Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
hát ja mondjuk ott tuntek is el dolgok es rohadt nagy terulet nehez megfeleloen orizni, kulon kocsi es szemelyi belepo van eves djjert most kell megujitanompont..de amint megyek altalaban hetvegen es van valakinek kedve johet..

Nyíregyházán dettó még a külső parkolóból is el(zavarnak) .. egyszer csak meg akartuk kérdezni hogy bemehetünk e fotózni.. be kísértek valami öltönyös (nyálgéphez) :d aki végig se hallgatta mit akarunk kérdezni rávágta hogy nem...Bezzeg szegeden 😄 mikor láttuk a bajai útról hogy élesztgetik téli álmából az Ancsát, simán bementünk és bambultuk közelről ..kb egy jó órás műsor volt, szépen kinyírták az akkut ,aztán elő az agregátor 😄 de végül sikerült kifüstölni belőle a madárfészket <#vigyor>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Skinner_11
<#kuss><#buck>

Amúgy attól függ milyen színvonalú emberek, meg mennyire van jó napjuk éppen.

Tökölre pl. abszolút nem engednek be senkit, én is csak haverom kíséretével (aki a SkyTeamnél növendék) tudok bemenni
polluxware
van ez a LINDA dolog fsuipc mellé, amiben tudok joy-ra kombokat biggyeszteni (m q400)

a kérdés az ,hogy lehet e mondjuk a billentyűre is? úgyértem két gombot szeretnék csak "biggyeszteni" (VS push gomb, Gust lock)

van valakinek esetleg Macro-ja? (próbáltam a beépített macro szerkesztővel, de nem veszi fel a parancsokat -> v1.013a)

polluxware
igen valami ilyesmi, tehát totál kultúrlényként kell viselkedni.. (szóval ne kérdezz olyat, hogy ván é a gépeken ríz, vagy állumííínium)

Clidey
Nehogy hallgass erre az ütődöttre! <#nevetes1> Ha úgy mész oda, lehet picit morcosan fognak rád nézni, ha rosszabb pillanatukban kapod el őket lehet még el is zavarnak!
Simán mondd, hogy bámészkodni meg fotózgatni jöttél, és rohattmód figyelsz a mozgó gépekre, nem nyúlsz semmihez - akkor tuti megengedik hogy létezz ott egy darabig. <#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

<#zavart1><#eljen>
Clidey
De genya vagy bazz!! <#eplus2><#mf1><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Skinner_11
Mondd azt, hogy a CAVOK-os képzésekről szeretnél érdeklődni, ne félj egyből beengednek <#idiota>
<#eljen> Akkor ha jó idő lesz elnézek Gödöllőre, remélem engem is beengednek egy pár fotó erejéig.<#smile>
Skinner_11
Elvileg "send direct to FSUIPC" controllként fel lehet venni a Rudder-edet még egyszer, és 60 csomó alatt csak az orrkerék fordul, afelett pedig az oldalkormány.
Sziasztok!
Hogyan tudom FSUIPC-ben beállítani,hogy a rudder-el ne forduljon együtt az orrfutó?
FTX Central 2.. Applying regio.. ( nincs standard) Orbx Global, Orbx NA, Orbx Oceania.. sata sata... Kitöröltem mindenhonnan orbx mappabol scenery world mappabol az AU ra vonatkozo fajlokat.Minden inditasnal ujra berakja a FSX library ba.

polluxware
ftx centralban kell uninstall előtt Standard-ra állítani a területet.. most hogy letöröltél mindent.....

Valaki árulja már el hogy lehet ORBX régiókat uninstallálni??? <#idiota> AU régiót szeretném ki irtani de hiába törlöm az összes mappáját aztán library -ból is akkor is scenery cfg error fogad indításnál és keresi azt a rohadt AU regiokat . FTX central ban is ott van oceania még mindig .. <#wow3>

polluxware
én annÓ Bajára menvést szaladtam be a szegedi reptérre egy Piper Seneca miatt 😊 megkérdeztem a biztonsági őröket ,hogy lefotózhatom-é a göbbzit... beengedtek

persze ezek kúltúr emberek voltak😉

polluxware
<#ticking> annÓ csakazéris!

Ez helyileg hol van? Illetve "kisgépes" reptereken, pl. Gödöllő, lehet fotózni, beengednek, vagy csak azokat, akiknek ott a gépük? Nem vagyok jártas a repülés terén, de nagyon érdekelne, és szívesen kimennék fotózni, nézni, hallgatni őket.
Clidey
Jó hely lehet ez az Annó, mindenkivel csupa jó dolgok történnek ott! <#idiota>

Ha elkeszul mindenkepp rakok fel 😊 @JoopZzz nincs tobb képed a HA-MBE ről? Nagy segítség lenne a festéshez... Neten nem tul sokat talaltam róla...

polluxware
képet róla! (imádtam annó makettezni😊

Clidey
Hiccskokk madarak méjbi? <#zavart1>

Clidey
<#eljen><#hawaii><#eljen>
Majnem ilyen FS-ben is a placc... <#bee1>

😊 HA-MBE most készül nálam a makett asztalon egyenlőre a színt próbálom kikeverni...

