33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
-
Apollo Cx #32414 Igen, megvan a megoldás csak elfelejtettem újraindítani az FSX-et. Minden tökéletesen működik. Mégegyszer köszönöm a segítségedet és türelmedet.
További szép és jó repüléseket kívánok. -
#32413 És az FSX újraindításánál a FREE FLIGHT menüben az általad elmentett repülés beállítási látszanak (az akkor kiválasztott repülő és repülőtér)? -
#32412 Nem egy rakéta tudomány az FS. :-)
Mivel még mindig nem látok egyéb képeket, csak szántóföldek felett repülésről, így megpróbálva rendbehozni az egyensúlyt az erőben....
Princess Juliana - St. Lucia - Carriacou
Carriacou - St. Kitts - Princess Juliana
És végül hosszas vívódás után rövidebb vagy hosszabb időre, esetleg örökre elbúcsúztunk egymástól az FSX-szel. Az újabbal meg még ismerkedünk, keressük a beállításokat. :-)
Princess Juliana - Port Au Prince - Grand Cayman -
Apollo Cx #32411 Minden le van állítva "Default flight' ki van pipálva, és ha újraindítom az FSX-et, minden géptípusnál üzemelnek a hajtóművek Mind default. géptípus. Az szeretném elérni, hogy a kiválasztott géptípus álló hajtóművel álljon a betonon. Mit csinálok rosszul? -
Apollo Cx #32410 Nagyon szépen köszönöm! Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz. -
#32409 Komolyabb kiegészítőknél van egy külön program amiben ezeket a beállításokat megteheted, vagy még komolyabb kiegeknél már az FSen belül, lásd az adott gép manualja.
Default gépeknél: betöltöd az fs-t, kikapcsolsz mindent, majd elmented a repülést és becsekkolod a "Default flight' opciót a mentés ablakban. Innentől kezdve ez lesz az alaphelyzet. -
Apollo Cx #32408 Sziasztok!
Tisztelettel kérlek benneteket, segítsetek! Az FSX-ben hol tudom beállítani azt, hogy a gépek ne járó hajtóművel ill. hajtóművekkel töltődjenek be? -
#32407 Sziasztok, AS Airbus-hoz tud valaki egy pöpec soundsettet? Vagy az alap a legjobb? Köszi! :) -
#32406 ÁÁÁÁ..semmi extra mester!Sima PC:)Ez csak a "Next Gen Flight Simulator" Győr-Pér scenery változata,traffic addonnal szerelve..Wip
#32404#32399#32374 :L -
#32405 Maestro, nagy király vagy! :)
-
fireman73 #32404 -
#32403 nice -
#32402 -
boeingbalint #32401 baleset
Utoljára szerkesztette: boeingbalint, 2016.08.27. 18:56:37 -
#32400 RELEASED!
Flight Replicas Zlin 526F Hungarian Repaints
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.08.27. 14:20:58 -
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.08.27. 11:23:43 -
#32398 "Nincsenek rajta jelzések, a fekete részen, sima fekete. (...) Ez így normális?"
Hát nem annyira autentikus... :))) -
#32397 Milyen vidkarid van? Shader beállításaid? -
#32396 Ja, úgy érthető akkor! -
-
#32394 Nem tudom, én SFO voltam.
Oculus Riftből sajnos nem lehet jó képeket lőni.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2016.08.24. 20:29:53 -
#32393 Nice shot!
De miért van kint az ívelő? -
De maradok ajrópában... -
#32391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Movin' movin' movin' movin'
Cruisin' cruisin' cruisin' cruising
Movin' movin' movin' movin'
Cruisin' cruisin' cruisin' cruising"
-
#32390 Hátha kedvet kaptok a nem európában repülgetéshez. :-)
Zenéből mindenki az izlésének megfelelőt képzeljen alá. :-D
-
#32389 Nyikorognak is már a fékek. :-D -
Viszont ez a benga mutató fura... Nincsenek rajta jelzések, a fekete részen, sima fekete. Rajta van, hogy x45L, de a beosztás nem. Ez így normális?
Off: Tologattam ma a SGD-t. :D Kicsit megsimiztem. :) -
#32387 PROFI!!! -
#32386 Ennek a röpcsinek ez a design is milyen jól áll már!!!
Egy apró észrevétel: alul a bikák az eredeti logón fehér kontúrosak csak a "pötty" az ami sárga. És én a helyedben a pöttyöt átvezetném a gép hasán is, szerintem jobban mutatna. -
#32385 Vaze te aztán csapágyasra hajtod ezt a szegény röpcsit! Micsoda túr(h)ák!! Grat! -
#32384 Hát röviden-tömören: textúrailag kissé steril, de még így is bőven átlag feletti. A csűrője picit túl hatásos, de amúgy teljesen rendben van a cucc. Szerintem érdemes rá beruházni, ha szereted a GA röpcsiket, azon belül is a keleti technikát. :) -
#32383 Hát még van hátra pár apróbb simítás, aztán majd releizélem. Türelem. :) -
saca79 #32382 Köszönöm!! Jó érzés simezés közben amikor kinézek a polcra és ott virít egy ilyen darab :D -
#32381 Nagyon ügyes vagy! Bátran mondom szerintem Clidey és a többiek nevében is hogy bőven idevaló és köszönjük, hogy megosztod velünk! -
saca79 #32380 Tudom hogy off...de ez is épülget, szépülget :)
-
#32379 -
#32378 Nagyon köszi. LÁma volt a kérdés, de tényleg nem tudtam.
Ezeket a repaintokat alant honnan tehetném magamévá? :D :D :D -
#32377 Hátha valakinek megjön a kedve tőle. A tanszkontinentális repülés-t újabb repülés követte. Elég sok tengeri mérföldet toltam már bele szegény Comanche-ba, kezd eléggé viseltes lenni.:-) Kijöhetne lassan az A2A egy többmotoros kisgéppel is. :-)
Bar Harbor - Plum Island - Teterboro - Mountain Air
Mountain Air - Daytona Beach - Key West
Key West - Nassau - Providenciales - San Juan - Saba - St. Barthelemy - Princess Juliana -
saca79 #32376 ..milyen egyébként a vas ? "Érdemes" rá beruházni? Egyébként én is újrarakás előtt vagyok, amint lesz egy kis időm egy teljesen független ssd-re rakom a simet. ( ORBX meg pár LH Simes cucc valamint A2A és magyar kisgépek kerülnek csak vissza)Sajnos a nagy fájl pakolgatás közben az AN2 serial-ját kitöröltem vagy nem tudom hová baszarintottam el Szerintetek van a balgaságomra valamilyen megoldás? Nagyon sajnálnám ha pont azt nem tudnám visszarakni ...