Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítségre lenne szükségem... Feltettem az FTX AUSP4.002-t, majd az ORBXLIBS120328-at és az FTX Cenrálban lévõ Oceánia ismét Austráliára változott. Mi a teendõ?
Standalone Addon Manager
If you want to update the Addon Manager to the latest version, without having to download the whole scenery again, you can use the Addon Manager Standalone installers
http://www.fsdreamteam.com/products_addonmanager.html
If you want to update the Addon Manager to the latest version, without having to download the whole scenery again, you can use the Addon Manager Standalone installers
http://www.fsdreamteam.com/products_addonmanager.html
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
Sziasztok!
SOS segítséget szeretnék! Megvettem az FSDreamTeam-tõl a Los Angeles sceneryt,de amikor az új Addon managert futtatnám az FSDT oldaláról,akkor telepítés elõtt kiírja ezt: "A gyártó blokkolva van,így szoftverei nem futtathatók a számítógépén."
Hogyan lehet a blokkolást feloldani? Már kikapcsoltam a vírusírtót is,hátha az szab neki gátat,de ezek szerint nem. Légyszi segítsetek,mert már megõrülök ettõl a fostól!
SOS segítséget szeretnék! Megvettem az FSDreamTeam-tõl a Los Angeles sceneryt,de amikor az új Addon managert futtatnám az FSDT oldaláról,akkor telepítés elõtt kiírja ezt: "A gyártó blokkolva van,így szoftverei nem futtathatók a számítógépén."
Hogyan lehet a blokkolást feloldani? Már kikapcsoltam a vírusírtót is,hátha az szab neki gátat,de ezek szerint nem. Légyszi segítsetek,mert már megõrülök ettõl a fostól!
Nálunk ha lennének ilyen múzeumok.. haveromék kinnt élnek Ángélusban, jártak tengerészeti múzeumban, légierõs múzeumban.. csorgott is a nyálam.
Valaki tudja, hogy repült távolsághoz képest hogy választanak magasságot pl 737.nél? Gondolom ez is takarékossági szempontok szerint megy. Ugye normálisan FL330 körül van a CRZ de rövid távon gondolom nem érdemes addig felkapaszkodni, hogy utána mindjárt ereszkedjek is. Van erre valami képlet vagy táblázat, ami alapján kiszámolják?
...hogy én mindig milyen fegyelmezetlenül témaidegen vagyok 😄
De ezt mégis megmutatnám. Hétfõn voltunk egy óriási repülõmúzeumban Cambridge mellett. Hogy eddig miért nem mentem ilyen helyekre, nem tudom megmagyarázni, de ennek most vége 😛
Egy gyors videó a látottakról:
Duxford IWM
Annyiban mindenképpen kapcsolódik az FSX-hez, hogy a gépek nagy része repülhetõ a szimben...
A Beech 18-astól és a Junkers JU-52-tõl egy-egy percre elakadt a lélegzetem... 😄
(Amúgy a Street Rod hatalmas. T-Birddel is elvertük a király fekete Corvette-jét 😛)
De ezt mégis megmutatnám. Hétfõn voltunk egy óriási repülõmúzeumban Cambridge mellett. Hogy eddig miért nem mentem ilyen helyekre, nem tudom megmagyarázni, de ennek most vége 😛
Egy gyors videó a látottakról:
Duxford IWM
Annyiban mindenképpen kapcsolódik az FSX-hez, hogy a gépek nagy része repülhetõ a szimben...
A Beech 18-astól és a Junkers JU-52-tõl egy-egy percre elakadt a lélegzetem... 😄
(Amúgy a Street Rod hatalmas. T-Birddel is elvertük a király fekete Corvette-jét 😛)
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Nagyon vagany, szerettem😉 !!! Volt meg egy masodik resszel is probalkozas de az nem lett befejezve legalabbis nagyon minimalis dolog volt benne
az olaj mérõ pálcáról az olaj túl gyorsan csorog le amikor kihúzom a rezervoir tankból inssszpeksön céljából...
2-3sec-ot késeltetve lesz a csöpögés így lesz idõm megnézni
kemény mi??
2-3sec-ot késeltetve lesz a csöpögés így lesz idõm megnézni
kemény mi??
