Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egy próbát szerintem megér nálad is ez.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egy kis segítséget kérnék a topiklakóktól. Folyamatosan olvasom az oldalt, kerestem is megoldást a problémámra, de nem találtam itt. Lehet hogy nagyon el van bújva. Repülés indításkor szépen betölti a talaj textúrákat a területen, de amint túlrepülök rajta, csak homályos elmaszatolt pacák jelnnek meg. Olyan mintha nem töltené be a következő területet. VFR repülésnéligen zavaró. 😊 Ha megállítom és az option menüben változtatok pl a mesh méreten újratölt, és minden normális lesz. Ha tovább megyek a következő terület ismét maszatosan látszik. Nem csak egy országra érvényes, hanem bárhol a világban. Ami fent van FTX Global, és az LHSimulation Landmarks pack. Újratelepítés lesz belőle, vagy van valami megoldás erre?
A2A Simulations
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.06.08. 11:12:37
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Nekem, magával a szarvval nem volt gondom, de a szarvval együtti throttle quadrant egyik potija, az első /fekete/ kikopott és a beállításnál össze-vissza ugrált. Elvittem javíttatni, de nem tudtak vele semmit sem csinálni. Állítólag szétszedték, megtisztították, kértek érte 3000 ft-ot. Ekkor vettem meg a második throttle quadrant-ot.
Van egy Logitech Force 3D Pro joystikom is, de azt nem szerettem, mert ...........sokkal élethűbbnek érzem a szarvval való repülést. De ez csak az én tapasztalatom. Gondolom, van aki meg a joystickra esküszik.
Mostanában a szarv egységnél tapasztalom, hogy amikor bekapcsolom a számítógépet, akkor a kijelző világítása vibrál és a számok is szegmens hibásan jelennek meg. Vagyis pl. a 2-es számnak hiányzik egy része. Nálam állandóra bevan dugva az USB portba a joy. Kihúztam és ismét visszadugtam, helyrejött. Nem vibrál és teljesek a számok is. Azóta a gép bekapcsolása után dugom be a joyt, ha éppen repűlni akarok.
Természetesen olyat veszel amilyet akarsz és amire van pénzed. Én valamikor , még a Commodore korában, amikor az egérről mégcsak nem is álmodtunk, a kezdetleges szimulátorhoz a billentyűzetet használtuk.
Azóta nem nyikorog, az összes potik hibátlan, nem spike-ol egyik sem.
Én már beleraktam kb. 1000 órát, az előző tulaj saját bevallása szerint kb. szintén ennyit.
Úgyhogy ár-érték arányban azért nem olyan rossz.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Egyet viszont ismerek ami ilyen piros, ez a Talabos Gábor Jak-18T-je. Erre gondolsz?
-5.jpg)
Tudja e valaki, hogy a Puma Air Rally, vörösre festett és Puma jelvénnyel ellátott légcsavaros gépe az milyen típusú?
Régen megvolt FS alá de mostanra elkallódott. Gondoltam újra megkeresem, de nem tudom a típusát a gépnek.
Köszönöm!
Én személy szerint nagyon sajnálom, mert amúgy mindketten nagyszerű emberek, a Veres Zoli különösképp. A Besenyei Peti picit nagyképűbb - de van is mire, valljuk meg őszintén... 😊)))
Először nekem is CH volt és utána váltottam Saitek ProFlight re és bátran állítom, hogy 1000x jobb a Saitek!
Merthogy már jó ideje CH Flighsim Yoke-ot nyüstölök, és rohadtul semmi baja, azt leszámítva, hogy a középrehúzást kissé tuningolni kellett egy plusz gumi berakásával, illetve a tengelyt néha szilikonzsírozni kell.
Ellenben a Saitek-ek throttle quadrant-jának potijairól egy időben elég sok f*ck és cr*p szavakat tartalmazó post született...
Előre is köszönöm a segítséget!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)