33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
saca79 #32495 Köszi! Orbx napocska... van fent REX de a sun ki van kapcsolva nem tetszik... Ne magyarázzam: D délben még nem nagyon néztem de szándékomban áll minden napszakban megnezni. Gyakorlatilag csak Ga vfr-t repülök. Erre van belőve minden LH sim cucccok par sajat scenery LHUD, LHHO amik a szivemhez nőttek még egy nyiregyhaza jó lenne.illetve nem tud valaki jo GA traffik-ot Fsx hez? -
#32494 Pü ment!
Erre kellene még valamit kitalálni , hogy a PÜ-k jobban észrevehetők legyenek.
Már kísérletezek új CSS kódokkal, de nem egyszerű, mert ami W10-n jó, az W7 nem működik...Ami PC-n jó, az meg mobilon akasztja meg az oldalt...
Arról nem is beszélve hogy ami fél éve egyszerű volt, most azt se tudom, hogy fehér vagy fekete.
Minden esetre el lehet tökölni ezekkel a scriptekkel! -
#32493 Köszönöm! Hátha ez kicsit megpörgeti majd a topikokat...
De ennyiben ki is merült e téren a tudásom... Az utolsó mozzanat - a hsz háttér átlátszóvá tétele - is csak Sanyi segítségével jöhetett létre! -
#32492 Napról-napara egyre szebb az FS fórumok megjelenése Maestro! -
#32491 Nagyon szép!Délben milyen?Az a helyzet,hogy kellene egy jó "graphics" programozó,és csinálni egy rendes Nap animációt!Akkor talán ahogy telik az idő,nem az ambient color erősödik..:D Ha belegondolunk,akkor igazából sem a tárgyak,élőlények nagy részéből jön a fény,hanem Napsugár verődik vissza..:D Az a nagy szívfájdalom,hogy egy gagyi szarban fullos a fény..Vagy legyen 60GB ,azt telepítem egész nap,csak ne kelljen már szívni vele..:( Lassan 2017!A jó grafika ,most már alapnak kéne lenni,mint a nagyobb helyeken a körforgalom..:DDDD -
saca79 #32490 Ennyire nem rossz a helyzet :D egész élvezhető. Inkabb úgy mondanám Amd vel több a kompromisszum. Persze ha valaki hozzám vágna egy intel kombot nem fakadnék sirva, gondolkodas nélkül le cserélném: D -
#32489 ...már csak az fps-t kellene felszedni a padlóról... -
saca79 #32488 Igen -
#32487 Használja valaki az FSX-et AMD konfigon? -
saca79 #32486 Végre valahára minden a helyére került ...
-
#32485 Köszke neked is!
Első pillanatra azt hittem fotót linkeltél paszki... -
#32484 Danke schőn!
Ment privi! -
#32483 De jó kis kezdőlap,Tibi bácsi!(Y) Repkedtem én is egyet..:D
-
saca79 #32482 Közben megoldódott egy registry porolás jót tett neki :D valószínű valami regisztrációs bejegyzés bent maradhatott valahol...Jártam már így anno az LHS LHBP sceneryvel, meg egy másik steames játékkal mert nem találta telepítés után az elérési utat. A többi része nálam is úgy van minden külön ..Nah meg én alapból mindent úgy állítok be hogy rendszergazda ként induljon. Tanultam a win7 -ből -
#32481 Eleve nem rakom a Steamet a Win HDD re, azon csak windows one meg office. Plane nem a default mappaba ahol admin jog kell mindenhez, Nalam F:\Steam, ide csinaltam egy libraryt a tobbi jateknak amiket hasznalok. Amikor FSX et installaltam letrehoztam egy uj libraryt a kulon ssd-men E:\steamlibrary/common/FSX install utan restart, majd fileexplorer el megkerestem az fsx inditofilet, es beallitottam hogy admin modban fusson. Aztan inditottam es muxik minden. -
saca79 #32480 Basszus pedig más ötletem nincs. Megadtam a kliensben az FSX helyét az új meghajtón ...mást a steam fórumokon sem írnak. DE ha ennyire ragaszkodik az FSX a klienshez hát basszameg elfér ott mellette. :D -
#32479 Ja a steam nekem mindig ugyanott van, azt se muszáj a program filesba telepíteni.
