Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Amúgy attól függ milyen színvonalú emberek, meg mennyire van jó napjuk éppen.
Tökölre pl. abszolút nem engednek be senkit, én is csak haverom kíséretével (aki a SkyTeamnél növendék) tudok bemenni
a kérdés az ,hogy lehet e mondjuk a billentyűre is? úgyértem két gombot szeretnék csak "biggyeszteni" (VS push gomb, Gust lock)
van valakinek esetleg Macro-ja? (próbáltam a beépített macro szerkesztővel, de nem veszi fel a parancsokat -> v1.013a)
Simán mondd, hogy bámészkodni meg fotózgatni jöttél, és rohattmód figyelsz a mozgó gépekre, nem nyúlsz semmihez - akkor tuti megengedik hogy létezz ott egy darabig. <#vigyor>#vigyor>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hogyan tudom FSUIPC-ben beállítani,hogy a rudder-el ne forduljon együtt az orrfutó?
persze ezek kúltúr emberek voltak😉
Majnem ilyen FS-ben is a placc... <#bee1>#bee1>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
erre tudna valaki konkrétat mondani (minden más videjóban csak betekeri az adott landing field elevations-tot)
Felvettem a kapcsolatot Jánossal, és elmondta nekem, hogy sajnos az első és negyedik rész csak tervezve volt, de nem készült el soha <#szomoru1>#szomoru1>
@saca79: Hát nálam az E meghajtón van, és eddig nem ütköztem problémába. Igaz, airlinereket nem repülök, arra ott a jó öreg FS9. De A2A, IRIS, Milviz... Minden megy rendesen.
Ja, és ha már IRIS <#hawaii>#hawaii>
PC-9 berepülés, Svájci alpok
Fantasztikus!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Lake Tahoe - Blue Canyon - San Carlos
San Carlos - (Bodega Bay) - Sonoma County - Cloverdale - Redding (köszönhetően a Frapsnak a képek egy része nem készült el :-( )
Melyik filmben szerepelt Bodega Bay? A helyes válaszadók között egy hozzászólás lehetőségét sorsoljuk ki. :-D
Redding - Murray Field - Siletz Bay
CEN4 High River - CYGE Golden,völgy túra. A gép nálam sem véletlen ez jött be legjobban 😊 C182 nek 1 óra után iszonyat unalmas a kabinja <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.05.01. 10:02:07
Még a régi vassal: Telluride - Sedona - Palm Springs
Az új vassal: Palm Springs - Lake Tahoe
(Jó, meg egy kis REX, ORBX ezmegaz...)
@Clidey: Így jobb már? <#vigyor>#vigyor>

-- http://www.x-plane.hu