Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
AffinityMask=2
Lehet más számot írtál, vagy elírtál valamit és azért nem jó <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: abassc, 2016.04.20. 12:42:27
Keresem Lénárth János: Airbus iskola 1. részét.
A 2. /Műszerek/ és a 3. /MCDU és kezelése/ rész megvan.
A neten már egyik rész sincs meg. Én is sok évvel ezelőtt töltöttem le és nyomtattam ki.
Szeretnék foglalkozni az Airbus A320/21-el.
Ha van valakinek tapasztalata, gyakorlata a programozásában kezelésében és vállalkozna egy kis oktatásra a Skypen keresztül, megköszönném. Bármikor 1-1 órát tanulgatnám.
Videókat nézegetek. De az angol nyelvnek nem vagyok birtokában és így elég nehéz követni a magyarázatot.
Kösz
Vagy mikor monumentális völgyben szakadó esőben szállsz fel, elemelkedtél, és gyorsítasz az emelkedő sebességig, majd azt látod, hogy ahelyett, hogy nőne a sebesség, inkább csökken a fordulatszámmal együtt, mert szintén jegesedik a porlasztó, a pálya vége meg fogy... :-)
Hol van ilyen a szájtésönnel? :-D
(különben is hozzászoktam már, hogy ha visegrádot akarom látni, akkor girhelek egy 35 percet. :-D)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Közben látogatóban Monument Valley-ben. :-)
Képek
És arról hol vannak a képek amikor ég a motorod?! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Illetve masik téma tudom mar volt rola szó, dx10... FSXSE vel most probaltam először es meglepő volt hogy ORBX el is működik mindenféle artifact mentesen és DX10 FIXER nélkül is.. Picit feljebb is ugrott az fps gondolom ez az ENB hiányának köszönhető. Valakinek van vele tapasztalata? Esetleg cfg tweak DX10 hez? Mit érdemes benne hozzá állítani? Nálam egyenlőre az fps limit ezzel a mód al sem jött be mint DX9 el sem. Valamiert vsync nélkül sokkal jobb simabb a sim futása.
Utoljára szerkesztette: 0sm, 2016.04.06. 08:37:05
Apex
auto-open atc :off
vagy amire gondlok, még hogy user account nincs kikapcsolva, és nem engedi felül írni az fsx.cfg-t (ez csak tipp)
Azt szeretném kérdezni,hogy hol lehet kikapcsolni az ATC menü ablakot? Amikor betöltődik egy repülés,egyből megjelenik az ATC menü ablak. A General-ban már mindent kikapcsoltam ami erre vonatkozik,de így is megjelenik minden repülés betöltésekor.
HighFly szimulátorba kaptam egy ajándék utalványt. Van tapasztalatotok? Melyik programot érdemes repülni? De talán A HighFlytól is vagytok errefelé?
Egy amcsi úriember kitalálta, hogy kicsit továbbcsiszolja Ivan Jurcaga MiG-21MF-jét.
Még készülőben van a dolog, itt egy videó róla <#integet2>#integet2>