Marcel Felde elfogadta egy javaslatomat az uppkoming 1.04 verzsönnel kapcsolatban (as katana4x)
olyan k.szottt büszke vagyok magamra<#vigyor>#vigyor>
olyan k.szottt büszke vagyok magamra<#vigyor>#vigyor>
köszi a linket😉 annó láttam ezt képen 737-200hozhöz
báááááár perpill😊 se a Katana, se P-40-be nem passzol, megaztán valhogy mostanság se a Pántherhoz, vagy a jagdpz4-hez
báááááár perpill😊 se a Katana, se P-40-be nem passzol, megaztán valhogy mostanság se a Pántherhoz, vagy a jagdpz4-hez
Nem VOR-TO-VOR kell azt repülni te, hanem CIVA INS-el! 😄 http://www.simufly.com/ins/
Jó,hát ezt beszoptam. :-( De azt az elúszott 3 rongyot inkább az FsDreamTeam Los angeles scenerybe kellett volna belefektetnem. Apropó! Hogyan lehet az FSDT oldaláról vásárolni? Csak mert valamilyen oknál fogva nem jelenik meg az FSX-ben az újabb Addon manager,csak a régi,de abban meg nincs LAX, így FSX-en keresztül nem tudom megvásárolni. Az FSDT honlapján meg hiába klikkelek az update cart gombra,nem történik semmi.
c-130 navigációs mûszerei sajnos elég pontatlanok.. az autopilot meg nehezen követi a vor-to-vor-t (ha éppen van kedve)
amúgy a maga módján jó kis göbbzi volt "annó"...
amúgy a maga módján jó kis göbbzi volt "annó"...
Nekem is van toluk a c130 as full csomag es egy par classic de messze nem top cuccok sajnos az arukhoz kepest, ezert vettem meg amikor fillerek voltak annyit er, bar eleg keveset repulom oket.
Én azért nem mondanám így. Inkább a CS-tõl semmit ami "Fun Line" vonalba tartozik. A "Pro Line" simán jó. Én legalábbis a 757-el nagyon meg vagyok elégedve. Igaz közelében sincs a PSS757-nek, de azért rendben van. A 777-nél meg a leírásban tükör tisztán látszik, hogy ki van szürkével (inaktív) írva, hogy
Systems:
Extensive systems programming including Weather Radar and FMS
Tehát még ez nincs benne. 😄 Tényleg csak el kellett volna olvasni. 😊
Systems:
Extensive systems programming including Weather Radar and FMS
Tehát még ez nincs benne. 😄 Tényleg csak el kellett volna olvasni. 😊
A honlapon található egyértelmû "Exterior model only" szavakból melyikbõl következtettél arra hogy van benne FMC? 😄
Mégegyszer mondom: elõbb el kell olvasni mit veszel és/vagy utánaolvasni fórumokon itt-ott, nem csak pikk-pakk dirr-durr bevásárolni aztán meg csalódni. Ezt most fogd fel tanulópénznek (mondjuk nagyon olcsón megúsztad... 😄).
Mondj egy olyan CS repcsit amiben ha az igazi gépben volt FMC akkor a CS modelljében ne lett volna...
Mégegyszer mondom: elõbb el kell olvasni mit veszel és/vagy utánaolvasni fórumokon itt-ott, nem csak pikk-pakk dirr-durr bevásárolni aztán meg csalódni. Ezt most fogd fel tanulópénznek (mondjuk nagyon olcsón megúsztad... 😄).
Mondj egy olyan CS repcsit amiben ha az igazi gépben volt FMC akkor a CS modelljében ne lett volna...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De olvastam,hogy késõbb jön a VC,csak azt hittem,hogy ettõl függetlenül az FMC benne van. Ha kijön a 777 VC,akkor vajon lesz FMC is?
Így jár az aki nem olvassa el mit vesz csak kapkod össze-vissza...nem tudlak sajnálni. Ott van a honlapjukon feketén-fehéren mit tartalmaz a csomag. És az is hogy a VC késõbb kerül kiadásra hozzá. Mégis mit gondoltál, 3 rongyért kapsz egy fullos gépet?! Inkább magadra legyél mérges ne a Captain Sim-re!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ja,csak nem bírtam kivárni a 2013-as PMDG 777 megjelenést,ezért gondoltam kipróbálom a Captain Sim 777-est,de már a csillagokat is leszidtam az égrõl,annyira mérges vagyok most a Captain Sim-re!