JoopZzz

JoopZzz
Megnéztem a kicsikét..😄
Hypo
😊))

Papirzacsi
Ez hagyományos FSX ACC packkal megtoldva. Külön vinyón van, úgy is mondhatjuk, de valójában egy 1 terrásra van felpakolva. Mostmár van mellette egy GTA is, szóval nem neki dedikált dolog.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
majestic q400 manuálja azt írja valahol, hogy ha mennek a pack-ok (min), akkor +500láb-ot kell hozzáadni a landing field-hez

erre tudna valaki konkrétat mondani (minden más videjóban csak betekeri az adott landing field elevations-tot)

Hypo
😊))

Skinner_11
Szia!

Felvettem a kapcsolatot Jánossal, és elmondta nekem, hogy sajnos az első és negyedik rész csak tervezve volt, de nem készült el soha <#szomoru1>

@saca79: Hát nálam az E meghajtón van, és eddig nem ütköztem problémába. Igaz, airlinereket nem repülök, arra ott a jó öreg FS9. De A2A, IRIS, Milviz... Minden megy rendesen.

Ja, és ha már IRIS <#hawaii>

PC-9 berepülés, Svájci alpok
Oppusal mentem de nem vegig.. Voltak olyan részek ahol visibility=0 volt, sajna itt leheretlen volt... Ahol valos volt ottdobalt rendesen.. Nem unatkoztam 😊

Hypo
szép útvonal - valós időjárásal nyomtad? azok a völgyek tudnak ám elég érdekessek is lenni - a szelek máshogy dolgoznak arrafelé😊))

Bocs hogy bele okoskodok.. Nekem kulon ssd n fut az FSX SE. En azt tapasztaltam ha nem az alapbol felkinalt telepitesi utvonalra raktam "C" hanem mondjuk mas meghajtóra akkor nem igazan akarta az igazat.... Vagy el se indult vagy kesobb az addonok telepitesenel gondok voltak.

Hypo
akkor FSX SE szépen muszikál😊 külön drive on van neked ? csak mert lassan en is atallok de nekem rengeteg game-m van steam be es mindenkepp majd az uj gepen fsx.t egy onallo drive ra akarom rakni nem keverve a tobbi steam game-el.

Hypo
Cool😊) kicsinyke orszagunk millioszori atrepulese utan igazi feludülés ilyen helyeket látni😊)

Hont
Na ezek azok a képek, amit ha egy olyan embernek mutatsz meg, aki nincs benne ebbe a szimulátoros világban, az simán real képeknek nézi!
Fantasztikus!<#eljen><#taps>
Papirzacsi
Akkor folytatnám a sormintát. :-D

Lake Tahoe - Blue Canyon - San Carlos
San Carlos - (Bodega Bay) - Sonoma County - Cloverdale - Redding (köszönhetően a Frapsnak a képek egy része nem készült el :-( )
Melyik filmben szerepelt Bodega Bay? A helyes válaszadók között egy hozzászólás lehetőségét sorsoljuk ki. :-D
Redding - Murray Field - Siletz Bay

Csatlakozom én is a sorban 😄
CEN4 High River - CYGE Golden,völgy túra. A gép nálam sem véletlen ez jött be legjobban 😊 C182 nek 1 óra után iszonyat unalmas a kabinja <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.05.01. 10:02:07

Papirzacsi
Hamár elkezdtem ezt nyüstölni, akkor már befejezem ezzel. A másiknak amúgy kevésbé tetszik a kabinja. :-)

polluxware
mindig piper cherokee ? 😉

comanche nem fekszik annyira?

Papirzacsi
Akkor álljon itt megint tőlem is pár kép :-)
Még a régi vassal: Telluride - Sedona - Palm Springs
Az új vassal: Palm Springs - Lake Tahoe

😊

Hont
<#taps>
Skinner_11
Bocs, de nem élek ilyen szerekkel, csak a naturál FSX <#nevetes2>
(Jó, meg egy kis REX, ORBX ezmegaz...)

@Clidey: Így jobb már? <#vigyor>

Clidey
Választhattál volna repülőt is! <#hehe> De amúgy nájz piccsörz! <#eljen><#hawaii>

Szuper!!Egy ENB-t dobhatnál... 😊

polluxware
<#eljen>

Koszi mindenkinek 😊

-- http://www.x-plane.hu

Skinner_11
Flaps full, landing checklist <#buck>

Többi kép, kronológiailag fordított sorrendben