne van egy kalap sz.r röviden-tömören. -
#32223 A másik topikban találkoztunk már ezzel a problémával mi is. Az okára 100%-os bizonyossággal nem jöttünk rá. Nálam talán az segített, hogy az összes cfg-t töröltem, és hagytam, hogy a P3D létrehozza magának újból, aztán egyenként visszarakosgattam a library-be a scenery-ket, ügyelve persze az eredeti sorrend megtartására.
Egy próbát szerintem megér nálad is ez. -
#32222 Sázbath.. egy dc-3nak jobban örültem volna.. -
#32221 Bingo! -
jtompi #32220 Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék a topiklakóktól. Folyamatosan olvasom az oldalt, kerestem is megoldást a problémámra, de nem találtam itt. Lehet hogy nagyon el van bújva. Repülés indításkor szépen betölti a talaj textúrákat a területen, de amint túlrepülök rajta, csak homályos elmaszatolt pacák jelnnek meg. Olyan mintha nem töltené be a következő területet. VFR repülésnéligen zavaró. :) Ha megállítom és az option menüben változtatok pl a mesh méreten újratölt, és minden normális lesz. Ha tovább megyek a következő terület ismét maszatosan látszik. Nem csak egy országra érvényes, hanem bárhol a világban. Ami fent van FTX Global, és az LHSimulation Landmarks pack. Újratelepítés lesz belőle, vagy van valami megoldás erre? -
#32219 Engem annyira nem villanyoz fel, de nagy gép lesz. :-D
A2A Simulations -
#32218 Egy Connie is beleférne. -
#32217 Vaaagy... A2A Tu-134 -
#32216 Egy szép Liberátor elfér ott. -
#32215 Vajon mérethelyes az a terület?