De többi steam libraryvel sem kéne, hogy probléma legyen.
De látom már Hypo is ugyanezt írja :)
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2016.09.06. 21:17:42 -
#32478 Gyönyörű a felület!
Köszönjük szépen! -
saca79 #32477 Akkor áruljátok el hogy csináltatok?!:D valami ezek szerint elkerülte a figyelmemet. Nálam a telepítés így történt: kliens felrak C re. Kliensben beallitasok/ játékban / ott telepitesi könyvtár hozzaadasa.... Aztan játék letölt.. Telepit az elobb megadott meghajtó könyvtárába... Es innentől van gáz.. Inditom a játékot és mar a kliens hibaüzenettel fogad.. Steam hiba a játék nem indítható.. -
ToMy_ #32476 Nálam is negatív: steam kliens egyéb játékokkal c: drive, fsx minden motyójával külön ssd-n, ami csak ennek van fenntartva. (d: drive). -
#32475 akkor a gond a te gepedben van:) 3 kulon steam librarym van 3 kulon vinyon minden mukodik, Érdekes probléma -
saca79 #32474 így is próbáltam ..Steam kliens külön ahogy te is írod .Csináltam neki a steam beállításokban külön steam könyvtár mappát megadtam az új helyét az FSX-nek fel is települt de nem indult el. Steam kliens hibával kidobott. Végül maradt az hogy szépen felraktam arra a meghajtóra ahol az FSX is van. Így hibátlan. -
#32473 Szia nekem a maga a Steam egy sima HDD-n van ( F: ) itt is van egy steam library a sima jatekoknak de csinaltam egy kulon SSD vinyora egy masik steam libraryt ( E: ) ahol az FSX van semmi gondom vele. Win10 meg a C meghajton van ami egy kulon ssd. -
saca79 #32472 Nah megoldódott ez is :) Sajnos úgy tűnik SE nagyon nem szereti ha a kliens külön meghajtón van szóval nem tudom ki hogy tapasztalta de ha a jövőben valaki azon morfondírozik hogy steames verziót külön ssd re telepíti akkort én azt ajánlom hogy a Steam kliens is legyen ugyanazon meghajtón és abban az FSX.Nekem csak így volt hajlandó működni. illetve nem tudom..... kipróbáltam az általad javasoltakat addonok az FSX mellett de valamiért nem tűnt annyira stabilnak így .Úgyhogy az addonokat én szépen beraktam a win mellé külön az fsx től és érzékelhetően stabilabb lett. (gondolok itt arra hogy jobban elbírja a külső szerverek játék közbeni futtatását pl: FS mov map, Opus, VA interface a Virtual CDU hoz. Ezeket ha régebben egyszerre futtattam "megették" a játékot. Persze egyik PC sem ugyanolyan de nekem ez a tapasztalatom gondoltam megosztom :) -
#32471 Ja az enyem a legelso szeriabol valo gondolom abba meg tettek munkat :)))) -
#32470 na szuper örülök!!!!!!!!! sok jó leszállást -
#32469 Kedves Hypo!
Először is nagyon szépen köszönöm a felajánlást, örök hálám érte. Sikerült orvosolnom a problémát, így már szuperül használható.
Valamint nagyon köszönöm a quadrantokat is!
A megoldás végül az lett, hogy kiszedtem a Te gázkarodból a dugót, ill. a csatit, de érdekes módon a tiedben a dugónak a kábele egy aljzattal csatlakozott a nyák lapra, nálam meg forrasztva volt. Fura. Így le kellett vágnom a tiedről az aljzatot és odaforrasztottam az én gázkarom nyák lapjára. Így már szuperül működik. Ill. még átraktam a talpakat, mert a tieid súlyozottak voltak. A többi részt elraktároztam jövőbeli donornak, ha hasonló gondjaim lesznek.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm, örök hálám, hogy sikerült ismét életet lehelni bele, tegnap már ki is próbáltam, és hibátlanul működik! -
#32468 a kipróbálásal semmi gond nincs, sőt a jobb kiadóknal 30 days money back van lásd Flight1 ha esetleg nincs es ugy probalod ki es aztan ha jo megveszed ezzel sincs semmi gond, azzal a szemlelettel viszont hogy nem telik valamire de akarom mert nehogymar ne akarjam az azert mas....mondjuk az egesz fogyaszto tarsadalom errol szol, vagyakat keltenek amiket aztan az ember hajszol hogy elerjen..... -
dantre #32467 Imádom, hogy mindenhol vannak egyes emberek, akik veszik a bátorságot és turkálnak a másik ember pénztárcájában, ("Azért az a pár ezres nem vág földhöz senkit szerintem..kb 3 doboz cigi ára !!")