Abszolút feleslegesen, mert a PMDG készíti az újat
Pfff megvettem a Captain Sim 777-est. Hogy ez mekkora kaki!!! Ebben még FMC sincs! Hogy mernek ilyenért pénzt kérni!? Azt hittem,hogy csak 777 VC nincs benne,minden más igen. Ezt a POSKY ingyen kínálja! Most feleslegesen dobtam ki 3000 Ft-ot! :-(
(Amirõl festettem, az egy screenshot, de csak félve teszem mellé, mert ezen a vonalak kissé gribegurbák és az arányok sem mindenhol autentikusak 😛 Tény, hogy PS-sel egy gombnyomásnyi idõ lett volna sokkal kevesebb hibával 😄 Köszi egyébként 😊)
Szerintetek egy crackelt és egy eredeti FsDreamTeam scenery megy egymás mellett? Gondoltam megveszem a Los Angeles-t.
Hát ja... Amúgy nem értem,hogyan tudták ezt ilyen balfaszúl megcsinálni,hogy az egyik scenery összeakad a másikkal.
Jó, csak gondoltam, ha már olyan messzirõl jössz legalább lenne hol leszállni <#papakacsint>#papakacsint>
EYECANDY! Az FSDT Zürich nem tetszik. Az Aerosoft Zürich sokkal szebb.
Igen,a bglmanx.dll fájl okozza a galibát,de sehol nem találtam hozzá megoldást. Valaki a DATABGL_AEROSOFT.DAT fájl 2.8.0.0 verzióját javasolja az fsdreamteam oldaláról,de fogalmam nincs hol találta meg,mert azt ugyebár már nem árulta el.
dat file tui nem DLL??? mert en rakerestem es ugyan ezt a hibat kidobta de dll re ird be google ba majd meglatod
Már megnéztem, de nem találtam rá semmit. Ez ilyen. :-( Szóval pl egy FSDT New York-ot és egy Aerosoft Zürich-et nem lehet egyszerre használni,azaz nem tudok New Yorkból Zürichbe repülni. :-(
Úgy tûnik mintha screenshotból lenne átps-ezve. Ha ez tényleg festmény akkor maximális grat.
én a helyedben megneznem mind a ket ceg forumat hatha nyilvanvalo ez a bug es van ra valami okossag, anno a cloud9 valsmelyik sceneryjevel szivtam hasonlo okokbol, raadasul egy a vilag masik vegen levo repterrel akadt ossze😊)))
Megvan az oka,hogy miért áll meg a kép súlyos másodpercekre a Zürich Airporton az Aerosoft Zürich sceneryvel. Összeakad az FsDreamTeam bglmanx.dat fájljával. Most töröltem azt a fájlt és kiválóan mûködik az Aerosoft Zürich scenery,viszont most egyik FSDT scenery sem mûködik,hiába másoltam vissza ugyanabba a mappába,ugyanis az Addon Managerre is hatással van. Szerintetek? Van valami okosság erre?
Igen,az a traffic rst nekem is megvan,de ahogy elnézem,az a World of AI,csak valaki átnevezte. Lehet visszarakom én is,mert nekem sem jön be igazán az Ultimate Traffic II. FPS zabáló és ahhoz képest nem is olyan húú de jó grafikájú gépek vannak benne,viszont vannak benne újabb festésû gépek, pl: Air Berlin. :-)
Nem szoktam túl sok idõt szentelni az AI-ra. Jelenleg egy WOA csomagot használok 60%-on. Elvárásaim, hogy ne torlódjanak össze, de legyen forgalom, minél kevesebb "fantom/hibás/lopakodó" repülõvel. Jelenleg egy traffic-rst.rar (894M😎 nevû fájlt töltöttem le a netrõl. Elmegy.
(...közben sikerült befejeznem ezt a cockpit festményt - gondolom, ráismertek, melyik gép 😉 bocsánat az offért)

Pfff szép! Akkor melyik a legjobb Traffic FSX-hez? Mert használtam a Skai traffic-ot,ami eredetileg FS9-hez van,de megy FSX alatt is,viszont nappal nem látszanak a gépek,csak a fényeik,illetve sokszor a kifutópálya elõtt várakoznak percekig,egyszer csak eltünnek. Próbáltam az AI trafficot,de az meg tele van olyan régi festésû géppel,ami a valóságban már nem is így néz ki. A My Traffic-ról nézegettem videókat,annak a grafikája elég béna,illetve most ez az Ultimate Traffic II van fent az FSX-en,de hát ez is mûvel érdekes dolgokat.
Van még valamilyen traffic,ami jó és amirõl nem tudok? :-)
Van még valamilyen traffic,ami jó és amirõl nem tudok? :-)