Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Már kezdtünk hiányolni...
Mi van Veled?
Naná hogy szívesen látnánk...Mindenképp! <#awink>#awink>
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha nem jön össze, akár ezek is jó helyszínek lennének: Aeropark, Cargodomb, Spotterdomb, Kilátóterasz...
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Megkérdezem a Krauth-ot, hogy mit tud felajánlani nekünk . 😄
Bár ahhoz jó lenne tudni, hogy hányan lennénk, milyen gép kell.
Na ezt így leírtam és csörög a telefon! Ránézek és a Krauth hív! Röhögök, kérdezi mi van!? Elmondom Neki, erre jön a válasz!
-Mikor hányan? Mivel akarunk repülni? Melyik pilótával ? Merre?
Szóval nagyon jó lenne!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mostanában sokat felnézve az égre, honvágyam támadt... hosszú idő után elővettem a kormányszerveket, leporoltam őket és ismét FSX-el bővül a gépem (új Win 8.1 alatt iszonyú kínok között...). Rég nem jártam erre és visszanézve a fórumon jó látni az ismerősöket, fanatikusokat. Azonban nem tudom, mi változhatott (kb.) 2 év alatt. Friss FSX-ből szeretném kihozni a mai "elvárásoknak" a legmegfelelőbb és "leg-kompromisszumosabb" megoldást. Így szeretnék egy kis közvélemény kutatást kérni tőletek (akinek van energiája és kedve hozzá), hogy milyen ALAP scenery-k (pl. OPUS, FS Global, stb..), programok időjáráshoz (esetleg Active Sky), kiegészítők (repcsiken kívül) a legjobbak, legszebbek?
lra tenném a voksom..
Ez a Texan egész jó. Csak pl. nem értem, hogy ha már Accu-Sim széria, akkor pl. a gép körbesétálása, ellenőrzése miért maradt ki belőle, ami az előző négynél megvolt? Érthetetlen kicsit.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem tudjátok véletlenül, hogy az A2A-s fiúk a Texan után mivel fognak legközelebb előrukkolni?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.05.30. 13:16:17
Most kivételesen nem látok félretájékoztatást a sajtó részéről. Bár olyan hogy "kisrepülőgép" kategória valóban csak a sajtóban létezik, de ez egy bocsánatos bűn talán. A tartályban lévő vegyszer (is) gyulladhatott ki valóban, hisz ezek a vegyszerek ipari fehér olajjal vannak hígítva, - ami ugye gyúlékony -, mert sokkal jobban szétporlad mintha sima vízzel lennének összekeverve.
Természetesen a félre tájékoztatás a média részéről nem marad el most sem.
"kisrepülőgép, a rajta lévő permetszer kigyuladt, stb.
És még egy gondolat a végére: csak én érzem vércikinek egy magát szimulátornak nevező programban a főképernyőre berakni egy olyan Piper Cub-ot aminek mindkét csűrője LEFELE van kitérve? <#wilting>#wilting>
Help please! Valami történt az EZDOK kamerámmal. Amikor elindul az FSX,egyfolytában hibát ír ki,de fogalmam nincs miért,mert eddig működött. A másik,hogy ha csak jobb egérgombbal rányomok az EZCA.exe-re (nem indítom el) és meg akarom nézni a tulajdonságokat vagy másolni akarok,egyből lefagy az egész PC-m. Teljesen megőrült és hiába telepítem újra az EZCA-t,akkoris ugyanez a helyzet. Soha nem volt még ilyen.
Ismét itt Urak, régen jártam erre, de úgy fest, ismét lesz időm repkedni, tegnap be is indult a szim röpke két hónap után. 😊
Mi újság, hogy vagytok? Mik a szim hírek mostanság? Kicsit visszaolvasgatok és bekapcsolódom újra. 😊
@Maestro: Látom a képeket a repnapról, óriási volt. 😊 Hogy legyek kicsit dicsekvő, sokszor néztem föntről is a produkciókat. 😄
Nem akarom itt túlragozni a témát már, de pl. egy Besenyei, egy Veres Zoli, vagy épp egy Jurgis Kayris tekintetében az, amit egy néző veszélyesnek lát/gondol, az náluk annyi, mint ha te egy kézzel innál egy kávét. 😊
De ugyanezt a hasonlatot igaznak mondanám még a soktízezer órás mezőgazdasági pilcsikre is... 😉