Nekem szerencsére nincs anyagi problémám, nem vagyok ugyan újgazdag de van amennyi kell, de van sok olyan akinek kevés van.....
A magam részéről mivel nem vagyok repülő fanatikus, szerettem volna kipróbálni ezt a típust is, éppen ezért egy próba miatt nem akarom megvenni, ezért kérdeztem van-e valahol free változat..... -
#32466 Na valami hasznalhato a cuccbol? -
saca79 #32465 Nem jól fogalmaztam meg az igaz :D úgy akartam írni hogy az ilyen és ehhez hasonló fejlesztéseket...általánosságban.És még arra gondoltam hogy valamiből nekik is finanszírozni kell azt amit csinálnak máskülönben még ennyi sem lesz nekünk simeseknek. Azért az a pár ezres nem vág földhöz senkit szerintem..kb 3 doboz cigi ára !! -
#32464 Magyar? Ez nekem új...eddig azt hittem orosz srácok csinálták ezt az Antonovot.
A mondandód többi részével természetesen maximálisan egyet értek. -
saca79 #32463 Igazabol semmilyen leirast nem követtem.Kerestem Steam forumokon róla de semmi extrát nem írtak. Elvileg mennie kéne. Steam kliens is ugyanazon a meghajton van.. Fsx pedig benne E/Program Files/steam/steamapps...stb -
#32462 gondolom vegig kovetted a leirast a dual telepitesrol admin mod stb..? -
saca79 #32461 húú ez fájdalmas volt :D Nincs már csak azért se mert legalább ezen magyar fejlesztőket lehetne ennyivel támogatni hogy megveszed . Nem egy csillagászati ár. De persze ezt rád bízom.
Más téma : felraktam FSX SE -t másik meghajtóra és " természetesen" el sem indul. "Nem sikerült a járék indítása, ismeretlen hiba" üzenet fogad ... -
dantre #32460 Kösz a linket, ezt megtaláltam én is, esetleg van olyan link is ahol ingyen elérhető az AN2 ? -
saca79 #32459 Oksa köszi! Annyit nem mondtam hogy Steames ről van szó de gondolom ez mindegy is. Igazából EZdok ra leszek kíváncsi mert korábban telepítettem már másik meghajtóra (C rendszer meghajtón kívülre) de akkor az istennek nem akart indulni vagy összeomlott. illetve van pár addon ami nem nagyon ad módot változtatni a telepítési útvonalon és mindenáron a C-re akarja rakni ..Meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.09.03. 16:12:20 -
#32458 Nyugodtan mehet mindegyik egy saját almappába az fsx-en belül (pl., fsx\rex), nekem mindig így voltak telepítve. A root fsxbe ne telepítsd őket, mert abból kavarodás lehet. -
saca79 #32457 Üdv! újratelepítem az egész rendszert beleértve az FSX -et is ami most teljesen külön meghajtóra kerül. A kiegészítőket ( gondolok itt REX,Opus,Freetrack, EZdok,FSUIPC stb ) hova érdemes telepíteni hogy később ne legyen belőle esetleg gond a futtatásnál?? Mehetnek az FSX mellé vagy maradjon inkább a C meghajtón a win mellett?? Van valakinek ebben tapasztalata? Ugye az FSX elég "speciálisan " (szarul) kezeli az addonokat ezért is kérdezem, lehet egyszerűnek tűnik de tudjuk mind hogy nem az! :D -
#32456 De bejött az oculus,csak azért írtam a HTC-t mert sokkal több lehetőség van benne.Igaz borsos még az ára,de szimulátorban lássuk be ez a jövő.Körbe rakhatja az ember monitorral az ember magát,a látvány akkor is fake 3D marad.VR-nál viszont már csak a G erők hiányoznak,a többi élményt megkapod.Egyre több hirdetésben találni DK2-őt,azok ára már eléggé lent vannak.
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.09.03. 10:35:39